Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ειμαι χαλια!!!εχω κατι καουρες τι να σας πω......δεν εχω διαθεση για τιποτα!!!!!εχω και τα νευρα μου με τον μ#@$%α τον απο πανω.....δεν ηθελε να βαλουμε πετρελαιο γιατι δεν εχει λεφτα -και πως να χει δηλαδη αφου δεν δουλευει-και εχει και 4 παιδια!!Ετσι λοιπον εμεισ βαλαμε για μας!!!και μολις κλεινω το διακοπτη ......συνεχιζει να δουλευει ο καυστηρας και μου αναβουν τα λαμπακια!!!!!!το λεω στον αντρα μου και αμεσως ανεβαινει να δει και οντως ειχε καψει μια ωρα!!!

κοριτσια μονο και μονο για τη γυφτια του εχω κατι νευρα ..περιμένω να ξημερωσει να ανεβω πανω η εγω η ο αντρας μου!!!!!!!!!!1:x:x:x

Το να σου ζητούσε να του κάνετε μια διευκόλυνση και να σας πλήρωνε οταν θα είχε αυτο είναι ανθρώπινο, αλλα το να το κάνει ύπουλα στις πλάτες σας είναι Μεγάλη γαίδουργία. Βέβαια να μου πεις έχει παιδάκια αλλά και εσύ δεν είσαι κορόιδο να πληρώνεις.

Αύριο πάντως καλύτερα να ανέβει ο άντρας σου έσυ σκέψου το νινί γιατι να ταραχτεί άδικα και αυτό το καημένο; Δεν θα κερδίσεις τίποτα τώρα με το να στεναχωριέσαι ηρέμησεεεεεεεεεεεεε

ναι εχετε δικιο δεν θα παω εγω γιατι εχω και τισ ορμονες μου και δεν ξερω τι εχει να γινει!!!θα παει ο αντρουλης μου καλυτερα!!!!θα σκεφτομαι πως αυριο θα παω jumbo για κατι τελευταια για να ηρεμω..........

εσεις αγαπες ειστε καλα?

bzUyp3.png

OoE2p3.png

κοριτσάκια σας αφήνω για λίγο, θα ξαναμπώ να σας καληνυχτίσω για όσες πάτε για νάνι πριν απο μενα

1352451kollh6xnv6.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, τι κανετε???

εγω τα εχω παρει ανακαλυψα πως μου εσπασαν τη φλεβα σημερα στην αιμοληψια...

και ο αιματοκριτης δυστυχως εχει παρει την κατιουσα... 32!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημέρα!

Πως είστε σήμερα? Εγώ πάλι χάλια κοιμήθηκα το βράδυ με φριχτούς πόνους στη μέση και το πόδι, τους γνωστούς πόνους στην κοιλιά, τον μπέμπη να κλοτσάει και με μια ανησυχία άλλο πράγμα. Κατά τις 4 με πήρε τελικά ο ύπνος. :twisted::twisted::twisted:

Αλλά τουλάχιστον σήμερα γυρίζει ο αντρούλης μου! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

με το καλο να τον υποδεχτεις....εγω παλι χτες επειδη ειχα τρομερη ενεργεια και ορεξη για δουλειες ,ξεσκιστηκα.στα λογικα πλαισια παντα..πηγε η ωρα 8 ,ποναγε η μεση μου ,τα ποδια μου,η πλατη μου και η μπεμπα ειχε κατεβει αρκετα χαμηλα δυστυχως,οχι ψηλα ψηλα οπως καθεται συνηθως..αποτελεσμα ....να κοιμηθω απο τισ 10 κ 30 και να ξυπνησω στις 7 παρα σημερα ,με τρελες ορεξεις και κεφι...αλλα το κορμι σημερα οσο περναει η ωρα δεν παει!!!η μπεμπα παλι πηγε στη γνωστη θεση.........και ξαπλααααα σημερα για να αντεξω!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημέρα κορίτσια!

Natassa κουράγιο....Τι να πω, κι εγώ πονάω στη μέση και στους γοφούς αλλά δεν είναι φριχτός ο πόνος, υποφέρεται..Τουλάχιστον κοιμάμαι τα τελευταία βράδια. Δεν μπορώ να κάνω όμως πολλά πράγματα, κουράζομαι αμέσως. Εχεις δοκιμάσει να κάνεις καμια άσκηση για τη μέση, ή μήπως δεν κάνει? Εγώ που και που κάνω μια άσκηση, αλλά όχι εντατικά ωστε να δω αποτέλεσμα.

Πάντως κορίτσια όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουμε μου φαίνεται...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Natassa κουράγιο....Τι να πω, κι εγώ πονάω στη μέση και στους γοφούς αλλά δεν είναι φριχτός ο πόνος, υποφέρεται..Τουλάχιστον κοιμάμαι τα τελευταία βράδια. Δεν μπορώ να κάνω όμως πολλά πράγματα, κουράζομαι αμέσως. Εχεις δοκιμάσει να κάνεις καμια άσκηση για τη μέση, ή μήπως δεν κάνει? Εγώ που και που κάνω μια άσκηση, αλλά όχι εντατικά ωστε να δω αποτέλεσμα.

Πάντως κορίτσια όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουμε μου φαίνεται...

Η αλήθεια είναι πως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση δυσκολεύει. Οι πόνοι στη μέση έχουν ξεκινήσει εδώ και 2-3 μέρες. Ελπίζω πως με λίγη ξεκούραση το ΣΚ θα σταματήσουν.

Πλησιάζουμε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

με το καλο να τον υποδεχτεις....εγω παλι χτες επειδη ειχα τρομερη ενεργεια και ορεξη για δουλειες ,ξεσκιστηκα.στα λογικα πλαισια παντα..πηγε η ωρα 8 ,ποναγε η μεση μου ,τα ποδια μου,η πλατη μου και η μπεμπα ειχε κατεβει αρκετα χαμηλα δυστυχως,οχι ψηλα ψηλα οπως καθεται συνηθως..αποτελεσμα ....να κοιμηθω απο τισ 10 κ 30 και να ξυπνησω στις 7 παρα σημερα ,με τρελες ορεξεις και κεφι...αλλα το κορμι σημερα οσο περναει η ωρα δεν παει!!!η μπεμπα παλι πηγε στη γνωστη θεση.........και ξαπλααααα σημερα για να αντεξω!!!

σε ευχαριστώ. Θα πάω να τον πάρω από το αεροδρόμιο και θα κάνω μια βόλτα από ΙΚΕΑ και Leroy που θέλω να πάρω 2-3 πραγματάκια. Επίσης στο Leroy έχει κάτι διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια, μπορντούρες κλπ. Οπότε θέλω να δω τι υπάρχει γιατί έχω αρχίσει και πελαγώνω με τη διακόσμηση. Επιπλέον είδα διάφορες φωτογραφίες από παιδικά δωμάτια στο foroum και έχω αρχίσει να ζηλεύω! ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω και'γω ένα όμορφο δωμάτιο για το μπεμπάκο μου!

uDLqp1.png

σε ευχαριστώ. Θα πάω να τον πάρω από το αεροδρόμιο και θα κάνω μια βόλτα από ΙΚΕΑ και Leroy που θέλω να πάρω 2-3 πραγματάκια. Επίσης στο Leroy έχει κάτι διακοσμητικά για παιδικά δωμάτια, μπορντούρες κλπ. Οπότε θέλω να δω τι υπάρχει γιατί έχω αρχίσει και πελαγώνω με τη διακόσμηση. Επιπλέον είδα διάφορες φωτογραφίες από παιδικά δωμάτια στο foroum και έχω αρχίσει να ζηλεύω! ελπίζω να καταφέρω να φτιάξω και'γω ένα όμορφο δωμάτιο για το μπεμπάκο μου!

Και εγω εχω ακουσει για το leroy για τα διακοσμητικα...αν θα πας σημερα,αν προλαβεις γραψε λιγο τις εντυπωσεις σου,γιατι ειχαμε σκοπο να παμε με τον αντρα μου αυριο..αν ειναι να μην παμε αδικα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...