Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ το γονατακι μου ειναι καλυτερα ευτυχως , ακομα δεμενο το εχω βεβαια κ ποναει οταν τον λυγιζω τερμα η οταν το τεντωνω τερμα ..... πρεπει να παω στον ορθοπεδικο. ειχα προβληματα πριν μεινω εγκυος κ τωρα με το χτυπημα που εκανα ειναι μια καλη αφορμη να παω να το κοιταξω κ καποια στιγμη να κανω χειρουργειο.

το αγγελακι τα ιδια ....... πηρα κ αλλη αναρρωτικη(περασαμε επιτροπη παλι) μεχρι αρχες νοεμβρη. με τον αλλον κινηθηκαμε νομικα. ο αγγελος σιγα σιγα θα αρχισει να περπαταει λιγακι. παντα φορωντας τον κηδεμονα κ με φυσικοθεραπειες για αρχη . περιμενουμε το οκ για να ξεκινησει λιγο λιγο

πο πο βρε παιδί μου τι τραβάς και εσύ (κουτσή νοσοκόμα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε μπραβο σας !!!!!!!!!

ενταξει εγω δεν ξερω απο παιδια ομολογω αλλα θυμαμαι το βαφτιστηρι μου που εκοψε την πανα πριν παει παιδικο(κ αυτο αναγκαστικα κ πααααααααρα πολλα ατυχηματα)

88M1p3.pngycQap3.png

ρε μπραβο σας !!!!!!!!!

ενταξει εγω δεν ξερω απο παιδια ομολογω αλλα θυμαμαι το βαφτιστηρι μου που εκοψε την πανα πριν παει παιδικο(κ αυτο αναγκαστικα κ πααααααααρα πολλα ατυχηματα)

Η εκπαίδευση μας κράτησε.................... 1 μέρα από την δεύτερη είχαμε πιπί και κακά στο γιο-γιο

χα χα είδα τώρα τις φοτο από face και είδα ότι η Ευαγγελία φοράει το ίδιο κορμάκι με τον μπέμπη :D:D:D

ναι :-P μονο η ημερομηνια πανω αλλαζει κ απο κει καταλαβα οτι δεν ειναι ο μικρος....... ξανθια ξανθια αλλα το παρατηρησα!

πο πο βρε παιδί μου τι τραβάς και εσύ (κουτσή νοσοκόμα)

στην αρχη ειχα φρικαρει με ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα. τωρα εχω καπως συνηθισει .......με βοηθησε κ ο μικρος καπως που εχει αρχισει κ κοιμαται νωριτερα(σημερα ειναι εξαιρεση) κ το πρωι παλι καποιες ωρες κοιμαται κ μαγειρευω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

εσύ αλήθεια γιατί δεν κοιμάσαι τέτοια ώρα;

υπερενταση ...........

σημερα οοοοοοοοοοοοοοολη μερα ετρεχα για αυριο εχω φαι κ πιστευω οτι το πρωι θα με αφησει ο μικρος να κοιμηθω

88M1p3.pngycQap3.png

κάθε μεσημέρι έτσι ξυπνάει, με διαφορετικό "χτένισμα" κάθε φορά:D:D:D

Διαφημίσεις

εσυ αννικο που εχεις εμπειρια κ ξερεις....οταν αρχιζουν κρεμες αποστειρωνουμε κουταλια κ τετοια? η τοτε σταματαει η αποστειρωση?

Κανονικά τότε σταματάει

αν και εγώ την έχω σταματήσει απλός κοιτάω να τα πλένω καλά!

το πρωι δηλαδη ξυπναει νορμαλ? λες κ εχει παει κομμωτηριο ?:shock::D:D:D:D:D:D

Το πρωί μάλλον επειδή είναι από το βραδινό μπάνιο δεν πετάνε τόσο πολύ:confused:

και εσύ σγουρομάλλα είσαι;

ουτε τα εξαρτηματα απτο θηλαστρο δεν αποστειρωνεις????

πωπω εχω να ρωτησω τοσα πολλα την παιδιατρο την παρασκευη,ολο αποριες εχω .ειδα σημερα στο σουπερ μαρκετ τα κουτια που λενε ρυζαλευρο.απαυτο δεν αρχιζουν ?κ φρουτοκρεμες? ε τα κουτια που εγραφαν ρυζαλευρο λενε τι ειναι καταλληλα απο 4 μηνων:?:shock:

88M1p3.pngycQap3.png

Το πρωί μάλλον επειδή είναι από το βραδινό μπάνιο δεν πετάνε τόσο πολύ:confused:

και εσύ σγουρομάλλα είσαι;

ειναι λιγο σπαστα(μικρη ημουν ολο μπουκλα) αλλα επειδη ειναι κοντα οταν ξυπναω ειμαι σαν ευχουλης(δεν ξερω αν θυμασαι τα παιχνιδακια αυτα) ορθια κ αναστατωμενα σαν την τρελη , αν δεν τα βρεξω δεν στρωνουν (κ μετα απορω γιατι το παιδι μου με κοιταει κ γελαει :oops:)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...