Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

k oi formes eksodou ine praktikes gia to ximona otan pai sto giatro k ta mpournouzia k sentonakia ego allazo 2 tin imera giati vgazi gala akoma apo GOP.

ritaki ego to proi ixa ligo ponakia xamila alla tipota:confused: pou ine oeo?

tha skaso i kilia mou kontevi na ekragi fovame mipos apo tin kesariki piraxtike tipota:roll:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

k oi formes eksodou ine praktikes gia to ximona otan pai sto giatro k ta mpournouzia k sentonakia ego allazo 2 tin imera giati vgazi gala akoma apo GOP.

ritaki ego to proi ixa ligo ponakia xamila alla tipota:confused: pou ine oeo?

tha skaso i kilia mou kontevi na ekragi fovame mipos apo tin kesariki piraxtike tipota:roll:

κ εγω τιποτα.... πηρα τον γιατρο πριν λιγο ..... κ μου κανε πλακα........ μου ειπε να παω απο κει η να κανω μια εξεταση αιματος....κ οταν του ειπα "χριστε μου τι θα κανω...." μου ειπε..... οτι ο οργανισμος μας εχει απιστευτη μνημη κ γιαυτο μενουμε πολυ ευκολα εγκυος σε αυτην ειδικα την περιοδο :roll:κ μου εκανε πλακα οτι αυτη την φορα θα γεννησω πρωτομαγια παει στοιχημα.

δεν θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ουτε εξετασεις να κανω ουτε να ξαναμπω αυτη την στιγμη σε τετοια διαδικασια...............

θελω να αδιαθετησωωωωωωωωωωωωωω

(παντως φιλεναδα πιστη στο ραντεβου σου :-D)

88M1p3.pngycQap3.png

exo ftiaksi fredo ta pedia pezoun k xtipiounte o mpempis tous kitaei me thavmasmo k ego sas grafo k ta grafo:mrgreen: giati an doso simasia tha klapsoune manoules h malon pedakia:mrgreen:.

evala k tin pethera na magirepsi gemistes ntomatoules apo ton kipo tis k ipa na poume kamia kouventa stin ora mou e?

esi ekanes elefthera? na ksero an tha se maloso:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

oxi ελευθερα , οπως εσυ . ο γιατρος ειπε οτι επρεπε να εχουμε χρησιμποιησει οπωσδηποτε προφυλακτικο . :?:-?:?:-?:?

φταιω κ θελω μαλωμα ουτως η αλλως.

αστα...... προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα δεν μπορω . δεν θελω να γμτ να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες:evil:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μιαμ μιαμ ωραιο φαγακι θα εχετε !!!! κ ετοιμο κιολας απο αλλα χερια .... κ απο ωραιες ντουματουλες:D:D:D:D

εμενα ο δικος μου ειναι στο καροτσι τωρα κ τρωει πανια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο μικρος παιρνει μαθηματα απτους μεγαλους ε?:roll: χεχεχεχ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

μπραβο σου που το λες!!!!!!!! εχεις κουραγια εσυ ακομα.

εγω ακομα δεν μπορω να πω κατι τετοιο γιατι δεν ξερω . γενικα ειμαι αρνητικη σε ολα. δεν θελω ουτε το ενα ουτε το αλλο . δεν θελω καν να παω στο γιατρο (καταλαβαινεις?) θελω απλα μεχρι το βραδυ να αδιαθετησω...γινεται?

88M1p3.pngycQap3.png

με ρωτησε αλλα ειπε οτι αυτα ειναι σχετικα . να παω λεει απο κει αν θελω η να κανω μια εξεταση αιματος για να μην κανουμε υποθεσεις:?:-?:?:-?

μπορει εγω να βιαζομαι δεν ξερω. απλα εχω κολλησει τωρα....

88M1p3.pngycQap3.png

αχαχαχχα τρομαρα σου θες κ 10:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βουτατον στην μπανιερα καντου ενα μπανακι (σε μενα που του αρεσει το νερο πιανει...του αποσπαει την προσοχη)

ο δικος μου ακομα στο καροτσι ειναι ...μας κοιταει κ τρωει πανια.... εχει να φαει απτις 9 το πρωι....δεν πειναει ηθελα να ξερα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...