Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κορίτσια σήμερα ξημέρωσε και για εμάς δύσκολη ημέρα μου ο άντρας μου τον έπιασε η μεση του και δεν μπορεί να κουνηθεί τώρα γυρίσαμε από το νοσοκομείο του έκαναν 2 ενέσεις και είπαν ακινησία για κάποιες ημέρες. Ευτυχώς τώρα κοιμήθηκε ο μεγάλος και ο μπαμπάς και είμαι με τη μικρή μόνο. όλη ημέρα σήμερα είμαι μια από εδώ και μια από εκεί.

Η μικρή εντωμεταξύ τον έχει κόψει τον ύπνο κοιμάται μόνο κάτι 20 λέπτα το πολύ 2 φορές την ημέρα το βράδυ κοιμάται ευτυχώς από τις 10 εώς τις 6 με τις 7 το πρωί.

ωχ xainti περαστικα στον αντρουλη σου

ξερω πολυ καλα τι σημαινει για σενα αυτο ....φοβερη κουραση κ εξοντωση .τουλαχιστον ειναι μονο για καποιες μερες.εμεις ειμαστε ετσι σχεδον 2 μηνες. ας ακουσει τον γιατρο μην εχετε χειροτερα. υπομονη κουκλα μου

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

....εσενα τουλαχιστον ξαπλωνει 10 ......εμενα 12:-?:?:-?:?:-?:?

Αχχχχ θα μας εξοντωσουν, και εμενα 12-1 κοιμαται το βραδυ και δεν τον εχω καταφερει νωριτερα με τιποτα, ακομη και αν ειναι αυπνος ολη μερα........:confused: Τουλαχιστον ξυπναγε 10 το πρωι αλλα παει και αυτο:(

Antith το δικο σας προγραμμα φαινεται πολυ κουραστικο αλλα σιγουρα θα βελτιωθει με τον καιρο, λογικα θα αρχισει να κοιματε περισσοτερες ωρες μαζεμενες να ξεκουραστει λιγο και η μαμα:D

Τι να πω καθε μωρακι με τις συνηθειες του

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

xainti στην δουλεια ποτε γυριζεις τελικα ?????

εδω κοντα αν θυμαμαι καλα.....

ο μικρος απτις 7.30 ηταν ξυπνιος κ κοιμηθηκε τωρα !!!!!!!!!

κ αυτες τις ωρες ειναι με 2 γευματα μονο

το βραδυ θα τον αφησω πρωτη φορα μονο στον αδελφο μου :?:?:?:?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

ελενη ?

τι ωρα γεννησες τον μικρο ?

για να δω ποιος ειναι μεγαλυτερος κ ποσο :mrgreen:

εμενα αποφασισε να βγει μετα απο 41 βδομαδες 13.55

Μπηκα με προκληση στις 40 εβδομαδες και μετα απο 12 ωρες χωρις καμια προοδο(διατολη 0) ηρθε το μπουμπουκι μας με κ/τ 17,30.

Ειστε μεγαλυτεροι απο εμας 3,5 ολοκληρες ωρες..............:rolleyes:

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Να μαστέ κ εμείς

Όλα πήγαν καλά ευτυχώς τι να σας πρωτο πω ας τα πάρω με τη σειρά λοιπών

Η μερα όπως σας ειχα πει ηταν χαλια σύννεφα κρύο κ ψιχάλες κάθε τόσο όταν πήγαμε στις 6 ισα προλάβαμε κάποιες φωτογραφίες πριν αρχίσουμε να βγάλουμε έξω από την εκκλησία μετά άρχισαν ψιχάλες με θερμοκρασία 17 βαθμούς αλλά έβραζε το αίμα κ δεν κρύωνα με το στράπλες τεσπα στο μωρό έβαλα άλλα χειμωνιάτικα φοβήθηκα μη κρυώσει ,ήρθε ο κόσμος ο μπέμπης κύριος δεν έβγαλε άχνα το πουλάκι μου μόνο μετά που τον έντυνα ήταν κάπως δεν πολύ ήθελε άλλα όλα οκ μετά πήγαμε στο τραπέζι σε ένα παιδότοπο μεγάλο που είναι κ εστιατόριο φάγαμε ήπιαμε μην τα πολυλογώ όλα ήταν τέλεια στο σπίτι γυρίσαμε κατά τις 12 μαζί με 2 αδελφάκια μου τα άλλα έμειναν στη μάνα μου σήμερα έφυγαν το μεσημέρι κ μερικά έμειναν για λίγες μέρες, τώρα κοιμούνται δεν μπορούν να χορτάσουν ύπνο τα μικρά μου

Αννικο εκατόχρονη να χαίρεσαι την οικογένεια σου

Μαίρη καλος ορισες ανησυχήσαμε καλε

Κουμπαρούλα που θα τα σπάσεις σήμερα? σε βλέπω για μεγάλο σαματά έχεις κ καιρό δώστα όλα:mrgreen:

Fairy τι να πω για το γιο σου με κάλυψαν τα κορίτσια είναι κούκλος κ σου μοιάζει πολύ :D

Χαιντη περαστικά στον άντρα σου ξέρεις τι πρέπει να του κάνεις για να ισιώσει;)

Krisaki eleni andith φιλιά στα μωρουλινια

Naya τα δικά σου νέα τώρα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ωραια θενακι!μπραβο!!να τον χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου κ ολη την οικογενεια βεβαια!!

εμεις ολο γκρινια!!!κ δεν τρωει ελεος!!απο τις 8 το πρωι εχει πιει με το ζορι 400μλ!!δε μπορω αλλο με αυτο το αγχος του φαγητου!!

rXrPp3.png

να σου ζησει Θενα μου το μικρο σου...παντα καλοτυχο κ υγιες να ειναι :)

andith γιατι καλο μου τοσο αχος....θηλαζεις? δε θυμαμαι να με συχωρεις...αν δε πειναει αλλα ειναι χαρουμενη κ δε γκρινιαζει θα ελεγα να μην ανησυχεις...ισως περνατε καποιο αλματακι...εμενα πριν μια βδομαδα απο 180 ετρωγε 150 κ ξαφνικα το ανεβασε στα 210...οσο πρεπει απ οτι φαινεται για την ηλικια του....μη σκας καλο μου, οσο τα μωρακια ειναι χαρουμενα κ γελαστα ας φανε οσο θελουνε :)

να σου ζησει Θενα μου το μικρο σου...παντα καλοτυχο κ υγιες να ειναι :)

andith γιατι καλο μου τοσο αχος....θηλαζεις? δε θυμαμαι να με συχωρεις...αν δε πειναει αλλα ειναι χαρουμενη κ δε γκρινιαζει θα ελεγα να μην ανησυχεις...ισως περνατε καποιο αλματακι...εμενα πριν μια βδομαδα απο 180 ετρωγε 150 κ ξαφνικα το ανεβασε στα 210...οσο πρεπει απ οτι φαινεται για την ηλικια του....μη σκας καλο μου, οσο τα μωρακια ειναι χαρουμενα κ γελαστα ας φανε οσο θελουνε :)

οχι δε θηλαζω,γαλα σκονη δινω!!στα αλματα δεν τρωνε περισσοτερο!!λειπει κ ο μπαμπας της ολη μερα,κ ειναι λες κ εχει παθει εξαρτηση απο μενα δεν καθεται πουθενα κλαιει κ μονο αγκαλια κ να της μιλαω κ να παιζουμε κ να γελαει!κ καθολου υπνο ενω νυσταζε,τα ματακια της κοκκινα απο τη νυστα!τωρα κοιμηθηκε με χιλια ζορια κ νηστικη!!ρωτησα κ πριν εσυ πως μετρας το γαλα που πινει?μονο το νερο η μαζι με τη σκονη συνολο?

rXrPp3.png

οχι δε θηλαζω,γαλα σκονη δινω!!στα αλματα δεν τρωνε περισσοτερο!!λειπει κ ο μπαμπας της ολη μερα,κ ειναι λες κ εχει παθει εξαρτηση απο μενα δεν καθεται πουθενα κλαιει κ μονο αγκαλια κ να της μιλαω κ να παιζουμε κ να γελαει!κ καθολου υπνο ενω νυσταζε,τα ματακια της κοκκινα απο τη νυστα!τωρα κοιμηθηκε με χιλια ζορια κ νηστικη!!ρωτησα κ πριν εσυ πως μετρας το γαλα που πινει?μονο το νερο η μαζι με τη σκονη συνολο?

το καθε παιδακι περναει πολυ διαφορετικα το αλμα...αλλα ακομα κ το ιδιο παιδακι το καθε αλμα το περναει διαφορετικα...εμενα αλλες φορες ηθελε να τρωει περισσοτερο αλλες λιγοτερο..ειναι δυσκολο να καταλαβουμε ποτε ειναι αλμα κ ποτε ειναι γκρινια απλα χεχεχε...

ισως της λειπει βεβαια κ ο μπαμπας της...οταν ο αντρας μου επαθε τροφικη δηλητηριαση τον ειχα ολη μερα στα χερια...καταλαβαινε οτι κατι δε παει καλα κ ειχε γκρινιτσα...

εγω πρωτα βαζω το νερο κ μετα τη σκονη κ οπως λες οντως παει παραπανω γιατι αυξανεται η πυκνοτητα του υγρου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...