Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!εμενα παντως το sling δε με βολεψε,ασε που δε καθεται ησυχη να τη βαλω,κ ιδρωνει κ τσαντιζεται κ γκρινιαζει μετα κ θελει να ειναι κ συνεχεια ορθια!να σας ρωτησω το καροτσι ποσο το σηκωνετε?

προσπαθεις να την βαλεις ξαπλωτη η σε σταση βουδα ολοκληρη μεσα στο σλινγκ? επειδη εχω πολυ ατιθασο μωρο (οχι γκρινιαρικο ομως) απο νεογεννητο τον βαζω με τα ποδαρια εξω ...εχεις δοκιμασει ετσι μηπως κατσει? λογικα αν νιωθει την αγκαλια της μαμας δεν θα εχει προβλημα, απλα θα θελει να βλεπει κ γυρω γυρω φανταζομαι οπως ο δικος μου:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα αλλά δυστυχώς δεν είχα internet σπίτι για να σας γράψω.Ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας!!!

Είμαι και εγώ μανούλα του Μαίου!

*** Ελπίζω να στέλνω σωστά το μήνυμα

Καλως σας βρηκα!!!

Είμαι απο Ρεθυμνο Κρητης, εχω ενα μπεμπη με ημερομηνια γεννησης 16/05/10! Προσπαθω να βαλω την φωτο του αλλα δεν εμφανιζεται, προφανως κατι δεν κανω σωστα....

GIA SOU krisaki na sou zisi to moraki sou pes mas gia sena na se gnorisoume kalitera;)

kale koumparoula pou ise anisixo ritakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ise kala? xarti ap to giatro se sozi mono apo to stoma mou:tongue: alo dikeologia den sikono.

emis simera pigame se didimovaftisi ola itan iperoxa ixa k to moro mazi kratithike 4 ores xoris fai trelathika pigame k sto trepizi gia ligo logo tou morou ,argisame na ftasoume egine trakarisma asximo k eklise kentrikos dromos mexri na perasoume perase i ora tespa afou katsame ta mikra epezan ,kapia stigmi leme pame na figoume k psaxname to giorgo pouthena o giorgos mou kopikan ta podia ,itan ekso telika apo to kentro ti na sas leo tou tapame ena xeraki stenaxorithike k autos irthame spiti to moro efage k epesa touvlo mexri tis 7 tora ola kimounte k anti gia zouzounies kitaei mpasket ti na po mexri edo itan telika .

k ksana leo ,a re nektaria me tis markes sou ti nona ine auti pou ti vrikes akoma na psaxni k oxi ton aslani ala raxefski ti na po

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σου THENA!!

Σε ευχαριστω πολυ και συ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Ειμαι 26 χρονων,παντρεμενη 2 χρονια αλλα ειμαι με τον αντρα μου συνολικα 10 χρονια μαζι!!! Εργαζομουν σε μια μεταφορικη εταιρεια απο οπου σας διαβαζα κιολας η οποια εκλεισε οποτε τωρα ασχολουμαι με οικιακα και με τον μπεμπη!!!

ουφ!πολυ κουραση σημερα!!!ευτυχως η μπουμπου μου ειναι ησυχη!

να σας ρωτησω ξερετε αν γινεται να βαζουμε ταμπλετες για κουνουπια η αυτο το υγρο στη πριζα?μου τη τρωνε τα κουνουπια!

εμας η παιδιατρος μας ειπε οκ σε υγρο για τα κουνουπια κ σε αυτα τα αυτοκολλητα που βαζουν διπλα στην κουνια τα εντομοαποθητικα.....

μολις εφυγε η νονα της και τι μου ειπε...???θα παει τελικα στα raxevski να τα παρει...τι κ αν μουχε πει οτι θα τα εραβε...τι οτι θα πηγαινε γλυφαδα απο αλλο οικο...κλπκλπ...τωρα λεει αλλα...και εχουν μεινει μονο 2 βδομαδες...απαπα...και της δειχνω του ασλανη τα σχεδια και τρελλαινεται και δεν ξερω μου λεει ,ειναι τελειακλπκλπ...αει στο ...ελεγα μεσα μου...ποτε θα ξερεις??????τι κ αν της ειχα πει οτι σαν μοτιβο θα εχουμε τα αστερια...για λαμπαδες κλπ..στα τετοια της ,εχω φορτωσει.....αχχχχχχχχχχχχχ

το θεμα αστερια με τρελαινει (εχω κ πολλα ταττου αστερια πανω μου !!!!:tongue:) κ θελω οπωσδηποτε φωτο κ λεπτομεριες!!!!!!!!

Καλησπέρα μανούλες!

Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα αλλά δυστυχώς δεν είχα internet σπίτι για να σας γράψω.Ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας!!!

Είμαι και εγώ μανούλα του Μαίου!

*** Ελπίζω να στέλνω σωστά το μήνυμα

καλως ηρθες στην παρεα μας !!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

fairy καλως ηρθες!!!! ειπαμε δεν ειπαμε !!!!!!!!!

κουμπαρουλα φιλακια πολλα πολλα

δεν ειμαστε σπιτι ειμαστε στην πεθερα:mrgreen: μεχρι την τριτη.....χτυπησα το ποδαρι μου η μανα κ ειμαστε εδω για δικη μου κ καλα ξεκουραση ......

σας φιλω ολες

αυριο θα μπω περισσοτερο :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

περαστικα βρε ριτακι μου :)

κ εμεις εχουμε βαφτιση τελικα 26/12...δεν αχωνομαι...ολα θα γινουν...εγω βεβαια ειμαι το αντιθετο απο τη Νεκταρια..οσο πιο λιτα τοσο πιο καλα για μενα χεχε

με το καλο να τα βαφτισουμε ολα τα μικρα μας

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε, τα μπεμπακια σας;

ΑΝΝΙΚΟ μου ? ελπιζω να ειστε καλα..... περασε μια δυσκολη μερα ε? (μιλαω για την χτεσινη) ... ο αντρας σου ? εσυ ? πως ειστε?

88M1p3.pngycQap3.png

fairy μου που θα τον βαφτισετε ? θα ξαναρθεις ελλαδα η οχι ?

διαβασα ταλαιπωρηθηκατε ε?τωρα ολα καλα?

Χαλκιδα θα βαφτισουμε στην εκκλησια που παντρευτηκαμε, ειναι κ η ενορια μου...θα κατεβω με τον μικρο για το γαμο της ξαδερφης μου 1/10 κ θα κατσω μια βδομαδουλα :mrgreen:

Χαλκιδα θα βαφτισουμε στην εκκλησια που παντρευτηκαμε, ειναι κ η ενορια μου...θα κατεβω με τον μικρο για το γαμο της ξαδερφης μου 1/10 κ θα κατσω μια βδομαδουλα :mrgreen:

αχ κοριτσακι μου !

πως σου φανηκε που ηρθες ελλαδα σαν μανουλα πλεον? :D

οι γονεις σας? τρελαθηκαν ?:P:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...