Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λογικά χωρίς τα σαββατοκύριακα είναι, αφού είναι η κανονική σου άδεια. εγώ πάντως το υπολόγισα χωρίς σαββατοκύριακα.

χθες κοιμηθηκε καλα η μικρη αλλα εγω συνεχίζω να κουτουλαω και να μισοκοιμαμαι ολη μερα με αποτελεσμα να μην εχω κανει απολυτως τπτ...

ααα και καλημεραααα

χωρις τα σαβ/ακα? η κυριακες λογικο ....δεν τις υπολογιζω ουτε εγω αλλα τα σαββατα γενικα δουλευα

88M1p3.pngycQap3.png

τι θελεις για amazon? εγω δεν εχω παρει ποτε αλλα στη δουλεια το χρησιμοποιοθμε συνεχεια

οχι κατι συγκεκριμενο . πολλα κ διαφορα. απλα ρωταω να δω αν καποια εχει παραγγελει κ ειναι ολα οκ :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

λογικά χωρίς τα σαββατοκύριακα είναι, αφού είναι η κανονική σου άδεια. εγώ πάντως το υπολόγισα χωρίς σαββατοκύριακα.

χθες κοιμηθηκε καλα η μικρη αλλα εγω συνεχί0ζω να κουτουλαω και να μισοκοιμαμαι ολη μερα με αποτελεσμα να μην εχω κανει απολυτως τπτ...

ααα και καλημεραααα

20 ιουλιου τελειωσε η λοχεια μου .... συν 21 μερες αδεια κανονικη ? ποαο ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

20 ιουλιου τελειωσε η λοχεια μου .... συν 21 μερες αδεια κανονικη ? ποαο ?

13/8 αν δουλευες 6ημερο οποτε υπολογιζουμε και τα σαββατα, 18/8 αν δουλευες 5ημερο οποτε δεν υπολογιζουμε σαββατα

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

13/8 αν δουλευες 6ημερο οποτε υπολογιζουμε και τα σαββατα, 18/8 αν δουλευες 5ημερο οποτε δεν υπολογιζουμε σαββατα

5νθημερο δουλευω με ενα ρεπο . 18/8 λοιπον......... αρα γυριζω κ 18/2 :D καλα εισαι σουπερ , γιατι εγω πελαγωσα παλι .

88M1p3.pngycQap3.png

αντε και μολισ ειναι ετοιμη ανημερωσε μας :D

εχω στειλει ηδη προσκλησεις αλλα μεχρι εκει . μολις κοιμηθει το μικρο κ μαγειρεψω θα ασχοληθω περισσοτερο .

θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα βλεπει τις φωτο πουισως βαζουμε(αλλιως θα τις βαζαμε κ στο προφιλ μας)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

πωπωωωωω λοιπον, τη μερα που εκανα τον κορμο του εκατσε του αντρα μου και πηρε και εκανε παγωτο καιμακι. και τωρα εβαλα μια φεταρα κορμο με μπολικο παγωτο απο πανω και σιροπι βυσσινο να τρεχει από παντου! κόλαση λέμε ΚΟΛΑΣΗ!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

5νθημερο δουλευω με ενα ρεπο . 18/8 λοιπον......... αρα γυριζω κ 18/2 :D καλα εισαι σουπερ , γιατι εγω πελαγωσα παλι .

αυτο είναι το πιο ευκολο στον υπολογισμο γιατι το υπολογιζεις οπως θα εκανες αν μια χρονια αποφασιζες να παρεις ολη την αδεια σου μαζεμενη. όλα τα άλλα του ΟΑΕΔ ειναι ψιλοφρίκη (γι αυτο τα εχω αφησει στον αντρα μου :tongue:).

Γενικα με δημοσιες υπηρεσιες και τραπεζες βγαζω σπυρια! Ευτυχως τα εχει αναλάβει ο άντρας μου γιατι αν επρεπε να κανω αυτο που λες με ΙΚΑ και ΟΑΕΔ (για να μην αναφερω και αστυνομιες και δικηγορους που ειπες) θα χρειαζομουν μετα ψυχοφαρμακα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλως την την Αννικο μας !

naya τις μας κανεις μεσημεριατικα με τις ανατριχιαστικες λεπτομεριες κ τους συνδιασμους παγωτου κ κορμου !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κουμαρουλα εμπλεξες με τον οδοντριατρο? την δουλεια?η τα μικρακια?

88M1p3.pngycQap3.png

na me k ego

provlima to pc k pai arga irthan na to ftiaksoyn k kani ekatharisi k argi poli:confused: piga ekana katharismo dontakia ola ok thelo sfragiso fronimiti:confused:

gia adia 21 meres xoris s/k ego pou ekana alla pare ton logisti mipos exis pio poles meres adia logo oti exis xronia sti doulia alazoun i meres adion.

doulevis penthimero me dio repo pianonte k oi kiriakes san repo afou ise penthimero;)

ti ala :rolleyes: periodo akoma alla ida pali kati axno roz les na?ante na doume:evil:

tha mpo apo to spiti giati edo sernete

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...