Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω ευαισθησια στα σερβιετακια-ες οταν τα φοραω πολλες μερες,με ερεθιζει πισω,στο τελειωμα τους...βεβαια δεν δουλευω τον χειμωνα οποτε δεν εχω εννοιες σαν τις δικες σας.οποτε δεν το πολυψαχνω να τα φοραω...κυκλοφορω στο σπιτι με ντεμι νυχτικακια ή ρομπακια με το βρακακι μονο απο μεσα και εχω καταληξει πολλες φορες να λερωνω πολλα ριχταρια κλπ σε καναπεδες ή σε αυτο το ρημαδι το σεντονι του κρεβατιου μας.....που εχω βαρεθει να το αλλαζω φετος.αυτος ο αντρας μου δε,εχει τρελαθει να με πειραζει...ειδικα στις αρχες.." βρε τι κανεις μονη σου οταν λειπω στη δουλεια και αυτο το σεντονι ειναι συνεχεια λευκο?????? "

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΥΓΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΟ ΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ Κ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ . ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΤΕ Η ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑΖΩ ΟΜΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΝΟΜΕ ΜΕ ΤΟ LACTACYD DERMA

ΕΔΩ Κ 15 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ

ΟΥΤΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια μην μπερδευετε τα υγρα τα γυναικεια που δεν εχουν καμια σχεση με τα υγρα απο τον αμνιακο....αυτα ειναι οπως τα υγρα που εχουμε καθολη τη διαρκεια της ζωης μας απο τον τραχηλο..τραχηλικη βλεννη αλλιως...που τωρα στην εγκυμοσυνη εχουμε μπολικη κ την εχουμε γιατι προφυλασσει το παιδι και τον τραχηλο απο τα μικροβια και το περιβαλλον και ειναι απολυτως φυσιολογικο να εχουμε οχι απλως πολλα ,παρα πολλα....και εννοειται οτι ανανεωνοντας τα ο οργανισμος μας ,θα φευγουν κιολας...οποτε ειτε κουραζεστε και μενετε ορθιες ειτε οχι θα συνεχισουμε να εχουμε μεγαλη απωλεια τραχ.βλενης......μην φοβαστε;)

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, πριν από λίγο γύρισα από μαγαζιά. Αγόρασα 2 νυχτικάκια, 1 ρομπάκι και ενα μπιτζαμάκι με καπρι και ένα σουτιεν θηλασμού. Θέλω σιγα-σιγά να ετοιμάζω τι βαλίτσα μου μιας και δεν είμαι και πολύ καλά. Εξακολουθώ και πονάω αρκετά ενώ παίρνω τα χάπια μου.

Επιπλέον τις επόμενες μέρες θέλω να κάνω τις τελευταιες αγορές γιατί δε νομίζω να μπορώ να βγω σε μερικες εβδομάδες. Με βλέπω τον τελευταίο μήνα να τον περάσω ξάπλα.

uDLqp1.png

Γεια σας κορίτσια, πριν από λίγο γύρισα από μαγαζιά. Αγόρασα 2 νυχτικάκια, 1 ρομπάκι και ενα μπιτζαμάκι με καπρι και ένα σουτιεν θηλασμού. Θέλω σιγα-σιγά να ετοιμάζω τι βαλίτσα μου μιας και δεν είμαι και πολύ καλά. Εξακολουθώ και πονάω αρκετά ενώ παίρνω τα χάπια μου.

Επιπλέον τις επόμενες μέρες θέλω να κάνω τις τελευταιες αγορές γιατί δε νομίζω να μπορώ να βγω σε μερικες εβδομάδες. Με βλέπω τον τελευταίο μήνα να τον περάσω ξάπλα.

γεια σου νατασουλα. καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σου Δεν έχει ελαττωθεί καθόλου ο πόνος. Σε πιέζει το νινι και πονάς;

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Αννίκο!

όχι δεν είναι από το μωρό, δεν ξέρω από τι είναι. Το μόνο που μου είπε ο γιατρός είναι να ξεκουραστώ και καταλαβαίνω πως μόλις λίγο κουραστώ ο πόνος γίνεται περισσότερος. Γενικά πονάω όλη μέρα αλλά όχι έντονα. Επιπλέον από χθες πονάει και η μέση μου. Γι' αυτό χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ από πόνο και ανησυχία. Άσε που ο μπέμπης κουνιόταν συνεχώς!

uDLqp1.png

Σημερα ειμαι χαλια!!!εχω κατι καουρες τι να σας πω......δεν εχω διαθεση για τιποτα!!!!!εχω και τα νευρα μου με τον μ#@$%α τον απο πανω.....δεν ηθελε να βαλουμε πετρελαιο γιατι δεν εχει λεφτα -και πως να χει δηλαδη αφου δεν δουλευει-και εχει και 4 παιδια!!Ετσι λοιπον εμεισ βαλαμε για μας!!!και μολις κλεινω το διακοπτη ......συνεχιζει να δουλευει ο καυστηρας και μου αναβουν τα λαμπακια!!!!!!το λεω στον αντρα μου και αμεσως ανεβαινει να δει και οντως ειχε καψει μια ωρα!!!

κοριτσια μονο και μονο για τη γυφτια του εχω κατι νευρα ..περιμενω να ξημερωσει να ανεβω πανω η εγω η ο αντρας μου!!!!!!!!!!1:x:x:x

bzUyp3.png

OoE2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...