Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!μπανακι-αλλαξιερα σε βαση εχω γιατι δεν εχω μπανιερα,εχω ντουζιερα κ τοσο καιρο την εκανα μαζι με τον αντρα μου αλλα τωρα θα χρειαστει να τη κανω μονη μου!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να ρωτησω ποσες κανετε τα μπεμπακια μπανιο μονες σας??γιατι εγω φοβαμαι ακομα,εχεται καμια συμβουλη???φιλακια!

εγω τον κανω μπανιο μου απο τη πρωτη στιγμη...μολις σταματησα το τοπικο πλυσιμο αφοτου επεσε ο αφαλος τον εβαζα στη μπανιερα του που την ειχα γεμισει νερακι, στην αρχη εβαζα κ ενα σφουγγαρι να καθεται να μη γλυστραει...πλεον ομως απλα του βαζω νερο με αφρολουτρο κ τον πεταω μεσα κ παιζει...γενικα το μπανιο απο την αρχη το συνεδεσα με το παιχνιδι :rolleyes:κανουμε πολυ ωρα πλιτσι πλιτσι κ πλεον κανουμε χαλια τα παντα!!!!!:D:D

καλημερα!!μπανακι-αλλαξιερα σε βαση εχω γιατι δεν εχω μπανιερα,εχω ντουζιερα κ τοσο καιρο την εκανα μαζι με τον αντρα μου αλλα τωρα θα χρειαστει να τη κανω μονη μου!!

και ποιο ειναι το προβλημα σου???νομιζεις οτι δεν θα τα καταφερεις μονη σου για καποιο λογο?????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

kalimera koritsia.

exo xathei giati pizo me ti douleia kai ton mpempi pou teleftaia einai sunexos anisixos.

mallon vgazei dontakia.

to kalokairi ton ekana 4 mpania kai polu tou arese.

sas psilodiavazo alla den prolavaino na grapso.

me to kalo ta vaftisia thena!

tha prospathiso ligo-ligo na mpaino na sas leo ta nea mou kai na vlepo ta dika saws.

Fairy mia erotisi: pos itan o mikros sto aeroplano?

skeptomai na pame oloi mazi Barcelona stis 14/9 gia merikes meres kai thelo na xero.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημεραα...

εμεις ακομα μαζι την κανουμε μπανιο, το εχει δει ο αντρας μου οτι ειναι "δουλεια του" και εγω απλα τον βοηθαω :rolleyes::rolleyes: μια χαρά είμαστε ;)

απο χθες επεσε πολυ η θερμοκρασια και φυσαει ενας τρελος βαρδαρης. τρελος ομως! και σημερα ηταν να παμε κτημα για το τρισαγιο του πεθερου μου (σαν σημερα πεθανε πριν 12 χρονια) αλλα με αυτον τον αερα το ψιλοσκεφτομαι για το μωρο... να της βαλω λετε κανενα μακρυμανικο? η κανενα σκουφακι για να πιανει και αυτάκια? ή μήπως να μην παμε καθόλου??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

xoriaki gia osoun den katalavan

koumpara sas eskasa alla to apotelesma mas dikeose ipa o minas tha mpi kala h sk...a:tongue:

pos pai to podi?to efxeleo na to kanete kopelia akoys ti sou leo?;)

to sabbato kategides gia edo ,simera to proi ixe 10 vathmous tromero?:confused:

tora skame oti nane ine o keros:-|

natassa kouragioooooooo

naya pare zaketa oti k na tis valis an exi mousama to karotsi katevase to an fisaei poli kovi ton aera ine telio;)

krisaki tha prospathiso na perasoyme telia.

pigene edo http://lilypie.com/ ftiaksto k sto telos tha tsekaris to BB code apo kato tha soy grapsi kati tha to kanis antigrafi tha to pas edo sta : boithitika-epeksergasia ipografis k tha to kanis epikolisi k kataxorisi k etimo;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κοριτσαρεςςςςςςςς τι κανετε¨???

Εμεις επιστρεψαμε και ξαναφυγαμε και τελικα γυρισαμε τη Δευτερα τελειωτικα πλεον στην Αθηνα...ΚΛΑΨ!!!!

Ειχαμε κανει ενα πιτ στοπ μιας ημερας Αθηνα απο τις μεγαλες διακοπες μας και ξαναφυγαμε..Προοροσμος αυτη τη φορα το Βαθυ, ενα γραφικο λιμανακι κοντα στα Μεθανα και τον Πόρο.

Ηταν εκει ο παππους μας με το σκαφουνι του και πηγαμε ενα τετραημερακι...Περοττο να σας πω τι κουβαλησαμε παλι!χαχαχαα!!

Περασαμε πολύ καλα, εκανα επιτελους το πρωτο θαλασσιο μπανιο μου μιας και η θαλασσα ηταν μια βουτιας υποθεση απο την κουπαστη..

Ο μικρός μας γουσταρε με τρελα ηταν ολο χαμογελα και γουργουριτα, αμα λεω οτι ειναι γυριστρουλης. τα βραδακια ουζακι ψαρακι και χαζι.

Αν και ηταν εκει οι παπουδες, βοηθεια δεν επαιζε καθολου οποτε ηταν συνεχεια μαζι μας ο μικρός μας.

αλλη μια φορα βαρεθηκα τους ξερολες τους παντογνωστες και τους συμβουλατορες παντως τύπου, λες και αναβοσβηνει καμια πινακιδα ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ στο μετωπο μας.... γκρρρρρρρ!!!

Η αληθεια ειναι πως εχω ξενερωσει τα μαλα, θελω να φυγω λεμεεεεε, θελω εξοχες, παραλιες βουνα κατι...οχι αυτο το χαλι της Αθηνας.

Για πειτε νεα σας, τι κάνετε?? τα μαγιοζουζουνελια σας??????

ΥΓ.λιγο πριν φυγω για τετραημερο, μου ηρθε η βρωμοπεριοδος...γκρρρ...κλαψ!!

Ο μικρός μου εκανε το δευτερο εμβολιο σημερα και πλανταξε το μωρο μου...Μιλαμε πονεσα πιο πολυ απο αυτον...εβαλα τα κλαματα...τι βασανιστηριο και αυτο Θεε μου..

Ελπιζω να μην κανει πυρετο και ταλαιπωρηθει κι αλλο αρκετα εχει με το δοντακι!

Σε γενικες γραμμες ειμαστε σουπερ, στις πιο πανω καμπυλες κλασικα και ειναι ηδη 7.300!!! Η παιδιατρος ειναι ενθουσιασμενη με την αναπτυξη του!!

Εγω εχω φρικαρει που ειμαι στην Αθηνα, θελω κι αλλες διακοπες...Σημερα απο τις 630 κατεδαφιζαν μια μονοκατοικια για να κανουν αλλο ενα πολυοροφο κλουβι και μας εκαναν το σπιτι τιγκα στη σκονη, αφηστε τη φασαρια απο το μηχανημα που εριχνε τους τοιχους...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Fairy mia erotisi: pos itan o mikros sto aeroplano?

skeptomai na pame oloi mazi Barcelona stis 14/9 gia merikes meres kai thelo na xero.

μην φοβασαι τιποτα....ο μικρος ηταν αστερι!!! γελαγε ολη την ωρα. δεν χρειαστηκε να τον ταισω στην απογειωση κ προσγειωση, δεν εκλαψε καθολου...εκανε χαζι με τις αεροσυνοδους που τις ξετρελλανε :D:D

το μονο που συμβουλευω ειναι να εχεις μια τσαντα πολυ βολικη με ολα σου τα πραγματα...εγω ειχα μια τσαντα σχολικη στη πλατη κ δε με βολεψε καθολου κ τωρα αγορασα μια pacapod κ βρηκα την υγεια μου

εσυ θηλαζεις σωστα? οποτε δεν θα εχεις κ προβλημα να κουβαλας μπιμπερο γιατι εγω βρηκα τη λυση του ετοιμου γαλατος κ οχι να το φτιαχνω εκεινη τη στιγμη....

καλως τη Μπουμπου μας...αντε σιγα σιγα μαζευομαστε τσουπρες ...καλο χειμωνα να εχουμε :)

καναμε κ εμεις εμβολιο σημερα αλλα αυτο το παιδι δεν κλαιει!!! καθε πρωι ξυπναω κ λεω δε μπορει...σημερα θα εχουμε γκρινια...αλλα ακομα τιποτα χεχε

ειμαστε 72 εκατοστα σε υψος κ 8300 σε κιλα...ο δοχτορας μας βρηκε πολυ ανεπτυγμενους αλλα πολυ καλα σε υγεια...αγορασαμε φορμακια χειμωνιατικα 9-12 μηνων!!! ολα καλα με αυτο το παιδι αλλα δε συμφερει να το ντυνεις αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

μπραβο στο γιωργη σου fairy!!παλικαρι!!!εμεις εχουμε στις 10 εμβολιο,στο πρωτο δε κλαψαμε πολυ,μολις σταματησε το τσιριγμα απο το ενα μπουτακι μας τσιμπισε κ στο αλλο κ ξανατσιριξαμε,αλλα αυτο μονο κ που κ που μεσα στη μερα αποτε το θυμοτανε τσιριζε!

εμεις καναμε το πρωτο μπανιο οι δυο μας,ειχαμε λιγες σαπουναδες στο τελος,αλλα για πρωτη φορα μονη καλα τα πηγα πιστευω!!

rXrPp3.png

καλησπερα!!!!!!!!!

καλο μηνα σε οοοοοοοοοοοοολες !

καλα λιγο ελειψα κ δεν προλαβαινω να σχολιασω ..........:P

μπραβο να μαζευομαστε σιγα σιγα:rolleyes:

σ

περασα να πω τη καληνυχτα μου!!πολυ κουραση σημερα!!ημουν ολη μερα σημερα μονη μου με τη μπουμπου!!κ ολο γκρινιαζε!μονο αγκαλια,παιχνιδια κ βολτα ολη τη γειτονια με το καροτσι ηθελε!!!ευτυχωσ τωρα νανι αλλα δεν το βλεπω για πολυ γιατι εχει να φαει απ τις 6μιση!!

να ρωτησω ποσες κανετε τα μπεμπακια μπανιο μονες σας??γιατι εγω φοβαμαι ακομα,εχεται καμια συμβουλη???φιλακια!

να μην φοβασαι τιποτα!

ολα ειναι μια ιδεα κ εγω ετσι νομιζα οτι μονη δεν μπορω τιποτα κ τελικα κατεληξα εδω κ 2 μηνες να τα κανω ΟΛΑ ΜΟΝΗ κ με απιστευτη επιτυχια ομολογω

λιγο πολυ οπως κανει η nektaria μπανιο την μικρη , ετσι κ εγω μονη μου εντελως κανω τον ξανθομπαμπουρα:tongue:

ααααααααααα κουμπαρουλα ναι ναι αυτο τελειο φαινεται !!!!!!!!

καλως τη Μπουμπου μας...αντε σιγα σιγα μαζευομαστε τσουπρες ...καλο χειμωνα να εχουμε :)

καναμε κ εμεις εμβολιο σημερα αλλα αυτο το παιδι δεν κλαιει!!! καθε πρωι ξυπναω κ λεω δε μπορει...σημερα θα εχουμε γκρινια...αλλα ακομα τιποτα χεχε

ειμαστε 72 εκατοστα σε υψος κ 8300 σε κιλα...ο δοχτορας μας βρηκε πολυ ανεπτυγμενους αλλα πολυ καλα σε υγεια...αγορασαμε φορμακια χειμωνιατικα 9-12 μηνων!!! ολα καλα με αυτο το παιδι αλλα δε συμφερει να το ντυνεις αχαχαχαχαχα

fairy αψογος ο γιωργης σου :tongue::tongue::tongue::tongue:

οσο για το κλαμα που λες λιιιγο σε ζηλευω γιατι εμενα ειαι λιγο φοβητσιααρης κ το κλαμα οταν τρομαζει η ποναει το εχει στο τσεπακι! οποτε την παρασκευη ποιος ξερει τι με περιμενει στο εμβολιο του !!!!

οσο για τα ρουχα που λες συμφωνω απολυτα;) τα μισα ρουχα δεν τα βαλαμε ....εξαιτιας ζεστης ηταν γυμνο κ τα υπολοιπα δεν τα βαλε γιατι δεν του καναν !!!!!!!!!

mpoumpou καλως ηρθατε !!!!!!!!!!!!!!!!!

πως παει το δοντακι σας?????????:-P:-P:-P

naya ζακετουλα οπωσδηποτε, μην εχετε τρεχαματα

krisaki ελπιζω η κουμπαρουλα να σε βοηθησε με το τικερακι σου ....βαλε κ εσυ να μην μπερδευομαστε

καλε θα κανει καμια λιστα βαφτισης με ονοματα κ ισως ημερομηνιες γιατι μπερδευομαι ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...