Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

3 μηνων?νομιζα οτι δεν γινεται να συμβει . καλα εγω τελικα πολλα ΝΟΜΙΖΑ για τα παιδια ....ευτυχως ηρθατε εσεις κ ο μικρος μου κ μπηκα στην θεση μου .:D

απο τοτε που το διαβασα καθε μερα τα κοιταω κ γω του μικρου . η ανηψια μου παντως περσυ τετοια εποχη (3 μηνων κ κεινη τοτε) τους ξεγελασε ολους! ολοι ελργαν οτι εβγαλε δοντι...το ειχα δει κ γω κ οντως εμοιαζε με δοντι αλλα οταν πηγαν στον παιδιατρο τους ειπε οτι ηταν ασβεστωμα (το βγαζουν υποτθθεται καποια παιδια αφου σκληρυνουν τα ουλα) :roll:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρες!!

Εννοείται ότι την κάναμε και αυτότο σ/κ .... έχω βαρεθεί, θέλω να κάτσω σπίτι μου αλλά ο άντρας μου δε λέει να παλουκωθεί. Είχε και τρελά κουνούπια στο κτήμα, το ένα βράδυ βάλαμε ταμπλέτα και το δεύτερο που το ξέχασα σηκώθηκε η μικ΄ρη με 12 τσιμπήματα μόνο στο πρόσωπο :(:(

:?:-?:?:-? αχ η καημενουλα ...ειναι κ η ζεστη , εχει κ την κοιλιτσα της τωρα .... καντε υπομονη κ οι δυο. θελω να πιστευω οτι μεχρι το βραδυ θα τα εχει κανει .

οσο για το διπλο πους λες! η καλυτερη λυση ! (εσυ δεν εχεις αδιαθετησει ε?)

τα κάναμε τελικά παρασκευή απόγευμα, αλλά από τότε πάλι τπτ... να δούμε που θα πάει αυτό.

Εγω δεν αδιαθέτησα αλλά κάνω 6-7 αντλήσεις τη μέρα οπότε στην ουσία θηλάζω ακόμα. Άντε να σου έρθει η περίοδος να ηρεμήσεις. Αν και ο γιατρός μου είπε ότι η πρώτη περίοδος συνήθως δεν είναι και πολύ κανονική, δλδ μπορεί να είναι μόνο καφέ που λες ή να κρατήσει μόνο 2-3 μέρες

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

κουμπΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα η οσες μανουλες ξερουν.......... τα μασητικα αυτα (ετσι δεν τα λενε?) κανουν τιποτα ? να παρω ? εχει φαει τα χερια του κ φυσικα τα πανια!!!!!!! σημερα του εκανα κομπους στις γωνιες κ εχει τρελαθει να μασαει :roll::roll::roll: με δυναμη κ οργη ...σαν αγριμι κανει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτα τα μασητικα μπαινουν στο ψυγειο ? η ακυρο ?

naya μια χαρουλα τα περνατε φτου φτου !

ο γιατρος μου εχει πει αφου αδιαθετησω κ καθαρισω να παω .... οποτε την αλλη βδομαδα φανταζομαι θα τον δω . ακομα καφε ειναι παντως κ οι πονοι καλα κρατουν :D

88M1p3.pngycQap3.png

ritaki tha se maloso min paraponiese afou sou irthe na les k efxaristo ego tipota exo mini na kitieme:confused::tongue:

ta masomena kati kanoun k ayta me to igro mesa ama thes ta vazis sto psigio.pantos ine goysta mpori na paris xilia dio k aytos na troi akoma kompous k xeria:mrgreen:.

ayto to asvestoma to exi k o mpempis alla ta dodia ama dis ta oula tou fenonte merika pou exoun dimiourgithi ine aspro to oulo sto simio ekino alla auto den simeni oti tha katevi k olas grigora:rolleyes:.

naya tha se maloso k esena sto spiti tou kremasmenou den milane gia skini!emis edo kseropsinomaste k esi axaristi mas les oti varethikes to ekso k tis diakopes ti na sou po ftou sou:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ela na alaksoume antres gia kalokeri mono:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

11 k ειναι στο κρεββατι του !!!!!! απιστευτο οτι τα καταφερα !!!!!!!:D:D:D:D

δεχομαι συνχαρητηρια

ηρθε ο αδελφος του αγγελου κ τωραθα βαλουν θριλερ ........ πρωτα ομως μας εσπασε μια καρεκλα της βεραντας:roll::roll::roll: κ παραλιγο να χτυπησει κ αυτος την μεση του. αλλα τελικα οι απωλειες ηταν η καρεκλα κ κατι καλαμιες στα καγκελα που σπασαμε κ αυτες

δεν παραπονιεμαι κουμπαρουλα για τους πονους ......ισα ισα χαιρομαι :wink:

ακομα ειναι καφε, ελπιζω να ειναι περιοδος. φανταζομαι αυριο θα κοκκινησει , αλλιως θα παρω τον γιατρο μαλλον

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλα κοριτσακι μου . εδω λεμε για τα σαλια τους, τα ουλα τους κ τα διντια τους! της mpoumpous ο μικρος εβγαλε δοντι !

εσεις ειστε καλα?η ευαγγελια?ο μικρος?ετοιμαζεστε για την βαφτιση ?

88M1p3.pngycQap3.png

ουφ! μπουχτησα να ειμαι απο πάνω της με τις ώρες και την παράτησα στο λίκνο και τώρα την ανέλαβε ο μπαμπας....

naya tha se maloso k esena sto spiti tou kremasmenou den milane gia skini!emis edo kseropsinomaste k esi axaristi mas les oti varethikes to ekso k tis diakopes ti na sou po ftou sou:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ela na alaksoume antres gia kalokeri mono:mrgreen:

ε το κτήμα δεν είναι ακριβώς διακοπές ... στον κάμπο με τους 37 βαθμούς ψιλοχάλια είναι για καλοκαίρι. Την άνοιξη και το φθινόπωρο είναι υπέροχα αλλά τώρα άστα να πάνε. Το μόνο ωραίο ήταν που πήγαμε στο πρώτο μας παιδικό πάρτι γενεθλίων!

Μιλάτε για δόντια κι εμένα μου φαίνονται πολύ μακρινή υπόθεση ....

Πάω γιατί δεν τον βλέπω να έχει και πολλές αντοχές ο μπαμπάς, αντί να την κοιμήσει της κάνει χαρούλες και παιχνιδάκια :twisted:

Καληνύχτααα...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΠΟΛΥ σάλιο βρε παιδί μου, αφού τον λέμε σαλιγκάρι :D

Έβγαλε δόντι βρε ο μπαγάσας

Η ευαγγέλια μια μια χαρά έχει μάθει την δύναμη του ΟΧΙ και μας έχει πρήξει !

Ο μικρός έχει εξελιχθεί σε απίστευτος χαχανουλής χαχανίζει έκτος από εμάς και στα παιχνίδια του, στο σεντόνι του στην τηλεόραση ...:D:D:D ιδικά όταν τον βάζω στο πάρκο φέρνει τις σβούρες του σαν αρνί και χαχανίζει κιόλας.

Την βάπτιση τελικά την αναβάλαμε για 10.10 πιεζόμασταν πάρα πολύ συναισθηματικά και καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει λόγος δεν τρέχει τίποτα για ένα μήνα αργότερα;)

Εσύ χαζομαμα τι κάνεις; Πως είναι ο Άγγελός; Ο μικρός σου πρίγκιπας;

Διαφημίσεις

γυριζει κ σενα απο μπρουμητα ανασκελα ? (της θενας το κανε προχτες!)

καλα κανατε κ μεταφερατε την βαφτιση , για εναν μηνα οπως λες δεν αλλαζει κατι. αρκει να νιωθετε εσεις καλα:D

ο αγγελος ειναι τα ιδια. για τηνακριβεια εχει χειροτερεψει κατα 18% κατεβηκε κ αλλο ο σπονδυλος γιατι τις πρωτες μερες δεν προσεξε μαλλον οσο επρεπε. συνεχιζουμε να ειμαστε ξαπλα για εναν μηνα τουλαχιστον κ βλεπουμε μετα . καλα κουραγια δηλαδη !:rolleyes:

καλα με τον γιο μου ασε..... καρδιοχτυπι τρελο. ον κοιταω κ λιωνω . δεν αφηνω κανεναν να τον ακουμπησει γιατι ζηλευω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολη μερα του λεω για τα ομορφα του ματια κ αυτος τα γουρλωνει λες κ το κανει επιτηδες για να με αποτρελανει :tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

Και σε ένα μήνα θα δείτε αν θα έχει μείνει στάσιμο και αν ναι θα κάνετε κάτι όπως εγχείρηση ή θα κάνει συντηρήσει. Πω Πω πίκρα άλλων ένα μήνα :?

Ναι γυρίζει εδώ και πολύ καιρό ο σκατούλης.

ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ σε κόβω να σε έχει σήκω σήκω κάτσε κάτσε ο άντρας σου ο μικρός:D

ναι θα δουμε ξανα σε εναν μηνα την κατασταση του.τωρα λεει σκληραινει εκει ο σπονδυλος κ λογικα θα μεινει ετσι (για μετα βλεπουμε..... ) πρεπει πλεον να κανει κατι πολυ ακραιο για να κατεβει κι αλλο (πραγμα που πια θα ηταν επικινδυνο) ασε μωρε..... απιστευτο τεξιμο σε γιατρους ασφαλιστικες ΙΚΑ δικηγορους κτλ κτλ κ το χειροτερο ολων η κλεισουρα! απτο σαλονι στην βεραντα.απτην βεραντα στο υπνοδωματιο κ μετα παιδικο κ κουζινα ! του αγγελου του πηραμε κ κρεβατακι κ το βαζουμε στην βεραντα για να μου κανει παρεα !

δεν μου λες ο μικρος σωκρατης σας γυριζει κ απο ανασκελα μπρουμητα? τι στο καλο το δικο μου απτο βαρος δεν τα καταφερνει ....μονο σερνεται με την κοιλια :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ ΝΑΙ δηλωνω ΧΑΖΟΜΑΜΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Κουράγιο βρε Ριτάκι θα περάσει ο καιρός!

Το ότι ο μικρός μου γυρίζει και ο δικό σου όχι δεν έχει καμία σημασία (εντός φυσιολογικών ορίων ηλικίας) κάποια στιγμή όλα γυρίζουν, όλα περπατάνε όλα μιλάνε....

Η Ευάγγελια 4 μηνών (ευτυχώς έχω και μάρτυρές) την άλλαζα και είχε πέσει μια τρίχα μου μπρόστα στο μετοπο μου και σήκωσε το χεράκι της και την έπιασε με τον δείκτη και τον αντίχειρα (μιλάμε για πολύ προχο...) ε και τι έγινε περπάτησε 14 μηνών και τώρα άρχισε να μιλάει. στο λέω αυτό για να καταλάβεις ότι κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς (εντός φυσιολογικών ορίων ξαναλέω) και μην μπεις στην λούμπα μου μπαίνουν πολλές μαμάδες το δικό σου κάνει αυτό γιατί όχι και το δικό μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...