Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Εύχομαι να σ'αντιμετωπίσει εξατομικευμένα και να μην σας πάρει πολλούς κύκλους.

Expand  

Ναι γιατί η υπομονή μου είναι ήδη εξαντλημένη και η ψυχολογία μου διαταραγμένη. Μέσα στο 2025 θα ήθελα να υπάρχει μια έκβαση.

6 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Expand  

Θα σε φωνάζω χαμένη μου αδελφή 😂Ξέρεις τι; Έχω ήδη κάνει 8 ωοληψιες και μια αποτυχημένη ετ κ πάω ήδη με πεσμένο ηθικό. Εσυ πόσο χρονών είσαι; Προσπαθείς καιρό; Στον Σφακ ή σε άλλο γιατρο; Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι τόση, φέτος δε ξέρω. Εχω κάνει εξέταση κ περιμένω να βγει.  Λέω να αλλάξω γιατρό γιατρό κάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Δε φταίνε πάντα οι γιατρό προφανώς κ ο δικός μου με στήριξε πολύ απλά δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε το ίδιο με ελάχιστη ή χωρίς παραλλαγή ένα χρόνο και να περιμένουμε άλλο αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 2

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα κανεις τετοια νατασα ε...ενδιαφερον...κ εγω κανω μαθηματα αλλα ανασες δεν μας κανουν...μας ειπαν ειναι μυθος...εκεινη την ωρα καθε γυναικα ξερει πως να αναπνευσει κ η μαια ειναι διπλα σου να σε βοηθησει...εμεις εχουμε 6 μαθηματα, 2 ωρες το καθενα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairymummy είπε:
ααα κανεις τετοια νατασα ε...ενδιαφερον...κ εγω κανω μαθηματα αλλα ανασες δεν μας κανουν...μας ειπαν ειναι μυθος...εκεινη την ωρα καθε γυναικα ξερει πως να αναπνευσει κ η μαια ειναι διπλα σου να σε βοηθησει...εμεις εχουμε 6 μαθηματα, 2 ωρες το καθενα

και τι σας κάνουν στα μαθήματα?

uDLqp1.png

εγω ακομη δεν εχω αξιωθει να ξεκινησω οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι εχω κανει ενα ραντεβου με τη μαια αλλα εχει ακυρωθει δυο φορες το μαθημα λογω τοκετου...

Απιστευτο αλλα αληθινο...

αναμενω τηλεφωνημα της για εκ νεου ραντεβου!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δεν εχω πάρει δική μου μαία. δεν ξέρω αν θέλει ο γιατρός μου και αν επιτρέπεται στο νοσοκομείο γιατί μου έχουν πει ότι είναι πολύ αυστηροί.

οποτε δεν ξέρω αν θα έχω δική μου μαία.

uDLqp1.png

εγω θα εχω - ειναι ανεξαρτητη συνεργατιδα..

στην τιμη που συμφωνησαμε περιλαμβανονται τα μαθηματα ανωδινου - η παρουσια καθ'όλη τη διαρκεια του τοκετού - οι καθημερινες επισκεψεις στο μαιετηριο για οδηγιες θηλασμου - τα μαθηματα για τη φροντιδα του νεογεννητου

νομιζω ειναι πολυτιμη βοηθεια!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω εχω δικη μου μαια...αλλα η μαια ειναι παντα εκει στον τοκετο, 2 εχουμε για την ακριβεια

στα μαθηματα μας ειπαν τα παντα για τον τοκετο, με κουκλακια κ μητρες κλπ, μας ειπαν για τις πρωτες μερες με το μωρο, για τη σχεση του ζευγαριου...κ εχουμε ακομα να κανουμε θηλασμο, πρωτες βοηθειες κ αυριο δε θυμαμαι τι ειναι να κανουμε χαχαχα

natasa133 είπε:
κοριτσια καληνύχτα λεω να παω για ύπνο γιατί αύριο έχω παλι πρωι το μάθημα του ανώδυνου τοκετού!

θα κάνουμε τις αναπνοές για την ώρα της εξώθησης.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

καλα φουυυ φουυυ φουυυ αύριο

καληνύχτα κοριτσάκια, όνειρα γλυκά χωρίς πόνους και στριφοσβουρίσματα :D

1927076x8yz9ejeae.jpg

Διαφημίσεις

Διαβαζα αυτα που γραψατε χτες για την κοιλια και ανρωτιομουν δηλ βρε κοριτσια θελετε να μου πειτε οτι ακομα και αν εχει παρει θεση το μωρο,με το κεφαλι πχ κατω,δεν φτανει το μωρο μεχρι πανω το υπολοιπο σωματακι του???η κοιλια δεν ειναι λογικο να ειναι γεματη πανω κατω,αφου και νωρις ειναι ακομα και το μωρο εχει καποιο ογκο μεσα μας??πως κατεβαινει η κοιλια κατω???ή ακομα δεν γυριζει το μωρο καθολου???καθεται σταθερα?η μπεμπα μου βεβαια ειναι παρα πολυ πανω!!με χρι κατω... ειναι και πλαι ομως...οριζοντια και καθετα δηλ...αλλα και χαμηλα την νιωθω επισης πολυ...δεν ξερωωωω..δεν εχει παρει θεση ακομα εννοειτε???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

νεκταρια... είπε:
Διαβαζα αυτα που γραψατε χτες για την κοιλια και ανρωτιομουν δηλ βρε κοριτσια θελετε να μου πειτε οτι ακομα και αν εχει παρει θεση το μωρο,με το κεφαλι πχ κατω,δεν φτανει το μωρο μεχρι πανω το υπολοιπο σωματακι του???η κοιλια δεν ειναι λογικο να ειναι γεματη πανω κατω,αφου και νωρις ειναι ακομα και το μωρο εχει καποιο ογκο μεσα μας??πως κατεβαινει η κοιλια κατω???ή ακομα δεν γυριζει το μωρο καθολου???καθεται σταθερα?η μπεμπα μου βεβαια ειναι παρα πολυ πανω!!με χρι κατω... ειναι και πλαι ομως...οριζοντια και καθετα δηλ...αλλα και χαμηλα την νιωθω επισης πολυ...δεν ξερωωωω..δεν εχει παρει θεση ακομα εννοειτε???

καλημέρα νεκταρία.

Οχι μέχρι πάνω στα πλευρά φτάνει πάλι το μωρό απλός άλλαξε το σχήμα τις κοιλιάς μου. δηλαδή να φανταστής τώρα ενώ ο αφαλός έβλεπε προς τα πάνω τώρα είναι σαν να κοιτάει μπροστά και οχι σαν να κοιτάει προς τα πάνω. ενα πράγμα όπως λένε αν σου έχει πέσει το στήθος δεν κοιτάει προς τα πάνω, εεε κάτι τέτοιό:D

καπως ετσι το φανταζομουν αλλα εμενα η μπεμπα ειναι επι το πλειστον ψηλα και ο αφαλος βλεπει κατω οπως παντα ομως,οποτε εκει προβληματιζομαι...θα περιμενω μεχρι την επομενη παρασκευη στο ντοπλερ για να ρωτησω τον γιατρο,που ειναι κολλητος στο λητω με την γυναικολογο μου...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημέρα!!!

Αννίκο εμένα που το μωρό έχει πάρει θέση 1 μήνα τώρα, η κοιλιά είναι πιο μεγάλη προς τα κάτω και ο αφαλός κοιτάζει προς τα κάτω, όντως. Οπότε μπορεί και σένα να έχει γυρίσει και γι αυτό να έχει αλλάξει όψη η κοιλούμπα.

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

νεκταρια μην ανησυχεις αν δεν εχει γυρισει ακομα...μπορει να γυρισει κ τελευταια στιγμη..εγω επειδη περπαταω πολυ κ ειμαι ωρα ορθια στη ταξη μου γυρισε..ουτε νωρις αλλα ουτε κ αργα...κ τωρα προσπαθω να ξεκουραζομαι να μην εχουμε τιποτα απροοπτο.

καλημερες πολλες λοιπον...εχουμε κ 2 ωρες διαφορα κ αργω να σας καλημερισω :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...