Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

άρμεγμα τέλος.

συγκομιδή = 160 μλ.

Πάω για νανάκια γιατί αύριο είναι μια δύσκολή μέρα, είναι τα 40 του Σωκράτη.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ όμορφες

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!εμεις ξυπνησαμε 6 παρα,φαγαμε στις 7 με το ζορι κι τωρα τη κοιμηζω!!γιναμε 3 μηνων σημερα!ουφ πως περναει ο καιρος!!

rita_ki ναι βρε να γλυψει!αν κ τα τραβαει να τα πιπιλισει αλλα δεν την αφηνω γιατι σκληρηναν τα ουλα της μη κοψει κανενα κοματι κ τρεχω μετα!

fairy περαστικα τι παθατε κ σεις!να σε ρωτησω στο αεροπλανο ολα οκ το μωρο?

rXrPp3.png

καλημερα κ απο εμας !!!!!!!!!!!

ναι ναι σημερα επιβεβαιωσα αυτο που μου ειπε ο αγγελος εχτες...ο γιος μας γυρισει απο μπρουμυτα ανασκελα !!!!!!!!!!!! το εχει κανει ηδη 3 φορες!!!!!!!

εμεις ξυπνησαμε πριν καμια ωριτσα φαγαμε κ τωραπαιζουμε.πιανουμε τα παντα.... μεχρια τα μαλλια του σκυλου (κ οταν επιασετην μυτη του που ηταν υγρη αηδιασε :mrgreen:)

ΤΗΕΝΑ καλο μπανακι σημερα

Αννικο ψυχραιμια κ δυναμη θελει η σημερινη μερα ..... :roll:

andith χαρουμενα μηνογενεθλια για την κουκλαρα σου .....

naya xainti ta φιλια μου !

αχ ας εχουμε ολες ενα ομορφο σαβ/ακο:D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

καλημέρα!

εμεις τετοιο ξεθεωμα που φαγαμε χθες (πρωτη φορα τοσες ωρες στο καροτσι και να μην κοιμηθει, δεν ηξερε που να πρωτο κοιταξει και τι να πρωτο χαζεψει) τωρα ριχνουμε τρελους υπνους! εφαγε στις 5.30 και ακομα να ξυπνησει!

τι τρελα σχεδια εχετε για το σ/κ?? εμεις ελπιζω να μεινουμε επιτελους σπιτι (για σημερα δλδ το διασφαλισα, μονο μαρκετ εχει) αν και για αυριο παιζει ακομα ενα debate για να παμε αυθημερον στο κτημα...

Ρε κορίτσια πολυ θελω να γνωριστουμε, ΤΗΕΝΑ απο Γιαννενα θα περασω του χρονου τον Ιουνιο, καλά να μαστε μεχρι τοτε και να κρατει καλα το cafe και να κανονίσουμε να βρεθούμε. Με τις Αθηναίες ελπίζω να έχουμε ευκαιρίες νωρίτερα, όλο και ψιλοκατεβαινουμε 2-3 φορες το χρόνο...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αφου εκανα δουλειες σπιτιου (τι νοικοκυρα !!!!!!:mrgreen:) περιμενω να ξυπνησει το μικρακι να παμε σουπερ κ μετα σκεφτομαι να παω μια βολτα κ απτα ΙΚΕΑ.... αντε να δουμε.........

naya τελικα ψωνια κανατε ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaaaaaaa

akoma thalassa pio mesimeri tha pame na fame prota:tongue:

to proi piga na paro mia lampa gia to mpanio apo ena magazi ine periergi k den exoun ta s/m alla ksexasa ta sabbata ta magazia edo ine klista ioylio-augousto ,apenanti ine to kolimvitirio apo to magazi ayto k petaxtika na rotiso alla klisto k ayto:evil:.egrapsa ena tilefono tha paro gia na stilo to giorgaki moy anipomono na trexo se teties drastiriotites tha grapso k tin Danai mpaleto plaka tha exoun:mrgreen::rolleyes:

naya mexri na erthis esi mpori na ertho ego imaste konta tora me tin egnatia ,pane poles files mou afthimeron thesaloniki gia psonia ego akoma den to ekana logo pedion alla tha to kano fetos;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοθμπαρουλα μοθ τι κανισ ποσ πανε τα κεφια? ποπο αδινατον να γραψω ελληνικα ξεσινηθισα οτι ναναι γραφω το ξ το κανω κσ κ το ψ πσ :mrgreen::confused:

εγω βαζω σεντονακι να ινε πιο ανετα αλλα επιδι βγαζει γαλα να μιν το λερωσει

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ εγω βαζω , μου ειπε η παιδιατρος μαλιστα για να μην ερχετε σε επαφη αμεση με το πλαστικο κ συνθετικο πανι του καροτσιου.αλλα επειδη αυτος εχει μανια με τα πανια το τραβαει κ τριβει την μουρη του ρε γμτ ....

88M1p3.pngycQap3.png

κ γω σεντονακια βαζω αλλα κ μενα τα τραβαει κ αμα δε θελει χτυπιεται κ το κανει κουβαρι αστα!

η δικια μουδε γυρναει ακομα απο μπρουμητα ανασκελα μονο απο ανασκελα μπρουμητα κ αν δε πολυνυσταζει κανει σαν σκουλικι κ γυρναει ολη τη κουνια μεχρι που μπαινει στη γωνια κ κλαιει,αμα νυσταζει κοιμαται ετσι κ ολο τη κοιταω απο το αγχος,αν αναπνεει

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...