Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ εφτιαξα την ντουλαπα τυ μικρου κ ξεχωρισα ρουχα...αυτα που θελω να κρατησω κ αυτα που θα δωσω σε αυτην την φιλη μου που γενναει σε λιγοτερο απο 2 μηνες.

περιττο να σας πω οτι τιποτα δεν ηθελα να δωσω.ολα κτι μου θυμιζαν ..... παλι με επιασαν τα κλαμματα............ μα τι εχω παθει ρε κοριτσια????? συγκινηση το λενε αυτο?με το παραμικρο ?

τεσπα...να ρωτησω κατι κυριως τις εμπειρες μανουλες? αυτη η φιλη μου που θα γεννησει.....μεσα απο τα μακρυμανικα φορμακια θα του φοραει ζιπουνακι?

δηλαδη κατι ζιπουνακια να της τα δωσω ?θα τα χρησιμοποιησει?τι λετε? συγνωμη αλλα εγω δηλωνω ασχετη.

μα που πηγατε ολες αληθεια?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρουσα...

ήρθαμε απο το γιατρο, όλα καλα μας τα βρήκε 5760 και 61 (λιγο ψηλη για την ηλικια της):):) αλλά τωρα είμαστε μες στην γκρινια και το κλαμα...

μαγείρεψε και ο αντρας μου goody's :tongue::tongue:

και μια που μου προεκυψε για αυριο, επαναφερω το θεμα "πεθερες". πως θα γινει να την εμπιστευτω βρε κοριτσια??? :confused::confused:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μπραβο naya Μου...να ναι καλα η μικρουλα σας :)

οσο για την πεθερα σου δε ξερω να σε συμβουλεψω..εγω δεν εμπιστευομαι ουτε τη μαμα μου ουτε τη πεθερα μου ουτε κανεναν..αστα βραστα :(

εχω κι εγω ενα θεματακι με την εμπιστοσυνη αλλα με τη μανα μου το ξεπερασα για 2 λογους, πρωτον πιανει και φερεται στο μωρο με αυτοπεποιθηση και ηρεμια και δευτερον της μιλαω πιο ελευθερα και οταν της λεω κατι και διαφωνουμε δεν επιμενει.

η πεθερα μου απο την αλλη σε καθε ηχο που βγαζει η μικρη πεταγεται και τρεχει κοντα της λες και εσκασε βομβα ακομα και οταν ειμαι εγω η ο αντρας μου με το παιδι! και ΤΟ προβλημα ειναι οτι καπνιζει μανιωδως, αλλα μανιωδως! και φυσικα (ισως λογο ηλικιας, ειναι 65) δεν μπορει με τπτ να μαθει καινουρια πραγματα, οπως π.χ. πως δουλευει ο αποστειρωτης!!

και φυσικα το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι η μανα μου ειναι Καβαλα ενω η πεθερα μου θα μετακομισει στο διπλανο διαμερισμα και την εχω αναγκη για βοηθεια...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

χμμμ....ετσι πανικοβλημενη ειναι κ η δικια μου πεθερα...εγω βεβαια δεν εχω καμια διπλα..ειναι κ οι δυο 3000χιλιομετρα μακρια χιχιχ

νομιζω πως στο τσιγαρο πρεπει να εισαι καθετη...στα αλλα ας κανεις κ μια μικρη υποχωρηση αν δεν γινεται αλλιως...θα αφηνεις τη μικρη εκει οταν γυρισεις στη δουλεια?

ναι και το σχεδιο ηταν τωρα μεσα στο σεπτεμβρη να την κραταει 2-3 ωρες να δουλευεω λιγο απο το σπιτι και Οκτωβριο να ξεκινησω 4ωρο στη δουλεια και αναλογα με το πως θα πανε τα πραγματα να το κανω 6ωρο. Και λεω ηταν γιατι εχει νοικιασει το σπιτι απο τον Ιούλιο αλλα δεν μετακομισε ακομα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εγω θα τον παω παιδικο...κ θα τον ξεκινησω απο τωρα μια φορα την εβδομαδα για να συνηθισω κ εγω κ εκεινος....αχ αχ...κ παλι αχ...παρε κ ενα βαχ

αχαχαχχα

τουλαχιστον να μην καπνιζει οσο στο κραταει το παιδι...ουτε καν να βγαινει στο μπαλκονι να καπνιζει κ μετα να το παιρνει στα χερια....ειμαι λιγο αυστηρη σε αυτο χεχε

αυτο το καταλαβαινει για το καπνισμα?

μπααα δεν το καταλαβαινει δυστυχως, τωρα αυτο κανει, βγαινει στο μπαλκονι και οταν της ζητησε ο αντρας μου να πλενει τα χερια της στην ουσια απλα τα εβρεξε :evil: Φαντασου οτι μπροστα μου ειπε στιν αδελφο της "το προβλημα ειναι οτι η Μαρια και ο Μανος δεν καπνιζουν"!! και ηταν κατι που απλα της ξεφυγε, δε συνειδητοποιησε τι πραγματικα ειπε, δειχνει απολυτα τον τροπο σκεψης....

βασικα εγω το ειπα στον αντρα μου οτι τη μερα που θα παρω αγκαλια το παιδι και θα μου μυρισει εστω και ελαχιστα θα πρεπει να βρουμε αλλη λυση για τη φυλαξη!

ρε συ ομως πολυ μικρα δεν ειναι για παιδικο? καλα για Ελλαδα δεν το συζηταω καν αλλα εχω παντα στο πισω μερος του μυαλου μου οτι ισως χρειαστει να το σκεφτουμε κι αυτο σαν λυση....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

συμφωνω οτι ειναι...αλλα δεν εχω κ αλλη επιλογη ...εγω γυριζω στη δουλεια τον γεναρη, αλλα προσπαθω να παραδωσω το διδακτορικο μου μεχρι τα χριστουγεννα....αν δεν τον παω παιδικο δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσω το γραψιμο δυστυχως...κ ολοι οι συναδελφοι μου ειπαν καλο ειναι να παει απο τωρα που θασ αρχισει να κολλαει ιωσεις κ θα ειμαι σπιτι...μεχρι το γεναρη θα δυναμωσει ο οργανισμος του

το θετικο ειναι οτι το πανεπιστημιο εχει παιδικο σταθμο διπλα στο γραφειο μου χεχε

κ εγω κ ο αντρας μου δουλευουμε στο ιδιο πανεπιστημιο

ριτακι ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!

ουφ!!εχουμε λιγη γκρινια αυτες τις μερες!τη παρασκευη εχουμε εμβολιο,οποτε θα μας πει η γιατρος μηπως ειναι τα ουλα της πρησμενα γιατι δε μπορω να καταλαβω!!κ επισης κανει εδω κ 3 μερες μια πολυ τσιριχτη φωνη που απο ενα σημειο κ μετα απλα δεν μπορεις να την ακους αλλο!!εσας κανουν τετοια τα νινακια σας??

rXrPp3.png

καλημερα κοριτσιουδια κ μπεμπακια!

κουμπαρουλα???? πως ειναι ο Ιασωνακος μας? ειναι καλυτερα?

xainti ????? ο αντρας σου εσενα??? καλυτερα?????

naya καλε τι ζορι με την πεθερα! απτην μια τι ωραια που θα εχεις βοηθεια αλλα απτην αλλη ............τετοιου ειδους βοηθεια? δεν καταλαβανει τιποτα η γυναικα αυτη? κ η μανα μου ειναι καπνιστρια αλλα οταν ερχεται εδω προσπαθει ινα μην αναψει ουτε ενα(ουτε εξω)

τι βαφτισεις εχουμε το σαβ/ακο?????? της mairys k tis nektarias????????????

κ εχουμε κ την πρωτη θεια κοινωνια για την φωτεινουλα κ τον ιασωνα ε?:tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερουδια!

πως ξυπνησατε σημερα? εγω υτε καληνυχτισα χθες, πηγα δηθεν για μια αντληση αλλα ξυπνησε το μωρο, κοιμοταν ο αντρας μου και τη συνεχεια μαλλον την ξερετε :tongue::tongue:

σημερα συνεχιζω την επιχειρηση ξεχωρισματος δωρων αλλα και ταυτοχρονα και ρουχα που θα φορεθουν απο δω και περα για να τα πλυνω. κατι επαθαν ολοι με τα μπουφανακια, μας εφεραν 5 χοντρα(και ολα ασπρα:confused::confused:), μια φορμα εξοδου και 4 λεπτα. χωρια φυσικα τα μακο συνολακια που εχουν ζακετακι....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...