Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σου εδωσαν καποιο χαρτι "αποφασης " για να πας κ στη δουλειασου ? εμενα το 6μηνο ξεκινησε 19.8 κ ακομα να πληρωθω. αρχες του μηνα μου ειπαν . αλλα εγω το συμπληρωματικο το πηρα μεσα σε μια βδομαδα απτηνκαταθεση δικαιολογητικων.

οτι θελει κανει ο καθενας!!εγω χτες εκανα τα χαρτια για το συμπληρωματικο κ μου ειπε 15.10 ενα μηνα και δηλ. κ για το 6μηνο αυτος σημερα μου ειπε μεσα με τελος θα μπουν τα λεφτα!δε μου εδωσε κανενα χαρτι ομως!ποιος ξερει!

rXrPp3.png

οτι θελει κανει ο καθενας!!εγω χτες εκανα τα χαρτια για το συμπληρωματικο κ μου ειπε 15.10 ενα μηνα και δηλ. κ για το 6μηνο αυτος σημερα μου ειπε μεσα με τελος θα μπουν τα λεφτα!δε μου εδωσε κανενα χαρτι ομως!ποιος ξερει!

ποιος ξερει! ο καθενας τα δικα του εντελως! σαν τους γιατρους ενα πραγμα ! αληθεια απο ποια περιοχη εισαι

?

εγω σημερα στο τσακ ειμαι να παω τον μικρο στην παιδιατρο.δεν τρωει ρε κοριτσια! εχει ορεξη για παιχνιδι, δεν ειναι κακοδιαθετος μια χαρα φαινεται. αλλα εφαγε απο τις 7μιση το πρωι ΜΟΝΟ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ κ το δευτερο με το ζορι κ οχι ολο !

σκεφτομαι μηπως να αλλαζα το γαλα , βαρεθηκε την γευση ισως. δεν ξερω μονο υποθεσεις κανω. 29 του μηνα κανονικα εχω παιδιατρο αλλα δεν ξερω νομιζω οτι θα την κανουμε την βολτα μας.

εσενα η κουκλιτσα σου ειναι καλα?

88M1p3.pngycQap3.png

andith αρα πηγαινεις ξανα στην δουλεια τελος φλεβαρη αρχες μαρτη ε?

αληθεια μετα θα δουλευουμε 7ωρο ? ξερει καμια/?

ναι τοτε ειναι!βεβαια εγω δε ξερω ακομα τι θα κανω γιατι δεν εχω κανενα να μου κραταει το μωρο κ τοτε θα ειναι 9 μηνων,μενω Ν.Φιλαδελφεια,εσυ?

κ επισης ουτε εμενα τρωει!κανει 5 γευματα 120-140μλ με το ζορι ομως!απο κει που ετρωγε 170,ασε που πρεπει να περασουν 4 ωρες κ πανω!αλλιως ουτε να το βαλει στο στομα της,τη κανω βολτα κ της τραγουδαω για να το φαει πολλες φορες!κ προχτες που ειχε να φαει απ τις 5 κ στις 10 προσπαθησα,αλλα ηθελε μονο νανι νηστικη,την επιασα στον υπνο κατα τις 12 κ εφαγε 150μλ ουτε που ανοιξε τα ματια της ευτυχως!τι να πω δε ξερω!εμεις παιδιατρο δεν εχουμε ειμαστε στο ψαξιμο,αλλα αυριο εχουμε εμβολιο στο ικα κ θα ρωτησω τη παιδιτρο που θα την εξετασει!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου κοριτσια μου!!!!πηγαμε κ ειδαμε για πολλοστη φορα ενα σπιτακι σημερα..κ ναι επιτελους αποφασισαμε οτι αυτο μας αρεσει...πλεον ο Γιωργής μας θα εχει το δικο του δωματιο...ηταν υπεροχο...θα φυγουμε κ απο το διαμερισμα κ θα εχουμε την ανεση μας :)

πολυ happy σημερα...προσπαθω μονο να μην σκεφτομαι πως πακεταρω ολα αυτα κ την ημερα της μετακομισης αχαχαχαχαχαχα

ΜΠΡΑΒΟ fairy μου !!!!!!!!

καλοριζικο κ καλοτυχο να ειναι το κανουργιο σπιτακι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

k ευχομαι οχι μονο να εχει το δικο του δωματιο αλλα να το μοιραστει κ με ενα αδελφακι αργοτερα ....γιατι οχι !!!!!

μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε να μην ανησυχω εφοσον εχει ορεξη για παιχνιδι, κ εφοσον ουτε πυρετους ουτε τιποτα.με ρωτησε αν κοιμαται πολλες ωρες(αυτο θα ηταν υποπτο) κ μου ειπε να ηρεμησω κ να μην τον πιεζω καθολου. να δοιμασω ξανα τσαγακι(μεχρι τωρα δεν τον θελει καθολου) κ μου ειπε οποτε θελω παρολα αυτα να παω να τον εξετασει. την αλλη βδομαδα θα παω λοιπον.....:rolleyes:πεμπτη 7.30 το απογευμα .αν παρολα αυτα δω κατι διαφορετικο η περιεργο να της τηλ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μη σκας για το φαι ριτακι οσο ειναι ευδιαθετος..μεγαλωνουν κ αλλαζουν οι αναγκες τους...κ εμενα χτυπαει κατι 4ωρα πλεον χωρις φαι...απιστευτο για τον πειναλα μου αχαχααχαχαχα

ουτε γιατρος να ησουν βρε fairy μου........σε τοοοοοοοοσα πολλα εχεις τοσο δικιο. ακριβως ετσι μου ειπε κ αυτη. οτι μεγαλωνει κ αλλαζουν οι αναγκες του.τα ιδια ελεγα κ τον προηγουμενο μηνα κ τελικα πηρε 1 κιλο (απο δω κ περα λεει δεν θα περνουν τοσο οσο στην αρχη)

88M1p3.pngycQap3.png

χαχαχαχ ωραιο κοπλιμαν χιχιχ

δεν ειμαι γιατρος κοριτσακι....απλα σταματησα να ακουω τους γιατρους κ προσπαθω να καταλαβω το παιδι μου αχαχαχαχαχαχα

εμενα στην αρχη οταν μου κοπηκε το γαλα με ειχε πρηξει...μην το ταιζεις πανω στη μια ωρα....τοτε ο μικρος ετρωγε μισο γευμα καθε φορα γιατι προφανως του επεφτε βαρυ το ξενο ....ειχε μαθει στο μητρικο...ε το παιδι μονο του εφτιαξε το προγραμμα του....οσο κ να το πιεσεις αμα πειναει το παιδι δε θα φαει???? ειδικα ο δικος μου ο πειναλας!!!!!

μην αχωνεσαι καλο μου....τα παιδια μας αν δεν ειναι καλα θα μας το πουν....ξερεις με εκεινο το τσιριχτο σπαρακτικο κλαμα αχαχχαχαχααχχα

καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!

ολοι καλα ???????????/

το ιασωνακι μας ??????? μηπως λιγο καλυτερα ?

σημερα πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ καιρο σηκωθηκα κ ο αγγελος δεν ηταν στο κρεββατι.εχει κινησιολογια κ εφυγε πρωι πρωι .περιεγο μου φανηκε

τεσπα ............. ολοι καλα ? χαλαει λεει παλι ο καιρος ?

ο μικρος εχει πορωθει στο να τον εχω αγκαλια κ να μου χαιδευει (τραβαει) τα μαλλια:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια κι απο μενα!!!

ριτακι μην ανησυχεις για τον μικρο,οταν πεινανε δεν τα κραταει τιποτα!!!

νηστικος δεν θα μεινει...να εισαι σιγουρη!!! ;)

χαιρομαι που ο αντρας σου ειναι καλυτερα!!

fairy καλοριζικο το σπιτακι σας βρε...φανταζομαι την χαρα σου...:P

καλο κουραγιο με την μετακομιση,να μας πεις ποτε ειναι να βαλουμε ενα χερακι...;)

θενα μου περαστικα στον Ιασωνα...μακαρι να μην παει νοσοκομειο...κριμα θα ειναι ο μικρουλινος να ταλαιπωρηθει κι αλλο...

xainti περαστικα κι σε σας...ολα να φτιαξουν συντομα ευχομαι...

καλως ορισες!!

κρυωνει ο καιρος πραγματι και μακαρι να κρατησει...δεν αντεχω αλλο την ζεστη...

αφηστε που εχουμε καινουρια γκαρνταρομπα και ανυπομονω να την εγκαινιασω!!!

με παρκο ακομα ψαχνουμε...μακαρι να βρουμε αυτο που θελουμε...

εσεις εχετε???

φιλια πολλα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...