Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ena grigoro gia apo mena

malia aniksa ligo ksanthina nixia evapsa periodos akoma to sabbato vroxes:( k krio:mad: de masame omos,alla rouxa gia to moro logo kriou auta filakia roufixta se oles.

anniko vale k alles fotofagita piname leme dieta ligo kopsi pina san almpanos grafo

makiaaaaaaaaaaaaa

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλο χειμωνα σε ολες τις μανουλες και τα μαιομωρακια!!!!!!!!!!

Επιστρεψαμε και εμεις απο τις διακοπες και πολυ μου εχει στοιχησει.....

Ο μπεμπης εχει φτιαξει πολυ καλο προγραμμα βραδυνου υπνου (12 με 7 με 10) και ριχνει και η μαμα κατι υπνουςςςςςς. Βεβαια μεσα στην μερα αντε να κοιμηθει 1 ωριτσα αλλα ποτε δεν ηταν και πολυ του υπνου αυτο το παιδι.....

Οι βολτες με το καροτσι δεν μας πολυαρεσουν, μετα το τεταρτο αρχιζει την γκρινια που καταλειγει σε κλαμα, ουτε και το καθισμα του αυτοκινητου μας αρεσει, εκει κλαιει απο την αρχη!!! Ετσι δυστοιχως οι βολτες μας ειναι λιγες προς το παρον, ελπιζω να διορθωθει η κατασταση γιατι θα αρχισω να φρικαρω στο σπιτι.

Θα διαβασω τα νεα σας και θα επανελθω

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

θα με χαζεψει το κοριτσακι μου!!απο τις 3 τα ξυμερωματα που εφαγε μεχρι τις 11μιση το πρωι παλεψαμε να φαει 100μλ,στις 11μιση εφαγε αλλα 160μλ κ στις 2 ξαναπειναγε!!!κ γκρινιαζε αλλα που να φανταστω!!κ τελικα 2μιση της εφτιαξα κ εφαγε αλλα 170!!!!!

rXrPp3.png

καλησπεεεερα απο την ηλιολουστη αιγινα....σημερα επιτελους θα παρω πακετο την βαφη μου-φυτικη του κορε-και θα με παει στον κομμωτη μου ο πατερας μου για να μου τα βαψει,κοψει κ χτενισει (τεστ για βαφτιση)....σημερα τελειωσα κ με την περιοδο,οποτε ελπιζω να πιασει οσο το δυνατον καλυτερα η βαφη....

εμεις ακομα κοιμομαστε ικανοποιητικα την μερα...απο 1 ωρα ως και 2 1/2 την φορα.....μετα λιγο ξυπνιοι...απο 10 λεπτα ως και 1 ωρα και μετα ξανα νανι....αλλες φορες παιζει,αλλες φορες γκρινιαζει,αλλες φορες καθε αποχαυνωμενη και κοιταζει το κενο..πλακα εχει..τωρα στην αιγινα εχει παθει πλακα με τα φυλλα απο τα δεντρα στο μαγαζι μας και τα χαζευει με τις ωρες...και με τα σκυλια μας...ειναι μικρα και μαυρα(3) και τρελαινεται να τα χαζευει..........

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλησπερα !!!!!!!

ΤΗΕΝΑΚΙ μπραβο που προλαβες να φτιαξεις μαλλακια κ νυχακια .....το σαββατο ειναι κοντα:tongue::tongue::tongue::tongue:

nektaria μου κ εσυ με το καλο το μαλλακι !

σουπερ η μικρη σου ...μην παραπονιεσαι κθολου για τα ωραριο υπνου σας !

πρεπει κ γω γμτ να σουλουπωθω κ να ασχοληθω με τριχες:mrgreen:αλλα μετα τις 15 που θα πληρωθω

eleni καλως ηρθες ! που πηαγτε διακοπουλες? κ εσεις με τον υπνο βλεπω μια χαρα !

εμενα με επιασε η νοικοκυρωσινη μου κ κρατησε τον μικρο ο αγγελος στο διπλο κ εφτιαξα τις γλαστρες εξω που ειχαμε απο το μαιευτηριο.απορω πως αντεξαν τοσο καιρο. αλλαξα γλασρες λοιπον κ χωμα κτλ μετα πλυσιμο η βεραντα κ μετα η μανα πηγα στην κουζινα οπου αποφασισα οτι δεν με βολευουν τα ντουλαπια κ αλλαξα θεση σε κατσαρολικα , σε ταπερ , τροφιμα, μιξερ κτλ κτλ....

το μικρο εντομεταξυ κοιμηθηκε, μπορει κ ο αγγελος δεν ξερω κ γω θα φτιαξω καφεδια κ ισως κ κανενα τσιγαρακι κ η θα σιδερωσω η θα φτιαξω κεικ .........

μεταξυ μας προτιμω το κεικ !:D

οποτε οποια θελει κερναω καφε κ κεικ με παγωτο........ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ αλλα οποια ερθει θα φιλοτιμηθει να σιδερωσει κατι πριν φυγει :mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

koumparoyla efxaristos tha erxomoun alla afisa to idiotiko mou tzet gia servis:D

emena tora ta pire i pethera ta megala o mikros xazevi tis nikokires se apognosi k ego katharizo to Fivo(skioyraki) k genikos katharizo k pernao k apo toys kathreftes k rixno k kamia matia sto kenoyrio mou look i psonara:mrgreen:

pao na vgalo kanena ximoniatiko giati pagosame filakia

k pouse kane k kamia tzoura gia mena:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

xaxaxaxa τις νοικοκυρες σε απογνωση χαζευει το καμαρι σου ?

επρεπε να τον ειχα εδω να χαζευε εμενα τοτε:?:-?:?:-?

περιμενουμε φωτο απτην βαφτιση να δουμε κ μαλλι κ ολα:-P

α ρε η πεθερουλα σου ! ναναι καλα η γυναικα

(κ μενα σημερα με πηρε η μανα μου για να βρουμε κ να μου κρατησει τον μικρο την κυριακη που θελω να βολταρω αργα) το επαιξα δυσκολη κ της ειπα οτι θα της απαντησω αυριο ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Με το καλο τα βαφτησια σας thena, νεκταρια και αννικο, ελπιζω να μην κλαψουν πολυ τα μωρακια σας και να περασετε πολυ-πολυ-πολυ ομορφα.(ελπιζω να μην ξεχασα καποια). Εμεις λεμε για την ανοιξη και το ονομα αυτου Νικολαος, του παππου

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

eleni καλως ηρθες ! που πηαγτε διακοπουλες? κ εσεις με τον υπνο βλεπω μια χαρα !

Πηγαμε στον Αγ. Κωνσταντινο στη Φθιωτιδα και ηταν πολυ καλα, καναμε καθε μερα μπανακια(οχι ο μπεμπης) και βολτιτσες (μαζι με τον γκρινιαρη μπεμπη μας).:|:-|

Ριτακι σου στελνω το mail μου για το facebook

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

τον εκανα μπανακι κ τωρα ακουω την καθιερωμενη γκρινια του πριν κοιμηθει.... εντομεταξυ δεν εχει φαει ακομα...αντε να δουμε ποσο μεγαλη θα ειναι αυτη η νυχτα. κ αυριο πρωι πρωι παιδιατρο!!!!

ισως αυριο παω με το καροτσι κ οχι με το σλινγκ....θα δουμε

αν κοιμηθει νωρις θα ξαναρθω, εδω τριγυρω θα ειμαι γενικα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

α ρε κοριτσια εγω τον εδεσα ατην κορφη ως τα νυχια στο καροτσι........χτυπιεται σαν χταποδι....τι κοιλιακους κανει για να σηκωθει, τι τουμπες στο καροτσι .... απα πα πα ...τις επομενες μερες που θα ειμαι πιο ξεκουραστη θα τον γραψω με την καμερα για να δειτε πως κανει :?:-?:?

εχει να φαει απτις 7 εντομεταξυ.fairy εσυ τι ωρα τον κοιμιζεις περιπου?εσυ αννικο?ειναι η ηλικια που μπορουν να φτιαξουν προγραμμα?η μετα το 6μηνο?

88M1p3.pngycQap3.png

α ρε κοριτσια εγω τον εδεσα ατην κορφη ως τα νυχια στο καροτσι........χτυπιεται σαν χταποδι....τι κοιλιακους κανει για να σηκωθει, τι τουμπες στο καροτσι .... απα πα πα ...τις επομενες μερες που θα ειμαι πιο ξεκουραστη θα τον γραψω με την καμερα για να δειτε πως κανει :?:-?:?

εχει να φαει απτις 7 εντομεταξυ.fairy εσυ τι ωρα τον κοιμιζεις περιπου?εσυ αννικο?ειναι η ηλικια που μπορουν να φτιαξουν προγραμμα?η μετα το 6μηνο?

Βρε τον ξανθομπαμπουρα "τις επομενες μερες που θα ειμαι πιο ξεκουραστη θα τον γραψω..." μάλλον καράτε θέλεις να πεις!

εγώ του έχω φτιάξει το πρόγραμμα ανάλογα με Ευαγγελίας οπότε με το που βάλω την μικρή για υπνό περίπου στις 9:30 (τώρα το καλοκαίρι) αρχίζει ο 2ος γύρος :

Χαδάκια -μπανάκι - φαγάκι - νανάκια στις 10:30 περίπου είναι στο κρεβάτι του και βλέπει ονειράκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...