Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε δε γινεσαι κουραστικη....κουβεντα κανουμε κ αποψεις ανταλασσουμε..αλοιμονο αν λεμε μονο χαζα κ οχι τα σοβαρα :)

συμφωνω για τις ορμονες...δε καταλαβα οτι ειπες για τον 6ο μηνα...με μπερδεψε κ η νεκταρια

οσο για τα συνεδρια...επειδη στη δουλεια μου κ στη δουλεια του αντρα μου ολο σε συνεδρια ειμαστε κ σε ερευνητικα προγραμματα, πιστεψε με, μεχρι να γινει κατι νομος κ να συμφωνησουν ολοι παιρνει πολλα χρονια κ πολλες φορες αλλαζουν ολα...παρε παραδειγμα που καθε 10 χρονια λενε κ μια διαφορετικη σταση για το πως να κοιμιζεις ενα μωρο..μια ανασκελα, μια μπροιυμυτα.....

κ εγω δε θελω να γινομαι κουραστικη με την αρνητικοτητα μου...αλλα κ αυτη η υπερβολικη προσοχη δεν με εκφραζει :) προτιμω να τα κανω ολα πιο απλα για το αγορακι μου

οσο για το παγωτο εχεις χιλια δικια...το εκανα για πλακα χιχιιχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια?Εγω δεν του εχω δωσει να δοκιμασει τιποτα γιατι φοβαμαι για να πω την αληθεια.Η παιδιατρος μου ειχε πει οτι φαγητο και κρεμες ξεκιναμε οταν κλεισουμε τον 6ο,εαν η αναπτυξη του ειναι καλη μπορει να ξεκινησει και οταν μπαινουμε στον 6ο.Ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.Εγω ειμαι και λιγακι φοβητσιαρα αλλα οχι οτι θα κανω και οτι λεει η γιατρος αν δε συμφωνω.Παντως το μονο σιγουρο ειναι

οτι ολοι λενε τα δικα τους ειτε οι γιατροι ειτε οι γυρω μας.Εγω ειχα ''μαλωσει'' με τους παντες σχεδον...

koiμηθηκε κ το μικρακι επιτελους! μα που την βρισκουν τοση ενεργεια???????/ αφηστε που το εχει βρει παιχνιδι κ γυριζει σαν το αρνι στην σουβλα..απο ανσκελα μπρουμτα κ το αναποδο ...! για πλακα το κανει χωρις να παιδευτι κ πολυ.

σας καληνυχτω

φιλααααααααααααααααακια

ΤΗΕΝΑΚΙ???????ολα καλα? ηρθε?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα... (λέμε τώρα)

μπηκα για λίγη πρωινη γκρίνια... ενω η μικρή ήταν τέλεια χθες, κοιμήθηκε 12.30 και ξυπνησε 6, σηκωθηκε ο αντρας μου να την ταϊσει για να κανω άντληση, εβγαλα και ενα σωρό γάλα, μετά στραβωσε ολο το πρωινο...

Εβαλα το γάλα (καμια 250 ml) σε γυαλινο μπουκάλι και μου έπεσε, εσπασε και εγινε κουζίνα - χολ - σαλόνι πανικος. Μα γιατί τα κανουν να σπανε σαν παμπριζ αυτοκινητου???:(:(:( Δεν υπηρχε κομματακι μεγαλυτερο απο μισο εκατοστο!! Μια ωρα μαζευα και ειμαι σιγουρη οτι ακομα εχει γυαλακια μεσα. Εγινε και ενα μικρος χαμος να φωναζουμε τον σκυλο να μην παει στα γυαλια, να ψαχνει ο αντρας μου παντοφλες γιατι κλασικα ηταν ξυπολυτος, να κλαιει και η μικρη που την επιασε παλι νυστα μολις εφαγε και αλλαξε...

Και κανει το θαυμα του το μωρο και κοιμαται σχεδον μονη της, τελειωνω κι εγω το μαζεμα και τον βλεπω τον δικο μου να ντυνεται για να φυγει! Απο τις 7.20 ενω πιανει δουλεια στις 9! (συνηθως φευγει 8.30 γιατι κατεβαινει με τη μηχανη και ειναι ανετα).

Τα νευρα μου μιλαμε! Μια που σηκωθηκα λεει ας φυγω λιγο νωρις να περασω και απο ενα φιλο και αλλες π!@$#^ες. Μονο για πονηραδες ηταν διατεθομενος να μεινει, λες και εχουμε συχνα ευκαιρια να κατσουμε λιγο οι δυο μας σε φαση να κοιμαται το μωρο και να ειμαστε χαλαροι! Τρελη συγχυση τραβηξα, συγκρατηθηκα να μην κανω φασαρια αλλα το απογευματακι δε μου τη γλιτωνει!!:(:(

Α, ασχετο αλλα τωρα που ειπα απογευματακι, ξεκιναω σημερα pilates. Πηρα τη μεγαλη αποφαση μπας και μπουμε σε λιγο κανονικους ρυθμους. Το ειχα ξεκινησει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης για να βοηθηθω και με τη μεση μου και τωρα λεω να το συνεχισω.

Αυτα με την πρωινη γκρινια, ελπιζω εσας η μερα σας να ξεκινησει πιο χαρουμενα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδια.....εχεις δικιο fairy γιαυτο που λεει το αρθρο σου,συμφωνω....αλλα ως παθουσα και μονο αναφερω οτι η ντοματα ειναι απο τα πιο αλλεργιογονα φαγητα οχι στα μωρα μονο αλλα κ στους ενηλικες.επειδη οπως σας εχω ξαναπει εχω προβλημα τα τελευταια χρονια με διαφορες τροφες και παρολο που στην ντοματα εχω μικρο ποσοστο αλλεργιας μου ειχαν μειωσει δραματικα την ληψη αυτης καθωτι τα περισσοτερα περιστατικα τροφ.αλλεργιας τουλαχιστον στους ενηλικες,ειναι απο ξηροκαρπια,οστρακοειδη και ντοματα.....προς θεου μην παρεξηγηθουμε παλι..αλλα ως παθουσα μιλαω...σε ολα τα τροφικα τεστ αλλεργιας ειναι στην κορυφη....ποσο παραπανω στα μωρα που ειναι εξτρα ευαισθητα λεω εγω τωρα....οι σποροι δε ,οπως θα ξερετε προσφερουν μπολικο πρηξιμο στα εντερακια....οπως αλλωστε κ τα ακτινιδια που οταν θα ερθει η ωρα της φρουτοκρεμας θα μας το πει ο παιδιατρος στα "λιγο" απαγορευμενα...φανταζομαι θα μας ενημερωσουν οι γιατροι μας ποια θεωρουνται "βαρυα" φρουτα κ φαγητα κ ποια απαγορευτικα..θα δειξει....και στα μωρα νομιζω θα μας πει κ η thena επειδη ειναι πολλη οξινη η ντοματα κανει κακο στα κακακια ...αν με πιανετε,ερεθιζει ξερετε τι.....χιχι...νομιζω πως αυτο εννοει κ το αρθρο σου...

πρεπει κ εγω μετα το εμβολιο της δευτερας ,το 3ο μας,αχχχχ,να ρωτησω τον γιατρο για το ποτε θα ξεκινησει το ριζαλευρο κλπ...γιατι κ εμεις εχουμε αναπτυξη παρα πολυ προχωρημενη...κατα τα αλλα κ ο δικος μου ειχε πει στον 6ο θα ξεκινουσε,τωρα θα δειξει,αν κ δεν νομιζω να αλλαξει τπτ...

και που λετε ,3 μερες τωρα στην αιγινα και ολοι μας σταματανε και μας θελουν στην αγκαλια κ εχω φρικαρει...πειραζει που δεν θελω ολος ο κοσμος να την πιανει αγκαλια???μαλλον ειμαι υπερβολικη???δεν ξερω...αφηστε δε που με ρωτανε ποτε θα την βαφτισουμε και οταν τους λεω την ημερ/νια ,αυτοπροσκαλουνται μονοι τους.......βασικα δεν με πειραζει..απλα δεν εχω προσκλητηρια αλλα...μπομπονιερες εχω παραγγειλει αρκετες...αλλα βλεπετε εδω στην αιγινα ερχομαι καθε καλοκαιρι,απο τοτε που γεννηθηκα 34 το συνολο...(αχ,πουρεψα)και ολοι με ξερουν απο μωρο και οπως λενε για τους παπουδες¨"του παιδιου μου το παιδι,ειναι 2 φορες παιδι μου"...ετσι και η μπεμπα μου για αυτους...εννοειται πως ειμαι πολυ περηφανη αλλα βρε γμτ οι μισοι επιχειρηματιες κ ντοπιοι θελουν να ερθουν...τι να κανω δε ξερω...βεβαια στο τραπεζι αν και θα γινει στο μαγαζι μας,εκει σγρ δεν εχω προβλημα θεσεων κ φαγητου...αλλωστε εχει χωρητικοτητας 300 ατομων... αλλα κ παλι δεν μπορω να μην ξερω ποιος θα ερθει για φαγητο ...λογω των δουλειων τους αν με πιανετε...

τελοσπαντων προσπαθω να ειμαι χαλαρη...θα μεινω κ ολη αυτη την εβδομαδα αιγινα ,μακρυα απο τον αντρουλη μου...μμμμ...που θα ερθει για τα βαφτισια του ξαδερφου το παιδι το σαββατο στην αιγινα και αυτα συμπτωματικα...κ ακομα δεν του εχω παρει δωρο..τι να παρω δεν ξερω...καμια προταση??????ειναι κ 7 μηνων και εχει ηδη πολλα πραγματα βασικα..οπως καρεκλακι για φαγητο,ατμομαγειρα κλπ και αλλα καλα...απο παιχνιδια???δεν θα ηθελα ρουχαλακια....

αααα...και στο λητω,γεννησα με μια αιγινιτισσα με 1 ωρα διαφορα μονο...αν κ δεν την ηξερα προσωπικα παρα λιγο μονο τον αντρα της,πλεον εχουμε γινει αρκετα καλες φιλες...και αυτη βαφτιζει το αγαρακι της στις 12 του σεπτεμβρη...και σε αυτην δεν ξερω τι να παρω...να πω οτι αυτη απο γουστο μηδεν ..γιατι μου εφερε απο προχθες το δωρο της μικρης μου για τα βαφτισια και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη..οποτε και εγω θα παρω κατι αναλογο τουλαχιστον στο οικονομικο τομεα...αλλα τι?????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

koiμηθηκε κ το μικρακι επιτελους! μα που την βρισκουν τοση ενεργεια???????/ αφηστε που το εχει βρει παιχνιδι κ γυριζει σαν το αρνι στην σουβλα..απο ανσκελα μπρουμτα κ το αναποδο ...! για πλακα το κανει χωρις να παιδευτι κ πολυ.

σας καληνυχτω

φιλααααααααααααααααακια

ΤΗΕΝΑΚΙ???????ολα καλα? ηρθε?

kalimera ime sti doylia k ta grafo grigora

rita ki akoma tipota :cry::cry: den leei na erthi exv simptomata alla meno eki

emena o mikros stamatise tis girovolies eftixos ton exo ipo elenxo alios den tha kimate toso kala variete malon na koyrazete o tempelis :mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημέρα... (λέμε τώρα)

μπηκα για λίγη πρωινη γκρίνια... ενω η μικρή ήταν τέλεια χθες, κοιμήθηκε 12.30 και ξυπνησε 6, σηκωθηκε ο αντρας μου να την ταϊσει για να κανω άντληση, εβγαλα και ενα σωρό γάλα, μετά στραβωσε ολο το πρωινο...

Εβαλα το γάλα (καμια 250 ml) σε γυαλινο μπουκάλι και μου έπεσε, εσπασε και εγινε κουζίνα - χολ - σαλόνι πανικος. Μα γιατί τα κανουν να σπανε σαν παμπριζ αυτοκινητου???:(:(:( Δεν υπηρχε κομματακι μεγαλυτερο απο μισο εκατοστο!! Μια ωρα μαζευα και ειμαι σιγουρη οτι ακομα εχει γυαλακια μεσα. Εγινε και ενα μικρος χαμος να φωναζουμε τον σκυλο να μην παει στα γυαλια, να ψαχνει ο αντρας μου παντοφλες γιατι κλασικα ηταν ξυπολυτος, να κλαιει και η μικρη που την επιασε παλι νυστα μολις εφαγε και αλλαξε...

Και κανει το θαυμα του το μωρο και κοιμαται σχεδον μονη της, τελειωνω κι εγω το μαζεμα και τον βλεπω τον δικο μου να ντυνεται για να φυγει! Απο τις 7.20 ενω πιανει δουλεια στις 9! (συνηθως φευγει 8.30 γιατι κατεβαινει με τη μηχανη και ειναι ανετα).

Τα νευρα μου μιλαμε! Μια που σηκωθηκα λεει ας φυγω λιγο νωρις να περασω και απο ενα φιλο και αλλες π!@$#^ες. Μονο για πονηραδες ηταν διατεθομενος να μεινει, λες και εχουμε συχνα ευκαιρια να κατσουμε λιγο οι δυο μας σε φαση να κοιμαται το μωρο και να ειμαστε χαλαροι! Τρελη συγχυση τραβηξα, συγκρατηθηκα να μην κανω φασαρια αλλα το απογευματακι δε μου τη γλιτωνει!!:(:(

Α, ασχετο αλλα τωρα που ειπα απογευματακι, ξεκιναω σημερα pilates. Πηρα τη μεγαλη αποφαση μπας και μπουμε σε λιγο κανονικους ρυθμους. Το ειχα ξεκινησει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης για να βοηθηθω και με τη μεση μου και τωρα λεω να το συνεχισω.

Αυτα με την πρωινη γκρινια, ελπιζω εσας η μερα σας να ξεκινησει πιο χαρουμενα...

ypomoni ipomoni ypomoni ayto leme ayto skeroyme na kanoume mexri na skasoyme san mpaloni:shock::shock::confused:

oli etsi kanoyn den ise moni

ego exo pio polla plastika mpimpero den pathenoun tipota oute auta oute ta mora:tongue:

arxizo k ego gimnastirio apo vdimada pigena sta omadika aerompik pilates yoga mono me aerovia gimnastiki pefti i kilia ta organa den ta mporo tempeliazo:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω βρε κοριτσια τι να πω...ειμαι τρισευτυχισμενη που η μικρη μου κοιμαται πλεον μονη της....θα μου πεις αλλα μωρα το κανουν καιρο αυτο...........,αλλα εμεις εδω και 20 μερες μονο........τουλαχιστον αλλαξαμε και γυριζει πλευρο και κοιμαται μονη της..ουτε γκρινιες ουτε τπτ...ευελπιστω να κρατησει ο θηλασμος οσο γινεται,γιατι δεν θα την παλευα να χαθω σε μπιμπερο κλπ τετοια εποχη......εντωμεταξυ φοβομουν κ ποτε θα αδιαθετησω παλι...αλλα ευτυχως ειμαι τωρα...κ οχι πανω στη βαφτιση....thena,γιατι βιαζεσαι????ξερεις τι ειναι καλοκαιριατικα να εισαι οπως εισαι ετσι αδιαθετη?????πικρα...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εγω βρε κοριτσια τι να πω...ειμαι τρισευτυχισμενη που η μικρη μου κοιμαται πλεον μονη της....θα μου πεις αλλα μωρα το κανουν καιρο αυτο...........,αλλα εμεις εδω και 20 μερες μονο........τουλαχιστον αλλαξαμε και γυριζει πλευρο και κοιμαται μονη της..ουτε γκρινιες ουτε τπτ...ευελπιστω να κρατησει ο θηλασμος οσο γινεται,γιατι δεν θα την παλευα να χαθω σε μπιμπερο κλπ τετοια εποχη......εντωμεταξυ φοβομουν κ ποτε θα αδιαθετησω παλι...αλλα ευτυχως ειμαι τωρα...κ οχι πανω στη βαφτιση....thena,γιατι βιαζεσαι????ξερεις τι ειναι καλοκαιριατικα να εισαι οπως εισαι ετσι αδιαθετη?????πικρα...

ax nektaria mou den viazome alla fovame gia ta xirotera:confused::oops: exo stamatisi na thilazo apo 20/7 k tipota olo kati igra edo k meres alla tipota apo ema den pao k gia xoriaki fovame isos meta tin vaftisi na pao

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ypomoni ipomoni ypomoni ayto leme ayto skeroyme na kanoume mexri na skasoyme san mpaloni:shock::shock::confused:

oli etsi kanoyn den ise moni

ego exo pio polla plastika mpimpero den pathenoun tipota oute auta oute ta mora:tongue:

arxizo k ego gimnastirio apo vdimada pigena sta omadika aerompik pilates yoga mono me aerovia gimnastiki pefti i kilia ta organa den ta mporo tempeliazo:tongue:

αχ αυτή η υπομονή....

βασικά με τα μπιμπερό είμαι λίγο .. πίσω. Να φαντασεις εκτος απο μερικά που πήρα όσο ήμουν ακομα εγκυος μετα δεν πήρα άλλα παρα μόνο 2 brown για να τα δοκιμασω. και τωρα τρωμε αποκλειστικα απο αυτα και παλι ολο λεω θα παρω κι αλλα κι ολο το αφηνω. εννοειται οτι οτι μπουκαλι παρω τωρα θα ειναι πλαστικο... :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ειμαι αρκετα καλυτερα ευτυχως. εδω γινεται χαμος.....μπαρκαρει τα ξημερωματα ο μεγαλος αδελφος του αγγελου κ παντου βαλιτσες ψωνια επισκεπτες χαμος!

σημερα μιλησα κ με το λογιστηριο της δουλειας μου κ ειχατε δικιο ειναι χωρις τα σαββατα αρα απο 19/8-19/2 εχω αδεια απτον ΟΑΕΔ ..... οποτε απο βδομαδα θα παω κ εκει κ θα τελειωνω με αυτα..... κ εντε νε πληρωθω !!!!!!!!!!!!!! εσυ φιλεναδα πληρωθηκες απο οαεδ?

κ η δουλεια θα μου δωσεις σε λεφτα κατι μερες αδειας 1μηνα σχεδον μηνιατικα αλλα θα μου τα βαλουν 15 του μηνα γιατι εκλεισε η μισθοδοσια.δεν βαριεσαι μια χαρα εστω κ στις 15:rolleyes:

κ κατι αλλο ηθελα να πω αλλα τι ????

88M1p3.pngycQap3.png

α ναι θυμηθηκα !

την κυριακη επιτελους θα βγω απτο σπιτι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον μικρο θα τον κρατησει ο αφδελφος μου κ εχω παααααααααααααααρα πολυ ανχος. αυριο μεθαυριο θα ερθει σπιτι για να του κανω μαθηματα να δουμε πως θα παει . τα πεθερικα θα λειπουν εκτος αθηνων σε γαμο κ με την μανα μου εχω τσακωθει.οποτε ειναι η μονη λυση ο αδελφος μου .

ο αγγελος αυριο εχει γιατρο για αξονικη παλι κ αν τον αφησει λιγο να περπαταει θα ερθει μαζι μου ειπε..... αχ αντε να δουμε

88M1p3.pngycQap3.png

αχ αυτή η υπομονή....

βασικά με τα μπιμπερό είμαι λίγο .. πίσω. Να φαντασεις εκτος απο μερικά που πήρα όσο ήμουν ακομα εγκυος μετα δεν πήρα άλλα παρα μόνο 2 brown για να τα δοκιμασω. και τωρα τρωμε αποκλειστικα απο αυτα και παλι ολο λεω θα παρω κι αλλα κι ολο το αφηνω. εννοειται οτι οτι μπουκαλι παρω τωρα θα ειναι πλαστικο... :tongue::tongue:

κ εγω με τα πλαστικα μπιμπερο αυτα τα στραβομπουκαλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη . κ δεν ειναι κ βαρια κ μπορω ανετα να τα κουβαλαω . κ ο μικρος δεν βαζει τιποτα αλλο στο στομα του εκτος απο αυτα τα μπουκαλια. αφου για τσαγακι (που δεν πινει αλλα λεμε τωρα) εχω κατι της nuk γυαλινα μικρα κ δεν τα θελει καθολου.μαλλον γταιει η θηλη

ax nektaria mou den viazome alla fovame gia ta xirotera:confused::oops: exo stamatisi na thilazo apo 20/7 k tipota olo kati igra edo k meres alla tipota apo ema den pao k gia xoriaki fovame isos meta tin vaftisi na pao

την κυριακη ειναι η βαφτιση ?

μην ανχωνεσαι(ξερω οτι ειναι απιστευτα δθσκολο) γιατι σιγουρα δεν βοηθας τονν οργανισμο σου ετσι .

εγω ειπαμε εχω γυναικολογο την αλλη βδομαδα κ τον κομοδινο του αγγελου το γεμισα προφυλακτικα:oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...