Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου fairymummy.

Λέμε καλό χειμώνα ή όχι ακόμα;

αααχ εγω με το που ηρθα Αγγλια ετσι ειπα :rolleyes:

εχει να φαει απτις 7 εντομεταξυ.fairy εσυ τι ωρα τον κοιμιζεις περιπου?εσυ αννικο?ειναι η ηλικια που μπορουν να φτιαξουν προγραμμα?η μετα το 6μηνο?

εγω τωρα ταιζω με το ενα χερι κ γραφω με το αλλο...εμεις εχουμε προγραμμα απο 1.5 μηνων....κοιμαται 9.30 με 10, ξυπναει στις 4 κ μετα 7 με 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξ να συμπληρωσω οτι μονο αυτο ειναι το προγραμμα μας...την υπολοιπη μερα δεν εχει σταθερη ωρα στο φαι...

επισης εγω δεν συνεδεσα το μπανιο με τον υπνο....γιατι τον κανω κ το πρωι που ξυπναει μπανακι...

εγω τωρα ταιζω με το ενα χερι κ γραφω με το αλλο...εμεις εχουμε προγραμμα απο 1.5 μηνων....κοιμαται 9.30 με 10, ξυπναει στις 4 κ μετα 7 με 8

ωραιο προγραμματακι, αλλα σου ξυπναει την νυχτα ...... εμενα ευτυχως μεχρι τις 7 το παει (παλιοτερα που κοιμοταν πιο αργα ξυπναγε κ πιο αργα) καμια φορα στις 5 βογκαει αλλα αν τον ακουσω παω κ του χτυπαω το κωλαρακι κ συνεχιζει τον υπνο ........

ουφ τωρα εχει ηρεμησει ...κανει γελακια κ ματακια αλλα δεν θελει να φαει.... για να δουμε

ειμαι περιεργη να ρ ωτησω πολλα την γιατρο αυριο. εχει να μας δει κ ενα μηνα σχεδον

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Βρε τον ξανθομπαμπουρα "τις επομενες μερες που θα ειμαι πιο ξεκουραστη θα τον γραψω..." μάλλον καράτε θέλεις να πεις!

εγώ του έχω φτιάξει το πρόγραμμα ανάλογα με Ευαγγελίας οπότε με το που βάλω την μικρή για υπνό περίπου στις 9:30 (τώρα το καλοκαίρι) αρχίζει ο 2ος γύρος :

Χαδάκια -μπανάκι - φαγάκι - νανάκια στις 10:30 περίπου είναι στο κρεβάτι του και βλέπει ονειράκια

η εμπειρη η μανα ειδες? μια χαρα τους εχεις στη σειρα !:D

88M1p3.pngycQap3.png

ναι δε ξερω ποτε θα το κοψει αυτο...εσενα κοιμαται αργα ε? ισως γι αυτο δεν σου ξυπναει...πιστευω θα το κοψει οταν μπουμε στις στερεες τροφες

ναι απο ημερων που ηταν κοιμοταν αργα . αυτο που καταφερα απλα ειναι το 1.30 να το κανω 12.30 κ σπανια 11.30

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσια τι κανετε?Εγω ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,ο συζυγος κοιμαται και μπηκα να σας διαβασω απ'το κινητο!Εγω θελω να σας ρωτησω κατι αλλο.Την ημερα που κοιμηζετε τα μπεμπακια σας???Εμενα κοιμαται στο ρηλαξ αλλα σκεφτομουν μηπως να τον βαζω στην κουνια?Παλιοτερα το ειχα προσπαθησει αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει εκει μονο στο ρηλαξ ισως εφταιγε και το κουνημα...

Κοριτσια τι κανετε?Εγω ειμαι ξαπλα στο κρεβατι,ο συζυγος κοιμαται και μπηκα να σας διαβασω απ'το κινητο!Εγω θελω να σας ρωτησω κατι αλλο.Την ημερα που κοιμηζετε τα μπεμπακια σας???Εμενα κοιμαται στο ρηλαξ αλλα σκεφτομουν μηπως να τον βαζω στην κουνια?Παλιοτερα το ειχα προσπαθησει αλλα δεν ηθελε να κοιμηθει εκει μονο στο ρηλαξ ισως εφταιγε και το κουνημα...

καλησπερα :P

εγω δεν τον αφηνω να κοιματααι πολυ ωρα στο ριλαξ.συνηθως βεβαια ξυπναει μονος του γιατι δεν τον βολευει κ δεν χωραει . αν ομως δεν σηκωθει μονος του τοτε τον σηκωνω κ τον βαζω η στην κπυνια του η στο παρκοκρεββατο. εσενα ποση ωρα μπορει να κοιμηθει στο ριλαξ δηλαδη?

κοριτσακια παω για νανι , κουτουλαω κ με επιασε κ λιγακι το ποδι μου ....αυριο τελικα καροτσαδα με κοβω. θα τα πουμε μετα το εμβολιο .......

καληνυχτα

88M1p3.pngycQap3.png

Με πίρε ο ύπνος καθώς έβγαζα γάλα και ξύπνησα από το σκλουτσ σκλουτσ:lol::lol::lol:, σηκώνομαι τρώω δυο κομματάκια παστίτσιο που είχαν περισσέψει για να ξυπνήσω (τσάμπα το τρέξιμο σήμερα:() και συνέχισα την άντληση από εκεί που είχα μείνει :lol:.

Διαφημίσεις

Krisaki εγώ αν τον πάρει ο ύπνος στο πάρκο του τον αφήνω, το μεσημέρι κοιμάται στο κρεβάτι του, στο ριλάξ κοιμόταν πιο μικρός τώρα δεν τον πολυβολεύει.

rita__ki καλύτερα πιστεύω να πας με καρότσι για να μην επιβαρύνεις το πόδι. Περιμένουμε νεάκια (πριν απο λίγους μήνες λέγαμε το ίδιο άλλα για τον γυναικολόγο !)

Πάω και εγώ ζγα ζγα

καληνύχτα στις βραδινές και

καλημέρα στις πρωινές:P

καλημέρα!!

ριτα αντε με τοκαλο να ρθειτε απο το γιατρο να μας πειτε νεα.

krisaki εγω το βραδυ την κοιμιζω στο λίκνο αλλα τη μερα τη βαζω στο κρεβάτι μας γιατι με βολευει πιο πολυ να τη σηκωνω - αφηνω - απασχολω οταν κανω αντληση - παιζω κτλ

εμενα το πιασιμο στη μεση καλα κρατει, χειροτερεψε και ενα πετρωμα που εχω στο στηθος εδω και 2 μηνες και αρχισε να ποναει και γενικα μας βλεπω στη βαφτιση ψιλοαναπηρους

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ηρθαμε........ακουσατε τις τσιριδες μας?:mrgreen:

ειμαστε 7,785 κ 62 εκ (κοντοι δεν ειμαστε?) πηραμε 1200 αυτον τον μηνα κ εγω ελεγα οτι δεν εχει ορεξη, που κ να ειχε! η παιδιατρος στεναχωρηθηκε που σταματησα τον θηλασμο κ με εκανε να νιωσω αθελα της τυψεις. τον βρηκε μια χαρα κ στην υγεια του κ υπερβολικα ζωηρο ! ειδε τα ουλα του τα βρηκε πρησμενα κ μου εδειξε που κατεβαινει δοντακι.βεβαιΑ μου ειπε δεν σημαινει οτι αυριο θα βγαλει δοντι ...μπορει να κανει κ 2 μηνεςμπορει κ σε μια βδομαδα λεει .

τον ειπε κ προικισμενο.ΑΜΕ ! μου ειπε αν θελω να του δινω πλεον νερακι αλλα προτιμαει το αραιωμενο γαλα.της ειπα οτι του δινω να δοκιμαζει κ φρικαρε λιγο αλλα λεει ολες οι μανουλες το κανουν. μου τονισε να μην δινω να δοκιμαζει ζουμια απτο φαγητο μας γιατι εχουν αλατι κ μπαχαρικα.μου ειπε πως απτον αλλο μηνα θα μιλησουμε κ για διατροφη ......κ τοτε λεει θα μετανιωσω που βιαζομαι (τι εννοει ο ποιητης?) 29 του μηνα θα ξαναπαμε

περιτο να σας πω οτι τσιριζε, κοκκινισε κ ουρλιαζε....τον πηρα σγκαλια να ηρεμησει κ μου τραβουσε κ τα μαλλια .........τωρα μου κραταει μουτρα κ δεν θελει να φαει

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...