Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!!

Πως κοιμηθήκατε μαμάδες και μπεμπουλίνια??

Εμείς κουτουλάμε, ξύπνησε στις 3, έφαγε και μετά έκλαιγε μέχρι τις 4.30....

Άντε το να μη κοιμάται, αλλά αυτό το κλάμα είναι ψυχοφθόρο. Ζορίζεται η καημένη, μπαίνουμε σήμερα στο 4ο 24ωρο που δεν έκανε κακάκια. Πρώτη φορά τόσο πολύ...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εμενα απο χτες εχει αφησει αρκετες πορδιτσες (συνχωρεστε με πρωι πρωι :?) με θορυβο. προσπαθω να του μαθω καλους τροπους αλλα τιποτα....:mrgreen:

ισως κατι τον πειραξε, τι να πω.

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα μανουλες και να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!Ηθελα να ρωτησω κατι και σιγουρα εσεις θα μπορεσετε να με βοηθησετε!Μεχρι το τελος του μηνα προκειται να γεννησουν 3 φιλες και προβληματιζομαι για το τι δωρακι θα πρεπει να τους παρω,εχετε καμια προταση?Δεν θελω να παω ενα ακομα φορμακι μεσα σε δεκαδες.Η βοηθεια σας και οι προτασεις σας θα μου ειναι πολυτιμες!:)Ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!Ηθελα να ρωτησω κατι και σιγουρα εσεις θα μπορεσετε να με βοηθησετε!Μεχρι το τελος του μηνα προκειται να γεννησουν 3 φιλες και προβληματιζομαι για το τι δωρακι θα πρεπει να τους παρω,εχετε καμια προταση?Δεν θελω να παω ενα ακομα φορμακι μεσα σε δεκαδες.Η βοηθεια σας και οι προτασεις σας θα μου ειναι πολυτιμες!:)Ευχαριστω!!

εξαρταται ποσα λεφτα θες να διαθεσεις.....:tongue:

ενα ομορφο κ οικονομικο δωρο που μου εκαναν ηταν ενα ημερολογιο (που υποτιθεται γραφει η μαμα ) κ εχει κ αλμπυμ μαζι. μου αρεσε παρα πολυ κ δεν ειχα. οταν μου το εφεραν συγκινηθηκα :D

88M1p3.pngycQap3.png

Ωραια και πρωτοτυπη ιδεα!Το 2 δωρακια ειναι μικρη υποχρεωση το αλλο θα πρεπει σιγουρα να ειναι κατι πιο καλο.Νομιζω θα ψαξω να βρω για τη μια μανουλα κτι τετοιο.Σε ευχαριστω πολυ rita__ki!!:)

blebarbouni, εμένα από δωράκια πιο χρήσιμα μου φάνηκαν τα εσωρουχάκια που λόγω καλοκαιριού καταναλώνονται σαν ... πασατέμπο. Αν θέλεις να διαθέσεις περισσότερα χρήματα τότε ρώτα τις για κάτι χρηστικό που δεν πήραν ακόμα. Επίσης, κι εμένα η κουμπάρα μου που γεννάει Νοέμβριο σκοπεύω να της πάρω (εκτος από το κλασσικό χρυσαφικό λόγω κουμπαριάς) 3-4 μπουκάλια Dr Brown's που είναι πιο ακριβά από άλλα μεν, αλλά εμένα με βοήθησαν στο θέμα των κολικών και 2 γνωστές μου σώθηκαν πραγματικά με αυτά.

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Εσωρουχα ε?Σωστααα!!Οσο για τα μπουκαλια δεν ξερω αν θελουν αλλα το σημειωνω για εμενα (για το μελλον) Σας ευχαριστω πολυ κοριτσιααα με βοηθησατε πολυ!!Και παλι να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!!:)

μασαζακι δοκιμασες? εμενα συνηθως πιανει ..... του λυγιζω τα γονατακια στην κοιλιτσα.....

γμτ να παιδευεται ετσι το μικρακι :roll:

όχι δε δοκίμασα, πριν λίγο κοιμήθηκε, θα δοκιμάσω όταν ξυπνήσει. Νιώθω και λίγο ένοχη γιατί το έχω παρατηρήσει ότι μόλις τυχαίνει να ελλατώσω τα φρούτα στη διατροφή μου επηρρεάζεται η μικρή...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

επισης απο την δουλεια την αντρα μου (μαζευτηκαν πολλα ατομα κ εβαλαν λεφτα) μας εκαναν ενα παρκοκρεββατο, με αλαξιερα μαζι .... δεν ειχαμε παρει παρκο .... κ πραγματικα το εχχω ηδη χρησιμοποιησει παρα πολυ . κ μια παρα πολυ καλη φιλη μας εκανε ηδη το καρεκλακι φαγητου. θα το χρησιμοποιησουμε σε λιγο (ειχα ολα τα αλλα κ γιαυτο μου πηρε κατι για μετα) αλλα ειναι φανταστικο ... λιγο ακριβουλι αλλα θα βγαλει τα λεφτα του ειμαι σιγουρη :D

οσο για το ημερολογιο που μου πηραν .... πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο μεγαλο κατα προτιμηση κ θα σου δειξουν πολλα ! :D:D:D:D

88M1p3.pngycQap3.png

όχι δε δοκίμασα, πριν λίγο κοιμήθηκε, θα δοκιμάσω όταν ξυπνήσει. Νιώθω και λίγο ένοχη γιατί το έχω παρατηρήσει ότι μόλις τυχαίνει να ελλατώσω τα φρούτα στη διατροφή μου επηρρεάζεται η μικρή...

να το δοκιμασεις κ θα της αρεσει κιολας :P:p:p

μην νιωθεις ομως ενοχες ...... το πολυ πλακωσου σημερα στα φρουτα κ δωστης αυθονο ζιζακι μετα...μεχρι το βρδυ θα εχει κανει κακακια:wink: μηνστεναχωριεσαι . πανω απτις 3 μερες αρχιζει να ειναι προβλημα

88M1p3.pngycQap3.png

Εσωρουχα ε?Σωστααα!!Οσο για τα μπουκαλια δεν ξερω αν θελουν αλλα το σημειωνω για εμενα (για το μελλον) Σας ευχαριστω πολυ κοριτσιααα με βοηθησατε πολυ!!Και παλι να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!!:)

τιποτα γλυκουλα μου :-D

οσο για τα εσωρουχακι απου λεει η naya οντως οτι πιο εξυπηρετικο .... ειδικα τωρα το καλοκαιρι δεν φορανε τιποτα αλλο . η γυμνο τον εχω εγω η με εσωρουχακι . απεφυγε τα φιγουρατα ρουχα μεν , αλλα καθολου βολικα για αυτες τις ηλικιες

88M1p3.pngycQap3.png

επισης απο την δουλεια την αντρα μου (μαζευτηκαν πολλα ατομα κ εβαλαν λεφτα) μας εκαναν ενα παρκοκρεββατο, με αλαξιερα μαζι .... δεν ειχαμε παρει παρκο .... κ πραγματικα το εχχω ηδη χρησιμοποιησει παρα πολυ . κ μια παρα πολυ καλη φιλη μας εκανε ηδη το καρεκλακι φαγητου. θα το χρησιμοποιησουμε σε λιγο (ειχα ολα τα αλλα κ γιαυτο μου πηρε κατι για μετα) αλλα ειναι φανταστικο ... λιγο ακριβουλι αλλα θα βγαλει τα λεφτα του ειμαι σιγουρη :D

οσο για το ημερολογιο που μου πηραν .... πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο μεγαλο κατα προτιμηση κ θα σου δειξουν πολλα ! :D:D:D:D

Αυτο θα κανω rita_ki!! Εισαι super!! Νομιζω θα με βοηθησετε παραα πολυ οταν με το καλο χρειαστω και εγω συμβουλες!! ;)

ησυχια δεν ειχε κ τον εβαλα στην κουνια του να ακουσει μουσικη κ να χαζεψει :tongue: τραγουδαει κ φωναζει ... τι γελιο ....... εχω αφησει την καμερα κ τον γραφω :tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ η περιοδος αφαντη. εχω αρχισει κ ανχωνομαι....τι θα κανω ΑΝ .... ουφ ....

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...