Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε ri_taki τι να πω υπομονή είναι δύσκολο να κάθεται στο κρεββάτι και μάλιστα για άλλον ένα μήνα αλλά σκέψου τουλάχιστον ότι είναι κοντά σου και απλά είναι μια δοκιμασία που πρέπει να την περάσετε και αυτή. Τώρα θα μου πεις γιατί σε εμάς και έχεις δίκιο αλλά είναι κάποια πράγματα πάνω από εμάς που πρέπει να τα περάσουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε ri_taki τι να πω υπομονή είναι δύσκολο να κάθεται στο κρεββάτι και μάλιστα για άλλον ένα μήνα αλλά σκέψου τουλάχιστον ότι είναι κοντά σου και απλά είναι μια δοκιμασία που πρέπει να την περάσετε και αυτή. Τώρα θα μου πεις γιατί σε εμάς και έχεις δίκιο αλλά είναι κάποια πράγματα πάνω από εμάς που πρέπει να τα περάσουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί.

:-Dναι καπως ετσι ειναι .....οντως.....δεν λενε τυχαια πως οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελαει

αααααχ

τα παιδακια σου εσενα ? ειναι καλα ?

88M1p3.pngycQap3.png

καλά είναι κοιμούνται και τα δύο. Μαζί με αυτά και ο άντρας μου δουλέυει πολλές ώρες και έρχεται πτώμα στο σπίτι ευτυχώς από την άλλη εβδομάδα βγαίνει σε άδεια και θα ηρεμήσει λίγο μαζί με αυτόν και εγώ που θα έχω ένα extra χέρι βοηθείας.

σεπτεμβρη μου ειπες οτι πας κ για δουλεια ε? ποιος θα καθεται με τα παιδακια ? γιαγιαδες?

ειπες οτι ειδες κ συ πορτοκαλι στην πανα της μικρης ε? αν επιτρεπεται τι μαρκα της φορας?

88M1p3.pngycQap3.png

Ναι Σεπτέμβρη πάω γύρω στις 20. Ο μικρός θα πάει παιδικό και η μικρή με τη μαμά μου. Ευτυχώς δεν δουλεύει και αυτή μου πρόσεχε και τον μικρό.

Της φοράω libero αλλά εγώ έχω και ένα άλλο πρόβλημα μου κάνει κακά κάθε 7-8 ημέρες και μάλλον έχει δυσκοιλίοτητα αλλά επειδή θηλάζω ακόμα μπορεί λεέι να είναι και φυσικολογικό.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

ine vari farmako kalitera rota kamia mea k min dinis kana dio fores:roll:

ναι φοβήθηκα κι εγώ και δεν της έδωσα, ευτυχώς είχα απόθεμα.

Ριτάκι καλό κουράγιο και το βασικό είναι όσοο κι αν ταλαιπωρηθείτε να είναι περαστικά και να σας φέρει πιο κοντά η περιπέτεια αυτή...

Αυτό με την ουρολοίμωξη με έβαλε σε σκέψεις, δεν πολυπροσέχω την πάνα της μικρής όταν είναι μόνο κατουρημένη ... μάλλον θα πρέπει να την τσεκάρω από δω και πέρα.

Εμείς έχουμε ένα άλλο μικρό θεματάκι, έβγαλε την Κυριακή ένα σπυράκι στο μάγουλο που στην αρχή νόμιζα ήταν κουνούπι αλλά εξελίχθηκε σε τεράστιο σπυράκι ακμής με πυον. Της έβαλα 2 φορές fucidin που μου είχε πει ο γιατρός αλλά χθές το βράδυ τριβόταν στο σεντόνι της και το έσπασε και το καταμάτωσε ... εκείνη την ώρα της έβαλα λίγο betadin για να μη μολυνθεί αλλά τώρα που είναι πλέον πληγή δεν ξέρω αν κάνει να συνεχίσω με τη fucidin. Λέω να πάρω το γιατρό αλλά διστάζω λίγο γιατί ξέρω ότι είναι διακοπές ο άνθρωπος.

Ξέρει καμιά σας αν έχει πρόβλημα η fucidin να μπει σε πληγή με κακαδάκι??

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya na tin valis exo vali k ego se pligi toys k emena exi sto magoulo o megalos k ine xalia:confused:

ritaki enxos poli me ton aggelo vre pedi mou oso gia tin periodo afanti k emena les na ta leme k stis magiatikes toy '11:mrgreen::?:shock: tromero?

ego tremo na paro test den thelo me tipota:roll:

xthes pigame gia ena potaki me thea tin poli k tin limni telia itan girisame kata tis 1.5 kita eki poy pigame

http://www.frontzupolitia.gr/Main_Gr.html

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κοριτσακια ......

θενακι χαιρομαι που περασες ομορφα εχτες. το μερος φαινεται φανταστικο .κ παλι πολυχρονη κοπελαρα μου ... .. να σε χαιρονται ,να σε προσεχουν κ να σε αγαπανε.

ο μικρος μου δειχνει μια χαρα, παντως τον παρακολουθω μην εχουμε ραβηγματα. ολη μερα σημερα τσιριζει σαν την μαιμου.... παιζει με την φωνη του κ με εχει ζαλισει. σημερα το παιδακι μου στις 13.55 γινεται 3 μηνων :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εβαλα κ καινουργια φωτο στο φεις....δειτε καλε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ritaki enxos poli me ton aggelo vre pedi mou oso gia tin periodo afanti k emena les na ta leme k stis magiatikes toy '11:mrgreen::?:shock: tromero?

ego tremo na paro test den thelo me tipοτα

ουτε εγω θελω να κανω τεστ.......το χειροτερο ειναι οτι δεν θελω ουτε γιατρο. τα μαλλια μου μονο θελω να τραβηξω:evil: μετα τις 22 θα παρω παντως να κανω

88M1p3.pngycQap3.png

telios o giorgakis sou megalose more k autos xortase ton tora ego den ton ixa xortasi ton giorgaki mou moro giati douleva apo tis 7 erxomoyn 5 peripoy k eftiaxna to fai tis epomenis meras ,ekana doulies sto spiti oti prolavena mexri tis 8 giati meta eftiaxna to moro gia nani k miden fasaria meta tis9:roll:.Den ixame elefthero xrono gia pexnidia k agalies k mou lipi poli san moro:(.eftixos efiga apo ekini ti doulia k iremisa ligo.

to apogeuma doulevo 5,5-8,8 tha ksefigo gia ligo:D

telika me tipota den ime efxaristimeni:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλά πως μεγάλωσε έτσι να σου ζήσει ri_taki μου αρέσει που έχει βλέμμα μεγάλου αγοριού θα κάψει πολλές καρδιές σίγουρα.

Καλά φοβερό μέρος είδα έχει και πολύ ωραίο παιδότοπο THENA.Ζηλεύουμε τρελά εμείς που μένουμε στην Αθήνα.:|

:tongue::P:tongue::-D ευχαριστω κοριτσαρες

μεγαλωσε οντως..... 3μηνες .... απιστευτο .

το βραδακι θα τον παω να τον δουνε η γιαγια μου κ ο παπους μου

η κοιλιτσα μου ποναει λιγο , αλλα τιποτα ακομα:?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω ;);););)

απτην κοιλια που ηταν παρακαλουσα καθε μερα να βγει ξανθουλης με μπλε ματακια.... πως να μην καμαρωνω τωρα? πριν τρεις μηνες εζησα ενα θαυμα

88M1p3.pngycQap3.png

kamia fora ritaki otan simveni kati asximo sti zoi mas leme poso atixoi imaste(opos auto me ton aggelo)omos otan vlepis ta matakia tou pediou sou les poso tixeri ise k poso kalos telika ine o theos me esena giati telika evlogithikes me ena moro k o aggelos zi;)

k ine k manoulia to agorakia sou:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pragmati ine oreo meros k istoriko to exoun ftiaksi poli telio gia kathe gousto.

ti zilevis xainti eki esis ta exete ola ektos apo isixia vevea:mrgreen:

i alithia ine oti den tha mporousa na mino athina an k mia sinithia ine ola.

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...