Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eννοειται οτι θα ειναι καλυτεροοοοτερα με το Γιωργη!...

κι εγω αναμενω να φτιαξουμε λιγο το σπιτι εδω και να κανουμε γλεντομάζωξη!!

ειμαι παιδι της παρεας και μου αρεσει να εχω κοσμο σπιτι (φιλαρακια μονο οχι εξαναγκαστηκες επισκεψεις!)

πως ειναι ο καιρος εκει κοριτσακι???

Θα κατεβεις τελικα Οκτωβρη εε??σουπερ , αντε να σε δουμεεεεεεεεεεεεε!!! :D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα! εδω κ εγω με τον γιο φυσικοτατα!

λοιπον ερωτηση .........

πηγα να κανω καταθεση στο μηχανημα σε αυτην την καρτα που εχουμε την ηλεκτρον (για αγορες μεσω ιντερνετ) κ το μηχανημα ρωτησε την ξανθια.......καταθεση σε ταμιευτηριου? σε οψεως ? η κρεντιτ ?κ δεν ηξερα φυσικα φυσικα !!!!! κ αυριο θα παω στην τραπεζα να ρωτησω

καταταλλα εδω αραζουμε , αυριο θα ερθει μια φιλη απτην δουλεια που ειναι στον 7μηνα κ σκεφτομαι κατι να της φτιαξω για φαγακι αλλα ειναι κ λιγο περιεργη κ δεν ξερω τι ?

μπουμπου μου θηλαζεις ακομα?

ΤΗΕΝΑΚΙ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο ιασωνακος σας :P:p:p

nektaria k mary να σας ζησουν τα ζουζουνια!

ο μικρός από τοτε που εσκασε μυτη το δοντι ψιλοαρνειται το στηθος...ομως το βραδυ πριν κοιμηθει και οταν ξυπνα τη νυστα θελει να πιει απο κει, αντε βγαλει ακρη...

ευτυχως περασε ο καιρος και παραγεται οσο γαλα ζητα ο μικρος και δεν πετρωνει μεσα

Θα πιουμε κανα καφεδακι στο εμπορικοοοο εεεε??/εεεε?

η μαιρουλα που ειναι ρε παιδακια????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ε χειμωνας....καθομαι στο κρεβατι με πιτζαμακια κ ρομπακι κ εχω ψωσει τις πατουσες κατω απο το παπλωμα αχαχαχαχα

αχ κ εγω ολο κοσμο εχω στο σπιτι!!!! κ εγκυος που ημουν το τι τραπεζια εκανα!!! ειμαι κ ολιγον διασημη για τη μαγειρικη μου χιχιχ (ψωναραααα)

ελπιζω κ εγω να τα πουμε ....4/10 εχω συναντηση με το αλλο φορουμ...καθιερωμενες συναντησεις οποτε κατεβαινω Ελλαδα χεχε...θα χαρω να σας γνωρισω...μονο καπου κεντρο με βολευει γιατι κατεβαινω Αθηνα με λεωφορειο στα Κ. πατησια...δεν οδηγω χιχιχιχι

εμενα το ειπα κ πριν στα μαγιοπαιδα.με βολευει απιστευτα.παω πολυ συχνα για ψωνια(κ καφε δεν εχω παει αληθεια ειναι) ειναι μεταξυ της δουλειας μου κ του σπιτιου μου.

κ η πειραιως ειναι 5 λεπτα απτο σπιτι μου.βγαινω , παιρνω ταξι κ σουπ ειμαι εκει .

88M1p3.pngycQap3.png

μπουμπουκι?κατι ειεπες πριν 9δεν θυμαμαι που το διαβασα...εδω η φεις) σχετικα με δουλεια........ δεν επιασες δουλεια ε? σορυ κοριτσια αλλα εχω κ τον μικρο αγκαλια κ τα διαβαζω λιγο γρηγορα:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να σας πω ενα ονειρο που ειδα το βραδυ....

ημασταν ταξιδι με καραβι με τον αντρα μου κ τον μικρο κ τον ξεχασαμε λεει στο καραβι

πηγαμε μετα να τον παρουμε απο εκει που τον ειχαν οταν τον βρηκαν κ ηταν μεσα στα αιματα

με κοιταζε κ γελαγε ομως

εγω δεν πιστευω στα ονειρα αλλα ξυπνησα πολυ στραβα σημερα το πρωι :(

koροιδευεις ?

επρεπε να ησουν εδω να εβλεπες τιτραβαω

φοραω τον μικρο στο μειτει πρωτη φορα στην πλατη

καθομαι βεβαιαστον καναπε, οχι ορθια.

παρακαλαω τον αγγελο να με βγαλει φωτο κ κοροιδευει

ο μικρος τσιριζει κ μου τραβαει τα μαλλια

ειμαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια!

88M1p3.pngycQap3.png

τι ονειρο ηταν αυτο re fairy???/

πω πω ...........δεν ξερω απο ονειρα αλλα μου εχουν πει οτι το κοκκινο (ισως κ το αιμα) σημαινει γρηγοαρα

πως θα κοιμηθεις αποψε καλε με τετοια ονειρα ?απαπα

θα λαχταρησες καπως ε?

88M1p3.pngycQap3.png

αχαχαχαχ τελειαααα

ριτακι εχεις δοκιμασει να τον κοιμιζεις με νανι? ειδες τη φωτο του δικου μου? καινουριο χουι το απεκτησε μονος...κ κοιμαται στο λεπτο!!!!!

Διαφημίσεις

τι ονειρο ηταν αυτο re fairy???/

πω πω ...........δεν ξερω απο ονειρα αλλα μου εχουν πει οτι το κοκκινο (ισως κ το αιμα) σημαινει γρηγοαρα

πως θα κοιμηθεις αποψε καλε με τετοια ονειρα ?απαπα

θα λαχταρησες καπως ε?

ναι μωρε...ξυπνησα με βαρυ κεφαλι...μου χαλασε τη διαθεση...γενικα βλεπω ασχημα ονειρα απο παιδι...αλλα αυτο ισως ειναι απο τα πιο ασχημα που εχω δει...

Καλησπέρα τσούπρες!!! :) Όλη μέρα σήμερα ο ποντικομικρούλης μου με είχε στο πόδι.... πριν λίγο κοιμήθηκε εξουθενωμένος....! :) Διαβάζω τα νέα της ημέρας και επανέρχομαι...!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

ειδα πως δεν ειδα! εχει κ μενα παρομοια χουγια ( εγω τα λεω -δικη μου λεξη-φουφουλι ) αλλα πιανουν μονο οταν νυσταζει κ τωρα δεν νυσταζει με τιποτα. το ματι γαριδα :shock: αλλα φταιω παλι εγω οποτε δεν πολυμιλαω γιατι δεν με συμφερει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...