Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα ακουγεται το προγραμμα του μικρου ! φτου φτου κιολας!

μονο εγω δεν εχω προγραμμα? :confused::rolleyes::confused:

μονο εμενα με κανει οτι θελει ?

κοιμαται οοοοοοοοοοοτι ωρα θελει (μετα τις 12!)

τρωει οποτε θελει (καμια φορα στο 6 ωρο )

Θα βρει κι ο Γιώργης σιγά-σιγά το πρόγραμμα του.... :) Κι εμείς μη νομίζεις πρόγραμμα με το φαγητό έχουμε μόνο... Είναι νυχτοπούλι... για να τον πάρει ο ύπνος στις έντεκα και μισή με δώδεκα δεινοπαθούμε!!! Όλο γέλια είναι και θέλει πάρλα!!!! Γι' αυτό δε τον ταίζω μετά τις δέκα και μισή το αργότερο γιατί αλλιώς είναι ικανός να κοιμηθεί στις δύο!!

Πηγαίνω με τις ανάγκες του αλλά προσπαθώ να μην τον αφήνω και τελείως ελεύθερο.. έχει αρχίσει και καταλαβαίνει πολλά ο ατιμούλης... :):) Αφού χθες ενώ ήταν μια χαρά στο σαλόνι μαζί μας, τον πήρα να τον πάω για ύπνο και μόλις περάσαμε το κατώφλι του δωματίου του άρχισε τις γκρίνιες... όλα τα καταλαβαίνει το αστεράκι μου.... :rolleyes:

Τελικά καταφέραμε και φύγαμε από τα Starbucks κατά τις έξι - ίσα-ίσα που ψιχάλιζε- κι ήρθαμε σπίτι, φάγαμε, παίξαμε λίγο και τώρα αφού τον ξεθέωσα για τα καλά σήμερα κοιμάται στην κούνια του :eek::-o

Και το απίστευτο; Έχουμε internet!!!! :shock::shock:;)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα!!ουτε εμεις εχουμε προγραμμα!!κ μενα οτι να ναι κανει!!λες να φταιει κατι αλλο?δε νομιζω!!

andith έχεις δοκιμάσει να δεις αν φταίνε οι θηλές που δεν τρώει τόσο; εγώ χρησιμοποιώ της Chicco - τα καινούργια τα στραβά που είναι για νεογέννητα με μεγάλη θηλή.. πολύ τα'χω βολευτεί.... Δύο όμως μου ήρθαν με προβληματικές θηλές... Η ροή ήταν μικρή στο ένα και στο δεύτερο δεν έβγαινε τίποτα... Τη θηλή με τη μικρή ροή τη χρησιμοποιούσα μέχρι πρότεινως για το πρωινό του που είναι συνήθως πιο λαίμαργος... Ενώ με τα κανονικά καταβροχθίζει το μπουκάλι σε ένα τέταρτο (και επιμένω και ρεύεται και μια φορά στα 100ml), με τη θηλή με τη μικρή ροή έκανε και μια ώρα να φάει... γιατί ουσιαστικά βαριόταν.... ενώ γίνεται μάχη όταν τον σταματάω στα 100ml, με το άλλο μπουκάλι ούτε που τον ένοιαζε που τον σταματούσα... κουραζόταν και το γούσταρε το διάλειμμα - το ίδιο συνέβη με το στήθος όταν είχε αρχίσει να μειώνεται και του έδινα και ξένο... προτιμούσε το ξένο - δεν κουραζόταν κι είχε σταθερή ροή...

Θέλω να καταλήξω ότι παρατήρησα πως ήταν ευχαριστημένος και με 120-150ml με τη θηλή με τη μικρή ροή.... εκείνη την ώρα όμως μόνο.. γιατί μετά πεινούσε κι ήταν γκρινιάρης για τις επόμενες τρεις ώρες....

Δες το με τις θηλές... μπορεί να θέλει λίγο καλύτερη ροή...

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

xaxaxax τελος καλο ολα καλ δηλαδη !

κ βολτα με ομορφο συνοδο :tongue:

κ starbucks :tongue:

k τωρα νανι για τον μικρο:tongue:

κ ιντερνετ:tongue:

τι αλλο θες!

ο αντρουλης σου? ηρθε?

Ο συνοδός έγραψε πάντως το κουκλί μου!!! :)

Όχι ακόμα... :| Αν δε νυχτώσει δε βγαίνει από το νερό το χέλι μου!! :eek: Κι έχει καιρό να πάει, οπότε ας το ευχαριστηθεί!!! Εξάλλου γλύφομαι ήδη για το φρέσκο ψαράκι στα κάρβουνα αύριο το μεσημέρι :)

Έχει πολύ γέλιο το στοίχημα με τα μάτια του μικρού Ριτάκι... εγώ έχω ανοιχτό πράσινο και ο πεθερός μου σκούρο... Ο Κωνσταντίνος, η πεθερά μου και η μητέρα μου έχουν μπλε - αλλά της μητέρας μου διαφέρουν από του Κωνσταντίνου, του οποίου έχουν και λίγο κίτρινο μέσα... της μητέρας μου είναι καθαρό, σχεδόν βιολετί μπλε... Ο πατέρας μου έχει καστανά μάτια... κι ακόμα και τώρα επιμένει ότι ο Γιάνναρος έχει πάρει τα μάτια του... χαχαχα Ο καθένας με τον πόνο του!!! Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξουν τα μάτια του τελικά... Δε νομίζω ότι έχει πάρει τα δικά μου... σε κάτι φωτογραφίες που έχω που ήμουν 4 μηνών φαίνεται καθαρά το ανοιχτό πράσινο... μένει να δούμε αν θα αποκτήσει κίτρινες πιτσιλιές κι ο Γιάνναρος σα το μπαμπά του... Όπως και να'χει όμως είναι ένα κουκλί το ανθρωπάκι μου!!! Κουκουβάου!!! κουκουβάου!!!!

Εσείς τι κάνετε σήμερα Ριτάκι; Ο Γιώργης; (τρελούς ύπνους διάβαζα πιο πάνω!!!! :) ) Ο μπαμπάς του;

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

ναι !!!!!!!!! πριν λιγο σηκωθηκε ο μουργος (ω ρε τι με περιμενει το βραδυ)

κ εχουμε στρωσει μια κουβερτουλα κατω κ παιζουμε με τονν σκυλο κ τον μικρο !

ο Αγγελος επειδη ειχε φυσικοθεραπεια πρωι πρωι, εχει πεσει κ εχει ξεραθει:tongue:

οσο για το βραδυ,ισως καμια ταινια. δεν τον αφηνει ο γιατρος ακομα να οδηγει πολυ κ το αποφευγουμε κ εμεις οσο γινεται.αν κ μια βολτουλα,στυλ περιπατου θα την εκανα.δυστυχως(ευτυχως για καποιους) δεν οδηγω αυτοκινητο εγω)

ο μικρος σας οτι χρωμα ματια κ να καταληξει τελικα ειναι ενα γλυκατατο πλασμα! αν κ μαλλον το στοιχημα η μαμα σου θα το κερδισει μου φαινεται

χρησιμοποιειτε τις θηλες που γραφει +4 ?????///

88M1p3.pngycQap3.png

douar αυτα τα μπιμπερο εχω κ γω κ εδω κ καιρο εχουμε τις θηλες 4+ με τις 3 τρυπες γιατι το γαλα μας ειναι πυκτο λογω ΓΟΠ, αλλα μπιμπερο που της δοκιμασα δεν ηθελε καθολου!κ καποιες θηλες τις ανοιξα κιαλλο τις τρυπες κ τη δικιμαζω σιγα σιγα αλλα πνιγεται!

πολυ κλαμα σημερα!δε μου το εχει ξανακανει αυτο!πολλα δακρυα το γλυκουλι μου!εκλαιγα κ γω πριν μαζι της τωρα κοιμηθηκε αλλα κουνιεται πολυ κ τιναζεται!!

rXrPp3.png

καλησπερα κ απο εμας...ειχαμε παει βολτιτσα σημερις...απο τις 11 κ μαζευτηκαμε στις 7 χεχε ο μικρος οπως παντα αψογος...πλεον υιοθετησε το νανι του κ κοιμαται μαζι του ησυχα κ γλυκα οπου κ αν ειμαστε....

εμενα βρε κοριτσια ουτε με τα μπιμπερο εχει προ βλημα....παει εχω πειναλα παιδι κ δεν καταλαβαινει τιποτα....εχθες του εστιβα ρωγες απο σταφυλι στο στομα κ γουσταρε τρελλα αχαχαχαχχα

douar αυτα τα μπιμπερο εχω κ γω κ εδω κ καιρο εχουμε τις θηλες 4+ με τις 3 τρυπες γιατι το γαλα μας ειναι πυκτο λογω ΓΟΠ, αλλα μπιμπερο που της δοκιμασα δεν ηθελε καθολου!κ καποιες θηλες τις ανοιξα κιαλλο τις τρυπες κ τη δικιμαζω σιγα σιγα αλλα πνιγεται!

πολυ κλαμα σημερα!δε μου το εχει ξανακανει αυτο!πολλα δακρυα το γλυκουλι μου!εκλαιγα κ γω πριν μαζι της τωρα κοιμηθηκε αλλα κουνιεται πολυ κ τιναζεται!!

Αχ andith μου μη στενοχωριέσαι... :( αν και δεν είναι καθόλου εύκολο το ξέρω... τρελαίνομαι όταν ο δικός μου δακρύζει..... :oops::oops: συνήθως το παθαίνει αυτό όταν δε μπορεί να ρευτεί... κι ακόμα κι αγκαλίτσα κλαίει με αναφιλιτά... αν και καθόμαστε μια ώρα μαζί μετά το φαγητό για να ρευτεί καλά, είναι φορές που ενώ έχει κοιμηθεί κι έχει περάσει ώρα πολύ, ξυπνά τρομοκρατημένος και κλαίει με λυγμούς ο καημένος... αχ τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι... έτσι είχε κλάψει κι αμέσως μετά το εμβόλιο....

Τώρα που είπα εμβόλιο... εμείς είναι να κάνουμε στις 23 δύο... ένα σε κάθε μπουτάκι... :oops: έχω αγχωθεί ήδη....

Τώρα που αναφέρατε και οι δυο ότι χρησιμοποιείτε τις θηλές 4+ με τις τρεις τρύπες προβληματίστηκα.... :| εμείς χρησιμοποιούμε ακόμα τις αρχικές με τη μία τρύπα..... :shock: 0+ δηλαδή........ κι έχει θέμα με το ρέψιμο ο καημένος ακόμα και μ'αυτή τη ροή...... :?:-? ο γιατρός μου είπε πριν δυο εβδομάδες που τον ρώτησα ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ωριμάσει το πεπτικό του σύστημα... δεν ανησύχησε όταν του είπα ότι μπορεί να ρευτεί και τρεις ώρες μετά... ή ακόμα χειρότερα να πονάει επειδή θέλει να ρευτεί τρεις ώρες μετά το γεύμα του... η αλήθεια είναι ότι και παλιότερα που έβγαζε γαλατάκι το ίδιο μου'χε πει και όντως με τον καιρό βελτιώθηκε κι ούτε γαλατάκι βγάζει συχνά πια... πολύ σπάνια... Ταλαιπωρείται όμως ο καημένος και προφανώς δε τρώει και πολύ λαίμαργα όπως πίστευα... αφού είμαστε ακόμα με τις 0+.... αλλά λέτε να συμβαίνει το αντίθετο;

Λέτε να το χειροτερεύει το γεγονός ότι οι θηλές έχουν μια τρύπα;:? Να παίρνει δηλαδή πιο πολύ αέρα επειδή προσπαθεί πολύ όταν τρώει...;

Πολύ μπερδεύτηκα και προβληματίστηκα.... τηλέφωνο στο γιατρό άυριο πρωι-πρωι.....:shock::shock::shock::shock:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

κ εμενα παντως δεν ρευται...οσο κ να τον χτυπησω δε θα ρευτει...κ που κ που στα καλα καθουμενα ρευεται μονος....δεν ποναει ομως

πιστευω παντως πως αν δεν μπορουσε να ρουφηξει οπως ηθελε θα γκρινιαζε

το ρεψιμο δεν εχει να κανει με το ποσο αερα καταπινουν? εμενα οταν τρωει ηρεμα δεν ρευεται καθολου...αμα παιζει κ πινει ρευεται καποια στιγμη μονος του

καλησπερα κ απο εμας...ειχαμε παει βολτιτσα σημερις...απο τις 11 κ μαζευτηκαμε στις 7 χεχε ο μικρος οπως παντα αψογος...πλεον υιοθετησε το νανι του κ κοιμαται μαζι του ησυχα κ γλυκα οπου κ αν ειμαστε....

Αχ πολύ ωραία fairy!!!! Κι εγώ παρατήρησα σήμερα πόσο καλό του έκανε η βόλτα...!!! Πρέπει να βάλω τη βόλτα στη καθημερινότητά μας!! Ξετρελάθηκε που τον είχα καθιστό σήμερα... Τόσες όμορφες εικόνες :)

Κι εμένα κοιμάται όπου κι αν είναι αλλά αν δεν είναι στην κούνια ή έστω κάπου που να'χει λίγο άπλα δε βολεύεται και μετά από 45 λεπτά περίπου ξυπνάει...

κ εμενα παντως δεν ρευται...οσο κ να τον χτυπησω δε θα ρευτει...κ που κ που στα καλα καθουμενα ρευεται μονος....δεν ποναει ομως

πιστευω παντως πως αν δεν μπορουσε να ρουφηξει οπως ηθελε θα γκρινιαζε

έχεις δίκιο μάλλον fairy.... όντως δε φαίνεται να τον ενοχλεί η ροή... ίσα ίσα μαλιστα.... ευχαριστημένος είναι όταν τρώει...

απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πονάει όταν ρεύεται αργότερα..... είναι φορές που θα νομίσω πως έχει ρευτεί καλά θα τον βάλω για ύπνο και μετά από μια ώρα θα ξυπνήσει τρομοκρατημένος και θα κλαίει με αναφιλητά στριγγλίζοντας... θα τον σηκώσω και μόλις ηρεμήσει λίγο θα ρίξει ένα ωραιότατο ρέψιμο και σιγά-σιγά θα ξανακοιμηθεί - μόλις ηρεμήσει από το κλάμα.... πραγματικά τον λυπάμαι όταν του συμβαίνει αυτό.... :oops:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

εγω τον παω καθε μερα βολτα...μεγαλος κουτσομπολης χαχαχαχα

ισως ειναι το πεπτικο που λεει ο γιατρος. εμεις μεχρι 1.5 μηνων ποναγσμε πολυ καθε πρωι με τα κακα

ναι !!!!!!!!! πριν λιγο σηκωθηκε ο μουργος (ω ρε τι με περιμενει το βραδυ)

Ελπίζω να βλέπετε όνειρα γλυκά τώρα :)

ο μικρος σας οτι χρωμα ματια κ να καταληξει τελικα ειναι ενα γλυκατατο πλασμα! αν κ μαλλον το στοιχημα η μαμα σου θα το κερδισει μου φαινεται

Σ'ευχαριστώ Ριτάκι!!! Κι εγώ έτσι νομίζω χαχαχα

οσο για το βραδυ,ισως καμια ταινια. δεν τον αφηνει ο γιατρος ακομα να οδηγει πολυ κ το αποφευγουμε κ εμεις οσο γινεται.αν κ μια βολτουλα,στυλ περιπατου θα την εκανα.δυστυχως(ευτυχως για καποιους) δεν οδηγω αυτοκινητο εγω)

Και καλή βολτούλα στη μαμά και τον μπαμπά! ;)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

εγω τον παω καθε μερα βολτα...μεγαλος κουτσομπολης χαχαχαχα

ισως ειναι το πεπτικο που λεει ο γιατρος. εμεις μεχρι 1.5 μηνων ποναγσμε πολυ καθε πρωι με τα κακα

Διδυμάκι δεν είναι κι ο Γιώργης σου; Κι εμάς είναι τρελός κουτσομπόλης και κοινωνικότατος..!!!!:-P αν έχουμε κόσμο και τρώει δεν υπάρχει περίπτωση να μου ρίξει ούτε μισό βλέμμα!!!! :rolleyes::rolleyes: εκεί το βλέμμα του.. στο τι γίνεται με τους άλλους!!! Από πάρλα δε άλλο τίποτα!!!!:D

Με τα κακά είμαστε εντάξει πάντως εδώ και ενάμιση μήνα... εδώ και ένα μήνα περίπου δε κάνουμε κακά μας μια φορά την ημέρα και δεν πονάμε ιδιαίτερα ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια... :)

Στο μόνο που είναι λίγο τεμπελάκος είναι στο γύρισμα... έχει γυρίσει τυχαία δυο-τρεις φορές από μπρούμυτα ανάσκελα αλλά νομίζω πως είναι τυχαίο γιατί δε το επαναλαμβάνει και σχεδόν πάντα ενώ θα προσπαθήσει φανερά να γυρίσει δε τα καταφέρνει και κατεβάζει το κεφαλάκι του και βάζει τα κλάμματα.... ένα πρωι πάλι τον πέτυχα που είχε γυρίσει από ανάσκελα μπρούμυτα κι έπαιζε κοιτώντας την πάντα στην κούνια του... όταν κουράστηκε να παίζει προσπάθησε για λίγο να γυρίσει.. δε μπορούσε κι έβαλε τα κλάματα.... λέτε να'χει καταλάβει και επαναπαυθεί στο ότι θα τον γυρίζω εγώ κι έτσι να μην προσπαθεί όσο θα έπρεπε;:?

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...