Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε κορίτσια τι τρελή γκρίνια είναι αυτή! Πρέπει να υποφέρει η καημένη :(

Ρίτα το μασαζάκι την ηρέμησε για λίγο αλλά με τα κακά μας τπτ... Ο παιδίατρος είπε να περιμένουμε να συμπληρωθεί η πέμπτη μέρα και μετα να της βάλουμε υπόθετο. Από το απόγευμα θα πλακωθώ στα δαμάσσκηνα και στα σύκα!

Εγώ πάντως μόνο που δεν του είπα του άντρα μου να βάλει διπλό προφυλακτικό ... :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

:?:-?:?:-? αχ η καημενουλα ...ειναι κ η ζεστη , εχει κ την κοιλιτσα της τωρα .... καντε υπομονη κ οι δυο. θελω να πιστευω οτι μεχρι το βραδυ θα τα εχει κανει .

οσο για το διπλο πους λες! η καλυτερη λυση ! (εσυ δεν εχεις αδιαθετησει ε?)

88M1p3.pngycQap3.png

k emena telika den to efage exi apo tis 9,5 :confused: tora kimate ,isos k emena apo ta kaka klaiei giati exi polla aeria k den kani kathe mera:(.

proxthes pou vgika gia poto ipa na vgaloume kamia foto oi dio mas exoume na vgaloume apo to gamo:roll: sinithos i ego me ta pedia i aytos me ta pedia ,k telika den vgikan kales apo to kinito itan k vradi parte mia idea:neutral:

mas evgale i ksaderfi tou ante tora tou xronou an ksanatixi:tongue::confused:

stin ali sou dixno to mali rita i riza epiase ta kato ine skoyra akoma poy tha paei tha aniksoun kapia stigmi.mou ta isiose k olas k kamarona ego:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

post-23500-14825440409306_thumb.jpg

post-23500-14825440409841_thumb.jpg

post-23500-14825440410085_thumb.jpg

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

mpa mono sti nixtomeni ime ligo vameni,palia oute sto spiti den kathomoun avafti,apo tin ora pou skipnousa mexri peso sto krevati imoun vameni k as min evgena apo to spiti sta matia panta to kragion den to mporo katholou toro varieme an k den prepi na me afino etsi k toy Aidoni tou areso vameni ligo:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

o γιος μου επιασε συνειδητα πρωτη φορα το παιχνιδι του (την δαχτυλομαριονετα που σας εχω ξαναπει) κ την εβαλε στην μουρη του κ μετα στο στοματακι του !!!!!!!! το εκανε 2-3 φορες :D:D:D:D:D

σε λιγο παμε για μπανιο .....κ μετα το προγραμμα μας εχει μασαζ .....θα του το ξαναδωσω κ θα το γραψω βιντεο ..εχω τρελαθει λεμε !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

o kανακαρης μου εχτες κοιμηθηκε 11 οποτε φυσικο κ εποομενο ηταν να σηκωθει απο τις 7 (κ πολυ ηταν εδω που ταλεμε)

δυστυχως δεν βλεπω να εχει ορεξη να κοιμηθει ξανα.... τωρα τον εχω διπλα μου στον καναπε μηπως κ γινει το θαυμα κ τον παρει ο υπνος....θα δοκιμασω κ την μεθοδο αγκαλιτσα η σλινγκ ισως.

καλημερα ειπα?δεν ειπα !

να εχουμε ολες ενα ομορφο σαβ/ακο:tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

κοιμηθηκε το μικρουλακι .... :P

θα κανω καμια δουλεια στο σπιτι , θα βαλω κ κανενα πλυντηριο(ποιος σιδερωνει ομως μετα οΕο ??:evil:) κ μετα εξορμηση στους δρομους του πειραια για μικροψωνια. αν εχει ξυπνησει θα τον παρω μαζι .....

αυτα.....

(σαν την τρελη μιλαω μονη μου παλι :mrgreen::mrgreen: :roll::roll: )

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...