Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κορίτσια, join the club του κουτουλήματος, εμεις 3η μερα συνεχομενα που εχουμε θεμα με τον υπνο ... δεν ξερω τι την εχει πιάσει αλλα κοιμάται μόνο με γκρινια και κλάμα...

Ριτα τι επαθες με το πόδι? Τι θα γίνει με τα χτυπήματά σας βρε? Μήπως να κάνατε κανένα ευχέλαιο?? :tongue::tongue:

krisaki καλωσήρθες. Κι εγω έτσι τρελή απογοήτευση με το θηλασμό αλλά πείσμωσα και τώρα είμαι με θήλαστρο και αντλήσεις όλη μέρα οπότε τρώει αποσκλειστικά δικό μου αλλά από το μπουκάλι.

α, και ΚΑΛΗΜΕΡΑ...:)

Καλως σας βρηκα!!Προσπαθησα και με το θηλαστρο αλλα εκανα μιση ωρα για να βγαλω 40ml,μονο το βραδυ που κοιμοταν εβγαζα αλλα μετα ολη μερα κρεμασμενος..

ουφ!!!!τι ηθελα κ μιλαγα!ξυπνησε να παιξουμε!!ενω νυσταζε!!μαλλον της ελειψε ο μπαμπας της γιατι 2 μερες τωρα δεν τον εχει δει πολυ!τη πηγα μια βολτα με το καροτσι κ νανι νανι!εκανα κ καμια δουλιτσα!!αυτα φιλακια!! κρισακι εχεις φειςμπουκ?

rXrPp3.png

nai eytixws ksepristike.........

imoyn sto ikea me ton mikro k xtipisa to gonato moy se mia gwnia trapeziou ........ k epeidi exw minisko , xoropidisa apton pono!!!!!

meta mexri na eruw spiti eixe ginei toumpano apto priksimo..... afou eklega apton pono piga sto nosokomeio moy dwsan antiflegmonodi k kati alla pausipona k twra ok.me enoxlei ipoferta ........kapoia stigmi 8a to soyloypwsoyme k ayto

88M1p3.pngycQap3.png

fairy mou ntomata k esi vre pedi mou rotiste k kana giatro ine alergiogona ta sporgia tis ti na po ego tria exo k akoma prosexo poli poy tha eprepe na imoun k ligo pio aneti k na elega ela more ti tha pathi alla opos mou exoun pi k oi giatroi meta tis vgazoun oles tis alergies oxi tin ora pou to troei:roll::roll:

den thelo na to pekso kserola k ego oti mou lene kano alla iparxoun kapies trofes pou oxi mono den dinoun sta mora alla ta arxizoun k meta ta 2 xronia opos oi fraoules k ola ta xnoudota frouta ,i ntomata tin dinoyn sta fagita meta toys 6 mines ,alla omi xoris sporia

telos panton o kathenas ine ipefthinos gia ta pedia tou k den thelo na ginome kakia.

koumparoula mou pos to epathes kale? isos egine gia kalo na dethi i giagia me to moro pos tha to frontizi meta!

ksaplose dipla ston antrouli sou k apolafse tis ipiresies tis:mrgreen::mrgreen:

antith ti na po gia nifi den ti thelo an ine griniara:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: malon theli voltes emis xthes pou pigame sta didimofaftisia kserathike den akoustike meta katholou oli mera:-D

naya oute ti dikia soy kante kati giati tis vlepo sto rafi oles :mrgreen::mrgreen:

krisaki vour sto psito meta to xrono toy morou se vlepo den kratiese gia to deytero .pos tha ton vgalete?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

THENAKI την θελω εγω για νυφη της antith την κορη :mrgreen: κ ας ειναι γκρινιαρα.θα την στρωσω εγω (θα ξκρινιαζω περισσοτερο απο αυτην :D)

κουμπαρουλα μου καλα κανεις κ λες τηνν γνωμη μου κ δινεις την συμβουλη σου σε εμας που δεν εχουμε εμπειρια. απο εκει κ παρα οπως ειπες η καθεμια ειναι υπευθυνη για το δικο της παιδι . αλλα την γνωμη σου φυσικα κ να το λες :P:p

το ποδαρακι ειναι φασκιωμενο κ το παταω οσο το δυνατον λιγοτερο , αλλα σημερα αυριο θα ειμαι οκ. ειναι προβλημα ουτος η αλλος που το εχω 2 χρονια κ με το παραμικρο με πιανει .....αλλα κ γω τι χαζη .επασα πανω στην γωνια ! αφου δεν σοριαστηκα με το μωρο παρεα παλι καλα

88M1p3.pngycQap3.png

andith οχι δεν εχω φεισμπουκ ακομα αλλα θα φτιαξω.

Αμα εχουν μικρη διαφορα ηλικιας πιστευω ειναι καλυτερα ξεπετιουντε αμεσως,μπορει να ειναι δυσκολο για την μαμα αλλα βλεπω και απο μενα που με την αδερφη μου εχουμε 11 μηνες διαφορα και ολα τα καναμε μαζι!!! Για το ονομα του μικρου δεν εχουμε αποφασισει ακομα,τον πεθερο μου τον λενε Φιλιππο,αλλα ο αντρας μου εχασε εναν αδερφο πριν 5 χρονια που τον ελεγαν Γιωργο (οπως επισης και τον πατερα μου)και δεν ξερουμε ακομα...να βγαλουμε τον πεθερο ή τον αδερφο του;Παντως προτειμω το Φιλιππος μου αρεσει καλυτερα.Εμενα εφαγε τωρα και τον εβαλα στο ριλαξ-κουνια(αυτο που κουνιεται μονο του και κοιμηθηκε.Εχω μια στιβα σιδεροοοοοοοοοοοοοοοο το σκεφτομαι απο το πρωι!!!!!!!!Λειπαμε την προηγουμενη εβδομαδα διακοπες εντος Κρητης βεβαια και γινεται της τρελης στο σπιτι απο δουλειες...αλλα αυτες δεν τελειωνουν και ποτε!!!!!!!

ελα ρε!!!!!!δεν ειναι πολυ γκρινιαρα!σημερα κατι την επιασε!!αλλα μαλλον ποναει η κοιλιτσα της γιατι ειναι φουσκωμενη νομιζω κ ολο κλανιτσες ριχνει!!!

ριτακι ευχαριστουμε που μας θες!!:D:D:D κ μεις τον θελουμε το ξανθομπουμπουρα σου!!!

rXrPp3.png

fairy mou ntomata k esi vre pedi mou rotiste k kana giatro ine alergiogona ta sporgia tis ti na po ego tria exo k akoma prosexo poli poy tha eprepe na imoun k ligo pio aneti k na elega ela more ti tha pathi alla opos mou exoun pi k oi giatroi meta tis vgazoun oles tis alergies oxi tin ora pou to troei:roll::roll:

den thelo na to pekso kserola k ego oti mou lene kano alla iparxoun kapies trofes pou oxi mono den dinoun sta mora alla ta arxizoun k meta ta 2 xronia opos oi fraoules k ola ta xnoudota frouta ,i ntomata tin dinoyn sta fagita meta toys 6 mines ,alla omi xoris sporia

telos panton o kathenas ine ipefthinos gia ta pedia tou k den thelo na ginome kakia.

καταρχας δεν σε παρεξηγω:mrgreen::mrgreen:

απο την αλλη....εγω μετα απο οσα περασα κ με τη γεννα κ με τον μικρο στις αρχες κανω οτι θελει το παιδι κ ας λενε οτι θελουν οι γιατροι...κ για το χαμομηλι το ιδιο δε λενε?? ε εμενα ετσι ηρεμησε απο τη κοιλιτσα του...βεβαια το εχω κοψει εδω κ 1.5 μηνα

τωρα, αυτα που γραφεις εγω πρωτη φορα τα ακουω βρε Τhena...στο βιβλιο που εχω με προτασεις για φαγητο για το μωρο κλπ τα εχει ολα μεσα...το μονο που λεει οχι μεχρι το χρονο ειναι το αλατι. επισης καλο ειναι να μη τρωνε κ γλυκα...αλλα εγω του εβαλα παγωτακι να δω αντιδρασεις :rolleyes::-D:-Dξετρελλαθηκε λεμεεεε χιχιχι

να σου πω εγω τι πιστευω...μην ακους ολα σου λενε οι γιατροι...ο καθενας το κοντο του κ το μακρυ του...θα κανεις κ πειραματα στο μωρο φυσικα κ θα δεις πως θα αντιδρασει..εγω αυτης της αποψης ειμαι

Διαφημίσεις

κ γω συμφωνω!!εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οταν το μωρο ηταν νεογεννητο κ ενω προσπαθουσα για αποκλειστικο θηλασμο να μην τη ταιζω πριν τις 3 ωρες,ενω εγω ηξερα οτι ειδικα ο θηλασμος πρεπει να ειναι ελευθερος!καλα δεν τον ακουσα βεβαια!

rXrPp3.png

κ να συμπληρωσω (τα σκεφτομουνα ενω τον ταιζα κ τον κοιμιζα χαχαχα) οτι για μενα ειναι πολυ πιο σημαντικη η ασφαλεια του στο αυτοκινητο πχ, να εχει σωστο καθισμα, να καθεται να κοιταει προς τα πισω κλπ..παρα να φαει μια ντοματα κ να μη του αρεσει...αν δε τα δοκιμασει πως θα ξερω τι του αρεσει κ τι οχι? σημερα το προγραμμα εχει γλυψιμο πορτοκαλιου χιχιχιχ

fairy νομιζω πως η thena εννοει οχι πως δεν του αρεσει του παιδιου η ντοματα αλλα οτι δεν κανει...ειναι οπως λεει απο τα πιο αλλεργιογονα φαγητα,γιαυτο κ δεν το βαζουν ουτε κ στα ετοιμα βρεφικα φαγητα ποτε ,παρα μονο οταν μεγαλσουν αρκετα...νομιζω.....κ σε αυτο δεν παιζει ρολο ο παιδιατρος ,αλλα οι βασικοι κανονες σε θεμα αλλεργιων παγκοσμιως....για τα βρεφη εννοειται......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

nektaria καταλαβα τι λεει η κοπελα κ γι αυτο εφερα ως παραδειγμα το χαμομηλι

κ οχι στα χαρτια κ στις οδηγιες που εχω η ντοματα δεν αναφερεται ως αλλεργιογονα...ειλικρινα δε ξερω....οσο βλεπω πως το παιδι δεν εχει προβλημα εγω θα του δινω...γιατι ετσι που το παμε στο τελος δε θα δινουμε τιποτα...απλα θελει προσοχη στο ποσο ετοιμο ειναι το στομαχακι τους...δηλαδη βρισκω αδιανοητο ενα παιδακι 6 μηνων να τρωει μπισκοτο σοκολατας κ οχι ντοματα...εσεις πως το βλεπετε?

οσο για τα ετοιμα βρεφικα γευματα δεν εχω ιδεα κ ουτε προκειται να ασχοληθω κ να του δωσω...εγω θα του τα φτιαχνω ολα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...