Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

exo katalavi otan kapios kani oikogenia den ηmpori meta na antapekselthi sta thelo tou filou ergeni k ksekovoun kako auto alla gegonos:(

δυστυχως ετσι ακριβως ειναι ..........

κ κανεις φιλος μας δεν ειναι παντρεμενος ........

ειναι αυτο που εγραψα νωριτερα...... λες κ εχουμε αρρωστια που κολαει κανουν .

2 ζευγαρια εχουμε φιλικα που ειναι παντρεμενα αλλα μενουν μακρυα . το ενα ζευγαρι μενει στη χιο (στον γαμο των παιδιων εμαθα οτι ειμαι εγκυος) γεννησε μαλιστα η κοπελα μια βδομαδα μετα απο μενα .

κ η αλλη που σου ειπα που μενει πια ροδο

τεσπα αυτη πια ειναι η ζωη μας κ σε οποιον αρεσει .......:-D:-D

οσο για τι ποιος θα βαφτισει τελικα τον ξανθομπαμπουρακο μου αυτο θα το δουμε ...... κ πριν πω την επομενη φορα ναι σε κποιον θα το σκεφτω παααααααρα πολυ καλα :twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

Ri_taki επειδή έχω προσωπική εμπειρία σου λέω να μην κάνεις άντρα νονό με τίποτα μόνο αν είναι παντρεμένος. Μας πάντρεψαν ένας φίλος του άντρα μου και μια φίλη μου και ως είθισται μας είπαν να μας βαφτίσουν και το πρώτο παιδί. Δεν τους το προτείναμε εμείς αλλά αυτοί και εμείς βέβαια δεχτήκαμε γιατί τους θέλαμε για νονούς. Η φίλη μου τυπική σε όλα έψαξε για βαφτιστικά τα βρήκε όλα ο φίλος του άντρα μου δεν έψαξε για τίποτα δεν πήγε ούτε καν για να πάρουν μαζί το σταυρό του παιδιού.

Εντάξει δεν με πείραξε το όλο θέμα ούτε και τη φίλη μου αλλά μετά την βάφτιση άφαντος τελείως. Έχουν περάσει 3 χρόνια δεν έχουμε δει ούτε λαμπάδα. Εντάξει δεν έχω απαίτηση να πάρει ρούχα και παιχνίδια δεν με πειράζει αυτό αλλά μια λαμπάδα να συννενοήται με τη φίλη μου ντροπή.

Πάλι καλά λέω που έχω τη φίλη μου για νονά του παιδιού γιατί σκόπευα να κάνω στο πρώτο νονό το φίλο του άντρα μου και στο δεύτερο τη φίλη μου.Πάλι καλά που δεν το έκανα!

Όλο δουλειές έχει εμείς δεν έχουμε? Τηλέφωνο βέβαια ούτε λόγος έχουν περάσει Χριστούγεννα και Πάσχα και τίποτα. Και καλά ο μικρός δεν πολυκαταλαβαίνει από Χριστούγεννα και Πάσχα τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Και εγώ είμαι νονά αλλά στις υποχρεώσεις μου είμαι τυπική ξέρω γενέθλια και γιορτή αυτός ούτε λόγος δεν ήξερε καν ότι είμαι έγκυος και ότι γέννησα το δευτερο.

Για αυτό για το δεύτερο θα κάνω μόνο γυναίκα ή ζευγάρι παντρεμένο.

Καλό είναι πάντως ο νονός να είναι κοντά και όχι μακριά γιατί τα παιδιά την θέλουν την προσωπική επαφή με το νονό και τη νονά.

Αυτά είχα να δηλώσω άντε γιατί συγχίστικα πάλι που τα ξαναθυμήθηκα.

Μπορείς πάντως να αρχίσεις να λες σε όλους ότι θα ετοιμαστούμε για την βάφτιση και σίγουρα θα σας ρωτούν ποιος θα είναι ο νονός και εσείς θα λέτε δεν έχουμε βρει κανέναν και όλο και κάποιος θα προτείνει. Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω γιατί δεν έχω κάποιον μας έχουν προτείνει 2 άτομα αλλά δεν τα πολυθέλω. Για τα σόγια συμφωνώ πάντως και εγώ δεν τα πολυθέλω γιατί κάτι γίνεται και παρεξηγήσαι γιατί να την πληρώσει το παιδάκι.

τι καλα! δεν ειμαι η μονη παθουσα τελικα !

τουλαχιστον το "καταλαβα" νωρις οτι αυτος ο ανθρωπος δεν κανει :twisted: τωρα τον περιμενω πως κ πως να γυρισει απο τις διακοπες του κ να παρει κανενα τηλ :twisted::twisted::twisted::twisted: ας βρει γωνιανα κρυφτει , γιατι πραγματικα περα απο την κουμπαρια κ τον μικρο , εγινε αδιαφορος προς εμας σε ολυς τους τομεις. κ με πληγωνει γιατι στο σπιτι μου φωτογραφια την μανα μου σε κανδρο δεν την εχω.....τον αρη με τον αγγελο τον εχω ! αντε τωρα μην του φερω στο κεφαλι την κορνιζα . τα θυμηθηκα κ εξοργιστηκα .

λοιπον ....... πολυ σιδερωμα εριξα κοριτσια ..... ουφ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

mi xaliese rita den aksizi alithia o aggelos ti leei gia olo auto?akoma ton theli gia nono?

irtha gia doulia prin figo mas ekopsan to revma ,ixe piasi fotia to oikopedo apo apenanti k fisoyse k aplothike eytixos den fisoyse pros ta emas all k genikos ena spiti itan ligo konta alla irthan pirosvestika k to prolavan to xirotero:roll: eki pou meno ine proastio 3-4 xiliometra apo to kentro alla ine san agoni grami den exi pola spitia giati exoun provata oi perisoteroi k ta exoyn ta xorafia gia voski mpeeeeeeeeeee:mrgreen::mrgreen: ine toso ksekarfoto olo auto ,eki pou ise sti poli me ton paniko k ti vavoura tsoup dio vimata k akous mpeeeeeeeeeeeee itan diskolo na sinithiso alla akoma prospatho den ta pao kala me tin eksoxi ime pedi tou kaysaeriou:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ωχ τι πηγατε να παθετε ! ολα καλα τωρα ε ?

ειναι με την πεθερα σου τα παιδια, ειναι κ ο αντρας σου αν χρειαστουν κατι ?

ο αγγελος πλεον κοριτσια συμφωνει οτι εχω δικιο. οσο ημουν εγκυος τον δικαιολογουσε λεγοντας πως μολις ερθει το παιδι θα αλλαξει τροπαριο. οταν γεννησα παλι τον δικαιολογουσε επειδη κ καλα ειχε δουλειες κ τετοια.τωρα που χτυπησε κ δεν ηρθε καν να τονδει για παρεα που δεν μπορει ο αγγελος να βγει του κακοφανηκε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:mrgreen:) κ μου ειπε οτι εχω δικιο που δεν τον θελω για νονο . εχτες παλι που το συζητησαμε μου ειπε πως αν μας παρει τηλ να το σηκωσω εγω κ να χειριστω οπως νομιζω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θενακι νομιζω αδιαθετησα :roll: μεχρι το βραδυ φανταζομαι θα ειμαι σιγουρη (αυριο ειναι η τελευταια μερα θηλασμου, μετα φασκιωνομαι....:|)

88M1p3.pngycQap3.png

ante more rita eytixos den tha mpi se mpelades me tin periodo enoo an k katavathos otan imoyn etsi me kathisterisi meta to deytero k den ithela alo kathe fora pou argouse na erthi k fovomoun min imoun egios pali otan erxotan epiana ton eafto mou na psilostenaxoriete les k katavathos to ithela to trito:rolleyes: pistevo oti tora den tha to patho ayto :mrgreen::mrgreen: ime sigouri oti den paei alo strimoxtikame poli sto krevati mas(kathe mesimeri imaste oloi mazi sto krevati mou ektos to moro vevea akomi:D)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ksexasa to allo thema na ksanaxoliaso

kala tha kanis na ton ksapostilis giati ime sigouri an itan toso kalos filos tou aggelou tha pligothike poli pou den exi erthi na ton di edo emis pou den gnorizomaste se rotame k aytos pou ine filos na min exi perasi gia ligo ftiston k me salio mpoliko k pes toy aggelou an den vrite nona ego ime edo ,to proto mou vaftistiri etsi to vaftisa ixan eksafanisti oi koymparoi tous k to pedi ixe paei 8 minon k den ioxan vri nouno k ego douleva se cafe k tixea piasame kouventa(itan pelates)k tous ekana tin protasi ekini tin ora k to vaftisa ine tora 10 xronon ksanthoyla galanomata koritsara:D

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

εχω καφε σκουρα υγρα .... σε συνδιασμομε τους πονους στην κοιλια που εχω απο χτες φανταζομαι οτι ειναι περιοδος . ξερω γω ........ παω να βαλωνα τελειω ηλεκτρικη να τελειωνω επιτελους με τις δουλειες9αν κ τελειωμο δεν εχουν )

88M1p3.pngycQap3.png

oso skoupizis skepsou to sou ipa an den bris ali nona giati k ego ime iper tou na ine konta k den to leo na to apofigo.sou dino dioria mexri na geniso:mrgreen: e e e enoo mexri to pedi na paei 5-7 minon meta to perno sto leo:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ τελος! σειρα εχει το σφουγγαρισμα κ το μπανιο .......

αχ τι νοικοκυρα ειμαι λεμε!

θενακι μου θα το σκεφτω αληθεια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μου αρκει μονο που το ειπες να το ξερεις κ ξερω οτι το εννοεις.

θα το σκεφτω λοιπον αν το ξανθομπαμπουρακι μου θελεω να εχει μια πρωην μπαροβια νονα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χεχεεχεχ

μπορω ωστοσω να σε αποκαλω κουμπαρα ? ασχετος εξελιξης?:D

καλε........δεν θα σχολιασουμε οτι ο μουργος της mpoumpous εβγαλε δοντι ?!?!:roll:

88M1p3.pngycQap3.png

koumpara :mrgreen: den ine k oti kalitero ena dodi tora se afti tin ilikia:roll:

oso pio grigora vgenoun toso pio grigora mpori na xalasoun emena o megalos evgale 7 minon k i mikri meta to xrono.

molis evgazan to proto eperna odontovourtses k to eplena to ena ixe plaka alla theli katharisma esto k auto

na evlepes tin Danai na pipilaei ta souvlakia k tis mprizoles 10 minon tis etrexan ta salia k den mporouse i kakomira na dakosi xoris dodi:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...