Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις τη παρασκευη θα παμε για εμβολιο κ θα μετρηθουμε,πριν ενα μηνα ειμασταν 5,450 κ 61 ποντους αν κ νομιζω οτι μας μετρησε λαθος το υψος,γιατι το πρωτο μηνα πηραμε 5 ποντους κ το δευτερο μονο 1??εντυπωση μου εκανε!!

εγω τον μετραω οταν κοιμαται επειδη ειναι τελειως απλωμενος

Κοριτσια ειμαι σκατα δεν μπορω να συνέρθω με πηρε πριν ο αδερφος της μανας μου ο μεγαλος από Πατρα κ μου ειπε ότι δεν θα μπορεσει να ερθει στη βαφτιση ότι είναι παλιομοδιτης κ να ζήσουν τα παιδια μου κ ο πατερας μου τι λεε που δεν θα του βγαλω το ονομα κ γιατι να μην τον βγαλω κ κατι τέτοιες μαλ…ες κ μένω παγωτό εγω σαν τον μαλ…α να τον ακουω κ να μην πιστευω αυτά που ακουωΕχω πλανταξει στο κλαμα δεν βλεπω ουτε τα γραμματα που σας γραφω Μα να με παίρνει τελευταία στιγμή κ μου λέει τέτοια ,η θεια μου θα ερθει όπως κ ένα από τα ξαδερφια μου μάλλον από την οικογένεια του,τα αλλα ξαδερφια μου θα ερθουν μερικα γιατι είναι 4 αδερφια η μαμα μου,εγω εχω πληρωμένα δωμάτια γι αυτους κ αντι να πει ενταξει δεν συμφονω αλλα εισαι ανεψια μου κ σας αγαπω να ερθω να δω κ τα παιδια σου θα ερθω γιατι,γιατι ετσι πρεπει ρε γαμοτο γιατι εμεις σε μεγαλωσαμε σαν παιδι μας κ θα χαρουμε στις χαρε σου γιατι στην τελικη δεν πρεπει να υπαρχει ιδιαίτερος λιγος κ αυτός να μου λεει χαζομαρεσς τελευταία στιγμη?

Τελικα ο αντρας μου ειχε δικιο όταν μου ελεγε να μην πληρωσω παλι το ξενοδοχειο εγω όχι εχω υποχρέωση με μεγάλωσαν φάε σκατα τωρα θενα χεσμενη πατοκορφα σε εχουν

Εγω μεγαλωσα στη Πατρα με τα ξαδερφακια μου που λατρεύω κ μου λείπουν γαμοτο κ θέλω να είναι όλοι εδώ στη χαρά μου κ όχι να μου το γρουσουζεύει αυτός

Στεναχωριέμαι γαμοτο που δεν σέβεται την οικογένεια μου τα παιδιά μου ,ούτε στης Δανάης ήρθε αλλά δεν ήξερα γιατί τωρα όμως το βλεπω βλεπω πόσο χαζή είμαι που τους νοιάζομαι κ τους σκεφτομαι

Δεν μπορώ να το χωνέψω πηρα τον πατερα μου μηπως ειπε κατι μήπως εχει τελικα προβλημα κ δεν μου το ελεγε αλλα όχι ο ανθροπως δεν μπορουσε να με ηρεμησει πηρα κ τη μανα μου κ με εβρισε που δινω σημασία στις μαλ.ες του ποτε μη σώσει κ έρθει το ξέρω μωρέ αλλά με πληγώνει η όλη συμπεριφορά του αυτά για τι θα γραφω μεχρι αυριο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω τον μετραω οταν κοιμαται επειδη ειναι τελειως απλωμενος

κ γω προσπαθησα κ νομιζω ειναι 65 θα δουμε τη παρασκευη!!κ ελπιζω να πηραμε κανενα κιλο!!γιατι ενω γεννηθηκαμε 4 κιλα με τους εμετους κ που δεν ετρωγε δε περναμε πολυ καλο βαρος!!τωρα τρωει περισσοτερο για να δουμε!!εσας ποσο τρωνε?χτε που μετρησα τρωει γυρω στα 700-800 μλ!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

thena κοπελα μου καλα σου λεει η μαμα σου...μα καθεσαι κ σκας για τετοια πραγματα???? τι κολληματα που εχει ο κοσμος!!!! κοριτσακι μου εκεινος χανει ....εσυ εκανες οτι καλυτερο μπορουσες

andith εμενα ειναι πειναλας παιδι μου!!!! κανει 6 γευματα των 150 με 180 μλ...παιζει καθε φορα

Βρε THENA βρε THENA... κάθεσαι παιδί μου και στεναχωριέσαι για το τι σου είπε ο θειός σου. Βρε άστους όλους να λέμε ότι θέλουν και κοίτα να χαρείς εσυ την ΥΠΕΡΟΧΗ οικογένεια σου. Ακούς εκεί.... Θες να πάω να τον δείρω;)

ax more koritsia les k ta mazeva ta dakria tosous mines gia ton thio mou den mporo na stamatiso,ekso vrexi mesa vrexi apo kato mou vrexi ,irthe epitelous apo ti stenoxia mou tora irthe an se paei mia miria eponte:( sofoi oi progonoi mas ayrio kategides k krio ti allo thee moy

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

thenaki μου ?

τι ακουω ?????????? μια μερα πριν την βαφτιση καθεσαι κ σκας για βλακειες τετοιου ειδους??????????????:evil:εχει δικιο η μανα σου που σε εβρισε.μαζι της! για συνελθε σε παρακαλω κουμπαρουλα.

andith μου η κορη σου μου κανει για νυφη ....ειναι πανεμορφη κ στα μετρα μας αλλα εσυ δεν ξερω αν μου κανεις για συμπεθερα ..... τι υψος ειναι αυτο που εχεις? 1.64 ειμαι ......:?:?:?:?:? (παντως μπραβο γι τα κιλακια που εχασες;))

εγω εριξα κατι υπνους αλλο πραγμα. καιρο ειχα να κοιμηθω ετσι . βηθησε κ το εμβολιο του μικρου κ ταβλιαστηκε κ αυτος....για να δουμε πως θα παει μεχρι το βραδυ ......

88M1p3.pngycQap3.png

δε σας ειπα!!ειναι εγκυος η κοπελα του αδερφου μου!!περιπου 12 εβδομαδων!!το μαρτη θα εχουμε ξαδερφακι!!κ μαλλον δεν ειναι τελειος σιγουρο,ειναι αγορακι!!

ελα ρε! να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη η κπελα κ οοοοοοοοολα να πανε καλα! το πρωτο σου ανηψακι θα ειναι?

88M1p3.pngycQap3.png

καλε μονη μου μιλαω ?που πηγατε ολες??????????

εχει δροσια κ ειπα να σιδερωσω , παω λοιπον με μαυρη καρδια

στα διαλειμματα μου θα κοβω βολτες μαγιομανουλες

ΤΗΕΝΑΚΙ μην μου στεναχωριεσαι

88M1p3.pngycQap3.png

ελα ρε! να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη η κπελα κ οοοοοοοοολα να πανε καλα! το πρωτο σου ανηψακι θα ειναι?

ευχαριστουμε!!ναι το πρωτο θα ειναι!!την αρχη την εκανα εγω!!αν κ μικροτερη 2 χρονια!!εχουμε κ τριτο αδερφο αλλα ειναι 20χρ.!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...