Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις εχουμε παρκοκρεββατο -αλλαξιερα. μεχρι στιγμης αυτο χρησιμοποιω (μετα την καλαθουνα ηταν το επομενο σταδιο) το εχω στην κρεββατοκαμαρα μας κ με εχει βολεψει απιστευτα. σκεφτομαι ομως μεσα στο σαβ/ακο να παω τον μικρο στην κουνια του , στο δικο του δωματιο .

αρχιζω κ παθαινω εξαρτηση κ μετα θα μου ειναι πολυ δυσκολο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!εμεις καναμε εμβολιο σημερα!!κλαψαμε αλλα τωρα ειμαστε οκ!!!η γιατρος εκει μας ειπε οτι ειναι υπερκινητικη για 3μιση μηνων κ να μην περιμενω να βαζει πολυ βαρος ετσι που κοπανιεται!!!κ να κανω υπομονη σε εναμιση θα ξεκινησουμε κρεμουλες οποτε μαλλον θα τρωει καλυτερα,επειδη πινει το γαλα για ΓΟΠ καλο ειναι να μην το αλλαξουμε!ειμαστε 6170 ακομα!!πριν ενα μηνα ημασταν 5450!αυτα περιμενουμε να δουμε για πυρετο τωρα!!

rXrPp3.png

καλησπέρες και από μας κοριτσακια, τι κανετε??

Θενακι περαστικα στον Ιασωνακι βρε κοριτσακι...!

Εγω ακομη προσπαθω να συμμαζεψω το χαμο εχουν μεινει και λιγες κουτες ακομη πιο πολυ πραγματα της βιβλιοθηκης...αλλα δε σκαω στον καιρο τους κι αυτες..

Κατα τ αλλα ολα καλα, ειμαστε μια στα καλα μας μια στις γκρινιες..

Αλλα ειναι τοσο ζουζουνι μεσα στα χαμογελα και τα αγκουυυυ...λιωνω!

Εγω κοριτσια τελικα ξεκινησα πιλατες χθες πρωτο μαθημα και ενιωσα αλλος ανθρωπος! ειχα σκουριασει τελειως και δεν ειχα καθολου χρονο για μενα με αποτελεσμα να εχω νευρα ολη την ωρα και γενικα να μην ειμαι ο εαυτος μου!

Ελπιζω να ισιωσω συντομα!!

εσεις τι νεεεεα?ολα καλα και ανθιρα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω τον εχω στην κουνια του απο τη πρωτη μερα....διπλα μου βεβαια ακομα...τωρα στο αλλο σπιτι θα παει στο δωματιο του...στην Ελλαδα πηραμε αυτο το παρκο να εοχυμε

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080310&itmid=840919&la=1

μας βολεψε παρα πολυ

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια τελικα ξεκινησα πιλατες χθες πρωτο μαθημα και ενιωσα αλλος ανθρωπος! ειχα σκουριασει τελειως και δεν ειχα καθολου χρονο για μενα με αποτελεσμα να εχω νευρα ολη την ωρα και γενικα να μην ειμαι ο εαυτος μου!

Ελπιζω να ισιωσω συντομα!!

εσεις τι νεεεεα?ολα καλα και ανθιρα?

καλη αρχη Μπουμπου...εγω το εχω ριξει στις καροτσαδες...εχθες εκανα περιπου 3 χιλιομετρα με το καροτσι....ισως απο γεναρη που θα ξεκινησει κανονικα παιδικο ο μικρος να βρω καποια ωρα στο γυμναστηριο του πανεπιστημιου να παω κ εγω πιλατες...εκανα κ εγω πριν μεινω εγκυος...

καλημερουδια!

πωπω μεσημεριασε, το ξενυχτησαμε λιγο χθες και δεν τραβαει η ομαδα σημερα:tongue:

αληθεια εμεις αφου δεν δουλευουμε κ εχουμε αδεια, θα εχουμε ασφαλεια του χρονου αραγε? (γιατι ενσημα δεν μας κολλανε ολο αυτο το διαστημα)

ασφαλεια ναι θα εχουμε, στην ουσια μας κολλαει κατι ενσημα ο οαεδ που ειναι σε μια ειδικη κατηγορια οποτε ειναι συνταξιμα και για ιατροφαρμακευτικη αλλα δεν μετρανε για αλλα πραγματα οπως επιδοματα και τετοια. δλδ για οποια κανει το δευτερο παιδι αμεσως μπορει να μην μπορεσει να παρει επιδομα απο το ικα

αληθεια μετα θα δουλευουμε 7ωρο ? ξερει καμια/?

εμενα απο τη δουλεια μου ειπαν οτι στα χαρτια του οαεδ πυ τους ζητησα ειχε και ενα στο οποιο εγω επρεπε να δηλωσω αν θα εχω μετα μειωμενο ωραριο και ποσο αλλα δεν ξερω τι δικαιουμαστε, θα παει ο αντρας μου οαεδ να ρωτησει και θα σας πω.

κοριτσια μου κοριτσια μου!!!!πηγαμε κ ειδαμε για πολλοστη φορα ενα σπιτακι σημερα..κ ναι επιτελους αποφασισαμε οτι αυτο μας αρεσει...πλεον ο Γιωργής μας θα εχει το δικο του δωματιο...ηταν υπεροχο...θα φυγουμε κ απο το διαμερισμα κ θα εχουμε την ανεση μας :-)

πολυ happy σημερα...προσπαθω μονο να μην σκεφτομαι πως πακεταρω ολα αυτα κ την ημερα της μετακομισης αχαχαχαχαχαχα

αντε fairy με το καλο! τρελος ενθουσιασμος ε?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλε που ειστε οοοοοοοοολες ??????????????

πηρατε τους δρομους????????????/

εγω κανω δουλειες(τι πρωτοτυπο!0 ενω ο μικρος κοιμαται . νωρις το βραδακι θα ερθει μια συναδελφος απτην δουλεια για κους κους κ αργοτερα ενα φιλικο μας ζευγαρι

88M1p3.pngycQap3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΔΗΞΕ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΕΣΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ Κ ΕΙΔΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΙΩΣΗ Κ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 1-2 ΜΕΖΟΥΡΕΣ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΕΙ Κ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΜΑ Κ ΝΑΝΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ :tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

δοξα το Θεο

μπραβο ΤΗΕΝΑΚΙ μου κ σενα κ στον ιασωνα. να κανει τον κυκλο του κ να παει απο κει που ηρθε το παλιομικροβιο.

τι ταλαιπωρια το μαναρι μου

να μου τον φιλησεις ε? κ την μανουλα του την ηρωιδα κ κουμπαρουλα μου ;);););)

88M1p3.pngycQap3.png

nai eftixos ti glitosame. to kserate oti mexri ta 5 an kanoyn ourolimoksi mono endoflevia antiviosi pernoyn? ego oxi:confused:!

pantos den leei na isixasi o ponos o kakomiris tentonete sinexia otan pai na fai olo klei apo ton pono,tespa ago tora to vradaki piga vrika to giatro moy ekana enan iperixo exo prismeno endomitrio tora tha doyme i ine epidi tha erthi i periodos i pao gia tetarto an k den to nomizo,ayrio pao pali gia xoriaki prono prono k an oxi moy egrapse xapia mpas k ksipnisi k erthi ,i kilia moy den vlepete ime san 3 minon egios xoris plaka :cry::oops::shock:

otan piga stin kliniki me epiase ena anxos ithela na figo evlepa egies k pathena psixoplakoma afoy tora poy to skeftome me epiase pali :( den tha to antekso an ime lete na ine anemogastri:shock::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

μπράβο thenaki ευχάριστα τα νέα για τον μικρούλη. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πάλι!Εύχομαι απλά να έχει καθυστερήσει η περίοδος γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα όλα θα πάνε καλά να σκέφτεσαι θετικά.

thenaki περαστικα σας

βρε κοριτσια...εβαλα τον μικρο για υπνο κ για αλλο ενα βραδυ ενιωσα πως περασε γρηγορα η μερα κ δεν τον χορτασα...εσεις το νιωθετε αυτο η χαιρεστε οταν ερχετε το βραδυ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...