Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον γραφω με αγκαλια τον μικρο να χτυπιεται:mrgreen:

καταρχην αννικο μου θα πρεπει να εχεις λογαριασμο στο φεις...εχεις?αν ναι στειλε μου πμ με τον μαιλ σου η το ονομα που εισαι γραμμενη για να σε βρω να σε κανω αντ

88M1p3.pngycQap3.png

ναι ναι ............

λοιπον ..... παρατηρησα στα ουλα του μικρου (οχι δοντι ) αλλα οτι ειναι καπως ερεθισμενο κ σκληρο στο κεντρο ακριβως εκει που ειναι το πετσακι ....

αυριο εχω να παω κορωπι στο ικα του εργοδοτη του αντρα μου ! καλα δεν με βλεπω να πηγαινω, μαλλον μεθαυριο.....

ουφ αντε να δουμε.

εσυ κοριτσακι τι κανεις? τα μικρα?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

λες να είναι δοντάκια. Άντε βρε και από μένα τα κοψίδια:D

Ω ρε τρέξιμο πάλι και αύριο!

Τα μικρά καλά ο μικρός θέλει να κοιμάται συνέχεια μπρούμυτα από προχθές και με αγχώνει λίγο. Να φανταστεις πόσο του αρέσει πρόχθες κοιμήθηκε μπρούμυτα από τις 10:30 ως τις 8:30. Χθες που πίγα και τον γύρισα ξύπνησε στις 5 όπως συνηθίζει

κ μενα η παιδιατρος δεν με αφηνει αλλα κοιμαται ετσι απο ημερων.πλαι κοιμηθηκε μονο στο μαιευτηριο να φανταστεις......

θελουν προσοχη αλλα αν μονο ετσι βολευονται ?:rolleyes:

παντως να σου πω την αληθεια εχω συνηθισει κ γω μαζι του κ δεν ανησυχω τοσο πολυ πλεον

να σε ρωτησω βρε αννικο κατι που σκεφτομουν την προηγουμενη φορα.... το ανηψακι σου ποσο ειναι ? ειναι καλα? τι εχει καταλαβει ?:(

88M1p3.pngycQap3.png

μανουλες γλυκες σας αφηνω ............

παω να ξαπλωσω το ταλαιπωρο κορμι μου........

αντε ναρθει η fairy , η mary, η mpoumpou, i nektaria , i sue , i 3xmama (k οποια αλλη ξεχναω, συγγνωμη) ως ποτε θα ειμαστε εδω μεσα 3 κ ο κουκος ε? :P

καληνυχτα σε ολες τις μανουλες κ τα μπεμπακια :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Πάω και γω, Καληνύχτα κορίτσια όνειρα γλυκά... και απονήρευτα σε όσες δεν θέλουν 2ο ή 4ο (λέω εγώ τώρα) :D

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Γυρίσαμε κι εμείς από τις "διακοπές" μας! :)Διάβαζα και τα νέα σας δυο-τρεις μέρες τώρα.... αχ βαρύ καλοκαίρι έχετε περάσει βρε rita_ki και Αννικο :(

Αννίκο ο χρόνος ας απαλύνει τον πόνο της θλίψης σας κι ο μικρός Σωκράτης ας σας θυμίζει όλα τα όμορφα που υπήρξε ο θείος του....

Rita_ki!! Πωπω έχεις απίστευτη δύναμη ψυχής κοπέλα μου... Χίλια μπράβο σου αξίζουν! :) Και στα αγγελούδια σου βέβαια... Τρομερή δοκιμασία αλλά θα είστε τρεις αυτοκόλλητοι - μια δυνατή, πολύ δυνατή οικογένεια!

Βγαίνω λίγο γιατί κλαίει ο γκρινιαρούλης μου... κάτι θα τον ενοχλεί το πλασματάκι.. συνήθως τρώμε πρωινό και μετά ξανακοιμόμαστε... για να δούμε και σήμερα :) Κι εμείς πολλλλά πολλλλάά σάλια πάντως!!

Υ.Γ. Rita_ki έχω προσέξει με τον δικό μου όταν γκρινιάζει και τεντώνει ποδαράκια συνήθως θέλει ρέψιμο (και 2-3 ώρες μετά αφού έχει φάει κι ας έχει ρευτεί καλά όταν τελειώνει το γεύμα του - έχουμε ένα θεματάκι με το ρέψιμο... είναι ακόμα ανώριμο το πεπτικό μας φαίνεται)

Επίσης κάνε με add Rita_ki στο site στο Face :)

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααα!!!

Τι κάνουν σήμερα τα μικρούλια σας? οι μαμαδες καλά κρατούν?

Ρίτα μπόρεσες να ηρεμήσεις καθόλου με την γκρίνια του μικρού?

Εγώ περιμένω σήμερα την πεθερά μου και παίρνω ήδη βαθιές ανάσες. Αυτό το αποφασίζουμε και ανακοινώνουμε "αύριο θα ΄ρθω κατά τις 12" πρέπει να κοπεί κάπως...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερουδια !

απειρο τρεξιμο σημερα ειχα απτις 7! εφυγα με ταξι κ τον μικρο κ πηγαμε κορωπι για κατι χαρτια ..... θα πληρωθουμε λογικα σημερα αλλα εκρεμει ΠΑΛΙ κατι που ελπιζω να μου το στειλουν απτο λογιστηριου της δουλειας του αγγελου . ο μικρος αρχισε να γκρινιαζει μεσα στο ΙΚΑ ....την καταλληλη στιγμη κ ετσι με λυπηθηκαν (για να μην πω δεν αντεχαν:mrgreen: να τον ακουν) κ περασα πρωτη με το που εφτασα σχεδον. ευτυχως γιατι ακομα θα περιμενα. οσο μιλουσα κ εδεινα χαρτια εκει ο μικρος ρουφαγε τα χερια του κ του ετρεχαν τα σαλια ... τον κοιτουσαν καλα.... κ δωστου ο δικος μου να χωνει πανια στο στομα του κ να βογκαει . τελος παντων ηρθα σπιτι τωρα κ μετα μαλλον θα παω στο ΙΚΑ εδω να πληρωθουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

naya μου κοιμηθηκε ευτυχως το βραδυ το μικρακι κ ηρεμησα καπως.αλλα το πρωι 6.30 σηκωθηκε με ουρλιαχτα παλι.....:evil::evil::evil::evil:(αυτο το ξυπνημα δεν το αντεχω)

βρες τροπο να το κοψεις...πες της απο μονη σου " οχι 12, να ερθει αλλη ωρα που βολευει ΕΣΕΝΑ" βεβαια παλι καλα που στο λεει κιολας.φανταζεσαι ξαφνικα να χτυπουσε το κουδουνι?:roll:

douar που εισαι χαμενη βρε ψυχη ?????

σου στελνω πμ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...