Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουραγιο ριτακι!θα τελειωσει που θα παει!!εμεις κοιμομαστε απο τις 8 εχοντας φαει στις 6παρα!!οταν νυσταζει δε κρατιεται ξυπνια με τιποτα κλαιει!ελπιζω να ξυπνησει να φαει σε λιγο κ να ξανακοιμηθει!!

fairy να σε ρωτησω εβγαλες διαβατηριο στο γιωργο σου?δε θυμαμαι αν το εχουμε ξαναπει!λεω να παω κυπρο σε κανενα μηνα να κατσω λιγο με το μωρο να με βοηθησει κ λιγο η μανουλα μου!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairy να σε ρωτησω εβγαλες διαβατηριο στο γιωργο σου?δε θυμαμαι αν το εχουμε ξαναπει!λεω να παω κυπρο σε κανενα μηνα να κατσω λιγο με το μωρο να με βοηθησει κ λιγο η μανουλα μου!!

αχ αχ...τι ταλαιπωρια που τραβηξαμε εμεις...εαν εχεις σκοπο να ταξιδεψεις πηγαινε οσο πιο νωρις μπορεις για το διαβατηριο...εμεις επειδη γεννηθηκε στην Αγγλια ταλαιπωρηθηκαμε πολυ, ταξιδεψαμε με ταξιδιωτικο εγγραφο προς την Ελλαδα κ μετα κανανε 10 μερες να ψαχνουνε τα χαρτια αν φυγανε απο Αγγλια κ αν εφτασαν Ελλαδα...δε φυγανε ποτε κ δε φτασανε ποτε...ευτυχως ειχαμε τα αντιγραφα εμεις κ τον γραψαμε κ στην Ελλαδα εκεινη τη στιγμη, το διαβατηριο το πηραμε μια μερα πριν πεταξουμε....ασε πολυ ταλαιπωρια

για εσας θα ειναι πιο ευκολο, αλλα καλο ειανι να κανεις αιτησουλα νωρις γιατι ποτε δε ξερεις

ακομα σιδερωνω ΕΛΕΟΣ !

ευτυχως ο μικρος ουτε πυρετυς ουτε τιποτα μεχρι στιγμης :?

μπραβο το παιδακι...κ ο δικος μου δε κανει πυρετους...

εγω σιδερωνα το πρωι με τον μικρο...τον βαζω στο ριλαξ κ με κοιταει....τρελλαινεται να βλεπει τα ρουχα στη σιδερωστρα κ ειδικα με τα σεντονια εχει ερωτα χιχιχ....3 ωρες σιδερωνα κ εγω..υπομονη κουκλιτσα

καλα βρε fairy μου εσενα κιχ δεν βγαζει με την βελονα, σιγα μην κανει πυρετο :D

εμενα του μελανιασε το ενα μπουτακι μεχρι στιγμης, αλλα ολα καλα κ κεφι εχει κ φαγακι εφαγε.τωρα κανω διαλειμα απτο μερτυριο του σιδερωματος κ θα τον κανω μπανιο γιατι περασε η ωρα κ δεν το καταλαβα καν

ξαναρχομαιιιιιιι

88M1p3.pngycQap3.png

αχ στο πρωτο εμβολιο κ εμας μελανιασε.....μωρε ριτακι ειναι ενα αγγελακι το μικρο μου...παραπονο δεν εχω...αλλα θα μεινει ετσι??? η θα μου γινει κανα γκρινιαρικο πιο μετα????

Διαφημίσεις

ενα αστερι ειναι κ ενα αστερι θα μεινει ........:D:D:D

μονο μεταξυ μας μην "διαφημιζεις¨κ πολυ το ποσο καλουλης ειναι γιατι θα στον ματιασουμε . κ ασε εμας ..... υπαρχει ζηλια κ κακια γενικοτερα. εσυ σαν μανουλα του συνχισε την καλη δουλεια μαζι του :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αληθεια στο γραφειο ποτε θα πας ?

88M1p3.pngycQap3.png

να σαι καλα για τα καλα σου λογια...οτι υπαρχει κακια ασε το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια...δυστυχως...αλλα δε πτοουμαι...οσο πιο δυνατος εισαι μεσα σου τοσο πιο σπανια σε χτυπαει η κακια του κοσμου

στη δουλεια θα γυρισω επισημα απο μεσα γεναρη...αλλα τη δευτερα θα παμε να δουμε τον παιδικο να τον γραψω να ξεκινησει να πηγαινει μια φορα τη βδομαδα, να τελειωσω το γραψιμο του διδακτορικου μου κ να αρχισουμε να συνηθιζουμε τον παιδικο κ οι δυο μας...

Καλησπερα κοριτσια!!!

Andith με το καλο η κοπελα να πανε ολα καλα!!!

Thena μην ακους κανέναν ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε.οποιοι θελουν ας ερθουν οσοι δε θελουν σκασιλα σου,εσυ κοιτα την οικογενεια σου να'στε καλα και ευτυχισμενοι.και πιστεψε με σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ οτι στεναχωριεσαι και πως νιωθεις γιατι εχω περασει παρομοιες καταστασεις και χειροτερες γι'αυτο σου λεω γραφτους.Να περασεις καλα στην βαπτιση γιατι αυτο θα εχεις να θυμασαι και να'σαι χαμογελαστη!!!Ειδικα αν εχεις και καμερες να γραφουν δεν πρεπει να φαινεσαι στεναχωρημενη!!!το βιντεο του γαμου μου δε θελω να το βλεπω οχι γιατι συγκινουμαι αλλα γιατι τα μουτρα μου ηταν μεχρι το πατωμα(οπως και πολλων αλλων)και εχω σκυλομετανιωσει γι'αυτο,εκανα τη χαρη σε καποιους να χαρουν γιατι αυτο ηθελαν να σου καταστρεψουν τις στιγμες που εισαι χαρουμενη.γι'αυτο σου λεω μην τους κανεις την χαρη!!!

καλημερα!!!!

καλο σαβ/ακο να εχουμε ολες μας !

ΤΗΕΝΑΚΙ σημερα ειναι η μερα σας , να περασετε ομορφα κ να λαμπετε . πολυ σωστα τα λεει το krisaki.....μηνχαλας τηνζαχαρενια σου για κατι που δεν αξιζει . θα το μετανιωνεις μετα . να μου φιλησεις τον ΙΑΣΩΝΑ κ την υπολοιπη συμμορια εννοειτε, καλη βουτιτσα:P:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα μανούλες και ζζνια.

THENAΚΙ is show timeeeeeeeeeeeeeeeeeee... να πάνε όλα τέλεια και ο μικλος Ιασωνας με το ΥΠΕΡΟΧΟ όνομα να λάμψει σαν αστεράκι, περιμένουμε μετά μνμ με τα νέα σας και φωτό στο φεισ !!!!:D:D:D

rita__ki την ίδια παράσταση δίναμε χθες "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΔΕΡΩΤΩΝ"

Μετά τον Σωκράτη δεν είχα κάτσει να σιδερώσω κανονικά τα (απαραίτητα κάθε φορά), φαντάζεσαι τι είχε μαζευτεί 1 1/2 μήνα ακόμα έχω μια λεκάνη για σήμερα :o:oops:

Krisaki Εγώ δεν σε έχω καλωσορίσει. Καλός ηρθες λοιπόν στο καφέ μας να έχεις έναν υπέροχο χειμώνα με την οικογένεια σου:P

Σας αφήνω πάω να πάρω βρακάκια για την Ευαγγελία;)

Διαφημίσεις

:?:-?:? πω πωτι ηταν αυτο αννικο μου εχτες τι μου το θυμησες τωρα! τα σιδερωσα οοοοοοοοοοολα .κ εγω δεν ξερω ποσα πλυντηρια κ τα εχω διπλωσει σε στιβες ανα κατηγορια στο παιδικο σημερα θα τ βαλω στην θεση τους . τα βλεπω κ δεν ο πιστευω ποσα ηταν.απαπα δεν ειναι να τα σφηνεις να μαζευονται.δεν λες που δροσισε καπως κ δεν ειχαμε κ την ζεστη?

ουφ...........

το χειροτερο ειναι πως με μαυρη καρδια σημερα θα βαλω πλυντηριο παλι με σεντονια κ τετοια

αντε καλα ψωνια κοριτσακι μου ........ ισως βγω κ εγω αργοτερα........ αλλα εισαι μακρια λιγακι απο μενα;)

88M1p3.pngycQap3.png

ena tha sas po

ekso vrexi apo thes exi 15 vathmous vixoyme sxedon oloi ektos moroy-Danais k h periodo eki pou ipa oti irthe eksafanizol:shock::cry: (kala den sas ipa mono ena:tongue:)

ti na kano vre koritsia exo xtipimata apo ti mira alla ego den ptooyma:D den tha tous kano to xatiri:cool:

epomena nea stis idisis stis 8 xixixixi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thenaki γερα μην σας πτοει τιποτα!!!!!!!!!

(προσεχετε μονο μην χειροτερεψετε γμτ) εγω ετοιμαζομαι για επιχειρηση κανελονια! θα ερθει ο αδελφος μου για να κανουμε μαθηματα να κρατησει τον μικρο αυριο βραδυ ....ωχ τι μας περιμενει !

καλημερα fairy !!!!!!!!!:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...