Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

eimai sto lobby tou xenodoxeiou k perimeno to taxi opote mpoorei na kleiso apotama.

loipon agoarasa polla pragmata gia to loukoumo mou, tis anipsies mou, emena k ton andra mou.

oi times foveres all den exo polla lefta k xoro sti valitsa gia na paro kai alla!

ithela san treli na paro ena kapelo oraio alla ekane peri ta 100? opote kolosa. pantos tha paro sigoura gia ti vaftisi tou giou mou.

kai mias k leo gia vaftiseis me to kalo ta mpempakia mairys k nektarias!!

Thena ontos einai kourastiko alla mono stin periodo ton taxidion.

ante na do tora sto aerodromio pou tha vro xoro gia na armexto!

entometaxi to gala stin Athina teleionei! elpizo na min exei kathisterisi giati tote tha pinasei o mpempikos mou

:(

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο για τα ψωνια νατασουλι !!!!!!!!!!!!!!!

καλα εκανες !!!!!!!!

κ εγω θα του βαλω πρωτη φορα φορμιτσα σημερα !!!!!!

κατσε να ξυπνησει

αχ τι μας εχουν κανει τα ατιμα? ποσο ομορφα εχει αλλαξει η ζωη μας?!!!!!!!!!!!!

καλη επιστροφη κοριτσαρα μου

κ χιλια μπραβο που μπορεις να τα συνδιαζεις ολα.θελει κοτσια κ κουραγια!

88M1p3.pngycQap3.png

Κι εδώ στην Αργυρούπολη η βροχούλα ξεκίνησε και καλά κρατεί :) Ωραίες μυρωδιές!!!

Εγώ με το Γιάνναρο ίσα που προλάβαμε και κάναμε βολτούλα πριν τη βροχή με το καρότσι μας - καθιστοί παρακαλώ!!! :) και βρήκαμε καταφύγιο σ' ένα Starbucks για να φάμε και να πιει η μαμά ένα καφεδάκι κι επιτέλους να επικοινωνήσει με λίγο κόσμο online :) Ο μπαμπάς μας έχει πάει για ψάρεμα κι έτσι απολαμβάνουμε ένα Σάββατο free από πάσης φύσεως υποχρεώσεις τα δυο μας :)

Χάθηκα πάλι το ξέρω... είχαμε όμως θέμα με το net τον τελευταίο καιρό... άτιμη η Forthnet!!! Μας είπαν από Δευτέρα θα είμαστε ΟΚ... για να δούμε - και την περασμένη εβδομάδα τα ίδια έλεγαν και ερχόταν αποσπασματικά για κανένα δεκάλεπτο δυο-τρεις φορές την ημέρα :? και όχι συγκεκριμένες ώρες...:? Τέλος πάντων να'ναι καλά το Starbucks σήμερα :eek:

Thenaki και Νaya να χαιρόσαστε τον Ιάσωνα και τη Φωτεινή!!!! :) Πάντα χαρούμενα και καλότυχα να'ναι τα γλυκούλια!!!

MaryPoppins και Νεκταρία να περάσετε όμορφα κια να τα καμαρώσετε τα μικρούλια σας σήμερα (ή και αύριο!)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

starbucks ακουσα κ ηρθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα οσο ημουν με την κοιλια ειχα πιει τα παντα απο κει !!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι μου θυμισες τωρα! πριν παω για δουλεια επερνα την ποτηρακλα μου κ πηγαινα καμαρωτη καμαρωτη !

εχει δοκιμασει ο μικρος μεσα στην κοιλια τα παντα!!!!

μια χαρα σε βρισκω douar !!!!! Ο μικρος φρονιμος?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ Thena πόσο σε σκέφτομαι με το θέμα της περιόδου....... Εγώ σταμάτησα να θηλάζω 16 Αυγούστου... δεν είχα άλλο... στέρεψα :shock: Και από τις 3-4 Αυγούστου του έδινα μόνο ένα γεύμα την ημέρα... Δεν είχα να του δώσω άλλο του πεινάλα μου!!!!

Παρένθεση... μόλις κοίταξα έξω και ρίχνει καρέκλες... Κανονικό Monsoon :? ελπίζω να σταματήσει στις επόμενες τρεις ώρες γιατί γάλα δεν έχει:shock::shock:

Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα... Κοντεύουμε τη μέρα που έμαθα ότι περιμένουμε το πλασματάκι μας (19 Σεπτέμβρη) κι η περίοδος άφαντη.... :shock::shock::shock: Εντωμεταξύ δεν μπορώ να πω ότι δεν προσέχαμε - αλλά έγινε δυο φορές χωρίς προφυλακτικό αλλά δεν ολοκληρώσαμε αν με εννοείτε..... :?:-? Τι να πω... προσπαθώ να μη το σκέφτομαι αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω φρικάρει.....!!!! Ασέ που και μένα η κοιλιά μου είναι σα να είμαι 4 μηνών έγκυος .... Αφού γελάω και λέω πόσο καλά τα πάω με τη ζυγαριά - ένα κιλό μου΄χει μείνει! - και πόσο χάλια με τον καθρέπτη...!!! Έχω πάθει φρίκη!!!! Η αδελφή μου είναι 4 μηνών έγκυος (καλά είμαστε ξετρελαμένοι για το ξαδελφάκι που έρχεται!!! :)) και φαινόμαστε ίδιες:shock::shock::?

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

starbucks ακουσα κ ηρθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα οσο ημουν με την κοιλια ειχα πιει τα παντα απο κει !!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι μου θυμισες τωρα! πριν παω για δουλεια επερνα την ποτηρακλα μου κ πηγαινα καμαρωτη καμαρωτη !

εχει δοκιμασει ο μικρος μεσα στην κοιλια τα παντα!!!!

μια χαρα σε βρισκω douar !!!!! Ο μικρος φρονιμος?

χαχαχα άσε Ριτάκι τρελή εξάρτηση τα Starbucks!! Κι ο δικός μου - ειδικά τον Απρίλιο είχε πιει πολύ Starbucks!!! :D

Τον πήρε μόλις ο ύπνος το γλυκούλι μου!!! Αχ τι όμορφη είναι η ζωή μας με τα πλασματάκια μας!!! Τον έβγαλα μόλις μια φωτό... θα προσπαθήσω να την ανέβασω FB επιτόπου!! Έχει πολύ γέλιο νομίζω! Επανέρχομαι!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

καλως την xainti!!!!!

o αντρουλης σου ?καλυτερα καπως?εσυ ??ολα καλα?αντεχεις? :D

κοιτα xainti το εγραψα κ στο φεις............πρεπει να κανονισουμε να βρεθουμε πριν χειμωνιασει πολυ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ναι είναι πολύ καλύτερα θα πάμε βέβαια τη Δευτέρα να μας γράψει άδεια ο γιατρός γιατί τελειώνει η κανονική του άδεια σήμερα και δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος να γυρίσει έχει ακόμα ενοχλήσεις. Εγώ καλά είμαι αντέχω προς το παρόν. Ελπίζω να τα καταφέρω να βρεθούμε γιατί αρχίζω και δουλειά την άλλη Δευτέρα θα προσπαθήσω πάντως γιατί θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλες!

ειδα ΤΗΝ ΦΩΤΟ ! τελειος ο γιανναρος! απολαμβανει την στιγμη !!!!!!!!!!!!!!!

καθε 3 ωρες τρωει ?

Εκεί γύρω στις τρεις με τέσσερις ώρες.... Προσπαθώ να το κάνω τέσσερις γιατί αλλιώς καταλήγει να τρώει πολύ αργά το τελευταίο γεύμα... Ξυπνάει το πρωί και τρώει γύρω στις εννιά παρά τέταρτο με εννιά... μετά τρώμε πάλι κάπου μεταξύ δυο και τρεις - το πρωινό τον κρατάει περισσότερο... ίσως επειδή παίζει για καμιά ώρα και μετά ξανακοιμάται και δεν καταναλώνει πολύ ενέργεια... το απογευματινό του όμως το θέλει και το απαιτεί στις τρεις ώρες πάνω.... :eek: οπότε στις έξι και μισή το αργότερο θα πρέπει να φάμε σήμερα οπωσδήποτε αλλιώς θα χαλάσουμε κόσμο!!! κι ακόμα βρέχει έξω:? οπότε το τελευταίο του απόψε θα το τραβήξω να του το δώσω στις δέκα.... για να κοιμηθούμε κατά τις εντεκάμιση..

Σε κάθε γεύμα τρώει 6 μεζούρες συνήθως... (180ml ή 200ml ανάλογα πως το υπολογίζει η καθεμία) κάποιες φορές όμως αν δω ότι είναι ιδιαίτερα γκρινιαρούλης του δίνω 7 μεζούρες.... Αλλά είναι γενικά ευχαριστημένος με τα 4 γεύματα την ημέρα από 6 μεζούρες το καθένα.... (και το κουτί για πάνω από 6 κιλά αυτό προτείνει...)

Και η ανάπτυξη του καλά πάει οπότε ο παιδίατρος μου είπε να συνεχίσω έτσι... Είμαστε 6320 σήμερα (δεν πήρε πολύ βάρος τις τελευταίες δυο εβδομάδες - αλλά μας είπε κι εμάς ο παιδίατρος ότι δε θα παίρνει τόσο πολύ από εδώ και πέρα... σύμφωνα με την καμπύλη πρέπει να παρει 500 για να παραμείνει σ'αυτή ώς τις 23... για να δούμε) και έχουμε πάει 66 εκατοστά lol ραγδαία ανάπτυξη ύψους!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

μια χαρα ακουγεται το προγραμμα του μικρου ! φτου φτου κιολας!

μονο εγω δεν εχω προγραμμα? :confused::rolleyes::confused:

μονο εμενα με κανει οτι θελει ?

κοιμαται οοοοοοοοοοοτι ωρα θελει (μετα τις 12!)

τρωει οποτε θελει (καμια φορα στο 6 ωρο )

88M1p3.pngycQap3.png

μια χαρα ακουγεται το προγραμμα του μικρου ! φτου φτου κιολας!

μονο εγω δεν εχω προγραμμα? :confused::rolleyes::confused:

μονο εμενα με κανει οτι θελει ?

κοιμαται οοοοοοοοοοοτι ωρα θελει (μετα τις 12!)

τρωει οποτε θελει (καμια φορα στο 6 ωρο )

μπα!!ουτε εμεις εχουμε προγραμμα!!κ μενα οτι να ναι κανει!!λες να φταιει κατι αλλο?δε νομιζω!!

rXrPp3.png

βρε ακομα εεδω ειστε?δεν σταματησε εκει η βροχη ?

εδω σταματησε (δυστυχως)

το δικο μου μικρο σηκωθηκε για λιγακι κ την ξαναπεσε..... παλι στο δωματιο του τον εβαλα. αντε να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση να τον βαλω κ για βραδυ:?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...