Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε παρτε κ λιγες φωτο ...αλλα οχι για πολυ ναι!!! χιχιχι

γιωργηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εισαι κουκλος, ολοκληρος αντρας !!!!!!!!

εχω τρελαθει με τις παντοφλιτσες !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

κ μου αρεσει η πατεντα της μαμας που εχει κανει στο ριλαξ. κ εγω εκει που ηταν το φυλο εχω κρεμασει οτι μπορεις να φανταστεις για να του τραβαει την προσοχη ! αλλα fairy μου το δικο σου ααααααααααααλο πραγμα!

παντα χαμογελαστος να ειναι :-D:-D:-D:-D

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...ξεκιναμε σιγα σιγα απο 4 μηνων κρεμουλες κ φρουτακια...4 με 4.5 μας ειπαν οι γιατροι μας γιατι ειμαστε ετοιμοι αναπτυξιακα...χεχε...α ρε πειναλα!!!!! αχαχαχαχαχχαχα

τωρα χαζευω διαφορα να του παρω...κουταλακια κλπ :)

ζηλευω λιιιγο . εμεις τελος του μηνα θα ξαναπαμε κ θα ειμαστε 4μιση για να δουμε τι θα μας πει :roll::roll::roll::roll:

Γεια σας μαγιομανουλες!!!Τι κανετε....???

Ριτακι σε ευχαριστω για το πμ κοπελα μου...Ευτυχως τωρα ειμαστε καλα μαμα και παιδι..Περασα τα ζορια μου αλλα οκ το προσπαθω...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:να μπαινεις πιο συχνα να μας λες νεακια

φιλακια πολλα κ στους δυο σας

μου αρεσε πολυ αυτο

http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2010/09/07/a_funny_pediatrician/

με εκφραζει πολυ!!!!

τελειο ! κ γω της συγκεκριμενης μαρκας πηρα μια κρεμα σωματος κ το μετανιωσα! οχι γιατι δεν ηταν καλη αλλα την πληρωσα 18 ευρω! ελεος! γιατι?επειδη μου την συστησε η παιδιατρος? ε οχι !!!!!!

γιαυτο απο τοτε παιρνω την γνωμη της αλλα το ψαχνω κ λιγο παραπανω . :wink:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.

se vlepo ton vazeis na katsi?

μονος του καθεται :mrgreen::mrgreen:

A! kai to kathismataki tou autokinitou einai group 0, i group 0-1?

emas sto groupp 0 den xoraei!

ειναι απο 9 κιλα κ πανω το καθισμα αλλα δεν ειναι δικο μας...ειχαμε νοικιασει αμαξι απο Heathrow τωρα που γυρισαμε κ μας δωσανε κ καθισμα για το μωρο

στο group 0 κ εμας δεν χωραει..το εχω βγαλει προς πωληση :mrgreen::mrgreen:

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...ξεκιναμε σιγα σιγα απο 4 μηνων κρεμουλες κ φρουτακια...4 με 4.5 μας ειπαν οι γιατροι μας γιατι ειμαστε ετοιμοι αναπτυξιακα...χεχε...α ρε πειναλα!!!!! αχαχαχαχαχχαχα

τωρα χαζευω διαφορα να του παρω...κουταλακια κλπ :)

kale ti pedi ine k ayto tha po giati ola ta mora mas ine koyklakia:D

na soy po,prosexe ton mpampa toy min to poli taizei aytos giati ton vlepo fagano k tha afini nistiko ton Giorgi:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ego xthes ton piga logo toy 38 poy ekane den vrike kati k simera pigame oyra gia na doyme:(

apo kila pigame7700 k 66 pontoys kala pame tha arxizo k ego tora na ton vazo na mathi na kathete apo 10 lepta tin imera gia na sinithizi ,ayta

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

επιτελους σπίτι μας :) τι μου κάνετε? ελπίζω να σας βρίσκω όλες και όλους καλύτερα από ότι σας άφησα :):)

εμείς έχουμε εμβολιάκι σήμερα και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά. ο μπαμπας μας δε θέλει να έρθει λέει γιατί στεναχωριέται πολύ που πλαντάζουμε στο κλάμα...

η συνεχεια σε λίγο γιατί ακούγονται κατι κραυγουλες από μεσα

naya κ εσυ να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!!!!!!!! δεν νομιζω ο παπας να της πειραξε πολυ τα μαλλακια ?:rolleyes:

ασε βρηκε και εκοβε αβερτα!!:tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα μανουλες!!!!!!!!!!

fairy το εβγαλα. σορυ δεν το σκεφτηκα καθολου :?:?:?

κουμπαρουλα?τι επαθε ο Ιασωναςμας????

naya καλο εμβολιακι σημερα!!!!!!!!!11

εγω σημερα τελικα παλι δεν πηγα οαεδ γιατι ηθελα ναεινω με τον μικρο επειδη ο αγγελος εχει φυσικοθεραπεια.αφηστε εχτες τον ειχα παει βολτα κ κατι τον τσιμπισε κατω απτο ματι και ειχε πρηστει. ειχα τρομαξει παρα πολυ αλλα ευτυχως σημερα ειναι σχεδον ενταξει

88M1p3.pngycQap3.png

ο γιος μου τελικα δεν ειναι για βολτα. εχτες βγηκαμε οι δυο μας (οσο ο αγγελος ειχε φυσικοθεραπεια) για ψωνια....του πηρα [παλι ρουχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ κατι καλλυματα καινουργια για τους καναπεδες. μετα βρηκαμε τον αγγελο κ πηγαμε οι τρεις μας για καφε .... λοιπον ο μικρος οσο ειμασταν εξω δεν εφαγε τιποτα! κ μιλαμε για πολλες ωρες! δηλαδη απο τις 6 μεχρι 12 σχεδον το βραδυ . εφτιαχνα γαλα κ αυτος δεν ηθελε με τιποτα το εσπρωχνε κ αηδιαζε, προτειμουσε να χαζευει . εχτες μηκε κ πρωτη φορα στο καρεκλακι αυτοκινητου .....(εμεις ειχαμε απτην αρχη μεγαλυτερο καρεκλακι ) κ του αρεσε..... μονο που τον πηρε ο υπνος κ ειχε γυρει μπροστα το κεφαλι του κ φοβηθηκα:?:?:?:?:?εσας κανουν ετσι?

88M1p3.pngycQap3.png

ουφ επεστρεψα. Ρίταεμας το καρεκλακι ειναι ακομα πολυ ξαπλωτο (η μαλλον ετσι το εχουμε) οποτε ριχνει τρελους υπνους χωρις πρόβλημα.

fairy θεος ο μικρος! μα ποσα παιχνιδια του εχετε και ασχολίες? εμεις ενα γυμναστηριο και ενα ριλαξ (αντε και 2 κουδουνιστρες) αλλα δεν καθεται καθολου...

Βασικά έχω μια μεγάλη απορια-ανησυχία (θα ρωτησω βεβαια σημερα και το γιατρο), λέτε όλες οτι πιανουν τα παιχνιδακια και τα πανακια κτλ. Εμας η μικρη δεν εχει κανει ακομα καθολου κινηση να απλωσει χερι για να πιασει κατι (μονο οτι βρεθει στο χερι της) δε θα επρεπε να αρχισει να το κανει? Δε βοηθάει βέβαια και το οτι δεν καθεται με τπτ ανασκελα στο γυμναστηριο, γυρναει αμεσως μπρουμυτα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κι απο μενα!

fairy Μου τι παιδι ειναι αυτο καλε???

ολοκληρος αντρας!!!

τα παντοφλακια ολα τα λεφτα...robeez ειναι?

θελω να του παρω κι εγω για τον χειμωνα.......

εχει τρομερη αναπτυξη και ειναι ενα κουκλι...εκει που κοιμαται στο καρεκλακι ειναι να τον φας...

εμεις ειμαστε περιπου 6 κιλα

εμας κρεμες μας ειπε στον 5ο θα ξεκινησουμε...

αφηστε γιατι πηγαμε χτες παιδιατρο και μας ειπε οτι μαλλον εχει φιμωση και θα χρειαστει επεμβαση...

για θυμιστε μου εσας σας εχει πει να το πειραζετε?

εμενα οχι αλλα δεν θελω να κανει επεμβαση βρε κοριτσια,εχω ακουσει ποναει πολυ...:(

ritaki μπροστα μην τον αφηνεις να γερνει,απ οτι ξερω δεν κανει ...εγω τον εχω στην τελειως ξαπλωτη θεση και του εχω και μαξιλαρακι στηριξης...(δεν του αρεσει πολυ αλλα δεν γινεται αλλιως)

naya κοριτσακι κουραγιο σημερα για το εμβολιο ...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

αλλαξα και το ticker να δειχνει σωστα την ηλικια μας :)

ααα και επιτελους σημερα πηραμε απο το μαιευτηριο και το βιβλιαριο υγειας!!

εσεις εχετε ολες? αν οχι πειτε μου γιατι το ειχαμε κατεβασει σε ηλεκτρονικη μορφη για να το τυπωσουμε αλλα δεν ηταν σωστα "στημενο" για εκτυπωση και εκατσε ο αντρας μου και το διορθωσε, οποτε αν ενδιαφερεστε σας το στελνω

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

bibicos τι εχασα??? τι επαθες καλο μου κοριτσι?

Τραβηξα λουκι με τον θηλασμο..Τα ζιζια μου αποδειχτηκαν αχρηστα και κατ επεκταση και εγω που δεν μπορω να θρεψω μονη μου το παιδακι μου...Αρμεγομουνα εκανα πρωτοκολο αυξησης γαλουχιας με συμβουλο αλλα τιποτα εβγαζα απο 5 εως το ανωτερο 25 μλ και απο τα 2 στηθοι στις 8 αντλησεις το 24ωρο....

bibicos να σας ζησει κοριτσακι το κοριτσακι σας!!!

αληθεια τι επαθες? ευτυχως ολα καλα τωρα ε???

φιλια στην μικρη σου...:P

Καλε αγορακι εκανα!!!χαχαχα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:να μπαινεις πιο συχνα να μας λες νεακια

φιλακια πολλα κ στους δυο σας

Ευχαριστουμε για τα φιλακια και ανταποδιδουμε!!!

μονο που τον πηρε ο υπνος κ ειχε γυρει μπροστα το κεφαλι του κ φοβηθηκα:?:?:?:?:?εσας κανουν ετσι?

για τι ηλικες ειναι??? εγω τωρα πουλαω το ξαπλωτο που ειχαμε...τωρα που νοικιασαμε αμαξι να ερθουμε απο το αεροδρομιο κ μας εδωσαν αυτο της chicco που ειδες στη φωτο δεν πεφτει το κεφαλι του....μηπως θελει αλλιως δεσιμο για την ηλικια του? δε κανει να πεφτει το κεφαλακι του

fairy θεος ο μικρος! μα ποσα παιχνιδια του εχετε και ασχολίες? εμεις ενα γυμναστηριο και ενα ριλαξ (αντε και 2 κουδουνιστρες) αλλα δεν καθεται καθολου...

Βασικά έχω μια μεγάλη απορια-ανησυχία (θα ρωτησω βεβαια σημερα και το γιατρο), λέτε όλες οτι πιανουν τα παιχνιδακια και τα πανακια κτλ. Εμας η μικρη δεν εχει κανει ακομα καθολου κινηση να απλωσει χερι για να πιασει κατι (μονο οτι βρεθει στο χερι της) δε θα επρεπε να αρχισει να το κανει? Δε βοηθάει βέβαια και το οτι δεν καθεται με τπτ ανασκελα στο γυμναστηριο, γυρναει αμεσως μπρουμυτα...

ναι του εχω πολλα αλλα δε του τα βαζω ολα μαζι....του τα αλλαζω θεση, του αφαιρω, του κανω διαφορα....

εσενα ομως γυριζει ε? εμενα ακομα δε μπορει να γυρισει ανασκελα η μπρουμυτα...νομιζω το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους μη στεναχωριεσαι

καλημερα κι απο μενα!

fairy Μου τι παιδι ειναι αυτο καλε???

ολοκληρος αντρας!!!

τα παντοφλακια ολα τα λεφτα...robeez ειναι?

θελω να του παρω κι εγω για τον χειμωνα.......

εχει τρομερη αναπτυξη και ειναι ενα κουκλι...εκει που κοιμαται στο καρεκλακι ειναι να τον φας...

να σαι καλα κοπελα μου :)

Τραβηξα λουκι με τον θηλασμο..Τα ζιζια μου αποδειχτηκαν αχρηστα και κατ επεκταση και εγω που δεν μπορω να θρεψω μονη μου το παιδακι μου...Αρμεγομουνα εκανα πρωτοκολο αυξησης γαλουχιας με συμβουλο αλλα τιποτα εβγαζα απο 5 εως το ανωτερο 25 μλ και απο τα 2 στηθοι στις 8 αντλησεις το 24ωρο....

!

μη στεναχωριεσαι καθολου...δε ξερω αν διαβασες τη δικη μου ιστορια...ενω ειχα πολυ κ καλο γαλα μεσα σε 3 ωρες στερεψα....τιποτα σου λεω...ουτε σταγονα για δειγμα...συμβαινει σε ενα 2% των γυναικων μονο

τα παιδακια μας να ειναι καλα κ ολα τα αλλα μην σε ανησυχουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...