Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια???

Ολα καλά...

Να σας ρωτησω, γενικα εχετε αυξημενα υγρα??? εγω βλεπω απο την αρχη πιο αυξημενα υγρα στο εσωρουχο και το θεωρω φυσιολογικο, το ειχα αναφερεικαι το γιατρο και μου ειχε πει πως ειναι οκ...

αλλα μου εχει κολλησει μηπως ειναι καμια διαρροη αμνιακου υγρου...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΠΑΣ Κ ΗΣΥΧΑΣΩ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ

καληνύχτααααααααααααααααααα

τι κανετε κοριτσια???

Ολα καλά...

Να σας ρωτησω, γενικα εχετε αυξημενα υγρα??? εγω βλεπω απο την αρχη πιο αυξημενα υγρα στο εσωρουχο και το θεωρω φυσιολογικο, το ειχα αναφερεικαι το γιατρο και μου ειχε πει πως ειναι οκ...

παρα πολλα απο την αρχη...αν ειχες διαρροη θα στο ελεγε ο γιατρος στον υπερηχο

τι κανετε κοριτσια???

Ολα καλά...

τα υγρά πως είναι σαν βλέννες ή σαν τσισα;

αν είναι σαν βλέννες, σε αυτήν την εγκυμοσύνη έχω πάρα πολλά και είναι φυσιολογικό

και αν ηταν να χάνεις υγρα απο την αρχή τωρα δεν θα είχε μείνει τίποτα!!!

Και τα δύο...δηλαδή και σαν βλεννες (χωρις δυσοσμια ομως) και διαφανα καποιες φορες...

Λογικα ομως θα φαινοταν στον υπερηχο οπως ειπε και η fairy...

Βασικα ο ντοκ μου ειναι κατα των πολλων υπερηχων, εχω κανει δυο στην αρχή μετα αυχενικη, μετα Β επιπεδου και τωρα αναμενω το βιοφυσικο προφιλ την 33η εβδομαδα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια???

Ολα καλά...

Και τα δύο...δηλαδή και σαν βλεννες (χωρις δυσοσμια ομως) και διαφανα καποιες φορες...

Λογικα ομως θα φαινοταν στον υπερηχο οπως ειπε και η fairy...

Βασικα ο ντοκ μου ειναι κατα των πολλων υπερηχων, εχω κανει δυο στην αρχή μετα αυχενικη, μετα Β επιπεδου και τωρα αναμενω το βιοφυσικο προφιλ την 33η εβδομαδα!

κ εγω τοσους εκανα...μια χαρα ειναι....

μπορει ομως να ειναι κ τσισακια οντως....καμια φορα αμα γελασω πολυ εχω μικροδιαρροες χχιχχχχιχιχιι ειδικα τωρα που με χτυπαει το κεφαλι του στη κυστη...

τι κανετε κοριτσια???

Ολα καλά...

Απλά δεν παίζει να είναι το αμνυακό υγρό με την καμία!

όσο για τα υγρά...πάαααααααααααρα πολλά, αλλάζω 3 σερωιετάκια την ημέρα τουλάχιστον.

uDLqp1.png

να ειστε καλά ρε κορίτσια - γενικα δεν ειμαι του πανικου αλλα δεν ξερω γιατι μου εχει κολλησει αυτες τις μερες αυτη η ιδεα....

καμια φορα μας κολλανε διαφορα...λογικα ειναι...εμενα μου ειχε κολλησει πως δε θα γυρισει ο μικρος :mrgreen:

Διαφημίσεις

καλά μαλλον οι ορμονες φταινε... δεν εξηγειται αλλιως...

ενταξει τοσες και τοσες υστεριες παθαινουν αλλες να μην φαμε κι εμεις ενα κολληματακι???

ελα ντε...καλε μια χαρα ειμαστε εμεις :mrgreen::mrgreen:

κάποια στιγμή πριν από 2 μήνες περίπου και γω είχα σκεφτεί για το αμνιακό υγρό, γιατί είχα συχνουρίες συνέχεια. δεν έχουν σταματήσει ούτε μέρα από την αρχή της εγκυμοσύνης. γι' αυτό μην αισθάνεσαι άσχημα. όλες κολλάμε με διάφορα σε διάφορες περιόδους.

μετά φοβόμουν πως το μωρό θα έχει πολλά περιττώματα μέσα στο υγρό! κουλό έ?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...