Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω στο βιβλιο που εχω για τη φροντιδα του μωρου εχει πολλες ιδεες.

αλλα για αρχη απλα θα πολτοποιουμε τα φρουτακια κλπ κ θα τρωνε..κ μετα σιγα σιγα απο το φαγητο μας...εγω ετσι το σκεφτηκα

εψαξα παντως ξανα για τη ντοματα γιατι με βαλατε σε σκεψεις με το θεμα αλλεργια μιας κ δεν μου το εχει αναφερει κανενας αυτο, κ να τι βρηκα

Tomatoes are typically not recommended to be introduced to an infant until somewhere between the 10th and the 12th month of age. The reason for this is not due to possible allergies per se, rather the acidity of tomatoes may prove harsh on a more immature tummy.

http://www.wholesomebabyfood.com/tomatoesbabyfoodrecipes.htm

δε ξερω ποιος σας ειπε κ που διαβασατε οτι η ντοματα προκαλει αλλεργιες...μηπως εχει να κανει κ με την ανατουξη του καθε παιδιου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τα φαγητα που ισψς προκαλουν αλεργιες δεν τα ξερω.γενικα εγω δεν ξερω απο αυτα κ μποει να την πατησω κ να τρεχω μετα.αλλα μου αρεσει να του δινω να δοκιμαζει σιγα σιγα...ετσι λιγο τα ζουμακια. μπορει οντως να κανω λαθος δεν ξερω ......

θα χρειαστω βεβαια κ βιβλιο για ιδεες διαφορες οταν αρχισουμε να τρωμε. φλεβαρη θα παω για δουλεια κ μεχρι τοτε θα ηθελα να εχει δοκιμασει πολλα απτα χερακια μου :tongue:

μπορει οντως να βιαζομαστε να τον μεγαλωσουμε αλλα δεν μπορω να αντισταθω

καπου στο ιντερνετ ειχα δει κ ενα ωραιο "συστημα" σαν διχτυ που βαΖΕΙς μεσα φρουτο κ το μωρο γλυφει τα ζουμια χωρις να μπορει να κοψει η να φυγει κομματι

88M1p3.pngycQap3.png

δε νομιζω πως κανεις λαθος...μη ξεχναμε κ το ενστικτο του καθε μωρου ετσι...τα μωρακια μας θα μας πουν τι θελουν κ τι οχι...κ εγω νιωθω πως θελω να δοκιμασει διφορα φρουτα κ λαχανικα να μαθει στη σωστη διατροφη :)

εσεις ποτε θα ξεκινησετε τροφες? μια φιλη μου θα ξεκινησει 4.5 μηνων...θα ρωτησω κ εγω αυτη τη βδομαδα γιατι κ ο δικος μου εχει αναπτυξη καλη οποτε ισως μας αφησει να ξεκινησουμε νωρις

αχ fairy μου δεν ξερω , την παρασκευη εχω ραντεβου κ σκοπευω να ρωτησω κ εγω.....

γυρω στους 5 μηνες μου ειχε πει αλλα δεν ξερω τι εννοουσε

ξερω περιστατικο ακραιο που το κοριτσακι ειχε παει 4 χρονων κ ετρωγε ακομα αλεσμενο.αυτο ειχε μαθει .το ευκολο. κ στο παιδικο σταθμο δεν τ επαιρναν γιαυτον τονλογο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ναι τα εκανα καρεδακι κ μπροστα ειναι πιο μακρια απο πισω...ωραιο ε? κ εμενα μου αρεσε...αλλα ο Γιωργακης μου κατεφερε κ βρηκε απο που να πιανει να τραβαει αχαχαχαχα

φιλεναδα θελωτην γνωμη σου σε κατι ........

μου εκανε ο αγγελος δωρο `μει τει........ ολα καλα. απιστευτη σταθεροτητα κ ανεση κινησεων(ειχες βεβαια απολυτα δικιο , χοντρο πανι) στο μονο που δεν με βολευει ειναι οι ραντες που ειναι τοσο μακριες. δηλαδη αν ειμαι εξω κ για καποιο λογο θελω να βγαλω το μωρο για να το αλλαξω.... οι ραντες κρεμονται κατω γαμωτο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

κ μενει δλαδη δεμενο επανω σου ?

θα το δοκιμασω fairy μου κ θα σου πω......

κ δεν μου λες, τους φοραμε κανονικα μπουφαν κ ρουχα ε? κ στο σλινγκ το ιδιο ?

ο μικρος παντως τρελαινεται κ του αρεσει να τον φοραω ..... το καροτσι εξω το εχω παρει λιγες φορες κ δεν τα παω κ τοσο καλα ουτε εγω ουτε αυτος.περισσοτερο μεστο σπτι το χρησιμοποιω παρα εξω

88M1p3.pngycQap3.png

κ αυτο που ειπα νωριτερα για το βιβλιο αν πεσει κατι στο ματι σου ...ακουω προτασεις,γιατι θελω να παρω οπωσδηποτε.:D:D

αντισυλληπτικα ξεκινησες κανονικα?

την αλλη βδομαδα εχω κ εγω γυναικολογο για τεστ ΠΑΠ :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Eνα τελευταίο θα πω για να μην γίνομαι κ κουραστική.

Πρώτα πρώτα είπα ότι στον έκτο μήνα αρχίζουμε ντομάτα στα φαγητά αν θες ωμή να τη φάει χωρίς τα σπόρια έτσι μου έχουν πει έτσι σου λέω

Πέρσι την άνοιξη πήρα φράουλες για να πρωτοφάει η Δανάη ήταν 1,5 χρονών κ ο μανάβης μου είπε ότι στη μικρή του που είναι 2 δεν της έχει δώσει κ ότι θα της έδινε στα τρία ,είναι όλο ορμόνες αυτές του θερμοκηπίου αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει εγώ της έδωσα όμως .:roll::roll:

Όλα αυτά τα λέω κ επιμένω γιατί επαναλαμβάνω δεν θα σου δήξει τώρα το παιδί τις αλλεργίες αλλά πιο μεγάλο όπως μια φίλης μου έβγαλε έκζεμα στα 2 . :confused:

Η γιατρός μου είπε φέτος να ξεχάσω αυτά που ήξερα στα συνέδρια αποφάσισαν να αρχίζουν από 6 μηνών φρούτα κ κρέμες κτλ γιατί πλέων όλα είναι με φάρμακα κ ορμόνες κ όλα έχουν ως αποτέλεσμα να αυξηθεί κ το άσθμα που παρεμπιπτόντως δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει σχέση . Διάβαζα σε ένα περιοδικό ότι πλέων λόγο αυξημένων ορμονών που λαμβάνουν τα παιδιά έχει μειωθεί η ηλικία που βγάζουν τρίχες κ η περίοδος έρχεται πιο γρήγορα στα κορίτσια.

Τέλος πάντων εγώ είπα τα φρούτα τα κλασικά θα του τα αρχίσω στον πέμπτο μηνά όπως κ ριζάλευρο έτσι είχαν αρχίσει κ τα άλλα αλλά το τυρό ευλαβικά αυτό δεν του δίνω πριν καθόλου όσο για το αλάτι εγώ μετά τον όγδοο μήνα του έδινα δικό μας φαί αλλά το έφτιαχνα πιο ελαφρύ στο αλάτι όσο για το παγωτό ακούγετε αθώο αλλά τα ωμά τα αυγά που έχει δεν είναι κ λίγα κ το γάλα το αγελαδινό η μάλλον την πρωτεΐνη του αγελαδινού τα νεφρά των μωρών δεν μπορούν να το επεξεργαστούν

Ξέρω ότι η ποσότητα που δίνεις είναι αμελητέα αλλά εγώ οφείλω να το πω

Sorry αν σας κούρασα αυτά για αυτό το θέμα κ το κλείνω:cool:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...