Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσακι μου !

πως σου φανηκε που ηρθες ελλαδα σαν μανουλα πλεον? :D

οι γονεις σας? τρελαθηκαν ?:P:p:p

οι γονεις μου κλαιγανε στο αεροδρομιο που ηρθαν να μας παρουν

γενικα το απολαυσα ...αλλωστε νιωθω πως τον ειχα παντα τον μικρο κ παντα ημουν μανουλα..περιεργο ε:mrgreen:

το καλο ηταν οτι ηρθαμε με τον αντρα μου πιο κοντα...θυμαστε ισως που εκανα κατι παραπονακια χεχε...στον ερωτικο τομεα νομιζω πως επανερχομαστε πλεον:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ρε κουκλα μου !

παντα ετσι με τον αντρουλη σου !

αντε κ με ενα δευτερο :tongue::tongue::tongue::tongue:

(αληθεια ΤΗΕΝΑ το εκανες το τεστ ?:mrgreen:)

κ οι γονεις σας να ειναι γεροι κ να τον χαρουν τον γιωργη οσο μπορουν .....αλλα εγγονια εχουν ?

88M1p3.pngycQap3.png

οχι, το πρωτο ειναι...ο αντρας μου αλλωστε δεν εχει αδερφια κ ο πεθερος μου ειναι κ 73 χρονων οποτε καταλαβαινεις τη συγκινηση :)

αχ ειμαστε ετοιμοι ψυχολογικα για το δευτερο...αλλα κακα τα ψεμματα καλο ειναι να περιμενουμε λιγο ακομα

τον εκανες κ μπανιο κανονικα στη θαλασσα τον μικρο ?η παιδιατρος σε αφησε?

κ με τα κιλα δεν μας ειπες,πως παει?εγω την παρασκευη εχω παιδιατρο ...για να δουμε:?:-?:?:-?

σημερα του εδωσα να γλυψει καρπουζι ..... ειχε μεινει με την γλωσσα εξω κ περιμενε σαν τρελος !!!1

88M1p3.pngycQap3.png

τη τεταρτη θα τον ζυγισω παλι...δεν τον ζυγισα οσο ημουν ελλαδα...οταν φυγαμε ηταν 7400..πρεπει να εχει περασει τα 8 κιλα παντως, ειναι πολυ βαρυς κ ψηλωσε παρα πολυ,,,στο ριλαξ κρεμοντε τα ποδαρια του

τον βουτηξα κανονικα κ μαλιστα κ το κεφαλι κατω απο το νερο....δε πνιγοντε τα μωρα ;)

εδω μας αφηνουν απο νεογεννητα να τα παμε στο νερο κ επειτα εγω δεν κανω παντα οσα μου λεει η γιατρος χαχαχαχα

ασε κ εμενα γλυφει κ τρελλαινεται...μεχρι στιγμης η ντοματα ειναι το αγαπημενο μας

Διαφημίσεις

ντοματα ε? αχααχαχαχ

γμτ εμενα κατι εχει βγαλε στο ματακι του στην ακρη....επεδη δακρυζε αυτες τις μερες μου φαινεται ειναι σαν εκζεμα.....κ ωφειλετε εκει,το κθαρζω με φυσιολογικο ορο κ περιμενω να παω στον γιατρο να τον δει .

εχτες εχαμε κτο πρωτο "χτυπημα" ο θειος του πηγεε τον δεσει στο καροτσι κ μαζι με το "κλατσ" απτο κουμπωμα ακουσα κ την τσιριδα του μικρου...........του μαγκκωσε την κοιλιτσα του κακομοιρη:?:-?:?:-?:?περιτο να σας πω τι εγινε

88M1p3.pngycQap3.png

Σε ευχαριστω fairymammy! Εμεις για βαπτιση λεμε για του χρονου το καλοκαιρακι!Το πρωτο μας παιδακι ειναι εμας και αν δεν ειχα γεννησει με καισαρικη λογω αριθμιας που ειχε η καρδουλα του πηγαιναμε ανετα για δευτερο!!Ειναι πολυ ησυχος ο πιτσιρικος,δε με κουραζει καθολου!Μονο με το θηλασμο ειχαμε θεμα,ειναι τεμπελακος...

κrisaki θηλαζεις αποκλειστικα?

Ηθελα παρα πολυ να θηλασω αποκλειστικα αλλα δυστυχως ο μικρος δεν ετρωγε ετσι ωστε να χορτασει.Ηταν κρεμασμενος πανω μου συνεχεια δεν κοιμοταν καθολου παρα μονο πανω μου,μολις τον αφηνα κατω εκλαιγε,δεν ησυχαζε λεπτο.Το ξερω οτι με τον θηλασμο ετσι ειναι αλλα αυτος δεν κοιμοταν καθολου.Εκανα λοιπον υπομονη και περιμενα να σαραντισω μηπως φτιαξει λιγακι,εστω να ησυχαζει καμια ωρα.Πηγαμε λοιπον περιπου στις 40 μερες στην παιδιατρο,τον ζυγιζει και ειχε παρει ΜΟΝΟ 400 γραμμαρια ολες αυτες τις ημερες...Και δεν ηταν μονο τα κιλα αλλα και οτι δεν κοιμοταν,δεν ησυχαζε με τιποτα.Μου λεει λοιπον η γιατρος να του δινω 2 γευματα μπουκαλι,του εδινα λοιπον ενα το μεσημερι και ενα το βραδυ οπου μονο τοτε ηρεμουσε 2-3 ωρες και ολη την υπολοιπη ημερα πανω μου.Πριν κανα μηνα ξεκινησα απο μονη μου και του εδινα μετα απο καθε θηλασμο συμπληρωμα γιατι δεν την παλευα αλλο και σωθηκα...ειναι τεμπελακος δεν θελει να κοπιασει,θηλαζει και απο τα 2 στηθη και μολις τα αδειαζει τα αφηνει και αρχιζει και κλαιει,αλλα και να μην τα αφησει τον καταλαβαινω οτι δεν τρωει παρα πιπιλιζει και κοιμαται και μολις τον βγαλω κλαιει.Στην αρχη δεν ηθελα καθολου το ξενο γαλα,αλλα μετα το πηρα αποφαση.Απλα φοβαμαι μην μου το κοψει ετσι οπως τρωει.Ετσι τωρα τον ταιζω καθε 3-4 ωρες και στην ουσια πινει τα ιδια ml με τα 2 γευματα που μου χε πει η γιατρος στην αρχη.Το βραδυ θα τον κοιμησω 10 και θα ξυπνησει 10 το πρωι,σπανια να ξυπνησει πιο νωρις και αν το κανει θα ειναι σιγουρα μετα τις 7 οπου τρωει και ξανακοιμαται αμεσως.Την ημερα θα κοιμηθει μιση με μια ωρα μετα το φαγητο γιατι αν δεν κοιμηθει γκρινιαζει.Στην ουσια δεν γκρινιαζουμε ιδιαιτερα μεχρι στιγμης ουτε τρελενομαστε με τα χερια,μονο να του μιλαμε θελει.Παντως απογοητευτηκα με τον θηλασμο,με ειχε παρει πολυ απο κατω το γεγονος με το ξενο γαλα και ηλικρινα το προσπαθησα πολυ.

Διαφημίσεις

κrisaki θηλαζεις αποκλειστικα?

Ηθελα παρα πολυ να θηλασω αποκλειστικα αλλα δυστυχως ο μικρος δεν ετρωγε ετσι ωστε να χορτασει.Ηταν κρεμασμενος πανω μου συνεχεια δεν κοιμοταν καθολου παρα μονο πανω μου,μολις τον αφηνα κατω εκλαιγε,δεν ησυχαζε λεπτο.Το ξερω οτι με τον θηλασμο ετσι ειναι αλλα αυτος δεν κοιμοταν καθολου.Εκανα λοιπον υπομονη και περιμενα να σαραντισω μηπως φτιαξει λιγακι,εστω να ησυχαζει καμια ωρα.Πηγαμε λοιπον περιπου στις 40 μερες στην παιδιατρο,τον ζυγιζει και ειχε παρει ΜΟΝΟ 400 γραμμαρια ολες αυτες τις ημερες...Και δεν ηταν μονο τα κιλα αλλα και οτι δεν κοιμοταν,δεν ησυχαζε με τιποτα.Μου λεει λοιπον η γιατρος να του δινω 2 γευματα μπουκαλι,του εδινα λοιπον ενα το μεσημερι και ενα το βραδυ οπου μονο τοτε ηρεμουσε 2-3 ωρες και ολη την υπολοιπη ημερα πανω μου.Πριν κανα μηνα ξεκινησα απο μονη μου και του εδινα μετα απο καθε θηλασμο συμπληρωμα γιατι δεν την παλευα αλλο και σωθηκα...ειναι τεμπελακος δεν θελει να κοπιασει,θηλαζει και απο τα 2 στηθη και μολις τα αδειαζει τα αφηνει και αρχιζει και κλαιει,αλλα και να μην τα αφησει τον καταλαβαινω οτι δεν τρωει παρα πιπιλιζει και κοιμαται και μολις τον βγαλω κλαιει.Στην αρχη δεν ηθελα καθολου το ξενο γαλα,αλλα μετα το πηρα αποφαση.Απλα φοβαμαι μην μου το κοψει ετσι οπως τρωει.Ετσι τωρα τον ταιζω καθε 3-4 ωρες και στην ουσια πινει τα ιδια ml με τα 2 γευματα που μου χε πει η γιατρος στην αρχη.Το βραδυ θα τον κοιμησω 10 και θα ξυπνησει 10 το πρωι,σπανια να ξυπνησει πιο νωρις και αν το κανει θα ειναι σιγουρα μετα τις 7 οπου τρωει και ξανακοιμαται αμεσως.Την ημερα θα κοιμηθει μιση με μια ωρα μετα το φαγητο γιατι αν δεν κοιμηθει γκρινιαζει.Στην ουσια δεν γκρινιαζουμε ιδιαιτερα μεχρι στιγμης ουτε τρελενομαστε με τα χερια,μονο να του μιλαμε θελει.Παντως απογοητευτηκα με τον θηλασμο,με ειχε παρει πολυ απο κατω το γεγονος με το ξενο γαλα και ηλικρινα το προσπαθησα πολυ.

καλημερα κ απο μενα!!κ γω κουτουλαω ευτυχως η δικια μου ξανακοιμηθηκε αλλα εγω εχω δουλειες!!!μου κανει κ κατι καμωματα με το φαι 2 μερες τωρα!!για να δουμε!!

το ποδι σου ολα καλα??

rXrPp3.png

αχ κορίτσια, join the club του κουτουλήματος, εμεις 3η μερα συνεχομενα που εχουμε θεμα με τον υπνο ... δεν ξερω τι την εχει πιάσει αλλα κοιμάται μόνο με γκρινια και κλάμα...

Ριτα τι επαθες με το πόδι? Τι θα γίνει με τα χτυπήματά σας βρε? Μήπως να κάνατε κανένα ευχέλαιο?? :tongue::tongue:

krisaki καλωσήρθες. Κι εγω έτσι τρελή απογοήτευση με το θηλασμό αλλά πείσμωσα και τώρα είμαι με θήλαστρο και αντλήσεις όλη μέρα οπότε τρώει αποσκλειστικά δικό μου αλλά από το μπουκάλι.

α, και ΚΑΛΗΜΕΡΑ...:)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...