Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

για θυμιστε μου εσας σας εχει πει να το πειραζετε?

εμενα οχι αλλα δεν θελω να κανει επεμβαση βρε κοριτσια,εχω ακουσει ποναει πολυ...:(

.

οχι ουτε εμεις το πειραζουμε...οσο πιο μικρο ομως κανει επεμβασουλα τοσο λιγοτερο θα πονεσει μη στεναχωριεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεφτει το κεφαλακι του μπροστα οταν τον παιρνει ο υπνος, οχι συνεχεια . κ προσπαθησα να του το σηκωσω ενω κοιμοταν κ το ξαναεριχνε. ισως κ γω κατι να μην εκνα σωστα . εσενα fairy αλλαζει θεσεις το καρεκλακι?η ειναι σταθερο/(εννοω στην πλατη,ξαπλωνει κιολας?) κ το εβαλα να μην κοιτααει μπροστα αλλα πισω. θα ο ξανακοιταξω ....θα δω κ τις οδηγιες του παλι

εμας κ γυριζει συνεχεια κ πιανει τα παντα. μαλλια, ρουχα, παιχνιδια, μπιμπερο τον σκυλο ακομα ....απλωνει τα χερακια του για να του τραβηξει τα μαλλια. αλλλα οπως ειπε κ η fairy naya μου καθε παιδακι ειναι διαφορετικο :tongue: μην ανησυχεις.

εμας το πουλακι του μας ειχε πει οταν κανει μπανιο κ ειναι μαλακο, λιγο πολυ λιγο να το κατεβαζω. κ ετσι κανω .

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσια δειτε εδω γιατι δε κανει να πειραζουμε το τσουτσουνερι...ειπα να μαθω τι ειναι η φιμωση κ επεσα πανω σε αυτο χεχε

http://paidiatros.blogspot.com/2005/10/blog-post_113043420926632513.html

μαλιστα:rolleyes: ενδιαφερον αρκετα fairy μου

ο μικρος τεζαρε !! με πηραν κ απτον οαεδ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!! εκρεμει ενα φαξ λεει που αν το στειλει η δουλεα μου μεσα στην βδομαδα, την αλλη πεμπτη θα εχει βγει η αποφαση επιτελους!!!!! τι καλα! κ ετσι δεν χρειαζεται μεχρι στιγμης να παω ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θελω να πληρωθω φιλεναδα !

εχω συνηθισει τοσα χρονια που εχω τα δικα μου λεφτα κ δεν μου αρεσει καθολου που παιρνω απτα ετοιμα κ του αγγελου ....

ενω τωρα , θα πληρωνομαι εστω αυτα τα λιγα κ θα κανω τα κουμαντα μου για σπιτι, μωρο κ για μενα φυσικα :tongue: γιατι εκτος απο οοοοοοοοοοοολα τα αλλα παραμενουμε γυναικες ! :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

οπως τα λες ειναι...μα γιατι δε σε πληρωνουν τοσο καιρο??? σορρυ για τη χαζη ερωτηση απλα δε ξερω πως δουλευει το συστημα μαλλον...εγω πληρωνομαι καθε μηνα κανονικα

καλησπερα!!τι κανεται???

εγω σημερα αξιωθηκα κ πηγα στον οαεδ!! 15.10 μου ειπαν για το σημπληρωματικο,για το 6μηνο δεν εκανα γιατι ειχε κανει καποιο λαθος ο λογιστης!!!:twisted::twisted::twisted:κ πηγα απ τη δουλεια μου παλι κ ενα θα σας πω,μια πολυ κακιστρο,βλαμενη!!μου λεει!!τι κοιλια ειναι αυτη??παλι εγκυος εισαι??κ η κοιλια μου ειναι ελαχιστη!!βεβαια καθομουνα κ πιεζοταν λιγο!!αλλα πολυ τραγικη!!κ η συγκεκριμενη ειναι τσουπωτη κιολας χωρις να εχει γεννησει!!!πολυ νευριασα,αφου δεν την αρπαξα!!!

fairy τελειος ο μπουλουκος σου!!!αντε με το καλο οι κρεμουλες!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

ο Αγγελος περπαταει καλα τωρα? η εχει πατεριτσες?? αχ γρηγορα να γινει καλα ο αμοιρος

οχι πατεριτσες επιβαρυνει τον σπονδυλο πισω στην μεση του . περπαταει λιγο αλλα μικρα βηματα(στρατα στρατουλα:mrgreen:)χωρις βοηθεια , φορωντας παντα τον ναρθηκα. δεν κανει να σκυβει κ να σημκωνει βαρος.περπατημα εως κ 1 ωρα την μερα, σε ισιωμα οχι ανηφορα. στις φυσικοθεραπιες περπαταει με Π καποιες φορες.

τα χειροτερα περασαν , θα τα αντιμετωπισουμε τα υπολοιπα.

λιγο ανχωνομαι πως θα ειναι οταν γυρισει στη δουλεια, αλλα εχουμε ακομα εναμιση σχεδον μηνα

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι να σε ρωτησω,εσυ που το κατεχεις το θεμα του οαεδ.για το 6μηνο πως πληρωνομαστε?καθε μηνα?κ πως βγαινει ποσα παιρνουμε??κ για το συμπληρωματικο??κ κατι τελευταιο!αυτο το οικογενειακο επιδομα μπορουμε κ μεις να κανουμε αιτηση???

rXrPp3.png

καλησπερα!!τι κανεται???

εγω σημερα αξιωθηκα κ πηγα στον οαεδ!! 15.10 μου ειπαν για το σημπληρωματικο,για το 6μηνο δεν εκανα γιατι ειχε κανει καποιο λαθος ο λογιστης!!!:twisted::twisted::twisted:κ πηγα απ τη δουλεια μου παλι κ ενα θα σας πω,μια πολυ κακιστρο,βλαμενη!!μου λεει!!τι κοιλια ειναι αυτη??παλι εγκυος εισαι??κ η κοιλια μου ειναι ελαχιστη!!βεβαια καθομουνα κ πιεζοταν λιγο!!αλλα πολυ τραγικη!!κ η συγκεκριμενη ειναι τσουπωτη κιολας χωρις να εχει γεννησει!!!πολυ νευριασα,αφου δεν την αρπαξα!!!

fairy τελειος ο μπουλουκος σου!!!αντε με το καλο οι κρεμουλες!!

tο συμπληρωματικο ειναι καλα λεφτακια. ειναι βεβαια αναλογα με τον μισθο σου αλλα εγω ειχα παρει 1500 σχεδον . οταν ειδα την επιταγη δεν το πιστευα!!!!:D:D:D:D

οσο για την αλλη την στριμενη....ζηλευει αγαπη μου !!!!! κ που να δει την κορακλα σου την κουκλαρα!!!!!!!!!!!! μην σκας καθολου

88M1p3.pngycQap3.png

οπως τα λες ειναι...μα γιατι δε σε πληρωνουν τοσο καιρο??? σορρυ για τη χαζη ερωτηση απλα δε ξερω πως δουλευει το συστημα μαλλον...εγω πληρωνομαι καθε μηνα κανονικα

γιατι fairy μου εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ! κ τον αυγουστο δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ! οποτε θα πληρωθω κ απτην δουλεια μου (επιδομα αδειας κ μεροκαματα) κ απτον οαεδ αρχες του μηνα κ θα τα παρω αναδρομικα

ριτακι να σε ρωτησω,εσυ που το κατεχεις το θεμα του οαεδ.για το 6μηνο πως πληρωνομαστε?καθε μηνα?κ πως βγαινει ποσα παιρνουμε??κ για το συμπληρωματικο??κ κατι τελευταιο!αυτο το οικογενειακο επιδομα μπορουμε κ μεις να κανουμε αιτηση???

πληρωνομαστε για το 6μηνο 690 ευρω (αυτο παιρνουν ολες , ειναι ο βασικος μισθος, ασχετα ποσα μας εδινε η δουλεια μας. καθε μηνα (τις πρωτες μερες μερες μεσω εθνικης τραπεζας(πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο)

τωρα την αλλη πεμπτη που θα παρω την αποφαση στα χερια μου θα σου πω ακριβως για τις πληρωμες (τα δινουν σε χαρτι γραμμενα)

οσο για το οικογενιακο δεν ξερω αν το δικαιουμαστε απο φετος , θα ρωτησω ομως την αλλη βδομαδα κ θα σου πω, να μου θυμησεις

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...