Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ritaki kathe proti mou ipan tha mpenoun apo avrio tha doume

to sabbato ine ta vaftisia k exo polla na kano malia nixia doylies spiti na pao k sto skenodoxio na pliroso k kati psonia ateliota ine ase:confused:

k to xirotero tha vrexi ida sto meteo arxizoyn oi kakokeries apo to sabbato me 18 vathmous to mesimeri tha ksepagiasoyme ase polla nevra, gantemia? :evil::evil::evil:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ ξαφνικα μου εφτιαξε η μερα!!!!!!!!

θα παραγγειλουμε κοψιδια για "αποχαιρετηστηριο" στον αδελφο του αγγελου.θα βγαιναμε εξω αλλα αγου ο αγγελος ακομα δεν μπορει θα συμβιβαστουμε:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

κ εγω πλαστικα εχω αλλα εχω παραγγειλει γυαλινα...μια μερα πως εβαλα το χερι στα τοιχωματα κ ηταν λιγδιασμενο...τι τα πλενω με σφουγγαρι, με βουρτσα με καυτο νερο..τιποτα....κ ετσι τα σιχαθηκα.,...

Διαφημίσεις

για δειτε αυτο κ πειτε μου γνωμες.........

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-odontofiias.html

την παρασκευη που θα παω στην παιδιατρο θα ρωτησω αν μπορω να του τα φτιαξω

ολες οι μαμαδες τα φτιαχνουν αυτα τα μπισκοτα :D

ναι? τωρα καπου το ειδα γραμμενο κ ενθουσιαστηκα !

λογικα δεν μπορουμε ακομα αφου τα υλικα με τα οποια φτιαχνονται δεν τα τρωνε τα μπεμπακια μας

θα κανω λιστα με ερωτησεις για την παιδιατρο γιατι εχω πολλα ν αρωτησω τελικα

88M1p3.pngycQap3.png

κ τι κουταλακια πρεπει να παρουμε?

εσυfairy εχις παραγγειλει τιποτα?

οχι ακομα...αλλα γενικα οτι μας αρεσει μωρε:rolleyes:δεν υπαρχει καποιο ειδικο κουταλακι...εκανα δωρο στη φιλη μου αυτα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0034E3EKC/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U6GD0W/ref=oss_product

ritaki kathe proti mou ipan tha mpenoun apo avrio tha doume

to sabbato ine ta vaftisia k exo polla na kano malia nixia doylies spiti na pao k sto skenodoxio na pliroso k kati psonia ateliota ine ase:confused:

k to xirotero tha vrexi ida sto meteo arxizoyn oi kakokeries apo to sabbato me 18 vathmous to mesimeri tha ksepagiasoyme ase polla nevra, gantemia? :evil::evil::evil:

ωχ εγω ουτε καν ειδα καιρο! μη μου λες τετοια :mad: κι εμας η βαφτιση ειναι Κυριακη κ το μαγαζι αρκετα ανοιχτο (αν και οχι τελειως εξω)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

περασα να πω τη καληνυχτα μου!!πολυ κουραση σημερα!!ημουν ολη μερα σημερα μονη μου με τη μπουμπου!!κ ολο γκρινιαζε!μονο αγκαλια,παιχνιδια κ βολτα ολη τη γειτονια με το καροτσι ηθελε!!!ευτυχωσ τωρα νανι αλλα δεν το βλεπω για πολυ γιατι εχει να φαει απ τις 6μιση!!

να ρωτησω ποσες κανετε τα μπεμπακια μπανιο μονες σας??γιατι εγω φοβαμαι ακομα,εχεται καμια συμβουλη???φιλακια!

rXrPp3.png

περασα να πω τη καληνυχτα μου!!πολυ κουραση σημερα!!ημουν ολη μερα σημερα μονη μου με τη μπουμπου!!κ ολο γκρινιαζε!μονο αγκαλια,παιχνιδια κ βολτα ολη τη γειτονια με το καροτσι ηθελε!!!ευτυχωσ τωρα νανι αλλα δεν το βλεπω για πολυ γιατι εχει να φαει απ τις 6μιση!!

να ρωτησω ποσες κανετε τα μπεμπακια μπανιο μονες σας??γιατι εγω φοβαμαι ακομα,εχεται καμια συμβουλη???φιλακια!

ego etsi ta kano den ine diskolo meta vazo tin petseta kato apo to sagoni vazo to moro me ta dio xeria orthio mprosta stipetseta k meta me to ena xeri to liligo

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ τι κουταλακια πρεπει να παρουμε?

εσυfairy εχις παραγγειλει τιποτα?

kita ena telio tha toparo sigoura

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Squirt_Baby_Food_Dispensing_Spoon.html?colour=2

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσια!!Τι κανετε?Μπηκα και γω να πω ενα γεια λιγο αργα βεβαια...!Να ρωτησω πως μπορω να φτιαξω το τικερακι?THENA μη σκας με τον καιρο,κοιτα να το ευχαριστηθεις!!!Με το μπανιο και γω δεν εχω προβλημα,τον πρωτο μηνα βοηθουσε ο αντρας μου που τον επλενα στο χερι αν και τοτε τον ειχα κανει μπανιο 2-3 φορες και μονη μου μετα που τον εβαλα στο μπανακι καθεται κυριος και καμαρώνει το σκατουλακι μου!!!

καλημερα κοριτσακια.....τι μου κανετε???? andith , και εγω μετα τον 1 1/2 μηνα ,της αγορασα αυτο το πετσετε ,πως να το πω,πολυθρονα??μπα.μαλλον σαν ξαπλωστρα..τελοσπαντων,ξαπλωτη την εχω αλλα πιο ψηλα ,ψιλοορθια, απο το τζαμπο,γεμιζω την μπανιερα κατευθειαν,την ακουμπω εκει,πολυ ανετα ειναι και χωρις να μπορει να φευγει δεξια-αριστερα....,κλωτσαει χερια κ ποδια μεσα στο νερο,γιατι μας ενδιαφερει κιολας να τους μαθουμε κ το νερακι.....ετσι δεν ειναι????την βαζω λιγο πιο ψηλα,κ την λουζω...την γυρναω στο πλαι και κανω πλατουλα κλπκ επειδη δεν ειναι πλαστικο στερεο,παιρνει το σχημα του κορμιου της κ δεν γλυστραει προς τα κατω...αλλα τωρα επειδη μεγαλωσε αρκετα η δικια μου και στηριζει ποδια πολυ δυστυχως στη μπανιερα και σηκωνεται ορθια θα αλλαξω συστημα...αλλα 2 1/2 μηνες μας βολεψε απιστευτα.......ασε που ειναι και πετσετε και στεγνωνει γρηγορα ... και αν θες το σιδερωνεις κιολας....εγω επειδη ειχα κ μεγαλους ισιους στον πατο νιπτηρες,την επλενα κιολας εκει στις αρχες,απλα,οχι το μπανιο της μονο...το εβαζα αυτο μεσα στο νιπτηρα κ τσουκου τσουκου μονη μου,βοηθεια απο κανεναν...εσυ τι εχεις παρει???δεν εχεις ουτε λεκανη???πως το κανεις μπανιο μεχρι τωρα???γιατι νομιζω κ οι λεκανες με τυπου ξαπλωστριτσα μεσα θα σε εξυπηρετουσε...

να δω τωρα εγω τι θα παρω......μαλλον καρεκλακι ε???εχω δει διαφορα..παντως κ εγω σαν τη thena ακουμπαω απλα τη πετσετα στα ποδια μου,χωνομαι στη μπανιερα,την σηκωνω κ απλα την ακουμπαω στα μπουτια μου ,πανω στην πετσετα,πολυ απλααααα....τυλιγμα μετα κ βουρ στην αλλαξιερα...ηθελα πριν γεννησω αλλα κολπα,θυμαται καμια που ειχα βρει καποια αλλαξιερα κ μπανιερα μαζι που πηγαινε πανω στην μπανιερα κ οχι μεσα...αλλα πολυ ακριβη τοτε για μας...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...