Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα ωραία ονόματα διαλέξατε thena και naya23 μπράβο με το καλό να γίνει η βάφτιση και να σας ζήσουν τα μωράκια σας. Ωραίο πράγμα να μην έχουν πρόβλημα τα πεθερικά και οι γονείς για τα ονόματα τους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

epitelous kataferno na sas grapso!!elpizo na eiste oles mia xara pao na sas diavaso!!emeis eimaste mia xara!!filakia!!

ante na doyme poses tha ginoume eniotha san na imoun mono ego k i rita se ayton ton kosmo:mrgreen:

pos ta perases pesta ola pou piges ti ides i mikri ti kani?mipos evgale k esena kana dodi?

ti na protodiavassis selides poles monaksias gia dio!

afou den to klisame to kafenedaki mas pali kala

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εμενα ευτυχως ηρθαν οι γονεις μου κ πηγαμε 10 μερες στο χωριο,επιτελους ξεκινησαμε κ τρωμε περισσοτερο!!120-170μλ 5-6 φορες τη μερα!αλλα ενδιαμεσα πινουμε κ νερο κ κιντερτε κ χαμομηλι δεν κανουμε διακρισεις μας αρεσουν ολα!!!εμενα παντως διψαει πολυ,κοιμαται κ με ανοιχτο το στομα πολλες φορες κ ξυπναει απιστευτα διψασμενη!!κ ιδρωνει κ πολυ!!κ μεις πινουμε μονο με θηλες της chicco!σημερα θα της δωσω με ενα nuk λιγο τσαγακι να δω!πιπιλα περνουμε αλλα οταν κοιμηθουμε τη φτυνουμε!ειναι απιστευτα κοινωνικη γελαει σε ολο το κοσμο!κ αμα πειναει χαλαει το κοσμο πολυ φωνη!!

Λοιπον αυτο με πορτοκαλοροζ στη πανα το ειχαμε κ μεις κ ο παιδιατρος μας ειπε να παμε στο παιδων για γενικη ουρων αλλα δεν ηταν τιποτα μαλλον αλατα στα ουρα,οπως εμας οτν εχουμε ωρα να κανουμε πιπι η δεν εχουμε πιει πολλα υγρα που ειναι πιο σκουρα!

ριτακι περαστικα!!!για τον αντρα σου!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

κ συνεχιζω μονη μου!!!εμας το ονομα μας ειναι Ολγα απο τη γιαγια του αντρα μου!εγω θα ηθελα κ της μαμας μου,τη λενε Ελεονωρα αλλα η γιαγια του τον μεγαλωσε κ την αγαπουσε πολυ κ δεν ειναι κ κακο ονομα τι λετε?για ποτε η βαπτιση δεν ξερω γιατι εχουμε μεγαλο προβλημα,ο αντρας μου δε δουλευει εδω κ 2 μηνες κ δε βρισκει με τιποτα δουλεια πολυ δυσκολο!κ εχουμε τρελαθει δε ξερουμε τι να κανουμε.

rXrPp3.png

απο σαλια κ μεις εχουμε απιστευτα!κ τη τρωνε μαλλον τα ουλα της γιατι βαζει τα χερια της στο στομα κ τα μασαεικ τα κανει περα δωθε κ τα ξυνει,πολλες φορες τα βαζει πολυ μεσα κ κανει σαν αναγουλα μονη της,εχει πολυ πλακα!ξεκινησε κ πιανει σιγα κ οτι πιασει αμεσως στο στομα,χτυπησε κ 2-3 φορες τη μουρη της με τη κουδουνιστρα!!θα μαθει σιγα σιγα!

rXrPp3.png

telio onoma to olga apo ta agapimena mouemena o mikros arnite na piasi pera apo kamia pipila pou krataei sto stoma k vazi xeri mprosta den akoumpaei tipota ase pou fovate ta pexnidia klaiei molis tou ta dixno:confused: mono to mobilo tou aresi apo pexnidi kathete k tou milaei:mrgreen:

k salia polla k olo ta xeria sto stoma akomak me to gala taftoxrona exi daxtila mesa:tongue:.

simera ton pira sta jumbo pigame ta dio mas ekana tin katathesi mou k girisame pinasmenoi k eksouthenomeni apo to klama:evil:

edosa sta megala ta pexnidakia toys k o Giorgos ta evale evlavika kato apo to maksilari tou opos kani me kathe kenoyrio tou pexnidi otan paei gia ipno:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ayTA apo mena pao k ego ayrio exo odontiatro k meta doulia tha sas do aurio kata tis 12(koumparoula na ise k esi sto cafe)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κ συνεχιζω μονη μου!!!εμας το ονομα μας ειναι Ολγα απο τη γιαγια του αντρα μου!εγω θα ηθελα κ της μαμας μου,τη λενε Ελεονωρα αλλα η γιαγια του τον μεγαλωσε κ την αγαπουσε πολυ κ δεν ειναι κ κακο ονομα τι λετε?για ποτε η βαπτιση δεν ξερω γιατι εχουμε μεγαλο προβλημα,ο αντρας μου δε δουλευει εδω κ 2 μηνες κ δε βρισκει με τιποτα δουλεια πολυ δυσκολο!κ εχουμε τρελαθει δε ξερουμε τι να κανουμε.

το Όλγα μου αρέσει πολύ (περισσοτερο απο το Ελεονορα πρέπει να πω) και ειναι ωωραιο που θελει ο αντρας σου να δωσει της γιαγιας του.

Τώρα για τη δουλεια, τι να πω, καλή τύχη γιατί ο περισσότερος κόσμος ψάχνεται!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλα βρε τσουπρες λιγο ελειψα κ το κανατε εδω μεσα αλαλουμ !

απο που να αρχισω ......

andinh καλως ηρθες !!!!!!!!!!!

η κορακλα σου παραμενει ετσι κουκλα οπως στις φωτο στο φεις? :D:D:D:D με τις χειλαρες τις ατελειωτες ? θελουμε φωτο της ολγας σου παρακαλω.ειστε λιγες οι νυφες :mrgreen::mrgreen::mrgreen:το ονομα μου αρεσει πολυ(κ ιδιαιτερα ο λογος που θα την βγαλετε ετσι) αλλα κ το ελεονωρα θα της πηγαινε:wink: οσο για το ποτε θα γινει η βαφτιση μην πολυσκας...κ εγω θα αργησω μαλλον. τωρα για τον αντρουλη σου τι να πω , τωρα βρηκαν κ αυτοι να τον αφησουν χωρις δουλεια? ελεος! αλλα καθε εμποδιο για καλο :tongue: εσυ τι κανεις ? πηρες 6μηνο?θυμησε μου

κ εγω σημερα δεν εδωσα στηθος κ ειναι η δευτερη μερα :?:???::? καποιες στιγμες μου λειπει λιγο.αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. κ η περιοδος δευτερη μερα καλα κρατει ! :evil:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

naya φανταζεσαι η πεθερα σου να απαιτουσε κ να της αρεσε το ονομα της ?:roll: πωπω ! φωτεινουλα ! χιλιες φορες δαγκωτο ! (κ αλλη νυφη εδω !:mrgreen:)

κ τελευταιο την κουμαπρουλα ΤΗΕΝΑ! τι φωτο εβαλες βρε συ στο φεις? σουπερ! πως μεγαλωσε ετσι ? θα μου πεις μονο το δικο μου θα μεγαλωνε?

καλα ο μεγαλος σου εγραψε! βαζει τα παιχνιδια κατω απτο μαξιλαρι ?:-D:-D:-D:-D:-D:-D τι παιδι εχεις βγαλει ?!

ελα ελα πες την αληθεια.....ποσο θες το τεταρτο ? :-D

εγω σημερα πηγα φαρμακειο κ εκτος απτα γαλατα του μικρου , κατι γαζες αποστειρωμενες κ ενα μασιτικο για τον ξανθοψειρα πηρα κ 5 κουτακια προφυλακτικα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: με κοιτουσε καλα καλα η κυριουλα στο φαρμακειο

ο αγγελος δεν τα εχει δει ακομα........ θα γελασουμε παρα πολυ οταν ερθει η ωρα :-D:-D:-D:-D:-D:-D

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα ετρεχα οοολη μερα

καναμε μηνυση στον π@π@ρ@ που περασε με κοκκινο. κ ετρεχα σε δικηγορους αστυνομιες κτλ........

ο ξανθοψειρας απιστευτη γκρινια αλλα κατι εφαγε σημερα (5 γευματα) αλλα ολη μερα τον ειχα πανω μου στο σλινγκ.με εκανε μεσα στα σαλια.κολλαγα παντου . κ ποναγε κ η κοιλια μου κ........δραμα.

καποια στιγκη τον εβαλα στο καροτσι κ ειχε αφηνιασει. ηθελε να γυρισει , να σηκωθει δεν ξερω. χτυπιοταν αριστερα δεξια κ τσιιτα τα ποδια.τραβαγε τα λιγα ξανθα μαλλια του. αν τον βλεπε κανεις θα τρομαζε κ το χειροτερο ολων! σηκωσε το σωματακι μου σαν να εκανε κοιλιακους κ εσκασε μπροστα. αυτο ηταν κοντεψα να παθω καρδιακο γιατι η χαζη δεν τον ειχα δεσει.τελικα ολα καλα. εγω τσιριζα κ αυτος γελουσε(αφου ειχε γινει το δικο τυ κ τον ειχα σηκωσει αγκαλια)

αυριο εχω ΙΚΑ κ παλι τρεξιμο αλλα θα ξεκινησω νωρις οποτε στις 12 που θελει η κουμπαρα θα ειμαι λογικα εδω !

σας καληνυχτιζω γιατι κουτουλαω .......

(παω να λερωσω τα σεντονια μου :?)

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα μαγιομανουλες κ μαγιοπαιδα !!!!!

λειπω απτις 7.30 κ ακμα την χαρτουρα δεν την τελειωσα:twisted: ελεος!

της παναγιας τα ματια ζητανε για να πληρωσουν αυτο το τριμηνο (που οι ιδιοι εγκριναν) μου λειπει λεει το χαρτι του ΕΚΑΒ που ειχε παραλαβει τον αγγελο.

το πηρα κ αυτο αλλα δεν ειχα κουραγια να το καταθεσω κ να παω ΠΑΛΙ στο ΙΚΑ . οποτε αυριο,ελπιζω να πληρωθουμε.

περασα κ απτον ΟΑΕΔ .....xainti πες στην φιλη σου που εχει εκρεμμοτητες με τον ΟΑΕΔ του πειραια, οτι μετα τις 8/9 θα γυρισουν απτις αδειες να παει να εξυπηρετηθει η κοπελα. εμενα μου ειπαν οτι απτο χαρτι που μου συμπληρωσε ο εργοδοτης γραφουν οτι πηρα 21 μερες αδεια , αλλα δεν γραφουν συγκεκριμενα απο..... εως.... ειναι δυνατον?καλα δεν μπορουν να το συμπληρωσουν μονοι τους στον οαεδ?τοσο δυσκολο ειναι ? 21 μερες (χωρις τις κυριακες δεν ειναι ? αν ξερει ας μου απαντησει καποια παρακαλω. θα παω να το συμπληρωσω μονη μου αν ειναι. μου ειπαν λοιπον κ μενα οτι μετα τις 8/9 να παω να παρω την αποφαση κ το χαρτι με τιςπληρωμες κ θα πληρωθω απο ΟΑΕΔ αρχες οκτωβριου(θα παρω κ αναδρομικα) ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ κ απο κει . παντως οποια ξερει αυτο που ρωτησα παραπανω καλο θα ηταν ....

σαςφιλω προς το παρον παω για ντουζακι

88M1p3.pngycQap3.png

21 μερες (χωρις τις κυριακες δεν ειναι ? αν ξερει ας μου απαντησει καποια παρακαλω.

λογικά χωρίς τα σαββατοκύριακα είναι, αφού είναι η κανονική σου άδεια. εγώ πάντως το υπολόγισα χωρίς σαββατοκύριακα.

χθες κοιμηθηκε καλα η μικρη αλλα εγω συνεχίζω να κουτουλαω και να μισοκοιμαμαι ολη μερα με αποτελεσμα να μην εχω κανει απολυτως τπτ...

ααα και καλημεραααα

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...