Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα και καλό σαβ/κο. Έχει άδεια ο άντρας μου και έχουμε ξεσαλώσει στις βόλτες. Χτες πήγαμε στην Ανάβυσσο περάσαμε πολύ ωραία είχε κούνιες για το μικρό και αρκετά παιδάκια. Δυστυχώς όμως είχε τέτοιο αέρα που η μικρή μου έκλαιγε από τη στιγμή που πήγαμε μόνο λίγο πριν φύγουμε σταμάτησε. Αλλά κατά τα άλλα ήταν πολύ ωραία τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν θα ξεκινήσω δουλειά που δεν θέλω να το σκέφτομαι. Τα ρούχα βέβαια δεν μου μπαίνουν και φοράω συνέχεια μια φόρμες κάπρι και δεν θέλω να πάω να αγοράσω άλλα γιατί θα επαναπαυτώ και δεν θα αδυνατίσω.

Μόλις τελειώσω με το θηλασμό που είναι πολύ κοντά γιατί έχω αρχίσει να μην έχω γάλα και πολύ και η μικρή κλαίει θα αρχίσω δίαιτα και άντε να δούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ, πηγα να γραψω, το αφησα στη μεση γιατι ξυονησε η μικρη, πηγα να την ξανακοιμησω αλλα κοιμηθηκα κι εγω μαζι της, με αποτελεσμα να μισοκαψω τα γεμιστα... ουφ ...

naya τελικα ψωνια κανατε ?

ναι χθες. πηρα ενα φουστανακι αλλα πιο πολυ απο αναγκη, δεν μπορω να πω οτι μου πολυαρεσει...

naya mexri na erthis esi mpori na ertho ego imaste konta tora me tin egnatia ,pane poles files mou afthimeron thesaloniki gia psonia ego akoma den to ekana logo pedion alla tha to kano fetos;)

άντε έλα έλα!!

αυτο ειναι τρωω το τελευταιο κομματι κορμο και απο αυριο διαιτα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ουφ!πολυ κουραση σημερα!!!ευτυχως η μπουμπου μου ειναι ησυχη!

να σας ρωτησω ξερετε αν γινεται να βαζουμε ταμπλετες για κουνουπια η αυτο το υγρο στη πριζα?μου τη τρωνε τα κουνουπια!

rXrPp3.png

καλησπερα και απο μενα....αιγινα ειμαι με την μπεμπα για σκ

εδω το pc δεν εχει bluetooth για να περασω τις φωτο απο τα σχετικα για τα βαφτισια αλλα σας υποσχομαι απο δευτερα τριτη θα ξαναμπω αθηνα και θα σας βαλω να τα δειτε....

εμεις κοριτσια αυτο το μηνα εχουμε παρει μολις 350 γρ....αλλα επειδη ολους τους προηγουμενους ειχαμε παρει πολλα δεν ανησυχουμε...ετσι πλεον ηρθαμε στα νορμαλ μας...7630....4 μηνων κ 1 μερας....

θα παω βολτιτσα τωρα μιας και την εχω κ κοιμαται στο καροτσακι της...ετσι να δω κ να μας δει λιγος κοσμος...ουφφφφφ...φιλακια πολλα ...τα λεμε αυριο..

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω ξερετε αν γινεται να βαζουμε ταμπλετες για κουνουπια η αυτο το υγρο στη πριζα?μου τη τρωνε τα κουνουπια!

εγω παντως το προηγουμενο σ/κ που ημασταν κτημα και εχει τρελα κουνουπια εβαλα ταμπλετα γιατι ενα βραδυ που δεν εβαλα εγινε πανικος! ειχε 12 τσιμπηματα μονο στο προσωπο!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ουφ!πολυ κουραση σημερα!!!ευτυχως η μπουμπου μου ειναι ησυχη!

emena mou ixe pi na vazo ligo entomoapothitiko pio pediko i fitiko ,pano sta rouxa tou morou i kapou eki giro pou kimate ;)

ti egine lipoun oles gia potaki? plaka kano ksero ti tha lete tora"mas doulevis" an k i nektaria mpori:rolleyes:

fairy pou ise ti ginete sinithisate pali?

naya k ego pira ena makri na min fenonte podia oxi oti mou poli arese alla etsi opos ime tora simvivastika:roll:

koumparoula pou vriskese?

orea i thalassa simera tora koutoulane ta vazi o Aaidonis gia ipno k ego xalarono:mrgreen:

ayrio exo vaftisia didimakia alla trapezi den tha pame den exo pou na afiso to moro ektos k an exi faei kala k katsi tha doume auta a evala k ego videaki apo ton mpouli mou:mrgreen: sto fb

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κκκκκκκκκκκκαλημεεεεεεεεεεεεεεερα.........Ναι λοιπον...χτες με εβαλαν κατω με το ζορι σε 2 καφε-μπαρ και ηπια και μπυριτσα και μια σμιρνοφ ετσι για αλλαγη αν και η μπυρα ηταν ανευ το σμιρνοφ ομως το ειχε το λιγο αλκοολ του.....με πιασαν τυψεις μετα..ευτυχως το μωρο ξαναηπιε γαλα στις 6.30 το πρωι ...απιστευτο...λες κ το ειχε καταλαβει..οποτε ο,τι λιγο ειχε περασει μεσα μου ,μεχρι τοτε θαχε φυγει παλι...ο δε αντρας μου απο αθηνα αργα που μιλησαμε μου εκανε ολο παραπονα...¨"οταν πας εκει ολο αργεις να κοιμηθεις,ολο τσαρκες εισαι και μου πινεις κιολας..εδω στην αθηνα σε παρακαλαω να βγουμε αργα και ολο δικαιολογιες εισαι..."που να καταλαβει οτι μετα την σεχραζατ κ τον ονουρ εγω ειμαι για μαμ κ νανι μονο μαζι με την μπεμπα???? αμ πωςςςςς

καλημερα :roll::roll:

τρελες νυστες παλι σημερα, ολη νυχτα γκρινιαζαμε και την εκανε και ο ντρας μου για κτημα να κανει κατι δουλιτσες και η γκρινια συνεχιζεται και σημερα. ευτυχως κοιμηθηκε πριν λιγο αλλα δεν εχω καμια ορεξη να κανω τις δουλιτσες που σχεδιαζα για σημερα....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα!!κ μεις σημερα ξυπνησαμε απ τις 6!!!!κ τωρα ξανακοιμηθηκαμε!!τι βολτες την εκανα εξω τι κουνημα στα χερια τιποτα!!! ευτυχως τωρα νυσταξε κ κοιμηθηκε αμεσως!!

ριτακι που εισαι????οεο!!

rXrPp3.png

μολις εφυγε η νονα της και τι μου ειπε...???θα παει τελικα στα raxevski να τα παρει...τι κ αν μουχε πει οτι θα τα εραβε...τι οτι θα πηγαινε γλυφαδα απο αλλο οικο...κλπκλπ...τωρα λεει αλλα...και εχουν μεινει μονο 2 βδομαδες...απαπα...και της δειχνω του ασλανη τα σχεδια και τρελλαινεται και δεν ξερω μου λεει ,ειναι τελειακλπκλπ...αει στο ...ελεγα μεσα μου...ποτε θα ξερεις??????τι κ αν της ειχα πει οτι σαν μοτιβο θα εχουμε τα αστερια...για λαμπαδες κλπ..στα τετοια της ,εχω φορτωσει.....αχχχχχχχχχχχχχ

fairy pou ise ti ginete sinithisate pali?

ναι ναι ολα καλα..μονο Σαββατο πρωι μας ξυπνησε απο τις 5.30 γιατι στην Ελλαδα ξυπναγε 7.30..τελεια ομως τον καταφερα κ σημερα ξυπνησε 8...οποτε μπαινουμε σε προγραμμα παλι :mrgreen:

μανου΄λες να ρωτησω κατι ?

στο καροτσι οταν πηγαινετε βολτα βαζετε πανα η σεντονακι για να κουμπαει εκει το μωρο ??????

ειδικα στην Ελλαδα εβαζα παντα σεντονι γιατι ιδρωνε τρελλα ....αλλα γενικα του εχω κ εδω σεντονακι γιατι αν τον παρει ο υπνος πρεπει να τον γυρισω μπρουμυτα....τι πραγμα κ αυτο βρε κοριτσια...αν τον δειτε να προσπαθει να κοιμηθει ανασκελα καθε τοσο τρομαζει, κανει κινησεις σαν να πεφτει απο ψηλα. μολις τον βαλω μπρουμυτα τελος:rolleyes:

fairy περαστικα τι παθατε κ σεις!να σε ρωτησω στο αεροπλανο ολα οκ το μωρο?

ναι κανενα προβλημα...παρολο που ειχα ετοιμο γαλα δεν το χρειαστηκα...δε πονεσε απ οτι φανηκε...γελαγε σε ολο το κοσμο κ κοιμηθηκε κιολας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...