Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera

rita ego ton ksanavazo meto gala kata tis 7 pou pini ton exo sta skotadia me ena fotaki mikro.simera ton vrika girismeno ta katafere o atimos apo mproumita sto anaskela :D an k kako kamia fora afto:roll:.

sikothika me zalada k arxizo k anisixo sovara koutoulaga stous tixous gia arketi ora:confused:an k xthes to vradi k prin 3 meres opos skoupizomoun ida ligo roz alla apo mia fora .tremo tremo sou leo

mpravo o ksanthopsiras ritaki epiase e?emena oti tou dixno kani piso les k fovate den ton niazoun ta pexnidia,protima tis agalies malon giati den ton poliperno:-|,genika ine sovaros astia tou kanoume k mas kitaei san na min simveni tipota diskola gelaei k afou tha exi perasi apo megali epeksergasia to astio sto mialo tou diladi kano astio tora k gelaei meta apo 30 deuterolepta:mrgreen:

leo na perno ligo perisotero xrono me ta megala giati ine kapos,mou troei poli xrono to parents min aporisis an me xanis alla kathe mera tha me akous den tha me ksefortothite toso efkola:mrgreen:kali volta k kala psonia,k mia mera na mou pis gia tin nona tou mpempi

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάρες σήμερα κλείσαμε και εμείς τους τρεις μήνες. Ούτε τους κατάλαβα στο δεύτερο μάλλον παιρνάνε νερό στο τρίτο δε δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί ασχολείσαι περισσότερο με τα άλλα δυο.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι που έχει ακόμα τα ροζπορτοκαλί στην πάνα της. Θα πάρω την παιδίατρο της μάλλον για να ηρεμήσω

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες

kalimera

rita ego ton ksanavazo meto gala kata tis 7 pou pini ton exo sta skotadia me ena fotaki mikro.simera ton vrika girismeno ta katafere o atimos apo mproumita sto anaskela :D an k kako kamia fora afto:roll:.

sikothika me zalada k arxizo k anisixo sovara koutoulaga stous tixous gia arketi ora:confused:an k xthes to vradi k prin 3 meres opos skoupizomoun ida ligo roz alla apo mia fora .tremo tremo sou leo

ρε φιλεναδα γυρισε απο μπρουμητα ανασκελα????????:D:D:D:D το θηριο !

εμενα μεχρι το πλαι γυριζει πολλες μερες τωρα , αλλα μετα τον παιρνει παλι το βαρος μπροστα!:mrgreen:

εμενα ποναει η κοιλια μου απο χτες, εντονα. αλλα δεν ξερω ανειναι πονοι περιοδου (εχω ξεχασει πως ειναι !) παντως την δευτερα που θα βγω για γαλα του μικρου εχω σκοπο να παρω κ τεστ γιατι αυτο το ανχος με εχει κυριευσει :evil::evil:

mpravo o ksanthopsiras ritaki epiase e?emena oti tou dixno kani piso les k fovate den ton niazoun ta pexnidia,protima tis agalies malon giati den ton poliperno:-|,genika ine sovaros astia tou kanoume k mas kitaei san na min simveni tipota diskola gelaei k afou tha exi perasi apo megali epeksergasia to astio sto mialo tou diladi kano astio tora k gelaei meta apo 30 deuterolepta:mrgreen:

ναι ναι το παιδακι μου !!!!!!!! επιασε κανονικα ..κ σημερα το κανει παλι με τα πανακια του !!!! τα πιανει τα τριβει κ μετα καπως σαν να το στριβει κ το μπουκωνει στο στομα!!!!:rolleyes::rolleyes:

εχουμε σοβαρα αγορια οχι αστεια!!!!!!:-D

leo na perno ligo perisotero xrono me ta megala giati ine kapos,mou troei poli xrono to parents min aporisis an me xanis alla kathe mera tha me akous den tha me ksefortothite toso efkola:mrgreen:kali volta k kala psonia,k mia mera na mou pis gia tin nona tou mpempi

οχι κυρια θενα μας! δεν θελουμε να σε ξεφορτωθουμε... αλλα καλα θα κανεις κ ναπερασεις χρονο με τα παιδακια σου . σε εχουν περισσοτερο αναγκη :P κ να μου φιλησεις κ τον γιωργο σου ποθ πολυ το εχωαγαπησει αυτο το παιδακι ...... αληθεια κανει πλεον κακα μονο του ? η ακομα φοβαται κ θελει την γιαγια?:mrgreen:

για τον νονο του μπεμπη (που δεν νομιζω να γινει νονος!:twisted::twisted:) θα σας γραψω αυτες τις μερες που θα μιλαω μονη μου , μεχρι να μαζευτουν κ οι αλλες

φιλακια πολλα Θενακι μου

καλο σαβ/ακο :tongue:

Γεια σας κοριτσάρες σήμερα κλείσαμε και εμείς τους τρεις μήνες. Ούτε τους κατάλαβα στο δεύτερο μάλλον παιρνάνε νερό στο τρίτο δε δεν καταλαβαίνεις τίποτα γιατί ασχολείσαι περισσότερο με τα άλλα δυο.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι που έχει ακόμα τα ροζπορτοκαλί στην πάνα της. Θα πάρω την παιδίατρο της μάλλον για να ηρεμήσω

Καλό σαββατοκύριακο σε όλες

μπραβο!!!!!! να σας ζησει η ζουζουνα!!!!

μεγαλωνουν τα παιδακια μας καλεεεεεεεεεε

κ για να περασαν ετσι ευκολα που λες παει να παει οτι ηταν κ ομορφοι μηνες κ ευκολοι (σωστα τα λεω η ξανθια?:mrgreen:)

οσο για την πανα που λες ..καλο θα ειναι να τηλεφωνησεις στην γιατρο . παντως κοιταξε λιγο κ αυτο που σου ειπα..... αλλαξε μαρκα στην πανα. εμενα πορτοκαλο ειχε μονο με τα babylino πχ. ειχεβαλει νομιζω το θενακι σχετικο λινκ που συναιβει σε κοπελες αυτο το πορτοκαλι χρωμα κ τελικα οφειλοταν στο οτι με την ζεστη αλλαζαν χρωμα τα ορα στην πανα. τσεκαρε κ αυτο καλου κακου:-D

παω να μαγειρεψω τσιπουρες !!!!!!!! κ ξαναρχομαι να πω τι ψωνια εκανα σημερα :D

88M1p3.pngycQap3.png

ti kalo sabatokiriako kale ritaki ipame den tha poli milame oxi na mpeno kathe vdomada apla imoun sto pc sinexia olo anixto tora tha to exo ligotero.

o erpis akoma krati kala k ksexnieme k ta filao:confused: i periodon afanti mia fili mou moy ipe oti ekane 40 meres gia na tis erthi:rolleyes: exoyme elpidas akoma:roll:

xainti mono to proto katalavenis pio poli pistevo ,meta gia na min zilevi to megalo den poli xaintevis to deytero k pai legontas:roll:opote megalonoun k den ta xortenoume san mora.

kala emena ine k ligo varis magas o mpempis k den theli k polla polla :mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

i periodon afanti mia fili mou moy ipe oti ekane 40 meres gia na tis erthi:rolleyes: exoyme elpidas akoma:roll:

κατσε ρε φιλεναδα γιατι μπερδευτηκα η ξανθια! εκανε 40 μερες να της ερθει περιοδος, απο ποτε? η μια περιοδος με την αλλη ?αυτο εννοεις?

απτην μερα που γεννησες εχεις αδιαθετησει ?

88M1p3.pngycQap3.png

fagame ta souvlakia mas,kaname to ntouzakimas evala to moro gia nani k irtha na xazepso :D

lipon auti mou ipe oti molis stamatise na thilazi meta apo 40 peripou meres tis irthe i periodos,emena apo persi exi na erthi giati esi ixes meta ti gena?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

fagame ta souvlakia mas,kaname to ntouzakimas evala to moro gia nani k irtha na xazepso :D

lipon auti mou ipe oti molis stamatise na thilazi meta apo 40 peripou meres tis irthe i periodos,emena apo persi exi na erthi giati esi ixes meta ti gena?

ααααααα ετσι πεσμου κ ττρελαθηκα! ΟΧΙ δεν εχω αδιαθετησει καθολου απο περσυ τον αυγουστο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οποτε εν αναμονη. αν κ γω το τεστακι μου μαλλον θα το παρω απο βδομαδα γιατι να κοιτιεμαι συνεχεια κ να τρελαινομαι δεν λεει.

kastani kali ksanthia

lamvanis over

epitelous xesame over:mrgreen:

αχαχαχα μπραβο ρε γιωργαρα !!!!!!!!!!! γεμισε τους βοθρους !!!!:mrgreen::mrgreen: λες τελικα να ηθελε απλα την προσοχη σου ?:roll:

εμεις ειχαμε κατι ασπροσκλητους καλεσμενου σπιτι κ βγηκαμε εκτος προγραμματος με τον μικρο....δεν καναμε το βραδινο μας μπανακι :evil: κ τωρα νιωθω τυψεις. παντως ηδη κοιμαται με τον κλασικο πια τροπο φιλεναδα:wink:

αντε καληνυχτα

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσακια μου γεια σας!Μου εχετε λειψει πολυ!!

Ειμαι στο χωριο μου με τον γιο μου και δεν εχω καλη συνδεση..Ειμαστε καλα, ο γιος μου με εχει τρελανει!!!!Ειναι ενας κουκλος!!!Και ειναι πολυ καλο παιδακι!

Σας χαιρετω για τωρα,τελειωνει η μπαταρια..

Κρατατε γερα το καφε Θενα και Ριτα!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!!!!!!!

σημερα λογικα θα εθει η μανα μου να δει τον μικρο .... ο οποιος εχει ξυπνησει εδω κ καμια ωρα κ κανουμε αγκαλιτσες , λογακια , φιλακια, χαδακια κ.τ.λ ....

εχτες που λετε, του ψωνισα κατι σαλιαρες κ μια χνουδωτη κουδουνιστρα πιγκουινακι ...... χαζεψα στα beneton k sta h&m (στο παιδικο τμημα) τρελαθηκα με την καινουργια κολεξιον .... κ ηθελα να του παρω κατι φθηνοπωρινο γιατι φυσικα δεν εχει τιποτα αλλα φοβηθηκα τα νουμερα.... δεν μπορω να υπολογισω με σιγουρια τι θα φοραει σεπτεμβρη -οκτωβρη.....οποτε το αφησα. αλλα κατι φορμιτσες...κατι φουτερακια .μουρλια !!!!!!

στο σλινγκ πλεον ο μικρος στεκεται πααααααααααρα πολυ καλα! του αρεσει κ καμαρωνει μαζι με την μανουλα του ..... καλα στα μαγαζια οσοι του ελεγαν για τα ματια του .....εκεινος τα γουρλωνε λες κ ηθελε να τα δειξει καλυτερα:-D πωπω τι λεω πρω πρωι για το παιδακι μου ....ας το φτυσω μονη μου γιατι θα το ματιασω !!!! :-D:-D:-D:-D

κ μας μας ελειψες sue ...... αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα....να περνας ομορφα ως τοτε :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον οσο ο μικρος ριλαξαρει σκεφτηκα να σας γραψω για το θεμα "νονου" λοιπον οταν εμεινα εγκυος κ αφου κατα καποιο τροπο το δεχτηκα μεσα μου οτι θα το ανακοινωνω πλεον....... ο πρωτος ανθρωπος ηταν ο κολλητος του αγγελου......ειμασταν για ποτακι κ εκει του το ξεφουρνησαμε.στην αρχη δεν το πιστευε...αφου καταλαβε οτι το εννοουσαμε , αρχισαμε να συζηταμε για το θεμα σπιτι (γιατι μεχρι τοτε δεν μεναμε μαζι) κ για το θεμα μωρου.....

εκει ο Αρης (συνομηλικος μας , 27 κ δημ.υπαλληλος.οχι απλα κολλητος του αγγελου αλλα κ οικογενειακος φιλος κ γειτονες στο νησι...μεγαλωσαν κυριολεκτικα μαζι) μας ειπε.... "θα ηταν τιμη μου αν βαφτιζα αυτο το μωρακι....ειδικα αν ειναι αγορι δεν το συζητω θελω εγω να ειμαι ο νονος του"

εκει υποθηκαν πολλα .... οτι σαν κολλητος θα μας βοηθησει με το θεμα σπιτιου να ψαξουμε να το επιπλωσουμε να το βαψουμε κτλ.....

οσο για το μωρο ενθουσιασμενοι κ εγω κ ο αγγελος ειπαμε ναι χωρις να το πολυσκεφτουμε.

περασαν 2 μηνες , ηρθε ο νοεμβριος κ ο αρης δεν ασχοληθηκε....

χαθηκε ...... ουτε τι καναμε με το σπιτι πηρε να ρωτησει , ουτε καν πως παει η εγκυμοσυνη μου.

αφου βρικαμε σπιτι τον πηραμε εμεις τηλ να ερθει να το δει .... κ αργοτερα που μαθαμε το φυλο παλι εμεις τον πηραμε τηλ....

γενικα να μην στα πολυλογω....αλλαξε η συμπεριφορα του κατα καποιο τροπο.λες κ ειχαμε καμια αρρωστια κ φοβοταν μην κολησει .

τον φλεβαρη ηταν ο γαμος κ υποτιθεται θα ηταν μαρτυρας αλλα κατι του ετυχε κ δεν μπορουσε να μην παει στην δουλεια κ μας το ειπε την προηγουμενη νυχτα.....

οταν ηρθε ο μαης κ ημουν στις μερες μου ηταν στον κοσμο του.... ουτε τηλ ουτε τιποτα.

γεννησα κ ηρθα σπιτι κ ηρθε να μας δει ολους....εκει του μιλησα κ του ειπα οτι δεν ειναι ενταξει ουτε σαν νονος ουτε καν σαν φιλος (στο μαιευτηριο ειχε ερθει ακομα κ η πρωην του) εκεινος δεν παραδεχτηκε τιποτα κ ειπε οτι ολο κατι του τυχαινε κτλ κτλ κ χαζες δικαιολογιες. το δωρο για το μωρο που υποτιθεται θα βαφτιζε ηταν ενα γυμναστηριο. του εξηγησα να μην λεει σε ολο τον κοσμο (κ κυριως στο νησι) οτι θα ειναι αυτος ο νονος γιατι δεν προκειται να ειναι κ θα γινει ρεζιλι. απο τοτε ολο κατι τυχαινει κ δεν τον εχουμε δει . ουτε καν ηρθε να δει τον αγγελο που ειναι σε αυτην την κατασταση. πηρα τηλ να ζητησει εξγησεις γιατι δεν τονενημερωσαμε ....αντε παλι να του εξηγουμε οτι αφου δεν τηλεφωνει να μαθει πως ειμαστε ...εμιες να παρουμε να του πουμε τι ? οτι ειχε τροχαιο ο αγγελος? ε και! οριστε το εμαθε λιγο αργοτερα....ηρθε???

ο αγγελος μεχρι την στιγμη του τροχαιου τον δικαιολογουσε κ ελεγε οτι θα συνελθει,αλλα τωρα εχει πειραχτει κ εκεινος με τον φιλο του .

για τα τυπικα να μας ρωτησει ποτε σκεφτομασταν για την βαφτιση ...ουτε λογος. αλλα τι σας γραφω....ειδε το μωρο μονο μια φορα!

εδω κ 20 μερες ειναι στο νησι, δεν μας εχει καν τηλεφωνησει .....

αλλα γυριζει τελος της αλλης βδομαδας κ πιστευω οτι θα παρει ...ανυπομονω να ξεκαθαρισουν ολα!

ετσι λοιπον ο Αρης αποκλειεται να ειναι νονος....

εμεις βεβαια καναμε το λαθος να λεμε σε ολους οτι ο μικρος εχει νονο (στην προσπαθεια του αγγελου να δικαιολογησει τον φιλο του ) αλλα εγω δεν θελω. τελειωσε το θεμα για μενα.

ειμαι νονα κ ξερω τι σημαινει

δεν θελω τετοιον ανθρωπο να βαλει λαδι στο παιδι μου

για μενα φερθηκε απαραδεκτα κ σαν φιλος

τον τελευταιο καιρο μας προτεινε μια παρα πολυ καλη φιλη να βαφτησει τον μικρο αλλα δεν θελουμε γιατι μενει μονιμα ροδο η κοπελα(πλεον) ....

κ μας προτεινε ο αδελφος μου με τον μεγαλο αδελφο του αγγελου ...μαζι να βαφτησουν τον μικρο. αλλα ο αγγελος δεν θελει σογια λεει.εγω θελω παλι .

οποτε θεμα νονου εχει μεινει ακομα ανοιχτο........

88M1p3.pngycQap3.png

rita pao gia kafe alla tha sxoliaso prota

oi antres den kanoyn gia tetia ine anefthini k den ta pernoun sovara,ego sti thesi soy tha ekana kamia kopela alla na ine eki konta sas.k emena i koumpara poy mas pantrepse efige gia limno k ekana nona tin proti ksaderfi toy Aidoni ola telia ,k sta alla ine files moy,ego exo vaftisi 2 pedia filenadon mou k imaste poli kala oles.makria apo agoria tha ksanartho;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

να περασεις τελεια!!!!

πηρες κ τα παιδια βε συ μαζι ?:rolleyes:

εγω κλασσικα εδω την δουλαρα του σπιτιου ....

η μανα μου δεν εχει τηλ ακομα ....

εβαλα φαγακι στον φουρνο , πηγα βολτα τον σκυλο , τον χτενισα κ τωρα θα μαζεψω την βεραντ γιατι απτον αερα γινεται χαμος. τα αγορια(μικρα μεγαλα στο διπλο απολαμβανουν υπνο )

θα συμφωνησω μαλλον παλι μαζι σου .... καλυτερα γυναικα να βαλει λαδι .... θα το εξατασουμε με την πρωτη ευκαιρια

περιμενω σχολιασμο ..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια!

88M1p3.pngycQap3.png

irtha!!!:D

nai pira ta megala se pedototo opos lei k i mikri kala itan isixa exoun figi oloi gia thalassa akoma erima ta giannena:rolleyes:

ithela na po akoma oti o filos sas kati mou thimizi,exo akousi k gia alous etsi:evil: a p a r a d e x t o oreos filos .autos pisteuo to ipe pano ston enthousiasmo tou k meta to metaniose an itan pantremenos isos na itan alios ta pragmata pezi rolo auto.:roll:

exete kamia ali kopela ip opsin giati pera apo to thema na to vlepi no moro ine k thema goustou.ksero filo mou pou exi to peditou nono antra anipantro k olo kati xaza tou pigeni dora den kseri ti na tou pigeni k den rotaei k an xriazete kati ine k auto ena thema k den ine tipiki genika ksexnane oxi oti to kanoun epitides.

pantos mpori olo auto na egine gia kalo isos na min aksize ti filia sas k tin koumparia sas kapos etsi tin patisame me enan fili mas poy ton arautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminiasame 2 fores me ali enoite,k xorise k me tin deuteri k den mas to elege k to mathame apo autin tixea k pareksigithikame ,telika omos kalitera ego den ton polipigena k apo oti fenete oute o theos den ithele na koumpariasoume k den ksanakaname parea apo tote(itan filos tou antra mou k mou ton pareserne sinexia)opote kalitera pou irthan etsi ta pragmata.

exo katalavi otan kapios kani oikogenia den mpori meta na antapekselthi sta thelo tou filou ergeni k ksekovoun kako auto alla gegonos:(

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...