Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαστε κ οι 3 διδυμοι..μαμα, μπαμπας Γιωργής :)

εμενα κανει κακα καθε πρωι μονο με το πρωτο πρωινο γευμα....μπανακι κ καθαρος ολη την ημερα...μετα μπανακι το απογευμα τον κανω παλι

εμενα σηκωνεται κ στεκεται ορθιος ...αλλα ακομα να γυρισει...εχει φτασει τις 90 μοιρες κ μεχρι εκει αχααχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας καληνυχτω....ειμαι αρκετα κουρασμενη...πρεπει να περπατησα γυρω στα 5 χιλιομετρα σημερα ....κ αυριο εχω κ τραπεζι

σμουατσς σε ολες σας

ζζζζζζζζζ

Καληνύχτα fairy!!! Καλή ξεκούραση!!

Όνειρα γλυκά σ' όλες τις Μαγιομανούλες και στα Μαγιοπούλια!!!

Thena και Rita_ki ελπίζω ν' απολαύσατε το ρεπό σας... κλείδωσαμε εγώ κι η fairy απόψε :) Όποτε μπορούμε να σας βοηθάμε κι εμείς λίγο!:cool:

Fairy... ξεχάστηκα πριν καλέ!!!! Καλορίζικο και καλότυχο το νέο σας σπιτάκι!!!!! :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

((((((((((((((ειναι κανεις εδω??))))))))))))))))))))))

οπως φανταζομουν η νυχτα ειναι μεγαλη για μενα :shock: το μικρο δεν λεει να κοιμηθει για κανεναν λογο !

γελαει στο παραθυρο,στον σκυλο,στα παιχνιδια παντου.ολα τα βρισκει αστεια.σαν μεθυσμενο!

τωρα του εχω σβυσει οοοοοοοοοοολα τα φωτα κ την τηλεοραση κ ειμαστε στο σαλονι. αυτος στο ριλαξ να κουνιεται κ να χτυπιεται ........

λεει ΜΑ κ κουναει τα χερια του .........

αυτααααααααααααα

για τις θηλες που λετε , εγω δεν ρωτησα την παιδιατρο να σας πω την αληθεια.την προηγουμενη βδομαδα που πηγαμε για εμβολιο σταματησα στο φαρμακειο κ κατα λαθος πηρα τις 4+

2 ειχε το κουτακι μεσα...... τις δοκιμασα κ να σας πω την αληθεια δεν του κανει κ διαφορα. αν δεν θελει να φαει (η το αντιθετο αν θελει να φαει ) δεν θα του αλλαξει τα σχεδια η ροη ..........

παντως θα ρωτησω κ την παιδιατρο

88M1p3.pngycQap3.png

αφου εξαντλησα πραγματικα οοοοοοοοοοοοολη την υπομονη μου , κοιμηθηκε στο σλινγκ :idea:

εφτασα τα ορια μου μονο αυτο σας λεω :oops:

ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?????????? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ?το κανουν πολλα παιδακια.κ εμεις ετσι ειμασταν?:confused:

τεσπα τωρα κοιμαται σαν αγγελος, οποτε τον φιλησα στ σβερκακι του κ τον συνχωρω που μου εκανε τα νευρα κροσια:mrgreen:

καληνυχτα μανουλες!!!!!!!!!!!!!

ιχα δεν ειχα με εκανε ο γιος μου να κλειδωσω εγω το καφε!

αρχισε κ "το αγγιγμα ψυχης! " ελεος)

καληνυχτα κ παλι :P:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεερααααααααααα!Κυριακη σημερα!ουφ!!εμεις παλι δε φαγαμε!!εφαγε κατα τη 1 120μλ κ απο εκεινη την ωρα τιποτα!προσπαθησα κατα τις 5μιση που ξυπνησε,παλι κατα τις 8μιση,το εφτυνε!!!!:confused::confused::confused: τι να πω δε ξερω!!παντως τα ουλακια της καπως μου φαινονται!!!μας βλεπω να τρεχουμε στο παιδων αν συνεχισει ετσι!!!!αφηστε το κλαμα χτες,σε καποια φαση την εντυσα κ βγηκαμε εξω στην αυλη κ ηρεμησε για κανενα 10λεπτο κ μετα παλι κλαμα!!

ριτακι ξενυχτη τον βλεπω τον γιωργη σου!!!

αντε να κανονισουμε κ κανενα καφεδακι πριν χειμωνιασει για τα καλα!!

rXrPp3.png

Δεν προλαβαινω να διαβασω τπτ τωρα....απλα να σας πω οτι το παιδακι μου ειναι πλεον κ επισημα χριστιανη και εχει ονοματακι....ελισσαβετ-μαριανθη...ειμαι πολυ χαρουμενη η μανουλα.......τοσο πολυ.....κοριτσια τετοια συγκινηση ουτε οταν την γεννησα...αυτα...γυρισαμε απο την πρωτη μας κοινωνια και παω να πιω καφεδακι με πεθερακλπ,νονους,φιλες ,φιλους.....φιλακιαααααααααα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

nektaria na soy zisi to tsoypri ola kala e? fantazome frampalades poles e?

stile kana E9 zitame nifes me prika:tongue:

emis to proi kinonisame k prin imastanse pedotopo irthame fagame k kapos ime kimame orthia

ritaki kakos poy ton emathes etsi sta mora aresi to programa se ola ta themata niothoun asfalia me ti roytina toy k esi tha kimase kalitera min ton afinis na kimate toylaxistin meta tis 8 na ine ksipnios gia na kimate kata tis 10+

antith to idio tha soy protina k na min tin taizis ligo ligo astin na pinasi giati tis dinid stis 1 to vradi astin k otan thelisi tha pii pio poli emena aytes tis meres logo iosis den poli epine k tora poy kaliterevi anaplironi k osa den ixe pii.ase poy ine k koritsi krataei siloyeta:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena τη ταιζω 1 γιατι 5-6 τρωει κ κατα τις 10 που ξαναπροσπαθω για να τη κοιμησω μετα δε θελει να φαει κ τσιριζει,οποτε αναγκαστηκατη ταιζω οταν ξυπνησει γιατι πειναει,σημερα απ το πρωι δεν ετρωγε ειχε φαει γυρω στα 90μλ στις 11,κ ευτυχως εφαγε στις 3 170μλ,προσπαθω να τη ταιζω καθε 4 ωρες περιπου αλλα απλα αρνειται να φαει κ τσιριζει!αλλα για υπνο 10-10μιση τελος!νανι!αλλα ξυπναει να φαει γιατι συνηθως κοιμαται νηστηκη

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

thena τη ταιζω 1 γιατι 5-6 τρωει κ κατα τις 10 που ξαναπροσπαθω για να τη κοιμησω μετα δε θελει να φαει κ τσιριζει,οποτε αναγκαστηκατη ταιζω οταν ξυπνησει γιατι πειναει,σημερα απ το πρωι δεν ετρωγε ειχε φαει γυρω στα 90μλ στις 11,κ ευτυχως εφαγε στις 3 170μλ,προσπαθω να τη ταιζω καθε 4 ωρες περιπου αλλα απλα αρνειται να φαει κ τσιριζει!αλλα για υπνο 10-10μιση τελος!νανι!αλλα ξυπναει να φαει γιατι συνηθως κοιμαται νηστηκη

ta pedia apo do k pera den xriazete na trone kathe teseris ores arki na trone kata ti diarkia tis imeras ayto poy toys antistixi ilikiaka an k ayto ine sxetiko gia kathe pedi ,afoy perni varos k o giatros den anisixis min tin poli piezis mpori k giayto na antidra ,kita mipos tin koyrazi to royfigma an exis mikres poli tripes ego exo peripoy 5 prospathisa na toy doso me pio megales ala pnigete k den ithele na pini k ksanagirisame stis mikres alla pio polles xalasa poles mexri na vroyme pos pini kalitera k apo tote ton vlepo to efxaristiete to gala k den ton koyrazi to poliora taismapoy stamatage apo tin koyrasi;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τσαααα, τι κανετε??

ψυχρουλα επιασε σημερα ε???

να μας ζησουν τα νεοφωτιστα μαγιομπεμπεκια μας.

Εμεις τελικα αναβαλαμε τη βαπτιση για την ανοιξη μιας και υπηρχε ενα θεμα υγειας του μπαμπα του καλου μου ευτυχως πηγαν ολα καλα!

Κατα τ αλλα το μπουγκακι μας μεγαλωνει ολο χαμογελα ειναι το ζουζουνι μου εκτος απο τις φορες που τον ενοχλει η ΓΟΠ τον καημενο..

εχει αρχισει και χαχανιζει κιολας συχνα! αχχχχχ ερωτας..

Τι νεα εσείς??

αυτο με τις θηλες με εχει προβληματισει, αφηστε ου ο δικος μου δεν ειναι καθολου σταθερος στα γευματα ουτε σε διαρκεια ουτε σε ποσοτητα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κ εμενα το ιδιο....κ ως τσιγκουνα μου τη δινει οταν πεταω γαλα αχαχαχαχα

ποτε πινει 210..ποτε 150....ουφ...

εμεις πολυ καλα, ειχα τραπεζι σημερα σε φιλους κ πολυ το φχαριστηθηκα...αδημονω να παμε στο νεο μας σπιτακι να κανω ενα τεραστιο τραπεζι για οοοολους τους φιλους μας!!!!!θα κανω πολυ μεγαλο γλεντι μιλαμε!!! απο εκεινα που εκανα προ-Γιωργου :) πλεον με τον Γιωργη :) θα ειναι τα καλυτεροτερααααα

καλησπερα! εδω κ εγω με τον γιο φυσικοτατα!

λοιπον ερωτηση .........

πηγα να κανω καταθεση στο μηχανημα σε αυτην την καρτα που εχουμε την ηλεκτρον (για αγορες μεσω ιντερνετ) κ το μηχανημα ρωτησε την ξανθια.......καταθεση σε ταμιευτηριου? σε οψεως ? η κρεντιτ ?κ δεν ηξερα φυσικα φυσικα !!!!! κ αυριο θα παω στην τραπεζα να ρωτησω

καταταλλα εδω αραζουμε , αυριο θα ερθει μια φιλη απτην δουλεια που ειναι στον 7μηνα κ σκεφτομαι κατι να της φτιαξω για φαγακι αλλα ειναι κ λιγο περιεργη κ δεν ξερω τι ?

μπουμπου μου θηλαζεις ακομα?

ΤΗΕΝΑΚΙ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο ιασωνακος σας :P:p:p

nektaria k mary να σας ζησουν τα ζουζουνια!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...