Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalimera tsoupres kai magiopaida!!!!

exthes eida to xeirourgo kai mou eipe na ton kaleso se 2 evdomades na kanonisoume tin parakentisi. Tha tin kano mallon k autin sto Aretaieio.

Erotisi, skeftomai siga siga na etoimaso to domateio tou paidiou mipos kai paei kapia stigmi ekei an kai den eimai sigouri oti to thelo. Loipon, arxika elega na valo thema sto domateio to mikro prigkipa, teleutaia skeftomai kai to forever friends se galazio, i mipos na valo kati pio aplo opos winnie, louney tunes i kati tetoio? Gia peite kamia idea gia agoristiko domateio.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kαλημερα καλημεραααααα καλημερα!!!!!!!!!!!!

σημερα κανονικα ηταν να παω οαεδ να ξεμπερδευω αλλα το μικρακι μου σηκωθηκε 8 εφαγε κ ξανακοιμηθηκε, ξαπλωσα κ εγω λιγο να το εκμεταλλευτω κ με πηρε ο υπνος!!!ωραια ηταν !!!:tongue:

νατασουλι κ παλι περαστικα , ολα θα πανε . οσο για το θεμα που λες μου αρεσουν τα πιο αγοριστικα (το forever friends μου αρεσει περισσοτερο για κοριτσια) τα louney tunes περισσοτερο. εμεις δεν εχουμε θεμα ιδιαιτερο..... το δωματιο του ειναι κιτρινο με κοκκινο ....κ κιτρινα στρορια. η παντα κ η κουνουπιερα εχουν θεμα ζουγκλα (ζωακια....καμηλοπαρδαλη ) κ το στρωμα απο την αλλαξιερα εχει το ιδιο θεμα (γιατι ταιριαζε σαν χρωμα) α κ το ριλαξ. ομως καποια στιγμη πρεπει να βαλω κ κατι ραφακια που θελω να το τελειωσω κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το παρω αποφαση να τον βαλω :roll::roll::roll::roll::roll:

pasxalitsa καλως ηρθες παλι !!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ να σου ζησει κ παλι ο ΙΑΣΩΝΑΣ !!!!!!!!!! ειδα κ φωτο κ ειναι κουκλι..... υπεροχο καπελο . κ παλι να σου πω οτι τυ παει παρα πολυ το ονομα του :D:D:D:D:D:D

ωστοσω να πας κ σε εναν γυναικολογο να δεις τι γινεται με το αλλο θεμα σε παρακαλω, μην το αμελησεις.

naya κ εσυ να χαιρεσαι την κορακλα σου !!!!!!!!!! δεν νομιζω ο παπας να της πειραξε πολυ τα μαλλακια ?:rolleyes:

andith νομιζω η ομορφια σου μια χαρα τρωει .... να μην το εχεις ανχος. η παιδιατρος τι λεει ?

xainti ????????////// ο αντρας σου ????????????? πως ειναι ??????????????

αννικο mairy μην χανεστε :D:D:D:D

fairy??????????? κ το τεστ σχεδον μαζι το καναμε ?! τι να πω !!!!! μμμμμμμμμμμμακια!

την δευτερα 8α ερθει να με δει μια κοπελα απτην δουλεια. ειχαμε μεινει μαζι εγκυος , μαζι το ειπαμε στον εργοδοτη . εκεινη ομως το εχασε πολυ νωρις.... αλλα ευτυχως τα καταφερε κ μετα απο λιγο ξαναεμεινε εγκυος(ενω ειχε παραιτηθει απτην δουλεια κ ψυχολογικους λογους) σε 2 μηνες γενναει !!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την δευτερα κανονισαμε να ερθει σπιτι μου !!!!!! εχω σκοπο να της δωσω κ καποια ρουχα κυριως μακρυμανικα κ ζυπουνακια. αυτο σημαινει πως πρεπει να αρχισω να κανω ξεκαθαρισμα βεβαια .

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερες κι απο μενα!!!

fairy αυτο λεω...

http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11135&RefStoryID=11101&ProductID=372

και απ οτι καταλαβατε πηραμε κι εμεις πιπιλα...:tongue:

δεν την πολυθελει βεβαια και την χρησιμοποιουμε μονο στον υπνο...

βρε κοριτσια μου κοιμαται πολυ δυσκολα και δεν ξερω τι να κανω...

συνηθως κοιμαται μετα απο πολυ γκρινια ή αγκαλια κανοντας βολτα ή στο στηθος...

naya και Thenaki να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!!

με γεια το ονομα! περιμενουμε φωτο...

εγω που ΔΕΝ εχω facebook να κλαιω???????????????

φιλια πολλα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

δεν την πηρα ακομα αλλα επειδη οι πιπιλες μας ειναι μαμ λεω να παρω και την θηκη τους....

μαλλον δεν αποστειρωνεται αλλα καλα που το ειπες ριτακι,θα το ψαξω...

βρε κοριτσια καμια ιδεα για ξυλινο παρκο?

θελουμε να παρουμε...

βρηκα ενα στα imaginarium και καποια στα premaman

κατι αλλο?

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

μαμ ειανι κ οι δικες μας πιπιλες...κ το ποντ ναι ειναι η θηκη τους

κοριτσια ακομα αποστειρωνετε πιπιλες συνεχεια? εγω τη θηκουλα απλα τη πλενω κ τις πιπιλες μια φορα τη βδομαδα αποστειρωση...τα μπιμπερο μου ειπε ο γιατρος για ενα χρονο μονο, κ αυτο επειδη το γαλα σκονη μπορει να αφησει καταλοιπα

φυσικα πλεον δε χρησιμοποιω πλαστικα μπιμπερο...τα σιχαθηκα κ τα πεταξα ολα

εμεις πιπιλα ισως να τη βαλουμε λιγο το μεσημερι που προσπαθουμε να κοιμηθουμε...ειδαλλως ποτε....το βραδυ νανουριζεται μονος του

Γεια σας μαγιομανουλες!!!Τι κανετε....???

Ριτακι σε ευχαριστω για το πμ κοπελα μου...Ευτυχως τωρα ειμαστε καλα μαμα και παιδι..Περασα τα ζορια μου αλλα οκ το προσπαθω...

bibicos να σας ζησει κοριτσακι το κοριτσακι σας!!!

αληθεια τι επαθες? ευτυχως ολα καλα τωρα ε???

φιλια στην μικρη σου...:P

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...ξεκιναμε σιγα σιγα απο 4 μηνων κρεμουλες κ φρουτακια...4 με 4.5 μας ειπαν οι γιατροι μας γιατι ειμαστε ετοιμοι αναπτυξιακα...χεχε...α ρε πειναλα!!!!! αχαχαχαχαχχαχα

τωρα χαζευω διαφορα να του παρω...κουταλακια κλπ :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...