Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

epitelous moni mou

me epriksan simera ime sti doulia olo k kapios erxotan k den mporousa na sas diavaso k exthes koumparitsa mou xathika irthe apo ti germania kati thies toy Aidoni k psisame to vradi efigan meta alla piga gia nani den antexa.

oles kala e? nai k emena olo griniazi autes tis meres k ta mesanixta olo kati theli eytixos me tin pipila iremi

rita miazi o mikros me tis douar e ine k ekino ksanto;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προσπαθω να τον κοιμησω λιγο μηπως καταφερω να μπω με την ησυχια μου . παιζαμε τοση ωρα κ νομιζω εχει κουραστει,αντε να δουμε:?:-?:?

ναι θενακι ειδες ? μοιαζουν καπως οντως.... κ νομιζω οτι εχει κ κεινος ανοιχτοχρωμα ματακια:wink:

88M1p3.pngycQap3.png

emena kimithike xthes misi ora to mesimeri k 10 lepta kata tis 8 k meta 10+ gia vradi pali kala ,alla oli tin imera ksipnios ine k theli xeria ligo xazevi me ta mikra alla epidi olo griniazi den ton theloun k poli konta tous mono kamia volta me to karotsi mesa sto spiti ton kanoun pali kala :roll:

se ligo pai sto spiti na gao kourkoutopita h zimaropita opos tos kseris:rolleyes:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ουφ κοιμηθήκαμε, έφυγε και η πεθερά μου για να πάει σε δερματολόγο (θα ερθουν αργότερα με τον άντρα μου για φαί) και ειπα να μπω κι εγω λίγο.

Θένα τι πίτα είναι αυτή? πρώτη φορά την ακούω... καλή?

Ρίτα χαρά στο κουράγιο σου!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

http://www.etsy.com/shop/citefuzz?page=4

δειτε αυτα τι ομορφα που ειναι <3 τρελα

τελεια ειναι!!!!

εφυγαν οι γονεις μου σημερα κ να δω τι θα κανω με τη μπουμπου που ολο τη παιζανε κ ολο αγκαλιες ηθελε!!εμενα πολυ γκρινια δεν εχει, νευριαζει με τα παιχνιδια της γιατι δεν τα πιανει καλα ακομα να τα βαλει στο στο στομα κ εκνευριζεται κ τσιριζει!!!ααα!κ ξεχασα στο εμβολιο ημασταν κυριες,κλαψαμε λιγο στο πρωτο κ μολις σταματησε της τρυπησε το αλλο μπουτακι κ εκλαψε λιγο παραπανω!αλλα μετα κοιμηθηκε μεχρι να ερθουμε σπιτι!κ εκανε πυρετο 37.9 το βραδυ αλλα κοιμοτανε κ ιδρωσε κ επεσε μονος του ο πυρετος!το γλυτωσαμε το ντεπον αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα της αρεσε πολυ!τωρα 10 Σεπτεμβρη εχουμε το αλλο!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

και ΤΕΖΖΖΑ :P

Ας ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΕς ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ.παω να φτιαξω με ομελετα στον αγγελο γιατι σε λιγο κ εκινος θα βαζεις μπουνιτσες τα χερια στο στομα απτην πεινα :mrgreen:

κ ερχομαι σε λιγοοοοοοοο

88M1p3.pngycQap3.png

akoma κοιμαται το μικρακι μου κ εκανα ομελετα κ καθησαμε ησυχα ησυχα κ φαγαμε ...

τωρα θελω να ξαπλωσω βασικα αλλα φανταζομαι θα ξυπνησει οπου ναναι αρα δεν το επειχωρω καν !

φτιαχνω καφε κ ερχομαι .............. ειναι κανεις εδω ???????:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

emena ksipnise 4,5 ton taisa monologi k tora arxizi grinia

ponaei to stomaxi mou ta malia mou peftoun toufes i periodo afanti akoma k ta roz mi nomizete se mia vdomada 3 fores ta ida k telos:confused:den xorao pouthena i kilia mou tha ekragi k thelo tosa polla na kano sto spiti giati to allo sabbato pou ine i vaftisi tha kimithoun ta ksaderfakia mou edo 5 malon pou tha erthoun apo patra:rolleyes: k prepi na kathariso alla pali xalia ginonte:(

ta nevra mou:evil: krosia den ksero ti na proto kano

pao arxise to tsiridi

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κουμπαρουλα μηπως να εκανες ενα τεστ ? τουλαχιστον για να απαλαγεις απο ενα ανχος. αν κ νομιζω οτι 8α αδιαθετησεις. κ εγω ημουν απιστευτα πρισμενη σαν εγκυος.....

Αγιου Φανουριου αυριο..........δεν κανεις καμια πιτα? :mrgreen:

καλα ρε φιλεναδα 5 ατομα ??????????? καταλαβα καλα? κ 5 εσεις?????????// πωπω τι σε περιμενει :roll::roll::roll::roll: πως να μην φρικαρεις? τι να κανω για να σε ηρεμησω ???/ θες αγκαλιτσα ?:P:p:p:p

παντως εγω αν αυριο πληρωθουμε (απο ΙΚΑ) θα φωναξω κοπελα να με βοηθησει λιγο να κανουμε μια γενικη για να μπορω να κανω τα καθημεριινα κ να το συντηρω μεχρι κ ο αγγελος λιγο να αρχισει να κουνιεται κ καπως να βοηθαει(εστω να κρατει το μωρο )

88M1p3.pngycQap3.png

nai 5 ksaderfakia k alloi tosoi sti mana moy k exo k 2 diklina kratisi se ksenodoxio ine aderfia tis mamas mou me ta pedia toys k mou lipoyn poli imaste demena kapote mename patra,etsi erxonte se mena gia na ta fxaristitho ligo ine ola apo25-30 xronon ,tha mou kratan k ligo to moro;)

naya ine apli pita k nostimi periergo na min tin kseris

lipon gala nero alevri aygo na ginoun kourkouti-xylos dld ladi sto tapsi toympa to xilo mesa k apo pano mpoliki feta miam miam:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

κι εμεις τωρα ηρεμησαμε οποτε παλι ακυρη η αγορα γιατι κανονισε ο αντρας μου 8.30 να βγουμε με ενα ξαδελφο του. μας βλεπω στη βαφτιση με τζην!:tongue: Τον αντρα μου δλδ γιατι εμενα δε μου μπαινουν, εγω λεω να παω με φορμες :tongue::tongue:

Ηρθε και η πεθερα μου απο τοο δερματολογο, αυτο που εδω και πολυ καιρο ελεγε οτι ηταν μια μεγαλη ενοχλητικη ελια ηταν τελικα δερματικοο καρκινωμα και της το εβγαλε επι τοπου και θα το στειλουν για βιοψια.... Δεν ειναι να τα παραμελεις τετοια πραγματα, ελπιζω οτι θα ειναι ολα οκ...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

lipon gala nero alevri aygo na ginoun kourkouti-xylos dld ladi sto tapsi toympa to xilo mesa k apo pano mpoliki feta miam miam:mrgreen:

χωρις φυλο δηλαδη ?

γαλα νερο αλευρι? τι δοσολογια?

κποση ωρα την αφηνεις?

88M1p3.pngycQap3.png

:D:D απλό και νόστιμο ακουγεται!! και τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι πρεπει για ενα γρηγορο βραδινο :P

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

thelo na kano k mia doulia vromiki opos lei i nona tou mpempi na kathariso ti lekani exo ntokimasi akouaforte xlorines ktl alla tipota den fevgi to pouri k mou ipe na antiaso to nero k meta na tin kathariso ine ligo mpiax alla malon etsi tha to kano sto telos:evil: exis kamia alli idea esi mipos?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

περαστικ στην πεθερουλα naya δεν θα ειναι τιποτα.εχει γινει πια συνηθισμενο φαινομενο.....γιαυτο ολοι οι δερματολογοι λενε να παρακολουθουμε τις ελιες μας. σε ποιο σημειο την ειχε?

απο ψωνια τι σας λειπει ? μονο ντυσιμο του αντρα σου /

εσυ ΤΗΕΝΑΚΙ εισαι ετοιμη για την βαφτιση ?

thena k εμεις οταν πιασαμε αυτο το σπιτι(ειναι καινουργια πολυκατοικια αλλα 1 χρονο εμενε αλλος) ετσι την καθαρισα(ημουν κ εγκυος:roll::roll::roll::roll:)....... κ πηρα απτο σουπερ βουρτσα που εχει στραβο κονταρι κ δωωωσε τρυψιμο με χλωρινη. πεταγα χλωρινη μεσα για οσες ωρες μπορουσα κ μετα τρυψιμο κ ξανα μανα. τωρα πηρα κ βαζω στο καζανακι αυτο το μπλε που χρωματιζει το νερο κ αν ακομα εχει μαζεψει πουρι (που δεν νομιζω δεν περασε τοσος καιρος) δεν φαινεται τιποτα!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...