Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ Ριτα ασε με την πεθερα, θα της την αφησω και σημερα ενα 2ωρακι το απογευμα και μετα και το βραδυ που κανονισε ο αντρας μου να βγουμε (το βραδινο δε με πολυνοιαζει γιατι θα κοιμαται η μικρη). το βλεπω απο τωρα να ερχομαι και να βρισκω το μωρο φασκιωμενο επειδη εννοειται οτι "μωρο ειναι και κρυωνει" η κατι τετοιο τελοσπαντων...

εχουμε και την πρωτη μας κοινωνια που ειπες αλλα η νονα μας δε θα ερθει τελικα (ειναι ο αντρας της στρατιωτικος και εχει υπηρεσια το σκ και που να παρει λεωφορειο με την κοιλια τουρλα...). ετσι κι αλλιως παλι κτημα μας βλεπω για το σκ οποτε θα παμε να την κοινωνησουμε στο χωριο εκει κοντα (μου ειπαν πρεπει να παρουμε και τη λαμπαδα στην εκκλησια ε?)

για πειτε και καμια ιδεα για κατι ασχετο. 15 του μηνα εχουμε επετειο γαμου και παντα ολο και κατι κανονιζαμε μεχρι τωρα (ακομα κι αν ηταν ενα φαγητο οι 2 μας) αλλα φετος ειναι ζορικα τα πραγματα με το μπεμπε...

σκεφτομουν επειδη το παραπανω σκ θα παμε παλι καβαλα (τρελα χιλιομετρα λεμε το μωρο) να κανονιζα καμια διανυκτερευση εκει κοντα αλλα δεν την εχουμε ξαναφησει βραδυ και νομιζω ολο εκει θα εχουμε το μυαλο μας και δε θα περασουμε καλα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia malon ourolimoksi apo kolonaktiridio proteas legete pirame simera k oura me parakentisi gia na to sigourepsoume aurio tha vgi i kalieria an ine thetiki pou kata 70% ine pame nosokomio 10 meres:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

pireto den kani mono kimate poli k den troi sxedon tipota mono gia na ksedipsasi.ayto ine apo kaka poy pigan mprosta sto poylaki ine kolovaktiridio alla sta mora mono endoflevia dinoyn antiviosi alios den ta piani .pio poli stenaxorieme poy to vlepo etsi na min troei k sta kala kathoymena kleei:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thenaki περαστικα στον Ιασωνα!!!το νινακι!!ελπιζω να περασει συντομα μη ταλαιπωρηται αλλο ο μικρουλη μας!!!!

εγω τελειωσα με οαεδ,μου ειπε μεσα με τελος του μηνα θα μπουν τα πρωτα λεφτακια,αφου το 6μηνο ξεκινησε 31.8!τωρα θα δουμε κ 15.10 ποσο θα ειναι το συμπληρωματικο!

rXrPp3.png

λυπαμαι τοσο πολυ για την ταλαιπωρια που περνατε κ ειδικα ο μικρος ιασωνας. ουφ κουραγιο thenaki μου να εισαι δυνατη κ θα ξεπεραστει κ αυτο . να μου τον φιλησεις

88M1p3.pngycQap3.png

thenaki περαστικα στον Ιασωνα!!!το νινακι!!ελπιζω να περασει συντομα μη ταλαιπωρηται αλλο ο μικρουλη μας!!!!

εγω τελειωσα με οαεδ,μου ειπε μεσα με τελος του μηνα θα μπουν τα πρωτα λεφτακια,αφου το 6μηνο ξεκινησε 31.8!τωρα θα δουμε κ 15.10 ποσο θα ειναι το συμπληρωματικο!

δεν σου εδωσαν καποιο χαρτι "αποφασης " για να πας κ στη δουλειασου ? εμενα το 6μηνο ξεκινησε 19.8 κ ακομα να πληρωθω. αρχες του μηνα μου ειπαν . αλλα εγω το συμπληρωματικο το πηρα μεσα σε μια βδομαδα απτηνκαταθεση δικαιολογητικων.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς τελικά ο άντρας μου είναι καλύτερα από τη μέση του παίρνει βέβαια ισχυρά φάρμακα αλλά τι να κάνουμε.

Διαβάζω ότι thena ο Ιάσωνας θα πάει νοσοκομείο τι να πω εύχομαι να είναι περαστικά και να μην πάτε νοσοκομείο. Όταν ακούω αυτά για τα μικρά στεναχωριέμαι και λέω χίλιες φορές να τα παιρνάμε εμείς και όχι αυτά.

Ri_taki το οικογενειακό επίδομα το δικαιούσαι όχι ολόκληρο το πάνε με τους μήνες που γεννήθηκε το παιδί. Και εγώ δεν το ήξερα και πήγα να πάρω για το ένα παιδί και μου λεέι άλλο δεν έχετε και τους λέω φέτος γέννησα και μου είπε ότι δικαιούμαι και για το δεύτερο και πήρα νομίζω 233,00 ευρώ κάτι τέτοιο.

naya23 να σου ζήσει καλά αυτό με τα δώρα στις βαφτίσεις είναι και το πιο δύσκολο.

Όσον αφορά το πουλάκι καλό είναι να μην το πειράζετε εμάς έτσι μας είχε πει η παιδίατρος μας γιατί μπορεί να του κάνουμε καμμιά ζημιά άθελα μας.

Για φίμωση είναι πολύ νωρίς εμάς άνοιξε όταν έγινε 2 χρονών απλά χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο και να του το ανοίξει λίγο το πετσάκι αλλά δεν κάναμε επέμβαση.

Ri_taki το οικογενειακό επίδομα το δικαιούσαι όχι ολόκληρο το πάνε με τους μήνες που γεννήθηκε το παιδί. Και εγώ δεν το ήξερα και πήγα να πάρω για το ένα παιδί και μου λεέι άλλο δεν έχετε και τους λέω φέτος γέννησα και μου είπε ότι δικαιούμαι και για το δεύτερο και πήρα νομίζω 233,00 ευρώ κάτι τέτοιο.

1 φορα τον χρονο δεν θα ειναι τα οποια λεφτα?την πεμπτη θα παω κ θα ρωτησω ......να δω κ ποτε ειναι τα δικαιολογητικα για ενα παιδι

88M1p3.pngycQap3.png

Ναι μια φορά το χρόνο είναι για ένα παιδί είναι 98 ευρώ νομίζω αλλά επειδή γεννήσαμε Μάιο δεν τα δικαιούμαστε ολόκληρα. Θέλει φωτοτυπία βιβλιαρίου ΕΘΝΙΚΗΣ, βιβλιαρία υγείας θεωρημένα για το 2010 και για το μικρό, βεβαίωση εργοδότη ότι δουλεύεις. Θα το πάρει ένας από τους 2.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...