Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!εμενα παντως το sling δε με βολεψε,ασε που δε καθεται ησυχη να τη βαλω,κ ιδρωνει κ τσαντιζεται κ γκρινιαζει μετα κ θελει να ειναι κ συνεχεια ορθια!να σας ρωτησω το καροτσι ποσο το σηκωνετε?

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!εμενα παντως το sling δε με βολεψε,ασε που δε καθεται ησυχη να τη βαλω,κ ιδρωνει κ τσαντιζεται κ γκρινιαζει μετα κ θελει να ειναι κ συνεχεια ορθια!να σας ρωτησω το καροτσι ποσο το σηκωνετε?

εγω το βαζω μια σκαλα πριν την ορθη γωνια. δεν ξερω αν κανω καλα αλλα μονο ετσι σταματαει .κ εδω κμια βδομαδα τον δενω κιολας γιατι ετσι οπως χτυπιεται δεν τον εμπιστευομαι καθολου

88M1p3.pngycQap3.png

Εμένα πάλι μου έχει μείνει η ιδέα και τον έχω ξάπλα ακόμα.... ότι θα σκευρώσει ο καημένος αν το σηκώσω... :? Στο πορτ-μπεμπέ που σήκωνα λίγο την πλατούλα όλο έπεφτε και έφτανε κάτω-κάτω... :| ίσως γι'αυτό να φοβάμαι ότι θα τον γδάρουν τα ζωνάρια τον καημένο αν πέφτει χαμηλά... Πρέπει να δοκιμάσω όμως να το σηκώσω λίγο τώρα που μεγάλωσε και κάπως καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του ακόμα και στη βόλτα..:wink:

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρεςςς.........

δεν προλαβα να διαβασω τις τελευταιες 4 σελιδες αλλα προλαβαινω να γραψω το κατιτις μου...ναι...αδιαθετησα ακριβως στον χρονο απο περσυ εννοω...9 αυγουστου περσυ 3 αυγουστου φετος...απολυτως φυσιολογικο ειπαν ολοι....τωρα ειχα ωορρηξια τις προηγουμενες μερες οποτε περιμενω σε καμια 10 μερες α μη τι αλλο να ξανα ερθουν....εννοειται πως θηλαζω αποκλειστικα κανονικα ακομα κ ολα τελειααααα!!!!!!!!!

κανονιζω με μεγαλη χαρα τα περι της βαφτισηςςςς κ ειμαι πανευτυχης.που να σας δειξω τι θα φορεσουμε ασλανη με θεμα το αστερι και χρωμα μωβ -λιλα.......6 σεπτεμβρη εχουμε το 3ο μας εμβολιο..δεν ξερω τι να βαλω εντωμεταξυ στην βαφτιση ...θα σας τα πω -με φωτο μαζι, μηπως κ βοηθησετε ...εχω πελαγωσει...

η μπεμπα μου πλεον γυριζει μπρουμυτα ανασκελα πλαι χαλαρα οπως ειπε κ η αννικο σαν αρνι σουβλιστο...και επισημως κοιμαται κ μονη της ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ειτε στο παρκο ειτε στον καναπε ειτε στο καροτσι της.παντου ..ουτε κουνημα ουτε τπτ...παραμιλαει μονη της και νανουριζεται μεχρι να κοιμηθει..βεβαια κλεινουμε με το ενα χερι τα ματια σαν χουι,κ με το αλλοτο δαχτυλακι το ρουφαμε λιγακι,ευτυχως οχι πανταααα

αυτααααααααααα..περπει να φυγω...χαιρετισματα σε ολες σας...thena,sue,ritaki,marry poppins και οσες ξεχασααααα νεες ή παλιες....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

gia soy nektaria me tis markes sou afta ine:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

na mas diksis to forema kale

koma periodo k stamatisa to thilasmo 20/7:confused:ektos k an me pipilaei ta vradia o antras mou k den perno xampari:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

xaxaxaxaa α ρε κουμπαρα τι γελιο ριχνω ! λες βρε σ να βυζαινει στον υπνο σου κ να μην παιρνεις χαμπαρι ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχαχαχα

βρε παρε ενα τεστ να σου φυγει το ανχος. το στομαχι σου πως ειναι ? ροζουλια εχεις ακομα?

νεκταρια περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοο:P

88M1p3.pngycQap3.png

oute rozoulia oute prasinoulia tipota mia fora ana 3 meres ta evlepa ipa tha perimeno mexri tin deutera proti fora den viazoma na kano test:rolleyes::confused:

to stomaxi exthes me pethane sto pono simera kalitera akoma diladi:roll:

rita pos vazis ta video prepi na ta peraso prota sto pc? to netbook exi k kamera mporo k apefthias e?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

τα εχω περασμενα στο πσ κ απο κει τα βαζω ,οπως τις φωτο . τωρα για την καμερα που λες εμενα εχει αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε

ο γιος μου ακουει lady gaga λες να σημαινει κατι αυτο? τραγουσαει κιολας:rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

σημερα το απογευμα θα περασουν τα πεθερικα απο δω να μου φερουν καρδιτσιωτικη φετα που τους εστειλαν κ θα ασχοληθω . ηταν να μου την φερουν εχτες βασικα αλλα οκ..... θα το δοκιμασω παντως γιατι ολο τα ιδια κ τα ιδια φτιαχβω κ βαρεθηκα

εχτες εκανα κ κατι κακο. το βραδυ ετρωγα ροδακινο κ οπως ειχα ζουμια στο χερι μου εδωσα του μικρου να γλειψει. τρελαθηκε :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα το απογευμα θα περασουν τα πεθερικα απο δω να μου φερουν καρδιτσιωτικη φετα που τους εστειλαν κ θα ασχοληθω . ηταν να μου την φερουν εχτες βασικα αλλα οκ..... θα το δοκιμασω παντως γιατι ολο τα ιδια κ τα ιδια φτιαχβω κ βαρεθηκα

εχτες εκανα κ κατι κακο. το βραδυ ετρωγα ροδακινο κ οπως ειχα ζουμια στο χερι μου εδωσα του μικρου να γλειψει. τρελαθηκε :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

to ksero viazese na dis ta moytra toy otan tha proto troei alla k esi dialekses to xirotero froyto

makria apo ta xnoydota frouta meta apo poli kero afoy tha arxisi ta klasika milo mpanana ine sta prota gia alergies to rodakino fraoula:roll::roll:min to ksanakanis tha se maloso :evil:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...