Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό που ΄ζηλεύω thena εκτός από την ησυχία είναι ότι τα παιδιά έχουν να παίξουν στην αυλή και βέβαια να κάνουν ποδήλατο χωρίς να φοβουνται τα αυτοκίνητα. Οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι μεγάλες και κουραστικές.

Να φανταστείς η δουλειά μου είναι 1 ώρα από το σπίτι μου φαντάσου τι χάσιμο χρόνου καθημερινά.

Γυρίζω στο σπίτι στις 7 να μαγειρέψω, να δω τα παιδάκια μου τι να πρωτοκάνω. Συμφωνώ πάντως είναι συνήθεια και δύσκολα αλλάζεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετοιμαζομαι κοριτσακια για μικρη βολτουλα με τον μικρο .... τα δυο μας! δεν εχουμε κ πολλες επιλογες. θα παω να δω την μανα μου κ μετα στους παπουδες μου (μενουν στο διπλανο διαμερισμα) θα κατσουμε στην βεραντουλα που εχει απιστευτο αερακι κ θεα :tongue:ο μικρος εχει βεβαια λιγη γκρινια(απτο πρωι μιλαει κ φωναζει μονος του )αλλα ελπιζω να τυ περασει με την βολτα.

θα τα πουμε το βραδυ

σας φιλω ολες

88M1p3.pngycQap3.png

Αυτό που ΄ζηλεύω thena εκτός από την ησυχία είναι ότι τα παιδιά έχουν να παίξουν στην αυλή και βέβαια να κάνουν ποδήλατο χωρίς να φοβουνται τα αυτοκίνητα. Οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι μεγάλες και κουραστικές.

Να φανταστείς η δουλειά μου είναι 1 ώρα από το σπίτι μου φαντάσου τι χάσιμο χρόνου καθημερινά.

Γυρίζω στο σπίτι στις 7 να μαγειρέψω, να δω τα παιδάκια μου τι να πρωτοκάνω. Συμφωνώ πάντως είναι συνήθεια και δύσκολα αλλάζεται.

edo pou meno ine ekton kentrou ime se monokatikia alla prin pantrefto imoyn kentro se polikatikia.min nomizis oti epidi ine eparxia ine telios xorio ta gianena ine megali poli me megaaali fasaria k ta pedia den exoyn avles na peksoyn kana parko h se sxolia ine k edo to idio epikindina:roll: k oso pame xiroterevoume k emis

k edo poli zesti k kathome k kitieme an adiatheto pote tha erthi esis exete h oxi?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

k edo poli zesti k kathome k kitieme an adiatheto pote tha erthi esis exete h oxi?

αχαχαχαχ μια απτα ιδια λεμε ! εγω σαν να νομιζω οτι ποναει η κοιλια μου .....αλλα τιποτα. ειμαι κ πρισμενη στην κοιλια αλλα δεν ξερω ....

μεχρι την δευτερα θα εχω σταματησει κ τον θηλασμο.... ακολουθω προγραμμα διακοπης:?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

θενακι παω να κανω τοστ στον αντρα μου γιατι εχει πεθανει απτην πεινα κ ερχομαι για ενα απαγορευμενο τσιγαρακι στην βεραντα.....

δευτερη μερα που κοιμησα τον μικρο 11.30 απιστευτο !!!!!!:P:p:p:p

(παλι με τα κολπα που μου εμαθε η θενα :-D)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Ti egine me ti doulia tha pas telika I pethera ti leei? O aggelos theli na pas?

Alithia me to skilaki ti ginete?

η πεθερα λεει οτι θελει να κανω οτι λεει η καρδια μου κ εκεινη θα κανει οτι μπορει. θελει ομως να παει κ ενα μπαρκο ακομα μαζι με τον αντρα της αλλα δεν ξερει ποτε κ αν. ο αγγελος την μια μου λεει να καθησω εδω να φροντισω το παιδακι μας γιατι δεν θα εχω ξανα την ευκαιρια κ την αλλη με βλεπει φρικαρισμενη κ μου λεει να παω για δουλεια. εγω μαλλο θα παρω το 6μηνο κ οταν ξαναφρικαρω κ ειμαι σιγουρη το "κοβω" κ πηγαινω για δουλεια.

ο σκυλος ασε.......τρελη εξαρτηση εχει φαει ..... καθεται κατω απο το καροτσι (στον σακο που ειναι για τα ψωνια) γαι να μηντον "ξεχασω"κ καλα. κ οταν με βλεπει να φευγω με το σλινγκ κ χωρις αυτον....γραντζουναει την πορτα ....αλλα ειναι ο αγγελος εδω κ καπως τον φοβαται κ δεν κανει χειροτερα. δεν θελει να μενει μονος σπιτι ..... το φερνει κατω ασε(κ ειναι μονο 4 κιλα κ γενικα απιστευτα ησυχο κ χαδιαρικο) ...... κ αργοτερα οταν ολα θα φτιαξουν κ μπουμε σε προγραμμα....θα πρεπει ουτε αφηνουμε το μωρο να αφηνουμε κ τον σκυλο :?:???::?:???::?

Akoma to tost ,4 tha ixa faei nistazo esi ise k ligo vradinos tipos, kapote douleva nixta barakia ktl aporo pos antexa tetia zoi tora kimame orthia k tin imera:mrgreen:

ωπα!!!! δεν μας τα ειχες πει αυτα!!!!!!!!

Sou grafo apo to kinito ine kourastiko,klino rola aurio kafe dodeka:grin:

ειχε κολλησει το pc γαμωτο....συγγνωμη :cry::cry::cry::cry:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...