Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισα κι εγω!!!

δεν προλαβα να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες...

αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

καλο φθινοπωρο να εχουμε!!!

βαφτισε καμια να βοηθησει κι εμας που απο αυριο πρεπει να αρχισουμε το τρεξιμο????

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαγιομανουλες κ μαγιοπαιδα καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

καλη βδομαδα να εχουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συννεφια ......... μυριζει φνινοπωρο ! μου αρεσει :P

παω να ταισω τον μικρουλη κ ερχομαι

καλε?????// τι τους φορατε απο κατω? με τα φορμακια κρυωνουν τα μπουτακια του , ειναι παγωμενα.σημερα νομιζω να κανω εξορμηση στα μαγαζια για καμια φορμιτσα

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα!!το βραδυ μου ηταν κουραστικοτατο!!!η μικρη μου ξυπνησε στις 3 εφαγε κ δεν ξανακοιμοτανε!!κοιμηθηκε στις 5μιση πανω στο μπαμπα της!!!γιατι εγω ημουν μεσα στα νευρα κ μαλλον το καταλαβαινε!! ευτυχως ξυπνησε στις 9 εφαγε,παιξαμε λιγο κ ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10μιση!!τωρα μολις τη κοιμησα!συμπληρωνει μαλλον το χτεσινο που δε κοιμηθηκε καθολου!!

ριτακι εγω της εχω φορμιτσες κ απο πανω μπλουζιτσες μακρυμανικες λεπτουλες ομως,μου τα εφερε η μαμα μου απο κυπρο!ακομα δεν της εχω ψωνισει χειμωνιατικα!θελουμε το 6-9 νουμερο τωρα!

καλημεραααααααααα!κ φιλακια!!

rXrPp3.png

καλημερα!

εγω γιατι τον εχω ακομα με τα κοντομανικα φορμακια?

καμια φορα του φοραω καλτσακια για λιγο....

απο ρουχα εχουμε πολλα αλλα περιμενω να κρυωσει λιγο ακομα ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

gia ton upno tou forao pleon formaki me kleisto podi kai makri maniki. exo mono 2 ta opoia se ligotero apo mina den tha tou kanoun.

To ena to opoio malista lei 9months kai tou to eixa ferei apo Scotia tou einai isa isa. Exo mperdeutei polu me ta noumera!!

Ta pantelonakia eno tou einai kala sto ipsos tou einai polu fardia!

de sas eipa, pali feugo exo. Tin tetarti pao Scotland, Glasgow. Gurnao Savvato pros Kuriaki ximeromata kai exo xeviziastei gia na prolavo na vgalo gala. elpizo na tou ftasei an kai de nomizo. Lete kai eseis kati 180ml gala kai me treleneter! kathe pote 180ml? dld posa ml tin imera??

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

gia ton upno tou forao pleon formaki me kleisto podi kai makri maniki. exo mono 2 ta opoia se ligotero apo mina den tha tou kanoun.

To ena to opoio malista lei 9months kai tou to eixa ferei apo Scotia tou einai isa isa. Exo mperdeutei polu me ta noumera!!

Ta pantelonakia eno tou einai kala sto ipsos tou einai polu fardia!

de sas eipa, pali feugo exo. Tin tetarti pao Scotland, Glasgow. Gurnao Savvato pros Kuriaki ximeromata kai exo xeviziastei gia na prolavo na vgalo gala. elpizo na tou ftasei an kai de nomizo. Lete kai eseis kati 180ml gala kai me treleneter! kathe pote 180ml? dld posa ml tin imera??

ναι τα νουμερα η ειναι μαλλον οτι να ναι η εχουμε μεγαλα μωρακια!!

εμεις πινουμε απο 120 μεχρι 170 αναλογα την ορεξη μας,4-5 φορες το 24ωρο!αν πειναμε πολυ τρωμε και 6 φορες!γυρω στα 800μλ τη μερα!μπορει κ λιγοτερο!εσεις ποσο τρωτε?

rXrPp3.png

καλημερα!

εγω γιατι τον εχω ακομα με τα κοντομανικα φορμακια?

καμια φορα του φοραω καλτσακια για λιγο....

απο ρουχα εχουμε πολλα αλλα περιμενω να κρυωσει λιγο ακομα ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εξαρταται κ απο τη θερμοκρασια του σπιτιου,εμεις εχουμε 27-28 βαθμους κ φοραμε κοντομανικα στο σπιτι,καλτσακια παντα σχεδον ολο το καλοκαιρι γιατι ιδρωνουν απιστευτα οι πατουσες της σχεδον σταζουν!κ ειναι συνεχεια παγωμενα!οταν βγαινουμε εξω ντυνομαστε λιγο παραπανω αυτες τις μερες!

rXrPp3.png

KALIMERA IME STI DOULIA GIA LIGO AKOMA

EMENA O IASONAS(PLEON) PINI 5 FORES APO 7 MEZOYRES PERIPOY TA ML TA METRAME 7x30gr=210 DILADI ,TO LEO GIA KAPIAPOY ROTAGE MALON I ANDITH:rolleyes:

EMIS EXOYME KRIO STO SPI 24 VATHMOYS K TO VRADI PIO KATO TOY VAZO MAKRIMANIKA K TA DORA ITAN TA PERISOTERA GIA XRONON THA PAO NA PARO KANENA GIA TORA

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καθε μαγαζι εχω παρατηρησει εχει διαφορετικο κοψιμο στα ρουχα...απο mothercare παιρνουμε 9-12 μηνων...απο ενα αλλο μαγαζι παιρνω 6-9 μηνων γιατι εχουν πολυ μεγαλη φορμα...παντα κοιταω τα κιλα κ το υψος κ οχι τους μηνες στα ρουχα

Kalisoeraaaa....

Den prolaba na sas diavasw, mono thn teleytaia selida.

Paei ki emas h baftish, o kairos sthn Kavala htan oti prepei, arketa zestos me elafry aeraki, epikrathse enas psilopanikos mexri na ftasoume sthn ekklhsia alla mera Mia xara, h mikrh den eklapse katholou, isa isa trelathike na xazeyei gyrw ths, mexri kai thn peina ths ksexase! Telika nomizw htan kalytera poy th baftisame etsi mikroula.elpizw kapoia stigmh na anebasw k photos, edw h sto fb (tha meinoume Kavala mexri thn trith na mas kseladwsei h nona).

THENA me ta dwrakia ti ekanes? Emeis brethikame ksafnika me ena bouno(kyriolektika) sakoules k oute na ta balw se mia seira den mporw!

Filakia! An den mporesw na ksanampw tha ta poume thn tetarth!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

περσυ τετοια μερα εκανα τεστ εγκυμοσυνηςκ ηταν θετικο:tongue:

ενιωσα περιεργα,τρομοκρατηθηκα.... δεν θα το κρυψω.εκανα κακες σκεψεις.

ομοως ενα χρονο μετα αυτη η κοκκινη κουκιδα εχει γινει το παιδακι μου ....που κουβαλουσα 10 μηνες σχδον...που μεγαλωνα κ τωρα το εχω διπλα μου κ οχι μονο μου ομορφαινει την ζωη αλλα μου εδωσε κ νοημα .............

ειναι η ζωη μου ολη ....... κ απορω πως ζουσα χωρις αυτον .......

νιωθω ο πιο τυχερος ανθρωπος στον κοσμο κ χαιρομαι δεν πραγματοποιησα τις ασχημες σκεψεις που ηρθαν στο μυαλο μου οταν ειδα το τεστ........

το τεστ το εκανα στην χιο υστερα απο εναν γαμο φιλων μας .........

σας αφηνω γιατι με εχουν παρει τα ζουμιαολη μερα κλαιω απο συγκινηση

88M1p3.pngycQap3.png

κοριτσακια

το pod ειναι θηκη για πιπιλες???

fairy??? εσυ που εισαι και στας Αγγλιας......πες μου...;)

http://www.amazon.co.uk/JJ-Cole-Pacifier-Pink-Daisy/dp/B001Q3L9XM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1283785497&sr=8-3

εννοεις αυτο? εγω εχω το πουα

Naya να χαίρεσαι τη Φωτεινουλα σου αν δεν κάνω λάθος γερή κ καλότυχη ναι όντος καλύτερα μικρά δεν καταλαβαίνουν ισα ισα είναι κ ενθουσιασμένα

Εγώ με τα ρούχα σήμερα τελείωσα ατελείωτα αλλά όλα για χρόνο αν κ μάζεψαν στο στεγνωτήριο λίγο κ μάλλον θα φορεθούν πολύ πιο γρήγορα ιδικά στις μπλούζες τα μωρά πάντα θέλουν πολύ μεγαλύτερο νούμερο στα παντελόνια όχι τόσο

Εμένα σήμερα έκανε ένα 37,8 ποιος ξέρει θα δούμε πως θα συνεχίσει γιατί έχουμε κ εμβόλιο την παρασκευή αλλά κ τα μεγάλα όλα μαζί να δω πως θα τα κουμαντάρω:confused:

Ριτακι μου πάντα θα ζούμε με τις αναμνήσεις αυτές κ εγώ θυμάμαι πως έκανα όταν το έμαθα στο Γιώργο κ ολας το πρώτο τρελάθηκα ήθελα να το φωνάζω συνέχεα ήταν 11/5/05 στη Δανάη ήμουν στον α.β.βασιλοπουλο όταν με πήρε ο μικροβιολόγος είχα κ το Γιώργο μαζί δεν μπορούσα να οδηγήσω από τη χαρά μου στο μπέμπη ήταν πολύ νωρίς 21/8 με χορειακή 12 ήμουν κ δεν ήμουν μέχρι να περάσουν εβδομάδες να το ακούσω μου είχαν κοπεί τα πόδια βέβαια στην αρχή έπαθα έμφραγμα γιατί δεν το περιμέναμε κ ήμασταν κάπως ,τεσπα όλα καλά δεν έχω μετανιώσει ιδικά με τον Ιάσονα νομίζω τώρα τελικά ολοκληρώθηκα κάτι μέσα μου ένιωθα ότι έλειπε στο σπίτι με τα δυο πραγματικά αν κ δεν ήθελα τρίτο αλλά τελικά τώρα δέσαμε.:D

Η περίοδος ακόμα τίποτα λίγο υγρό με αίμα που είδα κ χάρηκα τελικά δεν συνεχίστηκε ,την παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου τον πήρα τηλέφωνο για να δούμε.:|

Οι πατρινοί έμειναν μερικοί κ ακόμα έχουμε πέρα δοθε ,ήρθε κ το παζάρι (μια φορά το χρόνο έρχεται) κ πήγαμε εχθες το βράδυ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν ήθελες μισή ώρα με το αυτοκίνητο να κάνεις 200 μέτρα κάναμε ταξίδι για να γυρίσουμε σπίτι φάγαμε τα σουβλάκια μας πρώτα ,αύριο θέλω να πάω να πάρω κ ένα ακόμα σκιουράκι η μάλλον σκιουρινα για τον σκίουρο μου κρίμα το χειμώνα να έχει παρέα ο γλυκός μου Φοίβος:tongue:

Αυτά όταν μπορέσω θα ξαναγράψω

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...