Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πόσα κιλά είναι ο μικρός σου αλήθεια ;

7100 ειναι το ξανθομπαμπουρακι μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

κ καπου εδω γλυκα μου κοριτσακια θα σας αφησω .....παω για νανακια κ ξεκουραση

καλη βδομαδα να εχουμε :tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες!!!

Τι κάνετε? Πως περάσατε το βράδυ σας? Εμας η μικρή Ρίτα γυρνάει μπρούμυτα από πολύ μικρή (αλλά όχι απο μπρούμυτα ανάσκελα) και μας είναι πονοκέφαλος γιατι μας είπε ο γιατρός όσο μπορούμε ακόμα να τη βάζουμε ανασκελα...

Τωρα έχουμε και καινούρια χουγια, δεν την παίρνει με τπτ ο ύπνος αν ειναι ανάσκελα. Πρέπει οπωσδήποτε στο πλάι ή μπρουμυτα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα !!!!!!!!!!!!!

καλη βδομαδα !!!!!!!!!

εμενα κοιμαται μπρουμυτα απο ημερων αλλα οχι δεν γυριζει μονος του . ανασκελα μονο στο καροτσι που κ που κοιμαται κ αυτο οχι πολυ μην φανταστειτε.

εχουμε απο χτες αρκετη γκρινιτσα αλλα δεν ξερω τον λογο . φανταζομαι οτι τον ενοχλουν τα ουλα του . το μνο που τον ηρεμει οταν γκρινιαζει ειναι το μπανιο ! οποτε κ αυτο κανω....πολλα πολλα μπανια:rolleyes:

τελικα αδιαθετησα .....απιστευτη ροη εχω κ αιμα... απο πονους αλλο πραγμα πηρα παυσιπονο κ περιμενω να κανει κατι . οχι κουμπαρουλα δεν γκρινιαζω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φυσαει αρκετα εδω κ μου αρεσει .... αχ λετε να μην ξανακανει αυτες τις απιστευτες ζεστες?μακαρι! επιτελους φοραω ρουχα στον μικρο ! ολο γυμνο τον ειχα τοσο καιρο .... :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

gia ime sti doulia k kati arxizi k ginete.

emena tipota akoma to vradi ligo ponouse i mesi k olo kati igra niotho tha diksi:rolleyes::rolleyes:

anniko ti kanis vre psixi ante na afksanomaste siga siga:D

k emena poli grinia poli zesti k sto krevati exi psires epano ton vazo kato ton vrisko den ksana girise ektos k an girizi giro giro k den ton exo di akoma ,kalitera na min girnane giati den tha kimounte meta;);)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Κατέβηκα σήμερα βολτούλα στη δουλειά με τη μικρή. Καλά ήταν αν και ένα ψιλοσόκ το έπαθα με τις αλλαγές, κόσμος ήρθε, κόσμος έφυγε...

Επιτέλους κάναμε κακά μας πρίν καμια ώρα και κοιμήθηκε χαλαρή :)

Τώρα λέω να πάω να κάνω και έναν κορμό που το λέω μια δομάδα τώρα αλλά ακόμα να το κανω :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Κατέβηκα σήμερα βολτούλα στη δουλειά με τη μικρή. Καλά ήταν αν και ένα ψιλοσόκ το έπαθα με τις αλλαγές, κόσμος ήρθε, κόσμος έφυγε...

Επιτέλους κάναμε κακά μας πρίν καμια ώρα και κοιμήθηκε χαλαρή :)

Τώρα λέω να πάω να κάνω και έναν κορμό που το λέω μια δομάδα τώρα αλλά ακόμα να το κανω :tongue::tongue:

τα ιδια κ στη δικη μου δικη μου δουλεια οταν ειχα παει για βολτα.....χασαμε επεισοδια!:tongue:

τι εγινε με τον κορμο ? τον εφτιαξες? ετοιμος???? βαζεις κ κονιακακι ? μιαμ μιαμ !!!!! καλη ιδεα να φτιαξω κ εγω....ζουλεψα! εχεις καμια καλη συνταγη ?:mrgreen:

που είστε όλες οι βραδινές?

κοιμάται όλη μέρα και φοβάμαι ότι θα μείνει ξύπνια το βραδυ... θα δουμε.

τι κανετε??

ποσες ωρες κοιμαται dhladh ? ....... εκανε κακακια κ ανακουφιστηκε μαλλονη μικρη σου. αλλα φοβαμαι λιγο οτι το βραδυ θα κοβεται βολτα παρεουλα :roll: κ αγκαλιτσα

καλησπερα ειπα?δεν ειπα:D

88M1p3.pngycQap3.png

κοιμόταν ένα 2ωρο και με το που ξυπνησε, έφαγε, έκανε μπανάκι και ξανακοιμήθηκε ... μόνη της!

για τον κορμο δεν είχα συνταγη και τον έκανα στο περίπου :tongue::tongue: θα δουμε τα αποτελεσματα σε λίγο και αν είναι καλα θα σας πω τι "περιπου" εβαλα:tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

αλλαξες καθολου την διατροφη σου κ η μικρη "ξαλαφρωσε" ?

μπα δε θα το ελεγα. τάραξα κάτι δαμάσκηνα προχθες, μόνοα υτό μπορώ να σκεφτώ ότι ίσως την επηρρέασε.

ο κορμός καλουτσικος τελικα αν και τα μπισκοτα επεσαν πολλά και η σοκολατα θέλει βελτίωση...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

για στα χερια σου κοριτσακι μου !

δεν μπορουμε να ειμαστε σε οοολα τελειες! μπορουμε ?

εγω σε λιγο θα παω να αρχισω διαδικασια υπνου για τον μικρο .....

τονεχει ο πατερας κ πιζουν στο κρεβατι κ σε λιγο θα αναλαβω εγω ....εχτες τεζαρε 11....για να δουμε σημερα:rolleyes:

επιζω να μην ξυπνησει η μικρη σου για να πουμε σε λιγο

κουμπαρα πουυυυυυυυυυυυυ εισαι ?:?

88M1p3.pngycQap3.png

ela irtha epiteloys ksemperdepsa

irtha apo ti doulia stis 4+ arpaksa ta megala ta piga sti mana mou den doulepse to apogevma k tis ta piga gia na exi i pethera mou to moro mono kato spiti tis k ego plakosa fasina

polla pexnidia vre pedi mou soutara merika exo mazepsi 6 sakoules royxa k pexnidia(krifa vevea apo ta mikra)k tha ta pao ston erithro stavro kapia mera ta xo stin apothiki tora mpori na vro k tipote alo k na ta pao aytin tin vdomada:roll:.

o mpempis kimithike 10,5 den ixe klisi mati to apogevma k itan nevrikos k eskouze mexri pou kourastike k paredose pnevma ston morfea(etsi den ton lene kale?):mrgreen: tora epesan k ta alla k sas irtha

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

koumparoula kopse to poli seksaki giati fenete ton kounas poli ton antra sou :mrgreen: ipame akinisia esi ton exis ksetheosi ton anthropo mipos na kimase me to moro esi?:tongue:

pira tilefono tin odontiatro gia katharismo itan na pao persi ton septemvri alla afou emina egios den piga k tis to ipa k mou leei ante pote genises?to maio tis leo k ego 4 iouniou mou leei ekane k ayti trito k den to iksera .pantos edo sta giannena epese epidimia me ta trita fetos polis kosmos mpas k paroyme to epidoma k mas ksalafroni ligo alla apo oti akousa malon tha to kopsoun stous ipsilomisthous (den mas piani emas:mrgreen:)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...