Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω στο ξανθομπαμπουρακι μου κ γω να το ταισω ....... :tongue:

νομιζω οτι ολα θα πανε καλα κ θα ξανακοιμηθει ........

οποτε ερχομαι παλι για 'καληνυχτες " κ κλειδωμα του καφε κ φυσικα σκουπιδια εξω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα! (ελπίζω...)

αχ τελικά είχαμε ψιλοτραγικό βράδυ, κουτουλάω και δε βλέπω μπροστα μου...

ευτυχως τωρα το πρωί κοιμήθηκε λίγο εύκολα και πρόλαβα να κάνω άντληση - πλύσιμο μπουκαλιών - αποστείρωση και τώρα μέχρι και πρωινό έφαγα στα γρήγορα. Είπα να κάτσω λίγο στο pc και μετά τα ξαπλώσω κανα μισάωρο αλλά την ακουω ήδη...

Ουφ πάω να δω τι κανει μέσα μόνη της

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αχ καλημερα κ απο εμας !

Νaya μου ελπιζω να καταπολεμησεις την νυστα σημερα :D καλα κουραγια !

κουμπαρουλα παααααρα πολλα φιλακια γιατι εχτες ειπες οτι η σημερινη μερα θα ειναι δυσκολη ........ :P:p:p:p

λοιπον εχτες τελικα ξυπνησ ατον δικο μου κ του δωσα γαλατακι...... μια χαρα το καταβροχθησε ΟΛΟ κ μετα ωραια ωραια ξανακοιμηθηκε:rolleyes: ευτυχως.....

σημερα σηκωθηκε παλι 7 με απιστευτο κλαμα τον ταισα κ παλι με επιτυχια τον ξανακοιμησα:wink:

10 ξανασηκωθηκε παλι με ουρλιαχτο κ κλαμα απαρηγορητο..... τον εβαλα στο σλινγκ κ ετρεξα να του φτιαξω το γαλα......τον αλλαξα κ αυτο ηταν ειχε ξεχασει την πεινα του ..... αρχισε να γελαει κ να μιλαει μονος του .... τωρα εφτιαξα καφε κ αυτος ειναι στο καροτσι κ δινει ρεσιταλ ..... το γαλα στην ακρη φυλαγμενο για λιγο ακομα, αντε να δουμε.

προς το παρον εχει γλωσσοδιαρια κ παιζει με την δαχτυλομαριονετα του

ηδη εχει αλλαξει 3 πανες (πααααααρα πολυ βαριες) το απογευμα που θα εχω μια πιο ξεκαθαρη εικονα (ποσο εφαγε ...ποσες πανες λερωσε) θα παρω κ την παιδιατρο να ρωτησω καποια πραγματα

σας αφηνω να πιω μια γουλια καφε

φιλιαααααααα

88M1p3.pngycQap3.png

αρα καλά έκανες και τον ξύπνησες. εγώ είπα να ξαπλώσω λίγο αλλά είμαστε μεσα στην γκρίνια, της δίνω πιπίλα, κοιμάται 10 λεπτά, ξυπνάει με γκρίνια και φτου κι απτην αρχη :(

Τώρα εχει κανένα μισαωρο που εκλαιγε και της ετοίμασα γάλα αλλά στο μεταξύ ξανακοιμήθηκε οπότε και το δικ΄λο μας μπουκάλι είναι στην αναμονη :tongue:

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο, με το θέμα ραγάδες τι κάνετε? εγώ έχω κάτι ψιλές στο πλαι της κοιλιάς (τις οποίες απέκτησα μετά τη γέννα!) αλλά το βάσικο πρόβλημα το έχω στα πόδια που είναι σαν ... οργωμένα! Μου είπαν ότι με τον καιρό θα ξεκοκκινίσουν και θα λεπτύνουν αλλά προς το παρον δε βλέπω φως στο τουνελ. Βάζω και μια κρεμα αλλά όχι πολύ τακτικά... Πόσο καιρό πείρνει έστω να ξεκοκκινίσουν???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

αχ naya τι θα τραβηξουμε σημερα:twisted:

εμενα δεν εφαγε το δευτερο γευμα του κ τωρα τον εχει παρει ο υπνος στο ριλαξ

οσο για τις ραγαδες που λες εγω εκανα λιγες στην κοιλια, κατω απτον αφαλο . ειναι λεπτες κ δεν ειναι κοκκινες. δεν βαζω τιποτα απο αμελεια κ βλακεια μου . ακομα μου κανουν παρεα κ νομιζω οτι θα φυγουν ποτε:(:(:( αλλα ισως μας βοηθησει καμια πιο καταλληλη κ πιο εμπειρη .

καλα εσυ στα ποδια πως εκανες ?σε ποιο σημειο ?

88M1p3.pngycQap3.png

ελα μου ντε, πως τις έκανα εκει? και να φανταστείς ότι δεν πολυέβαλα κιλά στα πόδια.... Στη μέσα μεριά από τα μπούτια είναι. Καλά δεν ελπίζω ότι θα φύγουν ποτέ τελείως αλλά τουλάχιστον να μη φαινονται τόσο άσχημα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

στο σημειο που λες ειχα κ γω απτην εφηβεια μου (πως κ στα πλαινα παχακια) αλλα ειμαι ασπρη κ ειναι κ αυτες ασπρες κ λεπτες κ δεν πολυφαινονται . νομιζω ο πιο ειδικος ειναι ενας δερματολογος...ισως εχει την πιο σωστη λυση (αν υπαρχει) τωρα που ειναι σχετικα νωρις

εγω ασε πηγανα αερισω λιγο την κραβατοκαμαρα κ ειδα οτι ειχα λερωσει τα σεντονια με αιμα....παρα πολυ αιμα:roll::roll::roll::roll:

88M1p3.pngycQap3.png

εμ η περιοδος ερχεται με τα κακα της :tongue::tongue:

κοιμηθηκε παλι μια ωριτσα και προλαβα να μαγειρεψω και να φαω κατι. Αλλά όλα με γκρινια τα κανουμε, ακομα και τον υπνο...

Ελπιζω το απογευματακι να ειναι καλυτερα γιατι εχουμε σκοπο να παμε για να παρει ο αντρας μου παντελονι για τη βαπτιση

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

manoulitses mou irtha ligo kathisterimena simera giati irthe to proi i melousa nona tou mpempi me tis mikres tis na peksoun k na pioume kafe,efige 1,5 mexri na ton taiso na valo tis kroketoules sto fourno na kimiso k to moro argisa alla irtha gia ligo mexri toulaxiston na taiso ta megala.:rolleyes:

oi ragades den fevgoun pote distixos skekokinizoun omos siga siga k emena etsi itan sto proto pou ekana meta sta alla apla ksanakokinizan oi idies k meta asprizan alla to poli se 2 mines.

koumparoula kita sto kouti me to gala poso prepi na pini toulaxiston giati mpori na theloun k pio poli.oso gia tin anniko pou ipe gia tin afidatosi an prosekses ipe oti itan neogenito prin sarantisi sinithos tote exoun pithanotites na to pathoun tora den nomizo prepi na mini nistikos mia mera olokliri alla k pali to poli na pathi oyrolomoksi an giati xoris igra den kanoun tsisa k den katharizi i ourithra toys.ego tou dino k nero apo to vrasmeno an k den politheli .na fovase an to kani sinexia auto me to gala na min pini poles fores an to ekane miadio fores den egine k tipota min trelathoume k olas :roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

5 σεπτέμβρη. Φωτεινή θα την πούμε, της μαμας μου (την πεθερα μου τη λένε Αγορίτσα:?)

δεν την πολυευχαριστηθηκαμε την προετοιμασια για τη βαπτιση, ειμαστε σε μια φαση αντε να γίνει κι αυτό να τελειώνουμε..

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

are naya ti mou thimises me to onoma auto apo ta trikala ine i pethera sou?:mrgreen:emis 4/9 k tha ton poume iasona ksekarfoto

exo vgali ton pethero mono giorgo ,h Danai Damiani ine k auta ksekarfota tin pethera mou tin lene ksanthi8-) tin mana mou peristera:mrgreen: k ton patera mou stathi:-? opote den ixan elpides na vgoun k se opion aresi an k den ixan provlima eftixos

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εγω ασε πηγανα αερισω λιγο την κραβατοκαμαρα κ ειδα οτι ειχα λερωσει τα σεντονια με αιμα....παρα πολυ αιμα:roll::roll::roll::roll:

koumparitsa as mou erthi k emena k an xriasti tha kano antiplimirika erga den me niazi arki na erthi epitelous:evil:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

are naya ti mou thimises me to onoma auto apo ta trikala ine i pethera sou?:mrgreen:emis 4/9 k tha ton poume iasona ksekarfoto

exo vgali ton pethero mono giorgo ,h Danai Damiani ine k auta ksekarfota tin pethera mou tin lene ksanthi8-) tin mana mou peristera:mrgreen: k ton patera mou stathi:-? opote den ixan elpides na vgoun k se opion aresi an k den ixan provlima eftixos

όχι, σαρακατσάνα είναι (και ο πεθερός μου ήταν Κρητικός, οπότε φαντάζεσαι συνδυασμό ο άντρας μου :tongue:).

Αυτο με τα ξεκαρφωτα ονόματα ωραίο βρε παιδί μου (ειδικά το Ιάσονας μου αρέσει παααρα πολύ!) αλλά εγώ θα είχα σίγουρα μεγάλο πρόβλημα να διαλέξω όνομα!

Ευτυχώς κι εμένα η πεθερά μου είναι του στυλ "μην τολμήσετε να σκεφτείτε να δωσετε το όνομα μου στο παιδί" γιατι αλλιώς θα είχαμε πρόβλημα.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...