Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα παλι κ γω :D

φαγαμε την μακαροναδα μας κ αραζουμε... το μικρο στο ριλαξ ...προς το παρον παιζει με τα χερια του .....αλλα ειναι γενικα μια μερα κομα γκρινιας:?:-?:?

ΤΗΕΝΑΚΙ δηλαδη κ συ μου λες οτι εχει δικιο η naya κ η κανονικη αδεια τελειωσε 18/8...σωστα? (καταλαβε η ξανθια σωστα?)

θα αδιαθετησεις νομιζω .... φιλεναδα:P:p:p ετσι αρχισα κ γω σχεδον με 2 μερες καφε....

εγω εχω σφραγγισματακι δωρο απτην εποχη με κοιλια ...μολις μπουν λεφτα στο σπιτι θα παω να το φτιαξω μην εχουμε αλλα.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

andith η κορη σου ειμαι πραγματικα μια κουκλαρα !!!!!!!!! :P:p:p

ευχαριστω ευχαριστω!!κ γω τρελενομαι με τον δικο σου που ειναι καταξανθος!!τι εκανες τελικα με το φεις??βγηκα γιατι εχω ενα ασυρματο ιντερνετ κ αν ανοιξω 2 σελιδες σερνεται!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

η ομαδα ειναι ετοιμη στο φεις. φυσικα θελει βελτιωση κ κοσμο !!!!!

σε οσες δεν εστειλα προσκληση ειναι επειδη δεν τις ειχα "φιλες" στο φεις. αν εχω ξεχασει καμια να μου το πει :D

μπορουμε να βαζουμε φωτο ειναι κλειδωμενο κ δεν τις βλεπει κανεις αλλλος παρα μονο εμεις τα μελη . ουτε τον "τοιχο" ουτε τιποτα μονο εμεις

αυτο δεν σημαινει οτι θα αφησουμε κ το καφε μας ε ?:rolleyes:

το εφτιαξα περισσοτερο για τις φωτο που θελω να βαζω κ να μην τις βλεπουν αλλοι. κ εσεις οι αθηναιες για μαζευτειτε να κανονισουμε καμια συναντηση:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

μηπως τον τρωνε τα ουλα του????

nai κ δεν ξερω τι να κανω.ουτε τρωει. θελει μονο αγκαλια κ πιεζει με δυνμη τα ουλα του στον ωμμο μου ..... κ γκρινια κ σαλια κ ξανα γκρινια....

δεν κοιμαται παρα μονο κατι διεκοκομενα μισαωρα. τα εχω δει ολα σημερα

88M1p3.pngycQap3.png

χωνει στο στομα οτι βρει. μου τραβαει μαλλια(κ ειναι κ κοντα) αλυσιδες μπλουζες

κλαμα κλαμα :roll::roll::roll::roll::roll:

ετσι μου ερχεται να το παω στο νοσοκομειο.

εχω χασει την ψυχραιμια μου απτην κουραση.

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλά φοβερή ομάδα Τα Μαγιόπαιδα πάλι έγραψες ri_taki καλό είναι πάντως να ρωτήσεις το λογιστή της εταιρείας σου γιατί μπορεί να έχεις περισσότερες ημέρες. Γιατί μπορεί να παίρνουμε άδειες μέσα στο χρόνο τμηματικά αλλά γράφονται ότι την παίρνουμε μια και καλή. Αυτό συμβαίνει στην δικιά μου εταιρεία έτσι κάνουμε εμείς τουλάχιστον.

Μάλλον βγάζει δόντι ο μικρούλης! Αυτά τα δόντια είναι όλο γκρίνια.

Καλά naya23 μου τρέχουν τα σάλια καλά που έχουμε και παγωτό σπίτι και θα φάω αμέσως τώρα

Καλά φοβερή ομάδα Τα Μαγιόπαιδα πάλι έγραψες ri_taki καλό είναι πάντως να ρωτήσεις το λογιστή της εταιρείας σου γιατί μπορεί να έχεις περισσότερες ημέρες. Γιατί μπορεί να παίρνουμε άδειες μέσα στο χρόνο τμηματικά αλλά γράφονται ότι την παίρνουμε μια και καλή. Αυτό συμβαίνει στην δικιά μου εταιρεία έτσι κάνουμε εμείς τουλάχιστον.

Μάλλον βγάζει δόντι ο μικρούλης! Αυτά τα δόντια είναι όλο γκρίνια.

xαιρομαι που σου αρεσει ..... θα οργανωθουμε σιγα σιγα καλυτερα :tongue: θα δεις.

ο λογιστης μου εφτιαξε το χαρτι του ΟΑΕΔ κανονικα αλλα γραφει πανω 21μερες αδεια 2010.....δεν γραφει απο ποτε μεχρι ποτε. δεν ειναι παραπανω τοσες ειναι .καποιες αλλες ζητησα να τις πληρωθω.

παω γιατι κλαιει παλι θα ξανρθω

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...