Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικια μου επειδη δε καθεται πουθενα κ αν δε κοιμαται θελει ολη μερα παιχνιδι κ τραγουδακια,οταν κοιμαται το βραδυ ηρεμω!βεβαια πολλες φορες τη περνω στο κρεββατι μου στη μεση της βραδιας για νανι γιατι μου λειπει!

ευτυχως δε καναμε πυρετο απο το εμβολιο,λιγη γκρινιτσα ειχαμε μονο!!

thenaki ευτυχως,γλυτωσατε τη ταλαιπωρια του νοσοκομειου!!περαστικα σας!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Thena ευτυχως που ειναι καλυτερα ο μικρος Ιασωνας...

οσο για σενα τι να πω κοριτσακι...

μακαρι να σου ερθει η περιοδος και να μην ειναι κανενα πιτσιρικι...

Fairy εγω επειδη ειμαι πολλες ωρες στο σπιτι και ο μικρος το βραδυ (καθε βραδυ) παθαινει εκνευρισμο και δυσκολευεται πολυ να κοιμηθει με αποτελεσμα να μας εξαντλει,οταν επιτελους κοιμαται νιωθω ανακουφιση και για αυτον που δεν ταλαιπωρειται αλλο και για μενα που θα ξεκουραστω λιγακι...

(τωρα βεβαια ενω εχει κοιμηθει απο τις 12 εγω μολις τελειωσα τις δουλειες αρα...λιγοτερος υπνος...:|)

Mpoumpou τον μικρο τον εβαλες στο καθισμα του καροτσιου ή οχι ακομα???

αχ,αστα οι μετακομισεις ειναι πικρα αλλα αν πηγατε σε δικο σας σπιτι,χαλαλι..............:P

καλημερα.....γιατι ολες πρωι θα το δειτε :P

μακαρι να βρεξει λιγακι αυριο............................

φιλιαααα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

αχ,αστα οι μετακομισεις ειναι πικρα αλλα αν πηγατε σε δικο σας σπιτι,χαλαλι..............:P

καλημερα.....γιατι ολες πρωι θα το δειτε :P

μακαρι να βρεξει λιγακι αυριο............................

φιλιαααα!!!

καλημερες...ξυπνησα στις 7 οπως καθε μερα ξυπναμε με τον μικρο κ αυτος ακομα κοιμαται :shock:

εγω τον εχω βαλει απο 1.5 μηνων στο καροτσι κανονικα κ του ξαπλωνω τη πλατουλα...στο καθισμα αυτοκινητου πλεον δε χωραει κ το στυλ πορτ μπεμπε που ειχε αρχικα το καροτσι μας δεν το ηθελε καθολου...ειναι μεγαλος κουτσομπολης :rolleyes::rolleyes:

kalimeraaaaaaaaaaa

piga ekana xoriaki ola ok arnitiko tora prepi na arxiso ta xapakia poy moy edose o giatros malon progesteroni ine mpas k erthi

edo simera arxise o ximonas vroxi k krio telika xriazonte oles oi epoxes sti zoi mas skeftome to tzakia anmeno koyvertoules k agalitses pedikes poliores giati to kalokeri apo ti zesti den akoympiomaste katholoy:tongue::tongue::tongue:

arxisa na ton vazo k nakathete ton iasona toy evgala k to kareklaki k gerni san methismenos:mrgreen:

sas ipa oti pira mia skiourina gia ton skioyro moy nai efera nifi sto spiti

k simera ton epiasa epaftoforo kavala:mrgreen:lete na gemisoyme skiourakia se ayto to spiti kapios prepi na gastronete telika

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

to kalitero ine mpoyfan gia 2 logoys ,mporina na to vgazis vazis pio eykola k grigora k deyteron i forma den tha toy kani gia olo to ximona ine ligo taleporia to olosomo k me ta pantelonia k ta manikia na ta ftiaxnis mexri na koympothi tha exi plantaksi sto klama:shock:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

epistrefo to vradu. ekana trapeza alla epeidi ematha arga gia to taxidi den xero an tha tou ftasei. exoun meinei 4 mpoukalakia kai ego ftano 1 ta xumeromata :(

i megali taleporia einai pou vgazo edo gala giati me ta meetings o xronos einai periorismenos kkai telika ponaop polu mexri na vro xrfono afou mporei na exoun perasei 10-12 ores xoris armegma!!1

uDLqp1.png

ti na po vre natassaki poli koyragio theli ayto k ipomoni ego sigoyra tha ta ixa paratisi man ekana tosa taksidia edo den pao k to ekopsa to gala poy na pigena k olas:tongue:

ox ksipnise trexo sto vlastari filia kalos na girisis

a k kala psonia:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Πασχαλιτσα μου απο 2 μηνων τον εχω βαλει στο καθισμα!!

δεν χωρουσε στο πορτ μπεμπε...

το εχει βολευτει πολυ στην ξαπλωτη σταση!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα κ απο μενα !!!!!!!!

εμενα ξυπνησε ο μουργος 7.30 τον ταισα κ μετα παρεα μαζι μας στο διπλο οπου τον πηρε ο υπνος μεχρι τις 12.30!!!!!!!!!!!!

ξεκουραστηκα ευτυχως γιατι εχτες ειχαμε επισκεψεις κ το ξενυχτησαμε :tongue:

λοιπον.....τι να πρωτοσχολιασω?

καταρχην χαιρομαι τοοοοοοοοοσο που τι ιασωνακι ειναι σπιτακι του ! ολα να ειναι περαστικα κ να σταματησει να ταλειπωρειτε το ζουζουνι !

ΤΗΕΝΑΚΙ μου μπραβο κ για την χοριακη ..... ελπιζω να λυθει και αυτο το ζητημα. παρα πολλα φιλακια φιλεναδα μου

νατασουλι χιλια μπραβο για την επιμονη σου για μητρικο γαλα. καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο αλλα τα εχεις καταφερει μια χαρα μεχρι εδω ! οταν λειπεις τον κραταει ο μπαμπας του ?

fairy ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακιαα ;);););)

μπουμπου μενω κοντα στην πειραιως (πειραιας) κ πηγαινω παρα πολυ συχνα κ για ψωνια κ για καφε ........... τελευταια φορα που πηγα για να παρω φορμες του μικρου το σκεφτηκα οτι θα ηταν μια καλη ιδεα να βρεθουμε κ εκει αν τυχει :tongue:

τι αλλο? α ο καιρος αλλαξε? μου αρεσει !!!!!!!!!!!!

σημερα νομιζω (η αυριο:confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes:) εχουμε βαφτισεις!

η nektaria βαφτιζει την κορακλα της .............

ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ παντα γερη κ τυχερη !!!!!!!!!!!!!!!

κ η mary poppins νομιζω βαφτιζει τον γιοκα της !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τις καλυτερες ευχες μας στην φιλεναδα μας κ στο μικρο της θαυματακι:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...