Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες!!! Στα γρηγορα ενα γεια!!!! Ηρθα Αθηνα για 3 μερες και θα ξαναφυγω.Εκανα εξετασεις του μπεμπη για την αλλεργια, γιατι δεν εχει καθαρισει το αιματακι και δεν παιρνει ουτε βαρος...Στο παιδων την εβγαλα ολη μερα σημερα...Για να δουμε τι θα δειξουν.... Θελω να αγορασω και κατι τελευταια για τη διακοσμηση της βαφτισης...Την αλλη Κυριακη ειναι στο χωριο!Το ονομα αυτου Μαρινος!(του πεθερου-ακολουθουμε την παραδοση!).

Ειδα κατι ωραιες φατσουλες παραπανω!!Φτου φτου!Κουκλια ειναι!!

Φιλια πολλα για την ωρα!!!Παω για ψωνια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικ στην πεθερουλα naya δεν θα ειναι τιποτα.εχει γινει πια συνηθισμενο φαινομενο.....γιαυτο ολοι οι δερματολογοι λενε να παρακολουθουμε τις ελιες μας. σε ποιο σημειο την ειχε?

απο ψωνια τι σας λειπει ? μονο ντυσιμο του αντρα σου

ευχαριστω, κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι τπτ. στο στερνο την ειχε.

Απο ψώνια θέλουμε ρούχα και οι 2 γιατί δε μας μπαίνει τπτ. Εγώ έκανα ήδη μια εξόρμηση όταν ήμουν Καβάλα και έφαγα τρελή απογοήτευση (κυρίως με το στήθος, δεν μπορώ με τπτ να βάλω στραπλες σουτιεν,χρειάζομαι γερή στήριξη οπότε του θηλασμού ή αυτά που είχα στην εγκυμοσύνη δεν "κρύβονται" σε κανένα φόρεμα.)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ayti i pitoyla i analogies ine sto mati k pos ti thes xontri k sfixti tha kanis pixto xilo k pio poli alios areo k pio ligo analoga to alevri

ego peripoy gia to tapsi tou foyrnou vazo 600 gala peripou ola etsi 200 nero 300-400 alevri 2 ayga k tiri poli ladi sto tapsi aloi vazoun k sto xylo to psinis kana misaoro mexri na kokkinisi apo pano

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

σουζανακι νομιζω στο εχω ξαναπει.......

η παιδιατρος μου ειναι στο παιδων στο τμημα αλλεργιολογιας.

να σου δωσω ονομα κ τηλεφωνο να την βρεις αν χρειαστεις οτιδηποτε.

ολα να πανε καλα,καλα αποτελεσματα

ξυπνησε το μικρακι....... παω

(για να δουμε πως θα ειναι το απογευμα μας:?:-?:?:-?0

88M1p3.pngycQap3.png

plantakse sto klama tou fonaksa k ego i xazi eklege pio poli :(:(:(tsakonontousan k ta alla genikos egine ena makelio k tora epitelous isixia

pigan kato ta megala k to moro kimate.egina poli komatia akoustika mexri kato k anevike o antras mou k mou tin ipe poy fonaza sto moro exi dikio ti na po ntrepome alla den mporousa na sigratitho exo k to stomaxi mou me petheni idrono apo ti zesti mou erxete na peso kato pira mia vitamini k siniltha ipia k ligo cola k staniara,egina rompa sti pethera me akouge pou fonaza.

tlos panton tora pou kimate ekana k tin vromodoulia sti lekani gia na doume aurio pos tha gini.

ax ti atixia me tin alergia tis sue krima to moraki les na to exi gia panta?

ti egine me ta tsisa koumpara ksana eginan portokali?:roll:

emis nomizo etimi gia tin vaftisi ola nomizo pali:tongue:

ta malia tha apotelioso me kamia antavia na strosi to xroma k nixia ayta apo tin ali vdomada

thelo k ego ena dodi na sfragiso fronimiti exi tripa mou ipe:confused: fovame to proto sfragisma to ekana prin 2 xronia k ayto proliptika na to prolavo k xestika pano mou tora ipe na ton vgaloume le...tsirizi erxome

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

oyte ο ιδιος αντεξε την γκρινια του κ τον εχει παρει ο υπνος στο καροτσι..... τον αφηνω ακριβως μιση ωρα κ νετα μπανιο φαι κ νανι για βραδυ !

παω ναριξω ενα σκουπισμα-σφουγγαρισμα κ ξαναρχομαι ηρωηδες μανες:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Γυρίσαμε από το γιατρό, κάναμε το μπανάκι μας και τώρα με τρέλα αγνοούμε τη μαμά που μας βγάζει συνεχώς το χέρι από το στόμα και έχουμε βάλει όλη τη χούφτα μέσα και τέσσερα-τέσσερα τα δάκτυλα και το καταευχαριστιόμαστε και μοιραζόμαστε τη χαρά μας με τα παιχνίδια μας με τρελές συζητήσεις... Αχ πολύ γέλιο!!! Έχω γίνει μια χαζομαμά σε όλο της το μεγαλείο!

Ο γιατρός μας βρήκε σούπερ!! Είμαστε αισίως 6100 και 63.5 εκατοστά και το κεφαλάκι μας 41.5εκατοστά :) Έκλαψε ο καημένος με την ένεση αλλά συνήλθε γρήγορα στην αγκαλιά της μανούλας... είχε ένα παραπονάκι το κλάμα του καθώς ηρεμούσε... :(

Θα διαβάσω τις τελευταίες δυο σελίδες και επανέρχομαι :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

douar ποιο εμβολιακι κανατε ?το δευτερο ?

σου ειπε μηπως τιποτα για το γεγονος οτι οοοοοοοοοοοολα βαζουν χερια στο στομα?εχει να κανει με δοντια?η ειναι τυχαιο ?:roll:

καλα οταν ψαχνουν παρηγορια στην αγκαλια της μαμας ειναι ονειρικο :D:D:D:D:D:D:D

θυμισε μου τον θηλαζεις ακομα?εγω σταματησα την δευτερα

λοιπον......... η κατασταση εδω εχει ως εξης....... ο αγγελος στον καναπε.....ο μικρος στο καροτσι βογκαει μονος. ο σκυλοςκ εγω στην βεραντα.

περιττο να σας πω οτι πια δεν εχω λεκανη για τα ασιδερωτα...αλλα δωματιο με ασιδερωτα:mrgreen: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ εχουν φτασει μεχρι το ταβανι...... το βραδυ αργα θα σιδερωσω του μικρου κ κατι φανελες του αγγελου που βαζει κατω απτον ναρθηκα.....

ΤΗΕΝΑΚΙ μην νιωθεις ασχημα που φωναξες στο μωρο.ολες φτανουμε κ ξεπερναμε τα ορια μας. συμβαινει (δενθα πω σε ολες,μην εχουμε παρεξηγησεις) στις περισσοτερες ομως.εμενα μου συμβαινει συχνα παντως. κ εχω 2 μωρα(αγγελο κ μπεμπη) που να ειχα ολοκληρη φαμιλια:roll: κ ειμαι σιγουρη οτι η πεθερα σου δεν θα παρεξηγησει, αλλα επειδη ηρθε κ εκεινη καποτε στην θεση σου, θα κααλαβει κιολας κ θα σε δικαιολογησει :D

88M1p3.pngycQap3.png

ida ti sexrazat k irtha alla tha tin peso den antexo apo ton stomaxopono

to sideroma to exo ksexasi pleon apo tote poy pira to stegnotirio spania siderono ta vgazi afrata k otan ine akomi zesta ta diplono kala k ine telia mono kanena lino siderono,sothika sothika:grin:

douar souper o mikros:mrgreen:

kalinixta kopelies k mi xaneste;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημλερα!

ψιλοχάλια σηκώθηκα σήμερα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. τι να κάνουμε, υποθέτω δεν μπορούμε να είμαστε κάθε μέρα καλά (ή να έχουμε έναν καλό λόγο να μην ε΄πιμαστε καλά :tongue:)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα κ απο μενα !!!!!!!!

δεν ξερω μαλλον φταιει το φεγγαρι , ολες αυτες οι μερες ειναι "καπως " για ολες μας κ για τα μπεμπακια(δυστυχως:evil:) εγω παλι ετρεχα σε ικα με το μωρο στο σλινγκ ...... το οποιο μαλιστα αποφασισε οτι ηθελα να κανει κακα του ! τι ηταν αυτο που με βρηκε παλι. να περιμενω την σειρα μου κ ο μικρος να εχει κοκκινησει κ να σφιγγετε. κ αντε μετα να ψαχνω που να βαλω για να τον αλλαξω(γιατι δεν μπορει να μεινει κ πολυ ωρα λερωμενος) κ τελικα κατι βρηκα (αυτοσχεδιασα) αλλα ειχα ειχε περασει η σειρα μου :evil::evil::evil::evil::evil: κ ξαναεκοψα χαρτακι. τουλαχιστον πληρωθηκαμε !!!!!!! θα παρουμε μια ανασα επιτελους. μετα την πρωτη του μηνα παλι επισκεψη στο ικα για την επομενη επιτροπη ..........:roll:

τωρα ο μικρος κοιμαται ! ο μεγαλος ταβλα κ αυτος (δεν εχει κ πολλες επιλογες) κ εγω χαζευω !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...