Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το παλεύουμε βρε Ριτακι τι να κάμουμε. Ευτυχώς που έχουμε τα παιδιά και ξεχνιόμαστε! Εσείς καλά Ο Άγγελός;

καλουτσικα ..........δεν μαε εφταναν οοοολα τα αλλα .....ΑΚΟΜΑ το ΙΚΑ δεν τον εχει πληρωσει (εδω κ 1μιση μηνα σχεδον)

αυριο θα παμε επιτελους να κανουμε κ μηνυση σε αυτον που τον τρακαρε .

επιτελους ο αγγελος καταλαβε οτι μονο ετσι βγαζει ακρη κ οχι κανοντας τον καλο με τον σταυρο στο χερι .

pio tetarto nai koroideve k esi kita min me ftasis k me prosperasis etsi ekana k go se alles:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: koroideva k nata tora 5 xronia ta idia forao:tongue::evil:

rita aston k emena to exi kani k ixe ksipnisi kata tis 5 mourmoyrage alla tou evaza pipila k ksexniotan k telika 7 to proi efage as mathoun k ligo stin pina elpizo molis piasoun ta kria na to kopsoun k to 7

ξανθια(με καστανη ριζα) καλει καστανη.............

δεν καταλαβα........

εξαιτιας του κρυου θα ξυπναν πιο αργα? ασχετα με τι ωρα θα κοιμουνται?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ γω ετσι νομιζω ..... τρωει πολυ λιγο γμτ εδω κ 3-4 μερες

εχω προβληματιστει η μανα

τον ελεγα χοντρουλη κ τελικα τωρα παρακαλαω να φαει

εχεεχεχχεεχ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αληθεια θενακι μια κορουλα ακομα τωρα ε ?:mrgreen:

a a a an ine gia kori to sizitao alla den kseroume ,kseroume? den thelo ales arviles spiti mou telos:tongue:

exi zesti koumpara min anisixis etsi kanane k emena ola na dis ti fagopoti exi na riksi meta ,tha kaei to pelekoudi sou leo tha troei k gi tous mines poy den etroge:mrgreen: k tha les ftani tha skasis:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Έχει περάσει 1 1/2 μήνας :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αμάν πως περνάει ο καιρός

koumbaroula mou ksanthia esi to kalokeri den pinis pio poli nero ta vradia logo dipsas? to ximona den kanis pio vari ipno logo den ksero ti logo alla telos panton :mrgreen:kanis nai h oxi? e gia tous idious logous kimoynte ta pedia parapano ores

den ksero an katalaves pantos isxiei:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Έχει περάσει 1 1/2 μήνας :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αμάν πως περνάει ο καιρός

ναι :evil: 13 ιουλιου τρακαρε το μεσημερι

απιστευτο?κ τοσο καιρο τρωμε απο τα ετοιμα λεφτα που ειχαμε για το παιδι .....

1μιση μηνα στο κρεβατι κ γενικα μεσα στο σπιτι

τρομακτικο ειναι αν το καλοσκεφτεις

βαλε κ τις μερες τις λοχειας μου

.....ηρθε κ εδεσε:twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

koumbaroula mou ksanthia esi to kalokeri den pinis pio poli nero ta vradia logo dipsas? to ximona den kanis pio vari ipno logo den ksero ti logo alla telos panton :mrgreen:kanis nai h oxi? e gia tous idious logous kimoynte ta pedia parapano ores

den ksero an katalaves pantos isxiei:mrgreen:

ξανθια καταλαβε :D

οβερ !

88M1p3.pngycQap3.png

εχτες περιμενα την μανα μου κ τελικα ηρθε σημερα

της ειπα λοιπον να μου κρατησει τον μικρο στις 5 του μηνα που εχω κανονισει να βγω κ μου τα μασαγε........

οτι κ καλα "φταιει" το παιδι............. οτι κλαιει.....δεν τρωει κ θελει την μαμα του ........

ειχα εκνευριστει τΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟσο πολυ

απτην μια λενε οοοοοοοολοι να βγαινω μην τρελαθω κ απτην αλλη σηκωνουν τα χερια ψηλα κ με κανουν να νιωθω κ τυψεις

της ειπα κ γω οτι θα το παω στην πεθερα μου ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ

κ αλλα ηθελα να πω αλλα τελος παντων :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

καληνυχτα κοριτσακι :D:D:D:D:D

καλη ξεκουραση

αυριο ειναι κ νυχτα τρελη με πανσεληνο.......

στο θυμιζω γιατι αφορμη ψαχνεις με τον αντρουλη σου για τρυφερα τετ α τετ σε ομορφα μαγαζακια:D:p:D:p

88M1p3.pngycQap3.png

κ γω ετσι νομιζω ..... τρωει πολυ λιγο γμτ εδω κ 3-4 μερες

εχω προβληματιστει η μανα

τον ελεγα χοντρουλη κ τελικα τωρα παρακαλαω να φαει

αν κάνει μόνο 3 γεύματα την ημέρα μάλλον πρέπει να μιλήσεις με τον παιδίατρο, sorry αλλά δεν θυμάμαι καλά ξένο δίνεις;

Είναι καλόκαιρί και αν δεν πίνει νεράκι μπορεί να αφυδατωθεί. Η Ευαγγελία ήταν στα πρόθυρα αφυδάτωσης (2 μηνών περίπου) και δεν μπορούσε να ξυπνήσει λόγο εξαντλήσεις, είχαν περάσει δυο βράδια (κοιμόταν ολόκληρο το βράδυ πριν 40ισει) χωρίς τσισα και η επόμενη πάνα έβγαινε κατακόκκινη μόλις άρχισα να της δίνω ένα γεύμα πριν κοιμηθώ εγώ σταμάτησαν και οι κόκκινες πάνες και η υπνηλία από το απόγευμα και μετά

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακι :D:D:D:D:D

καλη ξεκουραση

αυριο ειναι κ νυχτα τρελη με πανσεληνο.......

στο θυμιζω γιατι αφορμη ψαχνεις με τον αντρουλη σου για τρυφερα τετ α τετ σε ομορφα μαγαζακια:D:p:D:p

βλέπω το 4ο να έρχεται:D:D:D:D

καληνυχτα THENA

αν κάνει μόνο 3 γεύματα την ημέρα μάλλον πρέπει να μιλήσεις με τον παιδίατρο, sorry αλλά δεν θυμάμαι καλά ξένο δίνεις;

Είναι καλόκαιρί και αν δεν πίνει νεράκι μπορεί να αφιδατώθει η Ευαγγελία ήταν στα πρόθυρα αφυδάτωσης (2 μηνών περίπου) και δεν μπορούσε να ξυπνήσει λόγο εξαντλήσεις, είχαν περάσει δυο βράδια (κοιμόταν ολόκληρο το βράδυ πριν 40ισει) χωρίς τσισα και η επόμενη πάνα έβγαινε κατακόκκινη μόλις άρχισα να της δίνω ένα γεύμα πριν κοιμηθώ εγώ σταμάτησαν και οι κόκκινες πάνες και η υπνηλία από το απόγευμα και μετά

σημερα αννικο μου ειναι η πρωτη μερα που δεν εδςσα στηθος.....αποθηλασα. κ σκεφτηκαμονη μου οτι ισως φταιει κ αυτο . 2-3 μερες που λεω οτι δεν τρωει (3 με το ζορι 4 γευματα) υπεθεσα οτι φταιει κ το γεγονος οτι αποθηλαζα κ δεν του δινα στηθος.... δεν εδειχνε οτι πεινουσε καθολου........ ουτε ζητουσε στηθος..........

αυτο οτι μπορει να παθει αφυδατωση μου το ειπε κ η μανα μου κ δεν της εδωσα σημασια........

πριν λιγες μερες που μιλησα με την παιδιατρο μου ειπε να μην του δωσω νερο αλλ χαμομηλι......... το οποιο δεν το θελει με τιποτα (3 φορες εχω δοκιμασει )

κ οταν την ξαναπηρα να της πω οτι δεν θελει χαμομηλι , μου ειπε να αραιωνω το γαλα κ να του βαζω περισσοτερο νερο

τωρα που μου το λες κ εσυ θα την παρω αυριο

κ κατι αλλο......λες για κοκκινες πανες....

τι εννοεις?

πριν λιγες μερες ειχε στην πανα του πορτοκαλι :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

σημερα αννικο μου ειναι η πρωτη μερα που δεν εδςσα στηθος.....αποθηλασα. κ σκεφτηκαμονη μου οτι ισως φταιει κ αυτο . 2-3 μερες που λεω οτι δεν τρωει (3 με το ζορι 4 γευματα) υπεθεσα οτι φταιει κ το γεγονος οτι αποθηλαζα κ δεν του δινα στηθος.... δεν εδειχνε οτι πεινουσε καθολου........ ουτε ζητουσε στηθος..........

αυτο οτι μπορει να παθει αφυδατωση μου το ειπε κ η μανα μου κ δεν της εδωσα σημασια........

πριν λιγες μερες που μιλησα με την παιδιατρο μου ειπε να μην του δωσω νερο αλλ χαμομηλι......... το οποιο δεν το θελει με τιποτα (3 φορες εχω δοκιμασει )

κ οταν την ξαναπηρα να της πω οτι δεν θελει χαμομηλι , μου ειπε να αραιωνω το γαλα κ να του βαζω περισσοτερο νερο

τωρα που μου το λες κ εσυ θα την παρω αυριο

κ κατι αλλο......λες για κοκκινες πανες....

τι εννοεις?

πριν λιγες μερες ειχε στην πανα του πορτοκαλι :roll:

αυτό το κεραμιδοκόκκινο χρώμα γίνεται όταν τα ούρα είναι πολύ συμπυκνωμένα και έχουν πολλούς κρυστάλλους ;)

πόσες πάνες βρέχει την ημέρα. Έχω την εντύπωση ότι τώρα πρέπει να τρώει τουλάχιστον 6ή8 γεύματα (δεν είναι σίγουρη) άλλα πρέπει σίγουρα να βρέχει πάνω άπο 6 πάνες

ααααααα θα την παρω αυριο τηλεφωνο.βλακιες κανω κ βγαζω συμπερασματα μονη μου .

νομιζα οτι δεν εχει ορεξη επειδη ποναν τα ουλα του κ λιγο απτην ζεστη .

δεν εχει ορεξη για φαι

αλλα βεβαια ουτε κ υπνηλια

οσο για τις πανες 6 νομιζω βρεχει. αλλα τον αλλαζω τοσο συχνα που δεν παρατηρω ποσο βρεγμενες ειναι

γμτ τι χαζη που ειμαι. θα κανω κακο στο παιδακι μου κ δεν θα το καταλαβω κιολας.

κ δηλαδη με το ζορι να του δινω γαλα?πως θα περνει περισσοτερα υγρα?

88M1p3.pngycQap3.png

Μην αγχώνεσαι βρε το κακό δεν γίνονται τόσο εύκολα .

Αχ βρε ριτάκι μου δεν ξέρω με το ξένο τι γίνεται, αυτό πάντως που λέει η παιδίατρο σου (να το δίνεις πιο αραιωμένο ακούγετε κάλο) γιατί έτσι θα πεινάει και συχνά άλλα θα παίρνει και τα υγρά του.

Εμένα έβρεχε οριακά 5 πάνες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...